TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
Mihaa22
în 15 Septembrie 2022 | Mihaa22 întreabă:

Buna. Pe 15 Noiembrie este ziua iubitului meu și nu stiu cu ce sa îl surprind. Eu am vrut sa ii iau un ceas care din punctul meu de vedere este superb doar ca lui nu ii plac ceasurile :)) el e cu brățările...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 15 Septembrie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut. Pot cumpăra cu cardul și diferența cash?

5
Răspunde Raportează
D7822hh
în 15 Septembrie 2022 | D7822hh întreabă:

Am gasit un site de adidasi si as vrea sa aflu daca e legit sau nu https://www.nikerooutlet.com/barbati-c-1.html

3
Răspunde Raportează
java12345678901211144133ytrytu78909876545
în 15 Septembrie 2022 | java12345678901211144133ytrytu78909876545 întreabă:

Salut, daca am selectat optiunea aceea Genius pe eMag free trial pentru 30 de zile și nu am pus niciun card, dar a funcționat, o sa- mi ceara la finalul celor 30 de zile sau e la alegere mea daca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 14 Septembrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Există posibilitatea de a face cumpărături, de a comanda produse alimentare de la Metro pentru aprovizionarea unui mic magazin? Iar aceste produse să fie livrate prin curier fără a fi nevoie să...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SelenaTpu
în 14 Septembrie 2022 | SelenaTpu întreabă:

A cumparat cineva de aici de pe eMag cu plata peste 30 de zile? Cum vi se pare? Cum a fost procesul, mai ales cel de plata? As vrea sa iau un telefon si vreau sa stiu cum e procesul

2
Răspunde Raportează
radu32
în 14 Septembrie 2022 | radu32 întreabă:

Bună ziua! Ce înseamnă emailul sau înștiințara"Comanda Procesată" atunci când cumperi ceva de la un magazin online? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
lucyanaaaq7
în 13 Septembrie 2022 | lucyanaaaq7 întreabă:

Hello, din nou! Am reusit sa comand un iPhone 11 pe eMag. In cat timp mi- ar ajunge? Am facut comanda azi, Marti, la 16:30, mi s- a spus ca va ajunge Joi- Vineri, numai am rabdare. Stie cineva cam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RAntonio
în 13 Septembrie 2022 | RAntonio întreabă:

Am facut o comanda de la Huawei pentru un router care costa in jur de 150 de lei cu livrare gratuita. Am dat anulare pe site- ul lor luni, dar a fost respinsa dupa aproximativ 20 de minute, acum a venit...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CristiCriss20
în 13 Septembrie 2022 | CristiCriss20 întreabă:

Salut, ce este programul euro 200 de la altex? Si cum se foloseste? Pe google gasesc doar un articol din 2016.

3
Răspunde Raportează
Gadza
în 13 Septembrie 2022 | Gadza întreabă:

Salut. Doresc sa cumpar body pillow anime in Romania, de unde se poate achizitona acest miraculos obiect? DAU FUNDA

4
Răspunde Raportează
ana201010
în 12 Septembrie 2022 | ana201010 întreabă:

Buna! Vreau niste casti, mi-ar fi placut airpods(am iphone) dar am un buget de 400 sa zicem. Ce alte casti bune in acest buget imi recomandati si sa fie si bune?

5
Răspunde Raportează
RealKing01
în 12 Septembrie 2022 | RealKing01 întreabă:

Am comandat niste boxe active de pe 7star.ro,am confirmat comanda joi si au zis ca luni ajunge la mine,dar nu mi se trimite niciun mesaj pe telefon sa stiu daca livreaza azi sau maine, sa mai astept?

4
Răspunde Raportează
SamsungElectronics
în 12 Septembrie 2022 | SamsungElectronics întreabă:

Bună dimineața! Dacă astăzi îmi comand un telefon de pe eMag, în cât ajunge telefonul la mine in județul Maramureș?

8
Răspunde Raportează
sskrillex96
în 12 Septembrie 2022 | sskrillex96 întreabă:

Salut. De unde găsesc sa cumpar în Constanța mătura pentru spălat masina?

2
Răspunde Raportează
adrianpetrican
în 11 Septembrie 2022 | adrianpetrican întreabă:

Mi-am comandat niste pantaloni marimea S de pe H&M! Am 50 de kg si 1.71 inaltime! Mi se potriveste marimea S?

3
Răspunde Raportează
asparcilius
în 11 Septembrie 2022 | asparcilius întreabă:

Are cineva idee unde pot sa gasesc ochelarii astia? https://postimg.cc/gallery/XXw4FMs

5
Răspunde Raportează
anisiamaria12
în 10 Septembrie 2022 | anisiamaria12 întreabă:

Buna! Am comandat recent un telefon de pe flip iar la 2- 3 saptamani nu mi s- a mai aprins, l- am trimis in garantie la ei.Intrebarea este daca poti avea incredere in ei cand vine vorba de garantie, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
eusuntcipi
în 10 Septembrie 2022 | eusuntcipi întreabă:

Salut. Cam cat dureaza sa mi se ramburseze banii pe o comanda anulata? Plata e tot in asteptare si comanda n-a fost expediata.

