Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Noiembrie 2025 sunt:
Salut! Am cumparat si eu o pereche de adidasi de pe siteul oficial nike, am pus adresa, am platit etc etc. Mai tarziu cand am intrat pe comanda sa ma uit de ceva am observat ca apare acest estimated ...? (mai mult)
Salut, unde pot lua un birou ALEX/LINNMON DRAWERS mai ieftin pana in 500?
Bună TPU, am la EMAG un colet, ieri m- au sunat ca nu este în stoc, indiferent că la cumpărare era, mi- au supus ca se va anula. Însă pe EMAG (pe aplicație) coletul a ajuns deja la curier și...? (mai mult)
Buna, stie cineva site uri din Romania de unde pot cumpara decoratiuni din estetica "dark academia"? p.s puteti sa cautati cum arata. Nu stiu unde sa gasesc acele "ziare" sau "scrisori". stau in...? (mai mult)
Știți cumva parfumuri care să fie dulci(care să miroasă mai mult a ciocolată, prăjituri, bomboane, căpșuni, bezele, frișcă, înghețată etc) și să coste până în 100- 150 de lei și...? (mai mult)
Buna TPU, ati comandat de pe cropp? In cat timp v-a ajuns comanda?
În cât timp va ajunge o livrare prin fan curier de pe olx? Am pus comanda ieri la ora 10.
Stie cineva de unde as putea cumpara elastice lungi(in jur de 30 cm)?
Stiti vreun site din Romania unde pot sa iau niste blugi baggy gen y2k
Salut. A folosit cineva programul Easy upgrade de la iStyle? Dacă da, de ce acte este nevoie?
Buna ziua! Am dat o comanda pe site ul Gate Shop saptamana trecuta luni pe 22 si inca nu am primit comanda. Ati mai comandat? In cat timp va ajuns?
Bună, ieri am plasat o comandă pe Vivre. Astăzi am primit mail că comanda a fost predată curierului. Îmi apăre awb- ul însă mi se pare puțin ciudat. Nu am mai întâlnit un astfel de awb pana...? (mai mult)
Stie cineva cand apare programul rabla prin care magazinele altex/eMAG/flanco ofereau vouchere daca dadeai la schimb produsul vechi? Stiu ca anul trecut a foat prin toamna.
A cumpărat cineva adidasi de pe www.okshopsromania.ro? E ok site-ul? Am vazut ca e doar posibilitatea de a plati comanda inainte cu cardul.
Cine ma poate ajita sa achizitionez un produs in rate de la Samsung ...la finalizarea comenzii apare sa platesc totii banii si am apasat pe rate.
Buna ziua. Am pus o comanda pe flip in rate ulterior mi au trimis mesaj cum ca mi au retras toti banii ( totalul telefonului si nu in rate chiar daca am ales plata in rate ) si am anulat comanda. Cum ...? (mai mult)
Buna ziua! Bunica mea a primit card de alimente si a cumpărat câteva produse pentru curățenie. O vecină care lucrează la Lidl i- a spus ca este posibil sa- i blocheze cardul pentru ca nu a cumpărat...? (mai mult)
Bună! Exista mari diferențe între iphone 11 și 12 dpdv al performantei camerelor? Mulțumesc!
Cu cât pot vinde această colecție de monede? -10 bani din 1867 -100 lei din 1993 -3 lei din 1963 -1 leu din 1966 -2 monede de 1000 lei din 2004
Bună ziua! As vrea sa achiziționez un Iphone 11, dar nu știu dacă sa optez pentru varianta de 64 GB sau 128GB. Dacă sunt utilizatori pentru varianta de 64GB, credeți ca este de ajuns pentru poze...? (mai mult)
Magazin Berezka Brasov Buna, Stie cumva cineva (rezident al Brasovului) daca mai exista in Brasov magazinul Berezka? Pe site- ul acestora adresa din Brasov nu mai apare, iar pe pagina de Facebook...? (mai mult)
Salut TPU. Eu in momentul de fața m- am mutat la sat si ma ingrijoreaza un lucru Doresc sa mi comand si eu de pe SHEIN cateva haine si accesorii si mi- e frica cu transportul. Exista posibilitatea ...? (mai mult)
Salut! De curând am vrut să îmi achiziționeze niste perechi de sneakers si am gasit site ul sportselect.ro. Intrebarea mea este daca produsele lor sunt originale. Multumesc!
Ce parere aveti despre gamers.ro? Vreau sa comand ceva de la ei. Aveti experiente placute/neplacute cu ei?
Recomandări de coafura in zona Piața Unirii Cluj Napoca. Mulțumesc!
Cand comanzi de pe Shein o comanda mare este posibil sa se livreze comanda pe bucăți sau se livrează toata odata? Cine imi da un raspuns ii voi da funda
Ce- i cu cei de la eMAG? Voiam sa cumpar un laptop de la ei care era 30 de milioane fara reducere, cateva zile mai tarziu il arata ca e 30 de milioane cu reducere in loc de 40 de milioane. Nu mai pot...? (mai mult)
Buna ziua! Mi- am comandat niste haine de pe Shein, dupa ceva vreme mi- a spus ca curierul meu va fi Sameday, am intrat pe site- ul lor (comanda plasata pe 14 august) iar azi 24 august la ora 4 dimineata...? (mai mult)
Buna ziua! A mai comandat cineva de pe siteul Air force 1? Am comandat ceva si cred ca mi-am luat teapa
Stie cineva daca site ul jordansromania e cat de cat ok? In sensul daca dau comanda vine?
Salut TPU! Am 14 ani si vreau sa ridic o comanda de pe eMAG am mai facut asta si a fost totul ok. Dar acum comanda este facuta cu cardul. As putea sa o ridic sau imi trebuie buletinul parintilor sau...? (mai mult)
Buna! Mi-am comandat pe 18.08. 2022 o husa de pe mobilfox si azi mi-au spus ca va veni, dar nu s-a intamplat asta. Sfaturi?
Buna TPU, acum cateva zile am dat o comanda pe sport brands.Am primit mesaj ca s- a integistrat comada, dar cand intru pe site imi spune ca nu am plasat nicio comanda. Voua vi s- a intamplat? In cat ...? (mai mult)
Incaltamintea de pe eMAG este originala? ( branduri. Nike, puma, adidas, etc)?
Dacă am dat o comanda și am scris gresit adresa de e-mail, dar nr de tel și adresa corect mă va afecta cu ceva?
Trebuie sa îmi vina curând 2 colete din China. Plătesc taxa vamala la fiecare colet sau nu? Dacă nu am depășit 10 euro nu plătesc taxa vamala?
Buna TPU.ESTE URGENT.Sambata am dat o comandă pe notino(prin sameday) iar am primit un mesaj că vine astăzi. până acum nu a venit nimic si curierul nu da niciun semn.este ora 6:30, să sun curierul...? (mai mult)
Buna TPU, am dat sambata o comanda pe notino, totul ok, in dimineata asta am primit chiar 2 mesaje de la ei ca astazi se livreaza comanda(tin sa mentionez ca livreaza cu sameday)este aproape ora 5, ...? (mai mult)
Bună, știe cineva platforma Loothoot? Este serioasa?
Îmi poate spune cineva niște site-uri de îmbrăcăminte in care poți alege plata în ramburs?
Poți comanda de pe Asos și in România?
Salutare, am fost in vacanta in Italia cu avionul, la intoarcere ma gandeam sa cumpar cateva dulciuri, trec de securitate cu ele in bagajul de mână? Sau mi le oprește?
Daca am la eMAG o comanda cu multiple produse (fashion) si doresc sa fac retur la un anume produs, trebuie sa fac retur la toata comanda? Nu imi este clar acest lucru, din ce am citit pe la termene/conditii. ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe siteul PipingRock? Unde sosește coletul, la posta vamala sau la posta locala?
Bună ziua,as vrea sa îmi comand ceva de pe Shein,oare, cât ar trebui sa aștept și plata cum se face? (Cash sau card?)
Salut. Cum iti dai seama daca un ceas este original si nu fake? Vreau sa imi procur acest ceas, care costa ceva, si nu as vrea sa imi iau teapa. E fake sau nu? https://imgur.com/a/Y1hDlJ4
Buna TPU! Am dat o comanda pe notino in valoare de 61 lei, pe care am achitat- o cu cardul. Problema este că atunci când am acceptat tranzacția, am dat pe butonul înapoi și am fost din nou trimisa...? (mai mult)
Buna TPU, este urgent cei de la sport brands sunt de incredere?
Buna TPU, cei de la district shop sunt de incredere? Mulțumesc anticipat!
Hello! Ieri am făcut o comanda de adidași de la deichmann.Stiti aproximativ în cât timp sosesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion777345674367687 întreabă:
Miruna0 întreabă:
Ianuss întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!