Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Noiembrie 2025 sunt:
Salut am vandut artificii pe olx si cineva "A platit prin transfer bancar" Am primit o factura reala cica in fine dupa 5 zile nu am nimic in cont pot recupera banii? Lq politie.
Azi am comandat ceva de pe Gomez si am ales plata cu cardul, am dat finalizare comanda si am primit numarul comenzii si abia apoi m- a pus sa introduc datele cardului, dar am iesit de pe...? (mai mult)
Salut, azi am cumparat un scaun de birou si sub el este o chestie rotunda pe care o pot invarti si nu stiu ce e.Ii ca un fel de un arc mare.Dau funda
Hey TPU Pentru cei din valcea Vinde cineva emitatoare de sunet?
Buna ziua! Site ul GOMEZ https://gomez.ro/ro/home_men este legit? A mai comandat cineva de acolo? Rog seriozitate dau funda!
Salut am o problema de care sunt speriat si va rog sa nu radeti: de vreo 4- 5 zile nu am mai fost la baie si cu siguranță sunt constipat insa nu ma doare burta, inca am pofta de mancare si beau suficienta...? (mai mult)
Am finalizat o comanda pe ShipGratis din greseala. Variantele de plata erau doar cu cardul, deci nu aveam de gand sa mai dau comanda, insa am apasat din greseala pe finalizare. Nu am card sa platesc....? (mai mult)
Salutare, am făcut o comanda pe Altex pe data de 25 dar mna știam ca e prima zi de Crăciun azi e ziua de 27. Programul dde sărbători și programul nu spune ca azi e închis. E deschis și duminica....? (mai mult)
La ce bijuterii din București găsesc aur mai ieftin? Undeva la 200-220 lei pe gram?
Cand apar astea cu artificiile legale? Adica de la ce data pot cumpara artificii de la persoane autorizate?
Bunaaa, ce părere aveți de housebrand? A mai comandat cineva? Cum sunt produsele? Se merită?
Vreau sa comand ceva de pe Pull and Bear, si imi cere CNP- ul după ce il introduc imi menționează că este gresit aveti idee dc nu merge, ar trebui sa scriu altceva înainte de a scrie ...? (mai mult)
Am dat ieri comanda de o tableta grafica de pe site ul Quick Mag si inca nu am primit un email de confirmare (poate pentru ca e craciunul...) dar de obicei cat ar trebui sa astept pana primesc...? (mai mult)
Cum se trimite un pachet pe ebay? Ma refer ce selectezi atunci când iti pui anuntul? Prin posta sau curier?
Am un paysafe de 100 de lei de la magazin. Daca cumpar cu el un joc de 82 de lei pe steam, restul 28 de lei se duc in steam wallet?
Are cineva storcătorul de fructe și legume Heinner XF- 1000GRSP? Este bun? Tocmai mă gândeam să îl comand. Își face treaba bine? Acesta este: https://m.emag.ro/storcator- de- fructe- si- legume-...? (mai mult)
Am nevoie sa comand ceva de pe Berska, și am nevoie sa completez câmpul CI/BI Cu ce il completez?
Oare mall-urile sunt deschise maine? Ma intereseaza cel din Deva.
Salut, ce parere aveti despre pretul acestui TV? https://bit.ly/3mR1ATj As vrea sa iau unul cu Android si asta cred ca ar fi cel mai ieftin, ati gasit voi mai ieftin la 126cm?
Azi mi- am dat comanda de tableta grafica de pe site ul Quick mag si nu stiu daca va ajunge(pentru ca e craciunul) si nu am primit vreun email de confirmare...va rog, daca ati intampinat probleme...? (mai mult)
Unde va faceți cumpărăturile alimentare cel mai des și de ce?
Folosește cineva aplicația de mobil CashClub sau extensia de browser Chrome pentru desktop? Daca plasezi comenzi la magazine de pe cont de persoană juridică poți primi cashback pe cont de persoană...? (mai mult)
Zilele astea am comandat un CD de pe un site străin. Plata am făcut- o prin PayPal cu cardul. Cei de la site- ul respectiv mi- au spus că o să vină cu poștașul. O să primesc un aviz poștal ca ...? (mai mult)
Am returnat un scaun la eMAG si nu a venit pe data care a spus ca vine curierul unde pot sa sun?
Am comandat de pe h&m, dar unul dintre produse nu imi este bun, pot sa il returnez in magazin si sa imi iau altceva de acea suma?
Salut, voi ati gasit budinca proteica in Romania? Eu la niciun supermarket nu am gasit, doar iaurturi cu gust groaznic, in Germania gasisem in penny budinca cu 40gr proteina.
