Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Noiembrie 2025 sunt:
Salut,stie cineva ce reduceri vor fi pe 13 noiembrie de black friday la telefoanele Apple? Mersii
Salut. Cand este Black Friday? Vreau sa cumpar ceva de pe pc garage, eMAG sau altex...
Salut, acum o săptămână am primit mesaj de la cargus cum ca coletul va fi livrat în ziua aceea, însă nu a ajuns. Am încercat sa sun la numărul ce era în mesaj însă nu răspunde nimeni. Ce...? (mai mult)
Care sunt cele mai tari țigări? Vreau un top din punct de vedere obiectiv.
Cum comand de pe eMAG cu rate fara dobanda ca eu am vazut ca iti trebuie card brd, raiffeisen? Dar cand am incercat sa dau comanda nu imi arata optiunea pentru rate.
Unde pot gasi ursuleti mari de plus in Baia Mare sau in apropiere?
Salut,stie cineva ce reduceri vor fi anul acesta la telefoanele Apple? Vor fi 30%? Scuze de categorie, nu stiu exact unde sa pun intrebarea:)
Cand se sarbatoreste Blackfriday in Romania? 13 noiembrie sau 27 noiembrie?
Salut, ma poate ajuta cineva sa anulez o comanda de pe pc garage? Urgent!
Ati comandat vreodata de pe joom?
În ce magazine pot găsi șireturi pentru adidași dar ceva mai special, colorat, nu asa banal?
Stie cineva pe ce site as putea gasi Nike Air Force 1 BV0064- 600? Eu ii gasisem pe epantofi si pe sizeer, insa nu mai sunt pe stoc. Puteti sa imi dati si alte sugestii asemanatoare, de preferabil...? (mai mult)
Am comandat in decembrie-ianuarie niste chestii de pe Aliexpress si nu mi-au venit toate. Oare din cauza pandemiei? Inainte imi veneau. Nu am luat niciodata teapa
Pe Aliexpress se poate plăti în lei cu cardul?
Lămuriți-ma va rog. Pana la urma cand este black Friday pe eMAG? Pe 13, 27 sau toata luna?
Știți vreun vreun magazin online ca acesta http://www.funniest.com.br/ în România?
Salutare! Ma gandesc sa imi schimb telefonul peste cateva zile am nevoie de o recomandare de la voi. In prezent am un Huawei p10 lite. Am ales Huawei ca sa evit Samsung pentru ca mi se pare ca se strica...? (mai mult)
De ce s- au ieftinit atât de mult cartofii în supermarket- uri? De exemplu, la unul dintre supermarket- uri un sac de cartofi de 10 kg costă numai 3.99 lei acum iar pe vară costa 11.99 sau 12.99...? (mai mult)
Dacă comand de la un vânzător ce vinde pe Emag Marketplace, procesul de retur este același? Completez folmular pe site și- mi trimite curierul pe gratis să- mi ridice produsul ce vreau să- l returnez? ...? (mai mult)
Bună TPU știe cineva de unde pot să cumpăr un ceas rusesc de masă Slava? Model glob pamantesc. 11 rubine are o mică rachetă roșie în vârful orbitei. P.S. Să fie complet și să...? (mai mult)
Neața TPU, caut niste căști on- ear, sub 50 RON cu tot cu livrare dacă este necesară, sa nu fie marca chinezească din magazinul de la colțul străzi, să aibă microfon și să pot schimba volumul...? (mai mult)
Mi-am comandat ceva de pe evomag si nu stiu cum sa vad awbul, pe site nu vad, nici la istoricul comenzilor si nici pe mail. Voi primi un sms de la evomag/curier?
Buna TPU stie cineva de unde pot sa cumpar un ceas personalizat cu mesaj pe spate?
Ce markere pentru whiteboard recomandați? Le folosesc destul de mult si mereu vad ca se termina după ce le folosesc 3 zile.
Sunt unele marimi la pantaloni pe H&M care nu stiu ce reprezintă exact, de exemplu XS/S, M/S sau XXL/M si asa mai departe. Are cineva vreo idee la ce se refera? Mulțumesc
Salutare TPU, doresc să achiziționez un produs de pe Amazon, inițial am găsit produsul din US la un preț mai mare comparativ cu Germania sau în UK, acum bănuind că regulile și taxele vamale...? (mai mult)
Cine a folosit optiunea Service pe Cel.ro? Ce trebuie sa completez la "Serial Number"?
