Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Noiembrie 2025 sunt:
Vad foarte multi vloggari de tech ca fac reclama la flip.ro. Daca ati cumparat ceva de acolo, ce ati cumarat si la ce calitate a venit telefonul?
Salut! Pe data de 7 iulie am plasat o comanda pe bershka cu livrare in magazin, iar seara am primit mail ca mi s- a anulat comanda, desi eu nu am anulat- o. Banii mi- au fost extrasi, ii primesc inapoi...? (mai mult)
Cineva dispus sa vândă jocuri de societate ieftin sau pentru un schimb?
Bună, am comandat ceva de pe aliexpress, 2 produse - vânzători diferiți. Comanda este făcută cam la 2- 3 săptămâni distanță una față de cealaltă. Prima comandă, este cu trimitere ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare. Stie cineva unde pot lua un pranz la Brasov cu card SODEXO TURIST PASS fara sa ma cazez? Multumesc anticipat! DAU FUNDĂ!
Salut TPU! Vreau sa cumpar un dispozitiv de redare a canalelor romanesti dar nu gasesc ceva bun, recomandari? As fi incercat google chromecast dar nu stiu daca are si aplicatii pentru televiziune (P.s...? (mai mult)
CUM CUMPĂR UN APARAT DE MASURA DE LA UN OM DIN RUSIA? Să zicem ca am găsit un aparat de masura тл- 4М pe care am invățat eu meserie când eram mic si acum mi- l doresc foarte mult. Cum...? (mai mult)
Salut! Imi puteti recomanda o site sigur de unde imi pot cumpara echipament de fotbal personalizat cu jucatori de fotbal, adica pantaloni de fotbal, tricouri de fotbal, jambiere, ghete de fotbal etc.?
Salut! Ce parere aveti despre site- ul Fruugo? As vrea sa- mi dau o comanda de un echipament de fotbal si imi cere ca metoda de plata doar cardul. Eu nu prea as avea tupeu sa bag cardul pe un site de genul....? (mai mult)
Salut TPU! Va rog,recomandati-mi sit uri sigure de cumpărat adidasi, mai exact conversi, dau funda!
Ce curier folosesc cei de la libris?
Salut! Mi- am comandat un produs de pe un site si am primit cu totul alt produs. Plata a fost făcută cu cardul. Eu am plătit 450 de lei iar produsul care mi- a ajuns e in jurul sumei de 23 de lei. Știe...? (mai mult)
Buna ziua, ce parfum ati recomanda pentru barbati pana in 300 de lei, preferatul vostru? Sa fie unul persistent.
In cat timp vine in Romania o comanda de pe ebay?
Livrarea unui colet din USA spre Moldova. Buna ziua, am un prieten bun care doreste sa- mi livreze telefonul sau(folosit) telefonul cel mai probabil va fi livrat naval, pentru a trimite un colet in ...? (mai mult)
Salut TPU, deci as vrea sa imi iau jordani 1 36 dar nu stiu daca pana la toamna imi mai creste piciorul, ceva sfaturi?
Buna TPU,as vrea sa imi iau o pereche de conversi, va rog dati-mi un site cu preturi accesibile dar si sa fie un site sigur, multumesc anticipat!
Buna ziua! Stie cineva cand vor apărea bilete la meciul FCSB-Universitatea Cluj de pe 17 iulie pe Arena Naționala? Nu gasesc pe nicăieri, deși ar trebui sa fie… Multumesc!
Am comandat ceva si mi-a fost livrata comanda, dar in contul meu la status comanda arata de 1 saptamana jumate 'comanda plasata' si nu o actualizeaza nimeni, e normal?
Buna ziua, as vrea sa cumpar niste galaxy buds si as lua resigilate pentru ca sunt mai ieftine si una din variante este ca nu are ambalaj original si cam atât, inca ar trebui sa mai am accesorile nu?...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe site-ul lightinthebox? E de încredere?
Salut, pentru cei care au aparate de aer condiționat am și eu o întrebare. Când faci comanda aparatele de aer condiționat ați primit oare în pachet furtunul de conectare între unitatea internă...? (mai mult)
Există vreun site de pe care poți cumpăra laptopuri de gaming ieftine și super ieftine?
Salut! Am o curiozitate. Când îți cumperi băuturi alcoolice de la Carrefour (selfpay) îți cere buletinul sau ceva? Adică întrebarea e "Poți sa îți cumperi alcool ca minor de la Carrefour?"
Salut, TPU! Am dat comanda de un kit IQOS 3 DUO de pe site- ul lor si se presupune ca ar ajunge maine. Maine eu sunt plecat, doar mama este acasa. Dat fiind faptul ca am primit e- mail de la ei cu: "Curierii...? (mai mult)
Buna! Știe cineva un site bun de pe care pot cumpara niște nike jordan care sa fie originali?