Salut Am și eu o nelămurire. Am comandat de pe eMAG pe data de 20 seara un procesor care, după 3 zile îmi arata ca se afla în depozitul curierului. Pe data de 21 am mai comandat o placa de baza...? (mai mult)
stiti vreun iaurt cu care l-as putea inlocui pe cel Danone Activia simplu (iaurt alb-cu fulgi de cereale)? Gen unul care sa fie dulce dar si sa il pot cumpara in cantitate mai mare.
Salut, am achiziționat un laptop cu 3 zile în urmă de la un magazin Flanco(magazinul fiind fizic și nu online). Laptopul în magazin părea ok, specificațiile păreau ok, era cam scump pentru ce...? (mai mult)
Salut, ce imi recomandati dintre aceste doua ceasuri, Tevise (https://www.emag.ro/ceas- barbatesc- mecanic- automatic- tevise- indici- luminosi- calendar- otel- inoxidabil- luxury- business- elegant-...? (mai mult)
Buna, am un prieten care este pasionat de istorie si colectioneaza tot felul de chestii, el isi doreste de Cariun o imitatie de chipiu german din al doilea razboi mondial si eu am decis sa ii fac cadou...? (mai mult)
Am o dilemă. Aș vrea să comand de pe Joom, pentru prima oară și vreau să plătesc cu cardul, dar coletul ajunge acasă (căci mi se cere adresa) sau la poștă? Și dacă trebuie să plătesc...? (mai mult)
Am vandut ceva pe olx, persoana care a cumparat produsul a facut plata cu transfer bancar, au trecut 5 zile de cand a facut plata produsul a ajuns la el si eu nu mai dau de el, nu mi- au intrat...? (mai mult)
Salut, as dori sa imi cumpar un aparat de sudat fibra optica de pe aliexpress insa sunt putin nelămurit cu taxele vamale. Pretul aparatului este de 3500 lei iar acolo scrie ca transportul este gratuit...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori să achiziționez o oală pentru sarmale. Îmi puteți recomanda un magazin sau un site de unde aș putea cumpăra o oală trainică și utilă pentru sarmale capacitate (20+ ,...? (mai mult)
Pe 12 decembrie am comandat un vape de pe vapesourcing pentru un prieten dar problema este ca i- am pus numarul lui acolo si adresa lui si el acum nu are telefon si daca il suna curierul si nu raspunde...? (mai mult)
Salut, dacă acum 3 zile am achiziționat un laptop, de la un magazin fizic, în rate și nu sunt mulțumit de calitatea produsului, îl pot schimba sau returna? Ofer Fundă
A comandat cineva vreodată de la shop4pc? ..Cum e as vrea niste cabluri de la cable mod si doar acolo gasesc. Poate imi recomandati voi un site mai bun
Vreau să-i fac cuiva un talisman și am văzut ca nu e și cu lanțul ala. Îl mai cumpăr?
Știți de unde pot cumpăra un lantisor cu inițiala numelui, în Iași? Să fie până în 100 de lei.
Hello, aveți idee dacă există vreun site, un anticariat ceva care să cumpere cărți la mâna a 2- a? Având în vedere că sunt în stare destul de bună. Nu vreau sugestii tip „vinde- le pe...? (mai mult)
Daca vreau sa comand ceva de pe internet, pot trimite la posta din orasul meu gen? Si apoi sa ma duc personal la posta sa ridic coletul respectiv?
Salut, am dat sa schimb mărimea unor de sală de pe Decathlon, am selectat doar mărimea, îmi poate spune cineva mai multe detalii? Cine suporta curierul? Cât costă?
Ce cadou i-as putea face amei mele si prietenilor(ce le-as putea confectiona)?
Caut haine din cursele de GT (gran turismo 24h) sa vedem daca cineva se pricepe la chestia asta, sau haine similare din bumbac 100% care au inscriptie pe fata, spate mercedes, BMW, audi, etc. cu patrocinatori...? (mai mult)
Ce pot sa ii cumpăr unui băiat, colegul de la job, pentru secret santa?
Salut, a mai comandat cineva de pe site-ul promotia zilei? Are oferte prea bune sa fie adevarate iar pe net nu gasesc informatii despre el in alta parte. https://www.promotiazilei.ro/
Stie cineva de unde imi pot lua cateva haine din colectia lui Drake? Multumesc
Am primit un mesaj pe telefon care cica e de la eMAG in care spune:"felicitari ati castigat un Samsung s20 faceti click pe link sa va ridicati premiul" ceva de genul. Am dat click acolo si ma pune sa aleg...? (mai mult)
Ce cadou as putea sa ii fac prietenei mele de Crăciun? Plz help
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Ianuss întreabă:
Graim întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!