Perna din latex e acelasi lucru cu perna din spuma de memorie?
Cum sa speli spuma de memorie (cea care daca te asezi se apasa si dupa se umfla inapoi)? La masina de spalat cum o bag? Se poate strica?
Ce capsule merg la un expresor Tchibo Caffissimo? În afară de cele de la Tchibo si Beanz.
Am o papusa Beby si azi dimineata am gasit- o cu capul plin de pete. A fost pe dulap si i s- a imprimat ceva pe cap. Am incercat cu tot felul de detergenti, acetona, i- am sters din greseala si jumatate...? (mai mult)
Vreau sa fac portocale la blender....are rost sa pun si cojile? :) Adica contin ceva substante nutritive sau sunt acoperite cu pesticide si alte porcarii? Multumesc pentru sfaturi si ajutor
Nu am idee cate turatii e bine sa pui la masina de spalat. Pe etichete nu scrie si nici in manual. Ce am observat e ca masina la unele rotatii stoarce mai bine de apa decat la altele. Dar exista riscul...? (mai mult)
Mazarea la conserva e sanatoasa? Mai trebuie fiarta daca vreau sa o adaug ca garnitura la friptura sau intr-o salata?
Am un aparat de facut paine marca MORPHY RICHARDS model 48245, la care am pierdut cartea! Cine dintre voi imi poate trimite um manual format pdf in romana pe adresa de email pentru al descarca...? (mai mult)
Cu ce pot sa scot niște pete de haine? Am băgat hanorace albe cu ceva negru și s-au făcut gri așa și pătate.
Cum imi aleg marimea la tenisi?
Întrebare pentru gospodine. Cat timp se fierbe fasolea uscata, dacă n-am lăsat o peste noapte?
Acum cateva luni mi- am cumpărat o geanta pentru aparatul foto, pe care am folosit- o si inca o folosesc. Dar am observat ca are un miros urat in interior (cand am cumparat- o nu mirosea, ...? (mai mult)
URGENT FUNDA! Vă rog ajutați- mă, spuneți- mi soluții sau prafuri care funcționează antipurici, nu vă gândiți că sunt vreo nespălată sunt foarte curată dar acum un an am luat o pisică ...? (mai mult)
Ce ciocolata, cu continut cat mai ridicat de cacao, fara aditivi, coloranti, emulgatori si alte asemenea chimicale, imi recomandati?
Stiu ca e improbabil, dar oricum intreb. Fac o prajitura fina si imi trebuie putin alcool la crema si in casa am doar palinca. :)) A folosit cineva? Nu prea se simte gustul de pruna, e un gust foarte...? (mai mult)
Cum se face orez congelat la multicooker?
Cat inseamna 20 gr de cafea? Nu stiu cum sa masor. Nu-mi dati tabele si alte documente, spuneti strict va rog daca stiti. Mersi
in urma cu ceva timp am turnat ciment pe terasa casei mele, venise ploaia si a stropit usa, acum nu stiu ce as putea sa o curat, am incercat dedergenti insa nu a functionat, ma puteti...? (mai mult)
Am achizitionat aceasta tigara electronica - https://www.emag.ro/kit- tigara- electronica- joyetech- ego- aio- 1500- mah- 2ml- negru- fok2753/pd/D8PVL3BBM/?X- Search- Id=2e17440e44d7bc614dbd&X- Product-...? (mai mult)
Cum pot sa curat pantofii din catifea/piele intoarsa de petele de apa (a plouat și s-au patat)?
Mi-am pătat un tricou alb cu vopsea de ouă. Mai pot salva tricoul cumva?
Ce tip de masline, din comert, sunt mai sanatoase?
Ce credeti despre acest tip de zahar : https://www.auchan.ro/store/Zahar-brun-Bio-All-Green-500-g/p/093108? Ati consuma?
am fost recent la denii cu o geaca de fas si cand am ajuns acasa am realizat ca am geaca patata de ceara pe la spate prin fata si am o pata si pe maneca stanga. Stiu ca vechea metoda este cu foaia...? (mai mult)
Dacă mi s-a agățat geaca de piele într-un gard și gaura e mica; Se mai poate face ceva?
Mi-am luat o pereche de adidasi si sunt ficsi si problema e ca ma strang putin.Si vreau sa va intreb daca se lasa si cum?
Care e diferenta intre o prajitura la care folosesc, pentru coacere, hartia de copt si cea la care nu o fac(doar ung usor tava cu unt)? Iese mai crocanta intr- un caz? Este o diferenta...? (mai mult)
Cum arata lista voastra de cumparaturi?
As vrea sa stiu daca pot decolora o pereche de adidasi,ei sunt roz mai inchis, sunt de pânză si vreau sa ii fac albi. Se poate? Cum sa fac?
Ce firme producatoare de suc de rosii, sanatos sau mai sanatos comparativ cu restul producatorilor cunoasteti?
Am fost la magazin si mi- am luat un tricou nou. L- am purtat doar o data si l- am spalat. Cand l- am intins la uscat am observat o mica ruptura la spatele lui. Pot face ceva sa nu se mai cunoasca sau...? (mai mult)
Vreau sa desfac un telefon și nu am șurubelniță specială. Am incercat cu un cuțit și tot nu merge. Cu ce ii pot desface șuruburile?
Am o plantă de AloeVera in casă. Am citit ca are multe beneficii. Știu ca are un gust amar, dar intrebarea mea este: Dacă folosesc o cantitate mică de gel din interiorul frunzei in smoothie uri...? (mai mult)
Hello. Deci, am avut ceva cașcaval in frigider, feliat la magazin. Arata că a expirat în 18, el avea gust ok, așa că l- am mâncat. Întrebarea mea e, de ce teoretic pe eticheta expira atât...? (mai mult)
Cum as putea curata o pereche de ghete Chelsea de culoare bej? Mentionez ca materialul nu este chiar piele, e un fel de catifea. I- am mâzgălit destul de rau cu negreala, am incercat cu o perie speciala...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati un inlocuitor, mai sanatos, pentru faina alba pentru prepararea deserturilor?
Imi puteti recomanda niste indulcitori sanatosi?
Fac o prajitura cu crema de vanilie&lamaie si folosesc biscuiti in loc de blat. Cu ce anume pot insiropa biscuitii? Sa se potriveasca la vanilie + lamaie + cocos si sa fie bun :)
Rama din metal ( nu stiu ce fel de metal ), a ochelarilor de vedere s-a rupt la una din lentile in partea de sus. Imi spune cineva cum ii pot repara acasa? Lipit, cositorit, sudat etc
Cum se scot petele de pix de pe blugi?
Buna,TPU! Anul aceste de Paste este prima data cand vreau sa gatesc drob de pui.As vrea sa stiu cu cat timp inainte il pot face? Il pot face de vineri pentru duminica? Sau trebuie sambata?
E perioada luminatiei, ziua mortilor cum ar veni, spuneti-mi ce se face din ceara ce curge din lumanari, ce se poate face daca e prelucrata?
Ciocolata neagra Fin Carré de la Lidl poate fi consumata ca produs de post? Printre ingrediente nu se numara laptele sau oul, dar scrie ca poate contine urme. Mersi!
Din ce sunt făcute pufarinele? Sunt de post?
Daca torni ciorba calduta care a rămas în oala in care s-a încălzit peste ciorba rece de la frigider se va strica?( am facut deja asta si cred ca am facut o prostie :) )
Stie cineva unde se poate gasi un ascutitor de morcovi sau cascaval sau altele? A gasit mama undeva o poza dar a pierdut o. Cica bagi morcovul in ascutitorul asta si iese fasii, la fel cum ascuti un creion....? (mai mult)
La cate grade Celsius ar trebui sa speli prosoape/lenjerii/haine? Voi la cat recomandati?
imi puteti recomanda un site cu retete de mancare si nu numai pentru multicooker phillips 3037/70? Altul decat bucataras.ro.Multumesc!
Oare se strica fructele de mare congelate daca sunt puse in bagajul de cala pentru un avion din Italia pana in Romania?
Sosetele din bumbac sunt elastice, gen se întind? Ca mama zice ca niciodata nu stiu sa- mi iau SOSETE din bumbac (Chiar dacă pe ele scrie 100% bumbac ele nu sunt). Ea zice ca e material...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!