TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
Michelle8927
în 24 Noiembrie 2018 | Michelle8927 întreabă:

am si eu o intrebare, am primit recent un laptop de la eMAG, nu am fost multumit de performante si l- am restituit a 8 a zi, numai ca problema este ca nu am mai pus si incarcatorul.Cum sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
1Me9
în 24 Noiembrie 2018 | 1Me9 întreabă:

De unde pot comanda si eu niste haine (un hanorac+ 2 tricouri) de la B.U.G Mafia? Nu spuneti de pe olx si un site, , hv - shop" bcs nici nu raspund la mesaje / telefon..deci va dati seama cata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Raul199612
în 24 Noiembrie 2018 | Raul199612 întreabă:

Https://i.postimg.cc/C1jp1qpN/Untitled.png Are cineva idee de unde iau o geaca de genul sau unde gasesc? Funda urent!

2
Răspunde Raportează
Rapking
în 24 Noiembrie 2018 | Rapking întreabă:

Buna,stie cineva un site unde pot cumpara blugi cu tur conici dar care sa faca livrare internationala? Dau funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2018 |

Salut,vreau sa aleg un laptop bisniss si nu stiu ce sa aleg intre: Hp EliteBook Model 745 G2 Dell latitude E5480 Dell latitude E5540 Laptop Lenovo Thinkpad T440p Sau si alte model.

8
Răspunde Raportează
twas
în 23 Noiembrie 2018 | twas întreabă:

Aș dori să îmi cumpăr un pick- up, însă sunt cam nedumerită pentru că am văzut în mai multe locuri online modele de la câteva sute de lei până la câteva mii. Nu aș vrea sa dau mai...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Georgy78
în 23 Noiembrie 2018 | Georgy78 întreabă:

Buna buna! Am nevoie de ajutorul vostru. In perioada in care a inceput black friday am facut comanda de pe eMAG la un laptop. Cand mi- a ajuns acasa, am constatat ca se blocheaza. L- am returnat, ieri...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2018 |

Doresc sa stiu daca se pot cumpara lucruri de la eMag cu PayPal. Pot sa cumpar cu acest card si daca da, o sa fie anumite taxe pe care Paypal sau eMag mi le poate impune la cumparare? Se pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PringAloe
în 23 Noiembrie 2018 | PringAloe întreabă:

Materialul de tip bumbac se smotoceste dupa spalare? am avut niste pantaloni mai demult care dupa 1- 2 spalari sau smotocit, adica sau rupt fibrele alea mici si sau facut ca niste gmeulete mici si se ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mircea223344
în 23 Noiembrie 2018 | Mircea223344 întreabă:

Mi- am dat comandă de niște bile și Green gas pentru pistolul meu airsoft de pe site- ul airsoft6 și când m- au sunat sa le confirm comanda (adică vineri 16.11) au spus ca Luni (19.11)ar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Prtio
în 22 Noiembrie 2018 | Prtio întreabă:

Vreau sa- mi cumpar niste adidasi de la decathlon care costa 110 lei. Am si card decathlon cu 20 de puncte de fidelitate. As vrea sa stiu daca pot folosi aceste 20 de puncte de fidelitate pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BogdanKunn
în 22 Noiembrie 2018 | BogdanKunn întreabă:

Hey, cine ma poate ajuta cu un raspuns? Am la scoala Secret Santa si am un coleg dar nu stiu ce as putea sa ii iau, bugetul e de 50 lei si el are 13 ani. A zis ca vrea ciocolata multa si ii cumpar de...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Potac
în 22 Noiembrie 2018 | Potac întreabă:

Atunci cand comand de pe Book Depository trebuie sa platesc taxe vamale?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2018 |

Am o întrebare în legătura cu Bershka. De exemplu dacă vreau sa comand ceva online și sa ajungă în magazin nu la mine acasă, pot comanda orice chiar dacă acel produs nu e disponibil în magazinul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
unomoarecare7
în 22 Noiembrie 2018 | unomoarecare7 întreabă:

Am vazut la cateva persoane adidasi cu aripi, imi puteti spune cum se numesc acel tip de adidasi si un site cu modele?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2018 |

Cum trimit inapoi o comanda de la eMAG? Am facut vineri seara o comanda de casti si mi- au venit abia azi si nu imi plac. Comanda a venit cu Cargus as putea sa o trimit inapoi cu FANcourier pentru ca eu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2018 |

Salutare TPU, as vrea sa cumpar zacusca de casa, nu din super marketuri? Din ceva sate, sa fie chiar făcută de casa, știți ceva zone/sate de unde se poate cumpara? Sau magazine cu produse de genu

7
Răspunde Raportează
DomideLuca
în 21 Noiembrie 2018 | DomideLuca întreabă:

De unde pot cumpara Camel fara filtru? Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2018 |

Voucherele acelea pentru carti si rechizite date de primarie pot fi folosite pentru orice carte / rechizita din magazinele care le accepta, sau trebuie sa fie anumite carti considerate 'educationale'?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tal4556
în 21 Noiembrie 2018 | tal4556 întreabă:

Mi-am facut cont pe orsay si pentru reducerea de 25% trebuie sa-mi confirm inregistrarea, dar nu-mi vine nici un email. Ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
yoloqerty
în 21 Noiembrie 2018 | yoloqerty întreabă:

Am comandat niste casti de la eMAG cu ramburs la posta. Am vazut la tracking la urmarirea comenzii "livrare anulata". Am luat teapa? Ce trebuie sa fac?

5
Răspunde Raportează
TheWhiteDemons
în 21 Noiembrie 2018 | TheWhiteDemons întreabă:

Stie cineva un site disponibil de unde pot comanda revista asta veche?: aro femeia nr 11 1975,

6
Răspunde Raportează
missourichy
în 21 Noiembrie 2018 | missourichy întreabă:

am o intrebare. In urma cu putin timp am facut o comanda pe H&M in valoare de 308, 80 lei. Cand mi- a venit mesaj cu confirmarea comenzii pe e- mail, scria ca tot atat costa. dupa ceva timp,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JusTPauL
în 21 Noiembrie 2018 | JusTPauL întreabă:

În cât timp ajung produsele comandate de la aliexpress?

4
Răspunde Raportează
nalex3
în 21 Noiembrie 2018 | nalex3 întreabă:

Imi poate da cineva un link de unde pot comanda asa ceva in uk? https://m.imgur.com/gallery/lABFLsj

2
Răspunde Raportează
hiparsenia1992
în 21 Noiembrie 2018 | hiparsenia1992 întreabă:

Stie cineva daca comanda de pe wish ajunge prin posta romana?

4
Răspunde Raportează
iuliasz14
în 20 Noiembrie 2018 | iuliasz14 întreabă:

am o întrebare, recent am văzut niște ghete faine (despre Dr Martens e vorba) și mă gândeam că poate știți niste site- uri pentru că de câteva zile caut și dau de preturi cam mari...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
clarissaluca13
în 20 Noiembrie 2018 | clarissaluca13 întreabă:

Caut si eu magazine sau site uri de unde pot lua cizme lungi(peste genunchi) cu toc, dar care sa fie mai largi pentru ca am gambele musculoase si de obicei nu intra :( multumesc! Dau funda

10
Răspunde Raportează
imaduckbruh
în 20 Noiembrie 2018 | imaduckbruh întreabă:

stiti cumva unde se pot gasi Jordani in Sibiu?

1
Răspunde Raportează
JustRoby
în 20 Noiembrie 2018 | JustRoby întreabă:

Salut, am nevoie de un raspuns cat se poate de repede, maine vreau sa achiziționez un bilet la Untold si eu am toti banii pe cardul meu de adolescent (sub 18) city card de la BCR si nu sunt sigur daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 20 Noiembrie 2018 | Domexd întreabă:

Am facut o comanda la Emag pe 16 si nici acum nu s- au atins de ea...chiar asa de multe comenzi au? Ei zic ca comanda e procesata automat de catre sistem, cum vine asta? Le iau in ordine macar? Mai asteapta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Kadxss
în 19 Noiembrie 2018 | Kadxss întreabă:

Care capăt credeti ca e mai bun? Dintre: Cross Action (https://edigital.ro/accesorii- rezerve- aparate- igiena- orala/rezerva- oral- b- eb50- 4- cross- action- 4- buc- p477220) sau 3d white...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreiLiviu10
în 19 Noiembrie 2018 | AndreiLiviu10 întreabă:

Când sunt cele mai mari reduceri la Emag sau Media Galaxy? Eu m-aș gândi că de Crăciun?