Buna ziua, as vrea sa cumpar o pereche de galaxy buds pro resigilate din altex, in caz daca nu imi plac sau imi par defecte, le pot returna si sa imi primesc banii fara probleme, nu? Si am o intrebare,...? (mai mult)
Bună TPU, găsesc în România costum de latex pentru tot corpul xl? De preferat negru :D
Am comandat candva o pereche de ochelari si m- au sunat de la eMAG ca pot fi livrati prin posta, as vrea sa cumpar niste ochelari cu dioptrii pentru cineva, livrarea o sa fie la fel sau o sa livreze ...? (mai mult)
Poți sa comanzi mâncare prin aplicație glovo sa zicem și din spital? Ma gândesc ca nu prea se rentează, dacă e distanta mare și oricum nu o poate aduce și la ușa. Eu nu pot sa cobor după ea....? (mai mult)
Buna, am dat o comanda de pe shein iar la ultimul status al comenzii arată "comanda nu a fost predată de către expeditor", să mă aștept să nu mai vina comanda iar în acest caz îmi pot recupera...? (mai mult)
Care e treaba cu livrarea prin olx şi cum îţi dai seama dacă e ţeapă? Am postat ceva anunţ pe site- ul respectiv, iar un potenţial cumpărător tot insistă că vrea livrare prin olx şi că ...? (mai mult)
Aș avea câteva întrebări despre returul la eMAG, am achiziționat un produs și doresc să- l returnez, dar am făcut- o prin plata în numerar. Și am doar opțiunea să- mi vireze banii pe card. ...? (mai mult)
Ati incercat acel nou Coca-Cola Intergalactic? Daca da, cum e gustul, e asa wow precum vrea sa para?
Sunt fake produsele de pe elefant.ro?
De ce se produce atât de multă mâncare la nivel mondial care expiră și apoi se aruncă? Mă uit pe rafturile magazinelor și în supermarkete că sunt o mulțime de produse alimentare care nu prea...? (mai mult)
Am achiziționat un frigider prin programul rabla și i-am dat retur, o sa îmi restituie și voucherul?
Salut TPU! Stiti cumva unde as putea gasi un cantar electronic de bijuterii, acela in grame prin Costinesti? Cine stie sa imi zica as aprecia foarte mult! Va multumesc!
De la ce varsta pot comanda un lucru de pe internet? Este vorba despre un vape.
Unde gasesc sau cum se numesc la noi nituri filetate cu capete care se insurubeaza? Mi- ar trebui intre 2 si 2.5mm max 3mm grosime dar nu stiu cum sa caut, in strainatate le spune "chicago screws", un...? (mai mult)
Salut, are cineva pedale de thrustmaster t150sau t80?
Revin cu o altă întrebare referitoare la comenzile de pe aliexpress cu trimitere simplă. Am plasat prima comandă acum 3 săptămâni, în momentul de față, coletul meu a ajuns în România, în...? (mai mult)
Bună, dacă metoda de livrare la o comandă de pe aliexpress este: Aliexpress Standard Shipping și scrie Tracking Available asta înseamnă că voi putea urmări pe site- ul poștei române? Adică ...? (mai mult)
Am comandat un dulap de pe eMAG, dar de 4 zile de cand am dat comanda nu se actualizeaza statusul comenzii tot comanda plasata, de ce oare?
Salut, imi puteti spune pas cu pas cum sa fac un abonament cu rate pe 2 ani la un iphone 11 la orane?
Buna! A recuperat cineva banii de la site ul CHCHIVES?
Care mă poate ajuta cu un sfat? Am comandat un TV de pe un site (Plaza Markt) Eu sunt stabilită in Germania. Am achitat online suma iar acum am sunat la numărul afișat pe site, dar nimeni nu ...? (mai mult)
Cand intru pe okian.ro si incerc sa intru in cos sau sa ma logez imi scrie asta: 1 exception(s): Exception #0 (Magento\Framework\Exception\FileSystemException): Cannot write to the "/var/www/okian.ro/pub/static/frontend/razor/razor_home2/ro_RO/requirejs-...? (mai mult)
Am si eu o problema in legatura cu o comanda de pe Cel.ro. Astazi am comandat ceva gresit de pe cel.ro iar dupa 20 de minute am anulat comanda de pe site iar acum imi spune *Solicitarea de anulare este...? (mai mult)
Salut, de ceva timp vreau sa-mi cumpar o trotineta electrica si mereu vad firme pe OLX care vand trotinetele mai ieftin de cat de pe eMAG ca exemplu, sunt teapa firmele astea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Miruna0 întreabă:
Ion777345674367687 întreabă:
doctorandus întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?