TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
lalalala08
în 8 Decembrie 2020 | lalalala08 întreabă:

Ce trebuie sa faci ca sa devii fotomodel? Puteti sa-mi recomandati niste agentii de increde? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
AlexDorinel
în 7 Decembrie 2020 | AlexDorinel întreabă:

Salut, pisica mea a fugit de acasă acum 8 zile și în prima faza nu am știut cum(nici acum nu știu cum). Si am tot ieșit afara zilele astea poate o vad na... Si aseară vad pe Facebook pe un grup...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DiaDiana12
în 7 Decembrie 2020 | DiaDiana12 întreabă:

Buna,am si eu o întrebare, am o catelusa Amstaff de 4 luni..si azi când a urinat avea si putin sânge, îmi poate spune cineva din ce cauza?

2
Răspunde Raportează
Ana9378
în 6 Decembrie 2020 | Ana9378 întreabă:

La cate zile dupa ce ii vine ciclul trebuie sa dau la monta o catea husky? Am dat-o azi dar nu a facut nimic, cred ca am ținut-o prea mult ca nu găsisem caine.

2
Răspunde Raportează
lilmort
în 6 Decembrie 2020 | lilmort întreabă:

stie cineva daca "Andres" este nume de caine? Dau funda

10
Răspunde Raportează
robiiusan
în 6 Decembrie 2020 | robiiusan întreabă:

Pentru cei din Cluj, stie cineva unde pot gasi un PetShop cu animale? Si nu ma refer la cele din Iulius si Polus. Ma refer la un petshop in care sa gasesc animalute. Dau si funda.

2
Răspunde Raportează
Alexandugami45
în 6 Decembrie 2020 | Alexandugami45 întreabă:

Am un câine de rasa Ciobanesc German care are vârsta de 2 ani, iar ieri el dormea în coteț "pe ochiul drept"iar pielea îi era în timp ce dormea zbârcita pe ochi când s- a trezit nu își...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
axedow1
în 6 Decembrie 2020 | axedow1 întreabă:

Neata TPU! Este ora 5 dimineata si m-am trezit cu pisica mea (are vreo 6-7 luni), lingându-mi subtioara. Este normal? Stiu ca pisicile au o anumita dorinta pentru sare, dar pe bune?

2
Răspunde Raportează
AllexXtreme
în 6 Decembrie 2020 | AllexXtreme întreabă:

am si eu o problema cu cățelul meu, este un bichon de 2 ani, l- am crescut de cand avea 2 lunite si de la un timp incoace a devenit foarte rau, musca foarte tare. Nu mai stie de joaca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Enjinak
în 5 Decembrie 2020 | Enjinak întreabă:

Am un cățeluș nu are niciun an. Acum câteva zile am tăiat porcul, i- am dat cam multa canre și grăsime, el fiind lacom. A început sa vomite absolut tot ce a mâncat. Nu s- a mai ridicat,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Decembrie 2020 |

Am un motanel in varsta de 7- 8 luni. De doua zile ii s- au umflat genunchii din spate si merge un pic leganat. Daca il ating il doare. Rotulele sunt vizibil inflamate. Ce ar aputea avea si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cata012
în 4 Decembrie 2020 | cata012 întreabă:

Buna, am un catel jack russell. Las tine in casa doar ca ii cade multa blana (nu are probleme medicale ) ce pot sa fac in aceasta privinta?

1
Răspunde Raportează
cata012
în 4 Decembrie 2020 | cata012 întreabă:

Buna,am un catel Jack Russell. Sta afara, las tine in casa doar ca ii cade multa blana. Ce pot fac in aceasta privinta?

1
Răspunde Raportează
junkistul
în 4 Decembrie 2020 | junkistul întreabă:

Ceau TPU, Am si eu o intrebare, am o pisica si de fiacare data dupa ce ma joc cu ea am senzatia ca am fire de par in gat. Mapoate ajuta si pe mine cu aceasta nelamurire, de ce simt fire de par in gat?