3
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 19 Noiembrie 2018 | SynapseNinja întreabă:

Îmi puteți recomanda un magazin (de preferat online) care să fie de încredere din care îmi pot comanda un costum full militar? Mă interesează să fie prețuri cât de cât accesibile, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Clamidia
în 19 Noiembrie 2018 | Clamidia întreabă:

Urasc sa port cizme sau ghete, cizmele nu imi plac din cauza formii si cu ghetele merg stramb, cu adidasi sau tenisi merg foarte bine, ca tot vine iarna si deja e zapada afara, ce sa imi cumpar pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
hiparsenia1992
în 19 Noiembrie 2018 | hiparsenia1992 întreabă:

Stie cineva cam in cat timp iti ajunge comanda de pe wish? Si in cazul in care am uitat sa pun nr de apartament la adresa ii vreo problema?

3
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 19 Noiembrie 2018 | ChiukiuHamsler întreabă:

Cine a mai comandat de pe eMAG? Cum e cu livrarea? Îți vine acasă sau la posta? Și cum poți sa faci sa îți vina la posta?

8
Răspunde Raportează
HudiniMarcel
în 19 Noiembrie 2018 | HudiniMarcel întreabă:

Cat ar Costa sa trimit un colet de la Brasov la Baia Mare cu Fan Courier dar cu Cargus?

4
Răspunde Raportează
ema2396
în 18 Noiembrie 2018 | ema2396 întreabă:

Stie cineva daca produsele de pe Fashion Days sunt originale? Vad ca au o multime de reduceri mari, ceea ca ma pune pe ganduri...

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2018 |

Salut, am 16 ani si maine ma duc la BCR sa imi fac un card. Vreau sa il asociez cu Paypal sa pot face cumpărături on- line..As dori cine stie sa imi zica care e procesul pentru ca am cautat pe google...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TeodoraLazz
în 18 Noiembrie 2018 | TeodoraLazz întreabă:

Știe cine cat costa transportul de pe site ului oficial TheBalm in Romania?

0
Răspunde primul Raportează
Stefan123x
în 18 Noiembrie 2018 | Stefan123x întreabă:

Salutare! Am comandat ceva de pe aliexpress, pe 8 octombrie anul acesta am primit un email in care spunea ca mi- a fost expediata comanda. Pe site spunea ca in maxim 51 zile va ajunge. De atunci nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ghinea_Alin_1998
în 18 Noiembrie 2018 | Ghinea_Alin_1998 întreabă:

Credeti ca ofertele eMAG de genul sunt doar sa ne pacaleasca? https://www.emag.ro/cmp/after-black-friday/?psid=5127003&utm_source=profitshare&utm_medium=direct_link

3
Răspunde Raportează
Gwydion
în 18 Noiembrie 2018 | Gwydion întreabă:

Imi puteti spune un magazin fain de haine din cinema city Ploiesti? Mersi anticipat

2
Răspunde Raportează
Kadxss
în 17 Noiembrie 2018 | Kadxss întreabă:

Aș vrea și eu să știu de unde pot cumpăra slime din ARAD oare este la carrefour? Unde pot gasi? Va rog

3
Răspunde Raportează
Dragut_Andrei_1999
în 17 Noiembrie 2018 | Dragut_Andrei_1999 întreabă:

Doresc sa stiu cat pot primi(bani) pe un PC cu: Processor: Intel Celeron E3400 @ 2.60 GHz 2.59 GHz RAM: 4GB (3.19 usable) System type:64 bit Asta e doar unitatea..eu doresc sa mai dau si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1Anonymous2
în 17 Noiembrie 2018 | 1Anonymous2 întreabă:

am o problema cu cardul, este de la VISA, am mai multe comenzi efectuate pe joom cu acest card, insa azi, mi- a cerut gen confirmarea cardului, acel 3dsecure cod, si nu il stiam, pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ema2396
în 17 Noiembrie 2018 | ema2396 întreabă:

Ce parere aveti despre flax.ro? Sunt de incredere?

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 17 Noiembrie 2018 | numesiprenume0 întreabă:

Hei! Ce sansa am sa imi vina un colet de la eMAG daca il ridic dintr- un punct de- al lor de livrare? Au cumva prioritate? Cam cat dureaza? Data estimativa este de vreo 14 zile, chiar v- a trebui sa astept...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Arhix
în 16 Noiembrie 2018 | Arhix întreabă:

Salut TPU, Azi, de dimineata, am facut o comanda pe eMAG, un telefon. Aplicatia celor de la eMAG imi spune ca o sa ajunga pe 17- 18.11, dar asta ar insemna sambata sau duminica. Firma care se ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă acum 14 ore

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 21 Noiembrie

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă acum 23 ore

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    13 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 19 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.888
  • Întrebări: 3.953.349
  • Răspunsuri: 17.655.410
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Nina Dobrev

Nina Dobrev

Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii