TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Ejken18262ubgwjjq
în 14 Decembrie 2023 | Ejken18262ubgwjjq întreabă:

Bună, am dat comanda pe Shein și am primit mesaj cum că data de livrare a fost decalată din cauza constrângerii de timp, dacă o anulez primesc banii înapoi? Sau mai poate ajunge aceasta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Costo001
în 14 Decembrie 2023 | Costo001 întreabă:

Pot cumpăra carduri de la penny de PayPal sau paysafe și sa plătesc cu cardul de bonuri? Am înțeles ca merge in Penny și cam orice magazin care accepta bonuri.A încercat cineva?

7
Răspunde Raportează
ashkartash
în 14 Decembrie 2023 | ashkartash întreabă:

Salut, daca dau o comanda pe zalando pe 15 (vinerea asta), credeti ca imi va ajunge pana pe 24 decembrie fara sa intarzie?

4
Răspunde Raportează
Petrisor_Mihai_Mangu_2002
în 13 Decembrie 2023 | Petrisor_Mihai_Mangu_2002 întreabă:

Salut Am fost la Fan Courier pentru a trimite un colet pentru garantia unui produs, iar urmatoarea zi când sa il predea curierului deoarece cand am ajuns era deja aproape de inchidere și masina deja...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Beluuuy
în 13 Decembrie 2023 | Beluuuy întreabă:

E posibil sa ajunga o comanda de la eMAG in weekend?(sambata, duminica)

2
Răspunde Raportează
Beluuuy
în 13 Decembrie 2023 | Beluuuy întreabă:

Daca fac o comanda pe eMAG,prin easybox,la sfarsitul anului, aproximativ cat ar dura sa ajunga?(la easybox)

4
Răspunde Raportează
ItsKareeeen
în 13 Decembrie 2023 | ItsKareeeen întreabă:

Bună, ce aș putea dărui unui băiat de gimnaziu, pentru Crăciun?

4
Răspunde Raportează
eeuuuu1
în 13 Decembrie 2023 | eeuuuu1 întreabă:

Buna! Am dat aseară o comanda la sephora și am gresit nr de telefon. Le am dar și un email la serviciu clienți dar încă nu au răspuns. Ce pot sa fac? Măcar mai vine comanda?

1
Răspunde Raportează
DaDcMaIntrebi
în 13 Decembrie 2023 | DaDcMaIntrebi întreabă:

Salut, trebuie sa schimb salteaua veche dar nu mă pricep, voi de unde v- ați cumpărat salteaua? Aveți ceva recomandări? Eu am găsit 2 modele dar nu prea îmi dau seama care sa aleg din ele daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2023 |

Salutare. Ati observat ca pe site- urile de profil din Romania nu mai e programul, , rabla" la electrocasnice, tv- uri, etc? Se tot vorbeste despre reciclatul pet- urilor dar in aparate nu sunt materiale...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 12 Decembrie 2023 | SasaSasa2000 întreabă:

Salutare TPU, am card alimentar de la Edenered și sunt persoană fizică, de unde pot achiziționa cu eu el? Din ce magazin fizic, de la luca sau de la McDonald's? Sau din ce alt magazin fizic? Kaufland,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Petrisor_Mihai_Mangu_2002
în 11 Decembrie 2023 | Petrisor_Mihai_Mangu_2002 întreabă:

Salut. Cam cat a costa trimiterea unui colet prin Fan Courier daca suporti tu costurile? Cel putin in afara de transport nu stiu daca mai e ceva, cred ca se calculează si distanta si greutatea? Nu stiu....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 11 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Oare e ok daca sun acum la La Familia in legatura cu precomanda pe care am facut- o? Ma tem ca poate s- a terminat programul si na. Sa astept pana maine sau e ok si acum sa sun acolo? Ce spuneti voi? Pentru...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
fataaia001
în 11 Decembrie 2023 | fataaia001 întreabă:

Buna TPU! Am dat o comanda de pe notino de 130 de lei platita cu cardul online, dupa mi- am dat seama ca am uitat sa scot un produs si am modificat comanda. Astazi am primit coletul fara acel produs pe...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MJo
în 11 Decembrie 2023 | MJo întreabă:

Doresc să cumpăr un telefon( SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA), dar nu din magazin. Unii vânzători de pe internet nu dispun de factura telefonului, deci nu putem ști sursa exactă, dacă a fost sau nu ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Nala06
în 11 Decembrie 2023 | Nala06 întreabă:

Vreau sa ii cumpar iubitului meu o curea de Crăciun dar nu stiu care e mărimea potrivita. Nu am apucat sa ii măsor cureaua pe care o are si nici nu pot să îl întreb pentru ca isi da seama. El e slăbuț...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 11 Decembrie 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Bună, aveți cupoane shein? Am 400 lei în coș și aș vrea un cupon de 20%

2
Răspunde Raportează
iulianxw
în 10 Decembrie 2023 | iulianxw întreabă:

Daca sunt minor si vreau sa-mi comand elf bar de pe eMAG, imi va cere buletinul la livrare?

5
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 10 Decembrie 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Bună, am văzut bijuterii de la guess pe zalando, cum sunt? Vreau și eu să îmi cumpăr dar cred ca o să ruginească

4
Răspunde Raportează
aleamaria
în 10 Decembrie 2023 | aleamaria întreabă:

Pantaloni de trening sau blugi p de dama? Care sunt mai confortabili? Voi ce ați purta?

4
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 10 Decembrie 2023 | Adinutzzaa întreabă:

Bună seara! Aș dori să îmi recomandați site- uri de unde pot comanda niște papuci gumosi sau din guma, cum s- ar spune, pentru o persoană care stă foarte mult în picioare din cauza locului de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IKugaI
în 10 Decembrie 2023 | IKugaI întreabă:

Bună, mi se pot recomanda niște mouse-uri wireless sub 200 de lei mai bune? Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2023 |

Produsele pentru igienă personală și de baie (inclusiv șlapi, aparate de ras sau capete de periuță de dinți electrică) sunt mai ieftine în piețe, ca Obor, decât la mall sau supermarketuri?

7
Răspunde Raportează
Robertx999
în 9 Decembrie 2023 | Robertx999 întreabă:

Salut, dacă vreau sa fac o comanda din China de 400$+ ma va costa mult vama?

13
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 9 Decembrie 2023 | Antonia23K întreabă:

Sunt fake articolele de pe about you?

2
Răspunde Raportează
Design2021
în 8 Decembrie 2023 | Design2021 întreabă:

Recomandare pentru o boxa portabila cu microfon. Buget 600 lei maxim. Comentarii doar de la cei care detin una. Ma intereseaza sa stiu cum se comporta in timp, daca bazaie dupa un an, doi. Doresc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
painecuzahar
în 8 Decembrie 2023 | painecuzahar întreabă:

Are cineva de aici cada cu hidromasaj? Pareri, recomandari?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2023 |

Aveți ideii de ce aș putea să ii cumpăr unui baiat de secret santa? Bugetul fiind de 50de lei.

7
Răspunde Raportează
maya736372
în 8 Decembrie 2023 | maya736372 întreabă:

Buna, am o intrebare, mi am comandat de pe shein niste haine cu total 488 lei. unele le am avut de la shein coolane si celelalte de la shein moosta, problema e ca mie mi- a aparut confirmarea comenzii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Un1strainsipunct12344
în 8 Decembrie 2023 | Un1strainsipunct12344 întreabă:

De ce la comanda de pe shein scrie ca livrarea nu a fost facuta pentru ca la adresa nu este nimeni, dar eu n am primit nici un apel sau mesaj ca ar veni

5
Răspunde Raportează
ConstantinAndreea
în 7 Decembrie 2023 | ConstantinAndreea întreabă:

Buna. Am facut o comanda pe shein, azi a ajuns si surpriza… nu este produsul pe care l-am comandat. S-a mai intamplat cuiva? Ce e de facut in cazul asta?

6
Răspunde Raportează
NormalGuy3000
în 7 Decembrie 2023 | NormalGuy3000 întreabă:

Salut TPU! Ce boxe recomandati de pe eMAG de ex sau orice alt site, care sa aiba o calitate buna a sunetului si un bass bun, eventual fiind cumparate si testate de voi. Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
biancatns
în 7 Decembrie 2023 | biancatns întreabă:

Buna, am gasit un colier frumos pe frau.ro. A mai comandat cineva de la ei? Sunt seriosi? Nu de alta...dar este pentru un cadou si nu as vrea sa dau gres...multumesc..astept un raspuns

2
Răspunde Raportează
Costis3x69
în 7 Decembrie 2023 | Costis3x69 întreabă:

Buna ziua tuturor, este normal să întârzie o comanda aproape o săptămână? Într- adevăr am uitat sa dau Nr străzii dar nu am primit nici mesaj, nici nimic...de 5 zile aproape 4 zile mai exact...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
searatarziu
în 6 Decembrie 2023 | searatarziu întreabă:

Cineva care poate sa-mi faca un pc build de la pcgarage in bugetul de 4.200 de lei? Preferinte: sa fie cu Intel si geforce rtx si sa aiba un ssd pentru windows si un hhd pentru jocuri

2
Răspunde Raportează
AnaisAnais15
în 6 Decembrie 2023 | AnaisAnais15 întreabă:

Si-a comandat cineva produse victoria secret? Online. Voua in cat timp v-a venit comanda?

1
Răspunde Raportează
Costis3x69
în 5 Decembrie 2023 | Costis3x69 întreabă:

Buna seara tuturor, de ce daca luni mi s-a spus că, comanda de pe OLX a fost pusă la Fan Curier astăzi nu mi-a ajuns? De ce?

10
Răspunde Raportează
RazvanStrugariu
în 4 Decembrie 2023 | RazvanStrugariu întreabă:

Salut Daca dau comanda la un produs de pe eMAG si ajunge curierul la mine îți va cere buletinul sau doar plătești?

3
Răspunde Raportează
Andresax
în 4 Decembrie 2023 | Andresax întreabă:

Salut! Am plasat o comanda pe eMAG, pe 28 noi., si de abia azi am realizat ca numarul de telefon este gresit. In rest adresa nu este gresita. Ati mai patit? Imi puteti spune daca se va intampla ceva?

3
Răspunde Raportează
Djdjdjdjskssksksk
în 4 Decembrie 2023 | Djdjdjdjskssksksk întreabă:

Buna, cu o intrebare la voi, ce inseamna coletul este in tranzit la adresa de livrare?

2
Răspunde Raportează
Rebeccaflor123
în 3 Decembrie 2023 | Rebeccaflor123 întreabă:

In cat timp ajunge comanda de pe temu?

10
Răspunde Raportează
ommay
în 3 Decembrie 2023 | ommay întreabă:

Buna, imi puteți zice niste magazine second-hand din bucurești in apropiere de piata unirii (sau in sectorul 5) care să aibă prețuri relativ mici? mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
ItsKareeeen
în 3 Decembrie 2023 | ItsKareeeen întreabă:

Va rog sa nu râdeți, am doar 25 de lei și vreau să cumpăr ceva cadouri pentru mama,tata,bunici de moș Nicolae,ceva simplu,fără să coste multe, idei?

11
Răspunde Raportează
Lester23
în 3 Decembrie 2023 | Lester23 întreabă:

De unde pot lua telefoane second hand stare ok? Nu vreau de pe olx/flip. Multu’

6
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 3 Decembrie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Ce parere aveti de husele de telefon de pe Weebparrel? Sunt calitative? Am de gand sa imi cumpar si eu una, desi nu prea gasesc review-uri pe site.

1
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 3 Decembrie 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Salut, a cumpărat cineva haine de pe gate shop? Eu am cumpărat o geacă (încă nu a venit) pe alb și sper să fie albul acela frumos, nu un alb spălăcit cum sunt hainele albe pe shein, merită...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Costis3x69
în 3 Decembrie 2023 | Costis3x69 întreabă:

Buna ziua tuturor, am o mare problema, deci dacă am dat comanda de pe OLX și acolo de 1 decembrie scria 00 lei, transportul este gratuit. Eu luni când îl voi primi voi mai plati transportul sau ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Decembrie 2023 |

Bunăăă! Am dat comandă pe Shein de pe 25, iar de pe 29 până n momentul actual îmi arată că e in tranzit HOLLAND, NORTH HOLLAND PROVINCE, Clearance processing completed. Dacă a fost cineva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adikspy
în 2 Decembrie 2023 | Adikspy întreabă:

Hei, ce site e sigur sa pot cumpăra telefoan ca eMAG are mai scump și na poate găsesc undeva unde poț economisi măcar 100 200 lei.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Decembrie 2023 |

Merita sa comand haine de pe About You? Am auzit ca livrarile intarzie mult!

4
Răspunde Raportează
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • homosapiens
    trimisă acum 16 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 16 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce a fost scoasa pedeapsa cu moartea in Romania? Pana in 1989 a fost. In locuri precum America, Malaezia, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si in alte tari inca exista si se aplica. Eu unul sunt...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Aly012
    trimisă acum 16 ore

Aly012 întreabă:

Va gadilati?:) Where?:))
    10 răspunsuri
  • Arsenie2025
    trimisă pe 26 Decembrie

Arsenie2025 întreabă:

Buna seara, pe 30 noiembrie a fost ziua mea de nume si pe 9 decembrie de nastere iar fata cu care sunt intr- o cunoastere nici nu m- a bagat in seama. Doar de sfantul Andrei am primit un mesaj sec pe...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.537
  • Întrebări: 3.954.496
  • Răspunsuri: 17.663.592
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Cenusareasa

Cenusareasa

Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?

Start quiz
Categorii
  • 652.082 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.875 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.372 Conversaţii