7
Răspunde Raportează
Bogdan234r
în 10 Septembrie 2022 | Bogdan234r întreabă:

Daca am comandat de pe aliexpress si comanda este "at local delivery center" trebuie sa astept sa primesc mesaj de la posta sau avizul?

1
Răspunde Raportează
lucyanaaaq7
în 10 Septembrie 2022 | lucyanaaaq7 întreabă:

Salut! Mama mea e in Olanda si vrea sa faca o comanda pe eMAG de un iphone 11 cu un card de Olanda, iar comanda sa ajunga la mine acasa in Romania, problema e ca nu ii accepta plata. Aveti idee cum poate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
APPJ
în 9 Septembrie 2022 | APPJ întreabă:

Buna TPU, As vrea sa stiu care sunt sansele sa se murdareasca un trenci pus in cutie pur si simplu trimis prin curier? In sensul ca nu exista vreo folie protectoare. Multumesc

8
Răspunde Raportează
Jigokunokishi
în 8 Septembrie 2022 | Jigokunokishi întreabă:

Salut! Trebuie să îmi ajungă o comandă la domiciliu prin curier, Cargus, și aș vrea să știu dacă la ei se poate plăti cu cardul? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
BMaryB
în 8 Septembrie 2022 | BMaryB întreabă:

Buna, am cumpărat de pe Fashion Days o bluza Puma și lasa scame pe piele, ce pot face? Mi se pare oribil acest lucru.

5
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 8 Septembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Stiam ca, la Decathlon, era o posibilitate sa aduci multe baterii, iar ei ofera la schimb vouchere de reducere sau puncte de reducere, nu- mi mai amintesc. Mai este posibil sa aduc baterii la Decathlon,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MariusZap69
în 8 Septembrie 2022 | MariusZap69 întreabă:

Am avut o experiență foarte proastă cu cei de la sameday. Am plasat o comandă la PC garage sâmbătă iar luni comanda a plecat din Ilfov spre depozitul din Brașov. A ajuns marți dimineață iar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 7 Septembrie 2022 | maphiotul întreabă:

Salut. De pe ce site- uri mai cumparati haine? Sa fie in afara de eMAG, fashiondays sau hervis. Ma refer in special la haine sport daca stiti, tricouri, pantaloni, treninguri, pantaloni scurti sau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
mOnSTyLe
în 7 Septembrie 2022 | mOnSTyLe întreabă:

Bună ziua, am o întrebare legată de certificatele de garanție, este doar o curiozitate... Dacă cumpăr un robot de bucătărie de la lidl din Bonn, Germania iar garanția produsului este pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BMaryB
în 7 Septembrie 2022 | BMaryB întreabă:

Bună, produsele de pe Fashion Days sunt originale? Am comandat o pereche de adidasi Puma dar au venit împachetate foarte prost cu hârtie subtire de carton rupta, și fără șireturi în cutie, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 7 Septembrie 2022 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! Ce părere aveți de cei de la flip.ro? Vreau să știu strict părerea celor care și- au achiziționat un telefon de la ei. Aș vrea să- mi iau un iphone 13 și nu prea îmi surâde gândul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2022 |

Pe ce aplicții de haine pot plăti cu google play? Fără about you ceva mai ieftin de preferat

1
Răspunde Raportează
Robert1st321
în 5 Septembrie 2022 | Robert1st321 întreabă:

Am dat comanda de ceva online dar nu știu de pe ce site și urmează sa îmi fie livrat. Zice ca este de la Uno Marketing Advertising Srl. Ce magazin online este acesta, care este numele?

1
Răspunde Raportează
RealKing01
în 5 Septembrie 2022 | RealKing01 întreabă:

Ce se intampla cu comenzile pe eMAG? Am comandat ceva si-mi spune ca livreaza pe 12 septembrie si eu pe 2 septembrie am dat comanda, de ce?

