Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
Cu cat se vinde un cont de 57 pe metin2 ro
O consolo merge pe monitor de calculator? doar cu mufa de pc?
Cam cât costă o imprimare pe un tricou? Mă adresez celor care au făcut-o.
Vreau sa imi fac un id nou de messenger si nu prea am idei, m-ati putea ajuta cu o sugestie ceva?! Numele meu este Cristian sau porecla Talibanu! Multumesc!
Cum va fi maine vreme in radauti? Merg cu prietenii la padure si as vrea sa stiu cum e vremea.
Ce site-uri imi puteti da pentru plugins de cs?(in afara de cstutorials)! multumesc! funda+vot
Hei, am si eu o problema. puteti sa radeti, dar. ideea e ca, cand bag un cd sau un dvd gol in unitate, imi zice ca nu e nimic inauntru. si cand incerc sa bag ceva pe el cu nero, nu se intampla nimic....? (mai mult)
Sunt cls. a 8-a si nu stiu pe ce se bazeaza anumite profile : 1. Stiintele Sociale, 2. Stiintele Naturi, 3. Filologie.
Salut, un prieten mi-a cerut "Physical Address" de la "Local Area Connection". Daca ii trimit asta ce poate sa faca? plz dau funda si vot
Cum sa dezinstalez windows 7, pentru ca sa instalez windows xp.
Aveti un blog? Si aveti nevoie de ajutor la el? Daca da lasa-mi ID-ul (de mess) pe privat. As vrea sa va ajut...
Buna TPU.cine imi zice si mie cum sa joc fifa 2007 de la doua pc-uri cu net pe romtelecom. dar am acelasi ip.192.168.1.2.:((. dau funda.
Care este diferenta dintre Facebook, Twitter, MySpace si Hi5? Care sunt diferentele dintre aceste 4 retele de socializare? Funda + Vot!
Salut am si eu un xbox 360 din londra adus in romania si cand pun un joc imi apara eroare din cauza regiuni va rog ajutati-ma.multumeesc dau fuda+vot
Ajutati-ma la pb asta va rog! daca un grup de elevi se grupeaza in grupe de cate 6 elevi, raman 3 elevi negrupati. Daca acelasi grup de elevi se grupeaza in grupe de cate 8 elevi, raman tot 3 elevi negrupati. a)Sa...? (mai mult)
Care este in acest moment clasamentul economiei mondiale? Funda + vot.
Cine stie de ce nu pot trimite mms-uri decat unul pe zi si ala foarte greu merge? Eu sunt pe frog si am mms-uri nelimitate catre cosmote si frog dar nu pot trimite decat unul daca dau mai multe nu mai merg...? (mai mult)
Cum faci formele alea pe tastatura cand scrii... ex> ☆ :)?
Hey stiti cumva daca este si sambata deschis la vip piscina piatra neamt? si cat este pretul?
Cn imi zice un site de unde i-au logos pentru cs dar sa mearga, dau funda!
Urgent! Ce pot sa fac cand ma plictisesscc foarteee rau? spuneti-mi voi, dati`mi siteuri cu ceva nu stiu, jocuri, bloguri, ceva interesant. Ce pot sa fac cand ma plictisesc? Voi ce faceti? P....? (mai mult)
Dati-mi si mie limba engleza la yahoo mesenger 11 mi-am bagat limba romana si nu mai am fisierul acela cu limba engleza
sunt noua pe TPU, si as vrea sa stiu cum scapt de un id.Ma tot intreba cati ani am si de unde sunt, si mi-a zis sa-i dau o poza cu mine, dar nu i-am dat.Va rog puteti sa ma ajutati cumva?
Stie careva niste nume de hi5 de la numele iony, iuny, nella? sau ceva sa pot pune numele meu si a pr meu funda pentru cel mai bun;)
Cum sa dezinstalez windows 7 pentru ca sa instalez xp.
Urgenta:Am un telefon LG cu tascrim si are si internet... dar nu functioneaza(eroare, eroare, eroare...)cum activez internetul? Am o curiozitate:se poate activa daca am credit, sau? Dau funditztztztztza? (mai mult)
Sal.Am si un SAMSUNG Corby GT-S3650 il pun la incarcat arata ca se incarca dar se deschide se inchide si tot asa si nu se incarca deloc
Buna TPU.cum fac ca pe facebook. sa nu. mi poata vedea nimenenea pozele?:d[cine stie fundaaaaaaX}
Vreau sa impart fluturasi... Am peste 16 ani, spune ti mi unde ma pot adresa. M am tot dus la diferite firme care stiam ca investeste in publicitate de-a lungul anului, si acum tzop. cand am ajuns la? (mai mult)
Cum pot sa instalez xp in laptop ca am vista cum se procedeaza
Vreau sa stiu daca pot sa-mi schimb numele pe facebook fara sa-mi fac alt cont?
cum pot sa vad pe un calculator pe ce id-uri a intrat nu stiu daca ma intelegeti. stiu ca in prgram files-yahoo si la profiles da in windows 7 nu gasesc profiles
Se mai deschide music center din buzau?
Acum cateva zile mi s-a mai ivit o problema. La jocuri de genul fifa11, crysis2, assassin's creed brotherhood imi merge calculatorul in reluare in anumite scene (nu pe tot parcursul jocului) ...? (mai mult)
Am un iphone 4 si cand scriu un mesaj si incep un cuvant el imi scrie alt ceva de exemplu 'Kiss' el imi scrie 'Miss'. Stie cineva cum pot rezolva problema?
Cand dau format la partitie(c) imi sterge imi sterge toate programele windows etc sau imi distrugre partitia si raman doar cu (d) dau funda
Unde pot sa-mi fac un site?
Imi puteti spune si mie data mortii lui michael jockson?
Doresc un link unde pot afla factura de plata la eneregie electrica. Stiu ca la Romtelecom merge sa afli factura si unde ai sunat. Dar la cei de la CEZ Romania nu am gasit nimic pe saitul lor. Poate nu...? (mai mult)
Cum pot sa-mi dau seama daca ma place cineva?
as vrea sa ma uit la booberang tv online! si am tot ce-mi trebuie sa ma uit la TV online dar la booberang nu-mi arata imagine! nu stiu ce are! la celelate programe merge totul ok! ma ajutati?...? (mai mult)
Buna! Nu stiti vreun sait de unde pot download drivere pe lenovo560? Este urgent.Multumesc
Am un Samsung Galaxy S. l-am conectat prin usb la pc, de atunci a ramas blocata pe tel notificare cum ca usb-ul meu este conectat.De atunci am probleme cu el, mi s descarca bateria mult mai repede, iar...? (mai mult)
Care este iesirea de la metrou care duce direct in Gara? (Gara de Nord.)
cum se cheama melodia din reclama aia cu Peugeot 206+ care canta tinerii aia sub pod? funda( va rog puneti si un video sa o ascult).
Ce inseamna cand te referi ca unele tari precum spania sau germania si altele au o infrastructura si o economie mult mai dezvoltata decat cea a romaniei? Asta include si ca majoritatea populatiei din aceste...? (mai mult)
Buna Ziua, Am o problema cu adresa de yahoo mail de ceva timp incoace. Sunt trimise mail-uri care contin diverse adrese de internet, fara stirea mea, la ore la care in mod normal nu sunt logat...? (mai mult)
Buna! Vroiam sa va spun ca atunci cand imi bag cititorul de card in pc impreuna cu, cardul in el... Imi apare iconita si cand apas sa intru pe el imi spune : " Va rugam sa introduceti un disk in driverul? (mai mult)
Cine stie un program bun de vizualizat si editat poze?
Am o problema. Melodiile mele se deschid direct in winamp. Eu vreau sa se deschida direct in Bs Player. Cum pot schimba?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?