As dori și eu o recomandare de tableta. De preferat de la Huawei și sa nu fie exagerat de scumpa. Am nevoie sa ma uit pe Netflix și laptopul îmi e greu sa îl car după mine. Dacă o găsesc...? (mai mult)
Stie cineva unde se pot gasi (farmacii /magazine) parfumurile Yodeyma in orasul Suceava?
Nu stiu exact unde sa pun intrebarea, deci o pun aici. Am comandat online acum 2 saptamani din SUA ceva. Astazi mi- am dat seama ca, desi adresa este corecta, am gresit codul postal cu o...? (mai mult)
Dacă vreau sa îmi comand ceva de pe Amazon,ce trebuie sa știu, cât e transportul(un obiect), in cât timp ajunge in România? Multumesc!
Salut.Daca am pus un colet cu ramburs la Posta Romama sa zicem ca valoarea era 5 lei, iar rambursul 20, coletul a fost ridicat de către destinatar si daca face retur, pot refuza returul? Sau care ...? (mai mult)
Unde mai gasesc saltele 80x1.90?
V-ati comandat vreodata online halate de baie? Halate din acelea din material de prosop care aborb apa, nu din alea pufoase. De pe ce site?
Unde pot sa gasesc stickere cu Smiley face?
Pot modifica datele unei comezi de pe eMAG? Adica numele, am nevoie
Am facut o comanda obisnuita de la eMAG cu datele mele personale si mi- a zis mama ca daca o faceam pe firma ei primea 20% din bani inapoi sau ceva de genul. Am cum sa editez datele comenzii? Sau...? (mai mult)
Hei! Stie cineva in ce magazine mai gasesc decoratiuni pentru halloween? (Bucuresti)
Cum sa vinzi ceva fara sa iei teapa? Daca e din acelasi oras e ok sa va intalniti fata in fata la un mall ceva? Dar daca e din alt oras cum se procedeaza?
Am dat o comanda de pe eMAG azi si m-au sunat imediat dupa sa imi spuna ca ajunge maine...nu ca ar fi o problema, dar cum de? Ca nu mi s-a mai intamplat
Https://m.emag.ro/telefon- mobil- apple- iphone- 11- 128gb- black- mwm02rm- a/pd/DF9ZX6BBM/?ref=fav_pd- title Nu mi- am mai luat niciodata ceva de pe eMAG, voiam sa va intreb daca este ok. Pentru ca ...? (mai mult)
Anumite plafaruri au produse pe care le poti gasi si in anumite supermarketuri. Unde ar putea fi mai ieftine, la supermarket sau la plafaruri?
Luni am facut o comanda de la Flanco. In dimineata aceea imi aparea ca produsul nu era pe stoc, dar am intrat cateva ore mai tarziu si scria "stoc limitat". Am reusit sa fac comanda si imi zicea...? (mai mult)
Salut, am de primit un colet prin posta si astept de 7 zile si tot nu a venit.Nu am fost deloc la posta sa intreb de el pentru ca nu am avut timp, am asteptat sa ma sune postasul sau sa primesc aviz ...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea comanda o masca din aceea care iti poate schimba vocea? Ceva ca in filmul Distractie cu Jack and Jane parca. E o masca care iti schimba vocea, voice changer. M- ar interesa...? (mai mult)
Salut, isi merita banii Xiaomi Redmi Note 8 Pro? Vreau sa imi iau un telefon nou nu prea scump dar destul de potent. Mai joc din cand in cand PUBGM si vreau sa stiu daca il tine si daca merge bine si ...? (mai mult)
Si-a luat cineva haine de pe modalist.ro? E ok?
Sizeer vinde fakeuri? Adică eu am luat în pereche de vans sk8 hi și au tot ce le trebuie să dovedească că sunt originale dar nu fac flipul ala de mereu aterizează drept.
Hei TPU, cum as putea sa îmi conving părinții sa ma lase sa îmi iau niște haine de pe internet? Am suma necesară însă ei nu vor sa ma lase sa îmi dau comanda.Recent a fost ziua mea și le- am...? (mai mult)
Ce pasta de albirea dintilor pot cumpara? Sunt atât de multe branduri și nu stiu din ce alege. La voi ce a funcționat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Ianuss întreabă:
Graim întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!