TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
AlexDorinel
în 30 Septembrie 2020 | AlexDorinel întreabă:

Caietele vechi si hartia se pot arunca in cosul de reciclare(cel albastru)?

4
Răspunde Raportează
sanchi
în 30 Septembrie 2020 | sanchi întreabă:

Hei! Am mancat jumate de avocado si jumate vreau sa il pun in frigider. Cum sa il depozitez sa nu se innegreasca? Am mai incercat varianta cu lamaie, sa dau cu lamaie drasupra, insa nu a functionat.

1
Răspunde Raportează
mafiot1
în 29 Septembrie 2020 | mafiot1 întreabă:

Salut.Am primit un tricou de la un Youtuber si este de la Stanley/Stella si este din Bumbac 100% Organic si as dori sa stiu cu ce solutii sau la ce temperatura sa il spal si daca are ceva daca il bag in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 29 Septembrie 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, ati incercat vreodata sa gatiti pui cu cola, daca da cum v-a iesit?

11
Răspunde Raportează
ralushca_galushca
în 29 Septembrie 2020 | ralushca_galushca întreabă:

Pot sterge mobila cu servetele umede normale? Adica nu din acelea speciale pentru lemn, ci servetele umende de maini sau de copii.

2
Răspunde Raportează
Andu
în 29 Septembrie 2020 | Andu întreabă:

Cum scoti mirosul de urina de catel de pe un covor? Are rost sa trebuie sa iau altul? Faza e ca nu pot schimba covorul atat de des.

3
Răspunde Raportează
popic
în 29 Septembrie 2020 | popic întreabă:

Cum se curata masina de spalat cu otet? Am inteles ca poti pune otet in recipientul de detergent si astfel cureti masina si o si dezinfectezi. Asa e? Se pune doar otet sau vreun amestec cu otet?

1
Răspunde Raportează
Adrian_22
în 28 Septembrie 2020 | Adrian_22 întreabă:

Ce tipuri de sucuri ar merge combinate pentru copii? Facem o searaa cocktailurilor pentru adulti si pentru copii si vrem sa facem pentru cei mici ceva sanatos, dar si sa aiba un gust bun.

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 27 Septembrie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ce soluții de scos petele de pe canapea eficiente exista? Care este cea mai eficienta din acest punct de vedere? De exemplu cum e VANISH la Haine?

1
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 27 Septembrie 2020 | SasaSasa2000 întreabă:

Salutare TPU, in urma cu 1 zi am curatat niste nuci si mi s-au innegrit mainile, cum scap de aceasta negreala?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Septembrie 2020 |

Am fost azi la piata si am achizitionat o varza. Care e secretul la varza calita dulce? Caci mie aia imi place si doresc sa fac zilele astea.

6
Răspunde Raportează
Iote
în 26 Septembrie 2020 | Iote întreabă:

Buna ziua gospodinelor si gospodarilor. Am o problema de... mizerie. Hornul centralei mele de apartament este langa geamul balconului (iesit in afara). Curentii de aer, duc fumul spre acel geam. Problema...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Mihaellaaa21
în 25 Septembrie 2020 | Mihaellaaa21 întreabă:

Caut niste seminte decojite cu crusta, de cand eram mica ca imi e dor de ele. Erau ca alunele acelea de bere sau cum s- o numi. Dacă știți cum se numesc va rog sa- mi spuneti, pupici! (Si nu,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 24 Septembrie 2020 | Furnicuta000 întreabă:

Am lasat niste haine intr-un dulap si miros rau a mucegai. Daca le spal se rezolva problema sau sa le arunc direct?

6
Răspunde Raportează
DOOOPX
în 24 Septembrie 2020 | DOOOPX întreabă:

Salut, azi am spalat un hanorac alb cu negru si s-a decolorat, albul a devenit sur, pot face ceva pentru a repara?

3
Răspunde Raportează
Aldelina
în 23 Septembrie 2020 | Aldelina întreabă:

Am o cana ca un fel de termos, e o cana pentru copii tip termos. Faza e ca a stat apa mult timp in ea. Acum are depuneri de calcar, piatra si nu reusesc sa scap de ele. Am spalat, frecat, dar degeaba....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnjaAHUI
în 23 Septembrie 2020 | AnjaAHUI întreabă:

Bună TPU! În seara aceasta m- am apucat de gătit și cum aveam mai multe feluri de mâncare de preparat s- a produs și o mică încurcătură. Am pus o căpățână de usturoi pisat în carnea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 22 Septembrie 2020 | MauroMania777 întreabă:

Dacă am un recipient travalo plin, îl pot transfera într- o sticla de parfum goala? Si nu invers? Sau ce modalitate de umplere a unei sticle goale de parfum știți, ținând cont că această este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
a_domnitei
în 22 Septembrie 2020 | a_domnitei întreabă:

Care e diferenta dintre un dovlecel si un zucchini? In afara de culoare, bineinteles.

2
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 22 Septembrie 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Salut, stie cineva cum scot cerneala de la un pix de pe un tricou gri? E doar o linie

8
Răspunde Raportează
cafea_tare
în 22 Septembrie 2020 | cafea_tare întreabă:

Cum recunosti un pahar de cristal? Am vazut ca se loveste, insa nu stiu cum ar trebui sa se auda. Sau cineva spunea ca daca umezesti degetul si invarti pe gura paharului scoate niste sunete frumoase, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexneacsu789
în 21 Septembrie 2020 | Alexneacsu789 întreabă:

Am dat din greseala cu loțiune de îngrijire alba pe pielea neagra a adidașilor. Cum îi pot curăța?

4
Răspunde Raportează
petrescusilvia
în 21 Septembrie 2020 | petrescusilvia întreabă:

Exista in comert ceva care sa faca in asa fel incat praful sa nu se mai aseze atat de repede pe lucrurile din casa? E pronto antistatic, insa nu face chiar ceea ce spune. Si inainte de a comenta, vreau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Septembrie 2020 |

Acesti Doritos sunt vegani? https://www.cora.ro/doritos-taco-chipsuri-din-porumb-cu-gust-de-ardei-100-g-P-2616151

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 18 Septembrie 2020 | ReignForest întreabă:

De unde pot cumpăra furtun aspirator gorenje g force air pro?

1
Răspunde Raportează
bersetanvrem
în 18 Septembrie 2020 | bersetanvrem întreabă:

De ce au scos KFC chilli cheese nuggets si unde as putea sa gasesc astfel de produse congelate? Stiu ca la Lidl erau intr- o vreme dar acum nu mai sunt. Nu gasesc de comandat de pe internet, ce as putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Teodor_Gabriel_1999
în 17 Septembrie 2020 | Teodor_Gabriel_1999 întreabă:

Am un iPhone 7 si dacă știți acolo pe spatele telefonului sunt niște benzi albe, acelea mi s-au făcut mov de la catifeaua husei, cum pot șterge acea culoare?

2
Răspunde Raportează
lvi7
în 16 Septembrie 2020 | lvi7 întreabă:

Intentionez sa imi cumpar un aragaz electric si pe gaz si vreau sa va intreb daca e necasara priza cu impamantare in mod obligatoriu sau as putea sa folosesc un prelungitor din bucătărie in balcon...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
wannabe
în 15 Septembrie 2020 | wannabe întreabă:

Care este in medie durata de viata a unei masini de spalat automata (Whirpool)? (cu alte cuvinte, cat dureaza pana cand masina de spalat noua se defecteaza cu o frecventa de uzura obisnuita) Doresc ca...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
missunderstoodx
în 15 Septembrie 2020 | missunderstoodx întreabă:

Buna TPU. Mi- am comandat acum cateva zile un ghiozdan si mi- a venit azi. Problema e ca miroase foarte urat (a peste). Nu glumesc. L- am dat cu spirt si l- am pus pe sarma, dar tot nu i se duce mirosul....? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
mateisitudor
în 15 Septembrie 2020 | mateisitudor întreabă:

Adidasii din plasa si pânza albă se strica in timp? Am inteles ca se îngalbenesc din cauza spalatului. Si trebuie spalati pentru ca se murdaresc usor. E adevarat?

4
Răspunde Raportează
Carolina1972
în 15 Septembrie 2020 | Carolina1972 întreabă:

Are cineva rețeta la supa crema de cașcaval? Dacă aveti și alte rețete gustoase nu ma supăr, chiar sunt în pana de idei! Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
AlexandraDaria2015
în 15 Septembrie 2020 | AlexandraDaria2015 întreabă:

Am un aragaz Beko, iar cuptorul acestuia are 3 trepte de temperatura. Problema este ca nu știu câte grade are fiecare treapta, deoarece la treapta 2 flacara este destul de mare și mâncarea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Septembrie 2020 |

Am gasit un vierme in punga cu faina. Intrebarea e : viermele era acolo cand am cumparat faina sau a aparut de la vreo insecta? Am gasit fluturi in bufet, unde era faina.

4
Răspunde Raportează
mateisitudor
în 14 Septembrie 2020 | mateisitudor întreabă:

Am pătat hanoracul cu dezinfectant. M-am pus pe scaun la scoala si au ramas niste pete de dezinfectant pe el...hanoracul e culoare deschisă. Se ia?

