TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
IonutRullz
în 30 Martie 2020 | IonutRullz întreabă:

Salutare lume, am și eu o nelămurire..Am un acvariu de 60L care a venit echipat cu un capac care are ca metodă de iluminare o bară pe leduri, după câteva luni am văzut că oricât aș pune soluții...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Martie 2020 |

azi mi-am luat un peste beta si nu stiu ce este fata sau baiat si daca va dati seama ce e dati-mi si un nume va rog, dau funda, poza https://ibb.co/ZBjhVmS

3
Răspunde Raportează
VasileEmilia
în 28 Martie 2020 | VasileEmilia întreabă:

Imi puteti da cateva idei de activitati de facut in casa pentru o fata de 12 ani? Gen sa nu fie chestii de bebelusi, sa fie ceva inteligent, lucru manual sau ceva. Dau funda! P.S.: As dori vreo...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Martie 2020 |

astazi am gasit un porumbel destul de mic afara care era atacat de o pisica. Am gonit pisica si am luat porumbelul, m- am uitat la el si are o rana la un ochi, e sange deocamdata l- am pus...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ramonafesteu31
în 27 Martie 2020 | ramonafesteu31 întreabă:

Am primit un caine nu e de rasă dar e mic si nu vrea sa vina la mine, il tin afara. Cred ca ii e frica de mine si nu stiu de ce.

6
Răspunde Raportează
Nunsjfnamgjcmammergenicimacarnumelenuamniciunnume
în 27 Martie 2020 | Nunsjfnamgjcmammergenicimacarnumelenuamniciunnume întreabă:

Ce aș putea întreba un actor din "La Casa De Papel"? Cea mai interesanta întrebare primește coroana

6
Răspunde Raportează
ardna
în 27 Martie 2020 | ardna întreabă:

Am luat un aparat de gravura de la lidl, as putea sa il folosesc si pe obiectele din nichel? Pe cutia lui scrie metal, sticla, lemn, atat. Multam.

1
Răspunde Raportează
iliasca
în 27 Martie 2020 | iliasca întreabă:

Am o catea care a fatat de cateva zile. Problema este ca acum scaunele ei sunt diareice si au culoare de un verde inchis. E normal asa ceva? Ce sa ii fac?

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 26 Martie 2020 | Girly97 întreabă:

Am un husky siberian de 8 ani care nu prea comunica cu noi. Nu imi pot da seama daca ii place sau nu masajul la gat pe care il fac uneori. Nu reactioneaza in niciun fel dar nici nu incearca sa se apere...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
byabya
în 26 Martie 2020 | byabya întreabă:

TPU, am niste pui de labrador si nu stiu cum sa ii ingrijesc. Acestia trebuie spalati in fiecare zi? Habar nu am, help!

2
Răspunde Raportează
IoanaAnutaMaria
în 26 Martie 2020 | IoanaAnutaMaria întreabă:

Hei TPU, am o catelusa este bichon dar cred ca corcitura ceva, in fine nu asta conteaza, o iubesc foarte mult si este perfecta, are 7 lunițe, este de talie mica, iar de 3- 4 zile au aparut niste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lowraaa
în 26 Martie 2020 | Lowraaa întreabă:

Buna dragilor. Am o pisica in varsta de aproape un an. Este mereu energica si face tot felul de nazbatii prin casa, dar ce ma deranjeaza foarte tare este ca de la un timp a inceput sa sape in ghivecele...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Bianca125
în 26 Martie 2020 | Bianca125 întreabă:

Buna! Acum vreo 4 zile mi- am luat un peștișor Betta și este a patra zi de când îl am, a treia i- am schimbat apa și când i- am dat mâncare din nou sora mea a vărsat vreo 10- 15 granule și ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Martie 2020 |

Ce conditii imi trebuie pentru chinchila?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Martie 2020 |

Am o catelusa cu varsta de 2 luni, ea este primul meu catelus si nu stiu ce sa fac deoarece cand adoarme dupa un timp se trezeste si incepe sa planga. Ce are si ce pot face eu sa o ajut? Dau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihalcea_Sebi_2000
în 25 Martie 2020 | Mihalcea_Sebi_2000 întreabă:

Am 2 perusi, fata si baiat, care mananca mult.O cutiuta normala o mananca in jur de 2 zile. Vreau sfaturi in privinta cu ce ar trebui sa fac.Multumesc!

3
Răspunde Raportează
alexcelmic
în 24 Martie 2020 | alexcelmic întreabă:

Salut, recent motanul meu a intrat în călduri, stă la geam și miaună foarte tare, l- am lăsat o noapte afară dar a venit bătut și de atunci e foarte posomorât și nu mai e la fel de jucăuș. ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mircea70
în 24 Martie 2020 | mircea70 întreabă:

Se ia rabia de la animal la om?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Martie 2020 |

As vrea sa imi iau o pisica, dar nu stiu ce rasa sa fie. Ati putea sa-mi recomandati cateva rase pentru apartament? Mulțumesc :)

4
Răspunde Raportează
Praline
în 24 Martie 2020 | Praline întreabă:

Am un catel, un labrador si are cam 2 luni jumate. Am incercat sa il dresez, incepand cu acele comenzi simple, insa e foarte neascultator si jucaus. Nu vrea si pace. Cum sa il conving sau cum sa il ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sebastianul
în 24 Martie 2020 | Sebastianul întreabă:

In ultimile zile am tot incercat sa prind 2 porumbei, mai dar nu stiu cum fac ca mereu imi ocolesc capcanele. Zici ca stiu sigur ca acolo e ceva rau pentru ei. Cum sa ii prind?

1
Răspunde Raportează
marianegoita
în 24 Martie 2020 | marianegoita întreabă:

Am un catel care are rabie. Ce se intampla daca din greseala ii intra in ochi solutia cu care il dau? Se freaca foarte mult la ochi si mi-e ca o sa ii ajunga si acolo.

1
Răspunde Raportează
cristina_preda
în 24 Martie 2020 | cristina_preda întreabă:

Ca tot vine 1 aprilie, as vrea sa fac o gluma mai proasta sotului. Cum l-as putea speria? Nu chestii nasoale, ci asa mai fun. Aveti idei?

2
Răspunde Raportează
Pitbull41
în 24 Martie 2020 | Pitbull41 întreabă:

am o problema cu motanul meu, il am de aproximativ 5 ani, insa de aproximativ 3 zile se simte foarte rau, cred ca a racit. Nu are pofta de mancare, nu prea bea apa si tot sta singur. Mai...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 24 Martie 2020 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

cum imi dau seama de animalutul de companie daca e motan sau pisica, multumesc

1
Răspunde Raportează
lorena66
în 23 Martie 2020 | lorena66 întreabă:

Buna, am o mica problema. Pisica mea era însărcinată (urma sa fete) si azi mi- a zis unul din părinți ca aparent, e mult mai "slaba" si ca a si auzit mieunaturi ascuțite in casa si am aflat ca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 23 Martie 2020 | Katyk3229 întreabă:

Bună TPU! Am o pisică gestantă (rasa British). Nu- i place deloc sa stea in casa (trăim la curte) majoritatea timpului sta afara dar noaptea in casa daca o iau in casa se agita foarte tare sare ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexcelmic
în 23 Martie 2020 | alexcelmic întreabă:

Salut, revin din nou cu o întrebare, motanul meu care a fost crescut de mic în casă a stat o noapte afară, de când a venit acasă, nu are chef de joacă, nu mai aleargă deloc și doarme enorm,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Arianaw2
în 23 Martie 2020 | Arianaw2 întreabă:

Am o pisica de 2 ani si urmează sa imi iau un husky, cum sa fac se se înțeleagă? Menționez ca pana la 3 ani a stat cu o pisica, dar am dat- o iar acum recent cand am adus- o a făcut urat. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Martie 2020 |

Cine cunoaște bine aceste rase: pittbul-ul și cu amstaff-ul? Aș vrea să pun câteva întrebări și să vă cer câteva sfaturi

3
Răspunde Raportează
alexcelmic
în 22 Martie 2020 | alexcelmic întreabă:

am un motan pe care l- am ținut doar în casă, recent a împlinit 6 luni și mi s- a spus că la vârsta asta e perioada de călduri, așa că i- am dat drumul afară să caute pisici, ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 22 Martie 2020 | MihaelaDart întreabă:

Ce ați face daca câinele mascul al vecinului vostru scăpa de fiecare data din curte și ataca câinii masculi atât al vostru cât și restul vecinilor din sat!? In schimb acest câine este...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
SkyDeath26
în 22 Martie 2020 | SkyDeath26 întreabă:

Vreau si eu rapid un distrack de 2 strofe despre abi/pican, pe care il vreți voi.

0
Răspunde primul Raportează
AlexAL275
în 22 Martie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Îmi puteți recomanda și mie o soluție bună împotriva căpușelor de la câini? Am înțeles că parakill ar fi bun, alții zic că da, unii zic că nu. Help!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Martie 2020 |

Cand cumpar plante pentru acvariu din Petshop, ele sunt puse intr-un fel de suport de plastic. Intrebarea mea este daca ar trebui sa le las in suport sau sa le plantez? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Martie 2020 |

Azi i- am dat drumul afara pisicii mele care are 10 luni, ce fac daca se duce in curtile vecinilor? Mai ales unele curti din care nu prea mai poate iesi sau unele curti in care locuiesc niste oameni...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 21 Martie 2020 | Anonim124635 întreabă:

Buna tuturor, am o catelusa cane corso de 11 luni (aproximativ un an de zile). As vrea sa incerc sa ii mai dezvolt muschii, stie cineva niste antrenamente pentru dezvoltarea musculaturii? Ea este activa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 21 Martie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Am și eu o cățelușă în vârstă de 4 luni, tatăl este amstaff, iar mama pitbull. Am unele probleme cu această cățelușă. Eu am luat- o de la vârsta de 2 luni de la un tip din Craiova,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MihaMihaelaVAM
în 20 Martie 2020 | MihaMihaelaVAM întreabă:

Am un motanel de 1 an care este constipat si are si o stare proasta, adică mă uit la el si parca intra in transă. I- am dat lapte, dar m- ar ajuta sfaturile voastre cum ati procedat cu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DinoRax
în 20 Martie 2020 | DinoRax întreabă:

Ce pot cumpara sa scap de purici de pe catelusa mea de 2 luni? Dau funda

4
Răspunde Raportează
DinoRax
în 20 Martie 2020 | DinoRax întreabă:

Hei TPU, am o catelusa de 2 luni si acum cateva zile cand am scos- o afara a prins niste purici si s- au îmultit foarte repede. Cum as putea omori puricii repede? Am un sprey de la promeditev dar este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 20 Martie 2020 | Katyk3229 întreabă:

Buna! Am o intrebare pentru iubitori de pisicuțe. Am primit cadou o pisicuță de la părinți și trăim la curte, am cîteva întrebări. *De cate ori pe zi trebuie hrănită? *Ce alimente poate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
în 20 Martie 2020 | AmMultiplentrebari întreabă:

Am vazut ca una dintre cele mai bune metode de a fragezi vita e smantana. Totusi, daca am vita (new jersey steak) maturata, mai are sens sa o fragezesc? Si daca incerc sa o fac, va iesi mai frageda,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cxxyy
în 19 Martie 2020 | cxxyy întreabă:

Are cineva idei creative? As vrea sa decorez camera perusilor mei dar nu stiu cum.

1
Răspunde Raportează
Andy0202
în 19 Martie 2020 | Andy0202 întreabă:

va rog sa ma ajutati si pe mine. Am un cățel care este foarte nazdravan in curte, are in jur de 3 ani si pana acum nu l- am dresat si imi pare rau, as mai avea șanse să- l dresez? Am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DinoRax
în 19 Martie 2020 | DinoRax întreabă:

Hei TPU, am o intrebare, acum doua zile am adoptat o catelusa de la o femeie care sta la casa. Catelusa este rasa bishon havanez si are trei saptamani oricum ea cand doarme tremura si cand se trezeste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Florentina_alexandru
în 19 Martie 2020 | Florentina_alexandru întreabă:

As putea sa lipesc iuta de un carton cu pistol cu silicon? Se topeste, o afecteaza? Sau mai bine cu superglue?

1
Răspunde Raportează
TheDarkDragon
în 19 Martie 2020 | TheDarkDragon întreabă:

Salut, stie cineva pe unde se gaseste ulei de in? Imi trebuie pentru pictura in ulei, dar acum cu virusul magazinele de arta sunt inchise. Ma intrebam daca se gaseste pe la farmacii sau magazine. Voiam...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
tudosie
în 18 Martie 2020 | tudosie întreabă:

Cum aleg o canisa? De ce trebuie sa tin cont? Daca ma uit pe OLX nu imi par de incredere si sincer mi- e frica ca iau teapa. La petshopuri e posibil sa iau un animalut bolnav si sa sufar enorm daca il ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DinoRax
în 18 Martie 2020 | DinoRax întreabă:

Hei TPU, azi mi- am luat un catel, o catea mai degraba, ea are vreo saptamana.Eu am luat- o de la un om care sta la curte si cateaua ii obisnuita sa isi faca treburile pe unde apuca si eu stând la ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndyMihai1999
    trimisă acum 13 ore

AndyMihai1999 întreabă:

De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Alexb89
    trimisă acum 9 ore

Alexb89 întreabă:

Bună la toată lumea, cineva o trecut prin operație de scoaterea fierei? anestezie generală etc? mi-e o frică de moarte sunt foarte speriat! Multumesc
    24 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

Ce idei v-ar apărea daca ar fi sa scrieți o carte high fantasy precum,, The Witcher ",, Malazan "?
    16 răspunsuri
  • RobLev4
    trimisă pe 23 Septembrie

RobLev4 întreabă:

Secretul unui eseu de nota 10 Salutare tuturor care este cheia succesului ca să am un bagaj mare de cuvinte și să apelez la un limbaj artistic cît mai frumos si să pot lua sau nota 9 sau 10 pentru...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.335
  • Întrebări: 3.951.264
  • Răspunsuri: 17.641.234
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
A walk to remember

A walk to remember

Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!

Start quiz
Categorii
  • 651.894 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.687 Auto & Moto
  • 144.206 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.974 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.844 Conversaţii