2
Răspunde Raportează
aeriana
în 2 Decembrie 2020 | aeriana întreabă:

Cum pot sa evit ca hamsterita sa isi manance puii? Nu sunt primii pui, a mai fatat si in trecut si nu s- a intamplat asa ceva. Au crescut toti mari, dar acum nu stiu ce a apucat- o. A mancat 2 si am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
madalinaca
în 2 Decembrie 2020 | madalinaca întreabă:

Cum pot face ca pestii sa se inmulteasca? In afara de a avea masculi si femele, ca am si degeaba. Trebuie sa fac eu ceva sau sa las natura sa isi urmeze cursul?

1
Răspunde Raportează
DARIA0515
în 1 Decembrie 2020 | DARIA0515 întreabă:

Heeei! Am nevoie de niste ajutor/sfaturi. De crăciun vreau un dihor si nu prea stiu cum stă treaba. M- am documentat destul de mult de pe site- uri, dar simt ca nu e de ajuns. E greu? Învață...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andra2107
în 1 Decembrie 2020 | andra2107 întreabă:

Hei! Ce parere aveti despre siteul Ekopiro? Am citit cateva recenzii in care ziceau ca le-a venit politia la usa. Daca ati comandat de acolo va rog sa imi spuneti cum a decurs comanada.

2
Răspunde Raportează
Hehehahah
în 30 Noiembrie 2020 | Hehehahah întreabă:

Pe peruși îi afectează televizorul? :D o țin pe perusica mea in camera cu mine și se uită la tv cu mine :))). Lumina medie-puternica îi afectează?

2
Răspunde Raportează
Allys19
în 30 Noiembrie 2020 | Allys19 întreabă:

Pisica mea gestantă, vomita de o ora tot ce a mâncat.Mai are puțin pana naște.Ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
Plf
în 30 Noiembrie 2020 | Plf întreabă:

Am nevoie de ajutor, le- am făcut curățenie în cușca la perușei și i- am lăsat prin camera între timp când s- au întors în cușca am observat că femela sângerează dintr- o aripa, nu pare...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
NiculaiMarianTraian
în 30 Noiembrie 2020 | NiculaiMarianTraian întreabă:

Am cumparat acum 3 zile o pisica british si este foarte foarte speriata. Manaca, merge la litera, tot ce trebuie. E normal?

5
Răspunde Raportează
andrei0421
în 30 Noiembrie 2020 | andrei0421 întreabă:

Salut, mi- am luat un hamster de curând și l- am observat ca mănâncă de multe ori rumeguș de așternut și nu stiu ce sa zic... Și în plus de aia când doarme tremura (deși este la căldură)...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sieupeaici1976
în 29 Noiembrie 2020 | sieupeaici1976 întreabă:

I- am făcut pisicii mele operatia de sterilizare si dupa ce a fost cusuta, s- a lovit si s- a umflat. I s- a deplasat putin un intestin si a trebuit din nou sa o opereze si sa o coasa iar....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 29 Noiembrie 2020 | antoniaidk întreabă:

Am un boxer in vârsta de 2ani și 5luni.Ea sta afara tot timpul.De Crăciun, ma gândeam sa o bag in casa, sa- i fac o baie și sa participe si ea la pozele de familie lângă brăduț. Problema...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei0421
în 29 Noiembrie 2020 | andrei0421 întreabă:

în seara asta mi- am luat un hamster, doar ca am observat ca e fix opusul la ce ar trebui ex:doarme noaptea și ziua e activ..., as vrea cele mai importante detalii despre hamsteri, dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tzigaret
în 28 Noiembrie 2020 | Tzigaret întreabă:

Salut. Am un motan, are vreo 9 luni, si astazi am vazut ca are o umflatura mare sub piciorul drept din fata ...este chiar mai mare decat un ou de gaina, si tare. Ia aparut peste noapte....ieri nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Noiembrie 2020 |

Cainele meu are 6 luni, fetita, nesterilizata. Are cumva treaba ca e nesterilizata cu faptul ca isi face treburile pe la ore de tip 10- 11 noaptea in conditiile in care o scot de trei ori afara, dimineata...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Tunoi94
în 27 Noiembrie 2020 | Tunoi94 întreabă:

bulldogul meu are dermatita,ce e de făcut? multumesc! am fost și la veterinar, astept și alte sfaturi

3
Răspunde Raportează
RuxandraEla
în 27 Noiembrie 2020 | RuxandraEla întreabă:

As avea o problema cu o catelusa adoptata. Am gasit- o la bunica mea la tara, chinuita de niste copii acum 3 luni. De atunci am avut probleme cu ea destul de multe pentru ca a avut nevoie de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RuxandraEla
în 27 Noiembrie 2020 | RuxandraEla întreabă:

As avea o problema cu o catelusa adoptata. Am gasit- o la bunica mea la tara, chinuita de niste copii acum 3 luni. De atunci am avut probleme cu ea destul de multe pentru ca a avut nevoie de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MaraMadalina1888
în 27 Noiembrie 2020 | MaraMadalina1888 întreabă:

Cânt la chitara clasica si am invatat toate notele majore.Dar la cele minore am văzut că la majoritatea trebuie barate.Problema e ca eu nu pot sa barez, pur si simplu nu pot pentru ca nu iese ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Radandam
în 27 Noiembrie 2020 | Radandam întreabă:

Cat as putea sa cer pentru o promovare. Am un cont pe Instagram de 44 k. Ma gândeam sa cer 300 de lei și ii puneam contul la story timp de 3 zile. As vrea sa adaug anunțul pe olx sa afle lumea. E un...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
bizo95
în 26 Noiembrie 2020 | bizo95 întreabă:

Buna seara, aveam un caine doberman in varsta de 7 ani si 7 luni crescut de mine de la varsta de 2 luni. A fost bine, jucaus, vioi si dintr- o data in urma cu cateva zile s- a imbolnavit, a vomitat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lola200228
în 26 Noiembrie 2020 | Lola200228 întreabă:

Câinele meu Bichon a găsit un pliculeț de otrava de șobolani, cred ca a apucat doar sa o scoată din locul in care a găsit plicul și sa o lingă, am văzut la timp cred eu. Ce pot sa fac?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adrian-Speed_Adrian_1990
în 26 Noiembrie 2020 | Adrian-Speed_Adrian_1990 întreabă:

Salutare, vreau sa imi cumpar o bufnita :) si nu prea stiu care e treaba, e legal nu e, de unde pot cumpara, o pot dresa undeva sa nu ma manance noaptea :))? Ce mancare ar prefera cumparata ( ca nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexiiatdr
în 26 Noiembrie 2020 | alexiiatdr întreabă:

Buna! Ieri mi- am luat un PESTE BETTA și nu am fost prea informata in legătura cu întreținerea acestora. Ideea e ca mi se pare ca e bolnav: ieri era mai activ, când l- am luat avea deja părți ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
romina421
în 25 Noiembrie 2020 | romina421 întreabă:

Aveti idee de unde pot cumpara un pui de corb? Sau, cine ar vinde? Stiu ca se gasesc greu, am cautat pe net dar nu am gasit mai nimic, decat articole pe aceasta tema sau anunturi de vanzare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MissCrissy
în 25 Noiembrie 2020 | MissCrissy întreabă:

Are cineva papagali conure si vinde in Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 25 Noiembrie 2020 | DonEduardo întreabă:

Unde credeți că i-ar fi mai bine unui animal născut și crescut în captivitate, în captivitate sau în sălbăticie?

5
Răspunde Raportează
Ppljejeeke
în 25 Noiembrie 2020 | Ppljejeeke întreabă:

Femela husky este mai calma sau masculul? Gen cu oricine.

2
Răspunde Raportează
Hehehahah
în 24 Noiembrie 2020 | Hehehahah întreabă:

Doare ciupitura de perus? Cu ce se aseamănă durerea? :|

5
Răspunde Raportează
BobitaDePiper
în 24 Noiembrie 2020 | BobitaDePiper întreabă:

Am o întrebare despre un cățel. Am avut un Bischon un an de zile de când era pui doar ca făcea dezastru in casa nu se mai putea așa... așa ca l- am dat o fetița. Ce ziceți e posibil sa fie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nelson1423
în 23 Noiembrie 2020 | Nelson1423 întreabă:

Bună, as vrea sa stiu de unde pot cumpara un pitbull american terrier. In județul Timiș daca se poate va rog!

1
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 23 Noiembrie 2020 | DonEduardo întreabă:

Nu inteleg de ce guvernele protejeaza speciile periclitate. Unde credeti ca ar fi mai bine unui animal periclitat, in salbaticie, unde magnati industriali rai, lacomi si egoisti le distrug habitatul...? (mai mult)

36
Răspunde Raportează
SamuraiulcuMustatza
în 23 Noiembrie 2020 | SamuraiulcuMustatza întreabă:

am o intrebare. Vreau sa imi cumpar o pereche de papagali nimfa si nu stiu ce marime ar trebui sa aiba colivia. Am auzit ca trebuie sa fie patrata(cea cu bolta in partea de sus le streseaza),...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ShadowMirror45
în 23 Noiembrie 2020 | ShadowMirror45 întreabă:

Am 3 papagali și o pisică. (Vă rog să nu râdeți, doar iubesc animalele) și vreau să îmi iau o șopârla Gecko. Pot să îmi iau deși am 4 animale? Dacă da, îmi puteți spune ce...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ppljejeeke
în 23 Noiembrie 2020 | Ppljejeeke întreabă:

Salut,as vrea să-mi cumpăr un ciobănesc german dar nu știu de care să-mi iau un mascul sau o femela?

6
Răspunde Raportează
AmiraGordy
în 23 Noiembrie 2020 | AmiraGordy întreabă:

Cainele meu tuseste ca un magar si pare ca se ineaca, apoi ar avea impresia ca vomita. S- a intamplat de cateva ori pana acum, nu zilnic dar s- a intamplat. Nu stiu ce sa ii fac, cum l- as putea duce...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2020 |

Ce ați face în singura zi liberă dinainte de a începe 47 de zile de dus la serviciu zi de zi fară weekwnd- uri libere fără nici un fel de liber!? Eu mai am doar mâine liber! Apoi timp de 47 zile...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AnneM123
    trimisă acum 7 ore

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 22 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Doamnelor ?i domnilor, dragi colegi, are cineva bun?voin?a s? mi dea o idee de mncare g?tit?, dar din "aia, ca la mama acas?". F?r? pizza ?i prostii (gen ?ni?el cu cartofi pr?ji?i),...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Maria1609
    trimisă pe 18 Septembrie

Maria1609 întreabă:

Ce treaba au pozele in oglinda cu pitipoancele? Eu am foarte multe poze in oglinda, sunt o pitipoanca? Si apropo, ce gen de muzica asculta o pitipoanca de obicei? In afara de manele
    16 răspunsuri
  • Gigi718
    trimisă pe 18 Septembrie

Gigi718 întreabă:

Salut, sunt clasa a 12a si vreau sa dau bacul si sa il iau cu o nota decenta, dar dupa nu stiu ce sa fac, merita sa te duci 4- 6ani la o facultate si dupa sa o termini si sa ai un salariu de 4000- 5000lei...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.220
  • Întrebări: 3.951.093
  • Răspunsuri: 17.639.954
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Cenusareasa

Cenusareasa

Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?

Start quiz
Categorii
  • 651.883 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.676 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.824 Conversaţii