2
Răspunde Raportează
random1620
în 14 Septembrie 2020 | random1620 întreabă:

Deci am un tricou negru. L-am bagat la spalat si s-a facut un pic maro in jurul gulerului (practic s-a decolorat). Cum sa fac sa fie din nou ca inainte?

5
Răspunde Raportează
PanTaziK
în 13 Septembrie 2020 | PanTaziK întreabă:

Am folosit soluția de spalat geamuri pe ecranul televizorului si mai mult am stricat:)) s-a pătat sau matuit, se poate remedia?

5
Răspunde Raportează
dreamer439
în 12 Septembrie 2020 | dreamer439 întreabă:

Buna ziua TPU, am un boiler de 100 de l, nu stiu sa va spun firma cu exactitate. Ma intrebam daca este mai avantajos sa il las in priza pret de 2 saptamani (cat voi sta in oras deoarece am scoala) sau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SweetGirl1303
în 11 Septembrie 2020 | SweetGirl1303 întreabă:

Locuiesc in Italia de ceva timp, iar in aceasta seara am gasit un scorpion in casa, un pui de scorpion, ce pot face in caz ca apar alții? Ati confruntat aceasta problema? Sunt perioculosi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Xander112
în 11 Septembrie 2020 | Xander112 întreabă:

Există vreo mașinărie ceva de tocat ardeii și gogoșarii? Am nevoie de o mașinărie de tocat legumele pentru a face tocană. Am de făcut peste 200 de borcane și mi- ar lua o săptămână...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
catalinuta_6287
în 11 Septembrie 2020 | catalinuta_6287 întreabă:

Cum faci cele mai gustoase coaste de porc?

2
Răspunde Raportează
florea_tilica
în 11 Septembrie 2020 | florea_tilica întreabă:

Am luat dintr-un magazin niste salam de Sibiu vidat. Pe ambalaj scria asa: Indicatie zona geografica protejata. La ce se refera si ce inseamna asta? Nu am mai vaut asa ceva pe nici un ambalaj.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Septembrie 2020 |

Aș vrea să-mi fac o listă cu rețete de mâncăruri sau prăjituri pe care să le încerc în următoarea perioadă. Idei de rețete?

3
Răspunde Raportează
G1G2
în 10 Septembrie 2020 | G1G2 întreabă:

Buna, am o problema cu un capac de sticla de la o tigaie, tot il spal dar rămân urme, idei ce as putea face?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Septembrie 2020 |

Cum faceti sa nu se strice sau sa nu faca mucegai pe deasupra gemul facut fara conservant si cu foarte putin zahar?

4
Răspunde Raportează
OmObisnuit
în 9 Septembrie 2020 | OmObisnuit întreabă:

Unde gasesc amidon de cumparat? La chioscuri n-are, se gaseste la magazine mari ca kaufland/carrefour?

4
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 9 Septembrie 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Gecile de fas intra la apa?

3
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 9 Septembrie 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Stie cineva daca aceasta geaca intra la apa? https://www.pullandbear.com/ro/b%C4%83rba%C8%9Bi/%C3%AEmbr%C4%83c%C4%83minte/geac%C4%83- bomber- cu- textur%C4%83- %C8%99i- buzunare- cu- capse-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Catalintoader2
în 9 Septembrie 2020 | Catalintoader2 întreabă:

Cate calorii are un hamburger normal?

8
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 9 Septembrie 2020 | nyoentox2002 întreabă:

Este vreo modalitate cum aș putea să scot un imprimeurile de pe un hanorac, gen e negru si vreau să îl fac simplu?

15
Răspunde Raportează
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă pe 10 Noiembrie

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: …?
    28 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 10 Noiembrie

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- ați confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred că trec prin așa ceva, nu prea înțeleg de la ce o apărut precis deși am citit putin despre...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Ion777345674367687
    trimisă acum 22 ore

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzică iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o săptămână, sfaturi?
    13 răspunsuri
  • Jeguldesubunghii
    trimisă pe 10 Noiembrie

Jeguldesubunghii întreabă:

Bună dimineața! Mi- am adus aminte de o discuție vu partenerul meu legat de prietenii. Eu susțin și în ziua de azi că toată lumea poate să împrietenească cu toată lumea indiferent de sexul/genul...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.635
  • Întrebări: 3.953.013
  • Răspunsuri: 17.653.092
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Copiii de la 402

Copiii de la 402

Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.011 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.800 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.056 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.121 Conversaţii