20
Răspunde Raportează
sweetys
în 4 Septembrie 2022 | sweetys întreabă:

Buna! La iarna o sa am o minivacanta la munte (am evitat pe cat posibil sa merg iarna). Iar eu sunt genul de persoana care moare de frig (circulatia proasta). As vrea sa imi cumpar cateva haine care sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 3 Septembrie 2022 | Anonimboy111 întreabă:

Salutare, de unde imi pot cumpara nike air force 1 din magazin, nu online? In Pitesti se gaseste? Dar unde? Va rog, ajutati-ma.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2022 |

As vrea sa cumpar niste swinging ducks (ornament masina) si nu stiu de pe site sa le iau. Am vazut cateva pe Aliexpress, dar trebuie sa astept 2 luni shipping... Si mai era un site Fruugo. Daca stiti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Fr?til?_Nelson_Mondialul_1992
în 2 Septembrie 2022 | Fr?til?_Nelson_Mondialul_1992 întreabă:

Salut! Am cumparat si eu o pereche de adidasi de pe siteul oficial nike, am pus adresa, am platit etc etc. Mai tarziu cand am intrat pe comanda sa ma uit de ceva am observat ca apare acest estimated ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sandu13
în 1 Septembrie 2022 | Sandu13 întreabă:

Salut, unde pot lua un birou ALEX/LINNMON DRAWERS mai ieftin pana in 500?

2
Răspunde Raportează
Dorten
în 1 Septembrie 2022 | Dorten întreabă:

Bună TPU, am la EMAG un colet, ieri m- au sunat ca nu este în stoc, indiferent că la cumpărare era, mi- au supus ca se va anula. Însă pe EMAG (pe aplicație) coletul a ajuns deja la curier și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
pateulacuptor24
în 1 Septembrie 2022 | pateulacuptor24 întreabă:

Buna, stie cineva site uri din Romania de unde pot cumpara decoratiuni din estetica "dark academia"? p.s puteti sa cautati cum arata. Nu stiu unde sa gasesc acele "ziare" sau "scrisori". stau in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JDJDjdhdhdj
în 31 August 2022 | JDJDjdhdhdj întreabă:

Știți cumva parfumuri care să fie dulci(care să miroasă mai mult a ciocolată, prăjituri, bomboane, căpșuni, bezele, frișcă, înghețată etc) și să coste până în 100- 150 de lei și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pisica90
în 31 August 2022 | pisica90 întreabă:

Buna TPU, ati comandat de pe cropp? In cat timp v-a ajuns comanda?

1
Răspunde Raportează
MancareCruda
în 31 August 2022 | MancareCruda întreabă:

În cât timp va ajunge o livrare prin fan curier de pe olx? Am pus comanda ieri la ora 10.

3
Răspunde Raportează
whiteinfinity22
în 31 August 2022 | whiteinfinity22 întreabă:

Stie cineva de unde as putea cumpara elastice lungi(in jur de 30 cm)?

7
Răspunde Raportează
Mzmmx
în 30 August 2022 | Mzmmx întreabă:

Stiti vreun site din Romania unde pot sa iau niste blugi baggy gen y2k

2
Răspunde Raportează
Gdsff
în 30 August 2022 | Gdsff întreabă:

Salut. A folosit cineva programul Easy upgrade de la iStyle? Dacă da, de ce acte este nevoie?

3
Răspunde Raportează
Antoanetta
în 30 August 2022 | Antoanetta întreabă:

Buna ziua! Am dat o comanda pe site ul Gate Shop saptamana trecuta luni pe 22 si inca nu am primit comanda. Ati mai comandat? In cat timp va ajuns?

12
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 30 August 2022 | Anonimul151 întreabă:

Bună, ieri am plasat o comandă pe Vivre. Astăzi am primit mail că comanda a fost predată curierului. Îmi apăre awb- ul însă mi se pare puțin ciudat. Nu am mai întâlnit un astfel de awb pana...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 30 August 2022 | oceanoflove întreabă:

Stie cineva cand apare programul rabla prin care magazinele altex/eMAG/flanco ofereau vouchere daca dadeai la schimb produsul vechi? Stiu ca anul trecut a foat prin toamna.

2
Răspunde Raportează
idontknow2002
în 30 August 2022 | idontknow2002 întreabă:

A cumpărat cineva adidasi de pe www.okshopsromania.ro? E ok site-ul? Am vazut ca e doar posibilitatea de a plati comanda inainte cu cardul.

1
Răspunde Raportează
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 27 Decembrie

9PM întreabă:

Acel moment când vrei sa combini o tipă si ea te întreabă cu ce te ocupi? Ok, e normal, dar după primul răspuns te întreabă deja! Ca sa vadă cu cine au de a face, cu un provider care sa le întrețină...? (mai mult)
    49 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • AndreiAdrian008
    trimisă pe 27 Decembrie

AndreiAdrian008 întreabă:

Statul statele lumii ar trebui sa ii oblige pe patroni sa asigure salariul minim pe economie, altfel sa nu fie autorizati ca patroni.Ce parere aveti?
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă pe 27 Decembrie

badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.573
  • Întrebări: 3.954.562
  • Răspunsuri: 17.664.162
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Misterul familiei Hunter

Misterul familiei Hunter

Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.616 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.261 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.109 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii