TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
Miss25JK
în 28 Iulie 2020 | Miss25JK întreabă:

Buna TPU. De curand am luat legatura cu un antrenor online si am cumparat practic de la el o lista cu exercitiile ce trebuie facute. Dupa multe reviewuri, poze cu persoane care au slabit, m- am decis...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
sabin89
în 28 Iulie 2020 | sabin89 întreabă:

Dacă aveţi vreodată timp şi chef, vizionaţi acest "film" şi sigur nu veţi regreta. E unul dintre cele mai dramatice meciuri care s- au jucat vreodată. Scorul şi aşa nu- l ştiţi (şi e chiar...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
NameBIKE
în 27 Iulie 2020 | NameBIKE întreabă:

Salut, am 13 ani 1.61 si sunt baiat. Am 65kg si as vrea sa slabesc 5kg ca sa am 60 si nu stiu cum. Am incercat sa merg in fiecare zi cu bicicleta pe afara si sa nu mananc dulciuri, dar degeaba, timp...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
benteavlad
în 27 Iulie 2020 | benteavlad întreabă:

Cum îți dai seama că ești talentat la box?

6
Răspunde Raportează
HutuLeac
în 27 Iulie 2020 | HutuLeac întreabă:

Ce exercitii pentru durerile de spate recomandati? Sa fie simple sa poata fi facute acasa, dar sa fie utile, sa imi scada durerile.

2
Răspunde Raportează
LuizaS
în 27 Iulie 2020 | LuizaS întreabă:

Joc fotbal si sunt mijlocas. Pot dribla dar sunt agitat, devin agitat cand trebuie sa o fac. Antrenorul mereu imi zice cand vreau sa driblez sa imi gasesc o persoana si sa o tintesc permanent cu ochii,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Doyouloveme44
în 27 Iulie 2020 | Doyouloveme44 întreabă:

În câte luni de sport s-ar vedea un fund bombat?

4
Răspunde Raportează
kikirikikikiki
în 27 Iulie 2020 | kikirikikikiki întreabă:

Ce părere aveți de specializarea Kinetoterapie de la Facultatea de Educație Fizică și Sport? Ce locuri de muncă pot ocupa? Doresc detalii, vă rog.

3
Răspunde Raportează
Zbzuzu
în 27 Iulie 2020 | Zbzuzu întreabă:

Intrebare numai pentru cei care se dau pe skate sau sunt in domeniu. Lemnul de artar chinezesc pe o placa de skate este rezistent? Placa este de street si nu stiu daca o sa pot da pogo si alte ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andr?i
în 26 Iulie 2020 | Andr?i întreabă:

Nu ma simt bine cu corpul meu, am multa grasime pe piept si "man's boobs"si mi se intampla uneori sa ma visez ca am 4 sfarcuri. Vreau o luna sa mananc numai fructe si legume sa pot slabi, plus fotbal,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
RPA09
în 26 Iulie 2020 | RPA09 întreabă:

Bună lume. Deci am 1, 84 și aș dori să îmi dezvolt masa musculară. In condițiile in care nu am pus piciorul in viața mea într- o sală de fitness, m- am gândit să urmez ceva programe de antrenament...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DarkNova99
în 26 Iulie 2020 | DarkNova99 întreabă:

Mai pot practica Rugby dupa ce am avut o fractură la cot? Dacă da, după cat timp?

4
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 26 Iulie 2020 | EUeStEEu întreabă:

Cate calorii arzi cu acest exercițiu https://youtu.be/htjlSA8vSlo,doar un circuit

5
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 25 Iulie 2020 | EUeStEEu întreabă:

Este eficient? https://youtu.be/htjlSA8vSlo cine a încercat?

2
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 25 Iulie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

De ce pentru Campionatele Mondiale se pun stele deasupra stemei Tarii castigatoare iar pentru Campionatele Europene nu se pune nimic? Care este diferenta între EURO SI WC?

1
Răspunde Raportează
Galusca07
în 25 Iulie 2020 | Galusca07 întreabă:

Salut, vreau sa ma apuc de skate si vreau sa va intreb Renner A Series Flame este bun pentru a incepe?

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 25 Iulie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

De fiecare data când o echipa nationala de fotbal castiga o Cupa Mondiala se adaugă pe stema Tarii câștigătoare o stea? (Numărul de stele însemnând numărul de Cupe Mondiale câștigate?

3
Răspunde Raportează
CrisCristina1509
în 25 Iulie 2020 | CrisCristina1509 întreabă:

Hello TPU! Am 12 ani(sunt fata) si vreau sa ma apuc de volei! So sincer nu știu de unde sa încep! Voi vorbi cu părinții mei, ușor de făcut mai ales ca tata e fotbalist! Dar după nu știu ce va ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
razvan02629
în 24 Iulie 2020 | razvan02629 întreabă:

care ar fi cea mai rapida metoda de a slăbi?

10
Răspunde Raportează
elgoog
în 24 Iulie 2020 | elgoog întreabă:

Salut, recent m- am apucat de sala si am revenit in sport dupa o perioada de accidentare. Aveam 80 kg acum 5 zile, de atunci am mancat astfel incat sa intru in deficit caloric, am lasat cola si prostiile...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
razvan02629
în 24 Iulie 2020 | razvan02629 întreabă:

Mi- am rupt schimbătorul de pe spate la bicicleta cel ce pune lanțul pe pinioane și aș vrea să știu dacă e posibil sa pun lanțul pe pinioane fără schimbător până îmi cumpăr ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Glav
în 24 Iulie 2020 | Glav întreabă:

În primul rand vreau sa le mulțumesc celor care mi- au spus ca sala nu oprește creșterea în înălțime! M- am apucat de sala de atunci și acum am 1.92m! Acum am o alta întrebare! La ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
LeGoLaS25
în 24 Iulie 2020 | LeGoLaS25 întreabă:

Am inceput sa merg la sala si am vizonat pe Youtube niste exercitii pentru biceps si am vazut ca spunea sa incepi cu greutati mai mari, iar dupa sa scazi de exemplu: incep cu 10kg dupa scad...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Catalintoader2
în 24 Iulie 2020 | Catalintoader2 întreabă:

cine stie un antrenament full-body la sala? Astept raspunsuri.

2
Răspunde Raportează
Hanka
în 24 Iulie 2020 | Hanka întreabă:

Cum imi pot intari muschii mainii? Uneori simt ca nu am forta. Nu vreau sa fac exercitii complicate, ci doar cat sa am mai multa forta sa pot sa car un bidon de 5l fara sa ajung sa imi tremure...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
nikkifor
în 24 Iulie 2020 | nikkifor întreabă:

Daca sunt jucator de baschet trebuie vreun regim alimentar ceva? Mai multa carne? Ce fel de carne?

2
Răspunde Raportează
Anonim420420
în 24 Iulie 2020 | Anonim420420 întreabă:

Vreau sa merg la sala de 4x pe săptămână si vreau sa folosesc "Push- Pull- Legs". Cum as putea sa folosesc acest antrenament si sa lucrez picioarele de 2 ori pe saptamana? Va rog sa raspunda...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2020 |

Cat ar trebui sa sar coarda sa slabesc? Cam 7 kg as vrea in 1 luna

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2020 |

Salutare utilizatori TPU,vreau sa ma apuc de sala, dar am o nelamurire.Pentru a slabi trebuie sa fac doar cardio?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2020 |

Am și eu o întrebare. Sunt fata, am 15 ani și 1, 76 și as vrea sa ma apuc de baschet, dar mama nu e de acord cu asta zicând ca o sa ma înalț prea mult. Credeți ca e adevarat? O sa ma ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
BogdanBilGatesderomania
în 24 Iulie 2020 | BogdanBilGatesderomania întreabă:

Trebuie sa practic un sport ca să ma înscriu la un liceu sportiv sau pot sa încep atunci când intru la liceu?

5
Răspunde Raportează
Matei889
în 23 Iulie 2020 | Matei889 întreabă:

Daca merg cu bicicleta pe trotuar si ajung la o trecere de pietoni trebuie sa ma dau jos de pe bicicleta sau pot traversa pe bicicleta? Cum ar trebui sa fac cand trec o strada mica fara trafic sau o strada...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Aldutssss31
în 23 Iulie 2020 | Aldutssss31 întreabă:

Cum pot scapa de pielea lăsată? Mereu am avut probleme cu greutatea, inainte de sarcina aveam 72 de kg la 1.62 iar in timpul sarcinii am ajuns la 90 si ceva.In 2 luni de la nastere am ajuns la aceeasi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Moggy
în 23 Iulie 2020 | Moggy întreabă:

Pentru a creste in masa musculara este absolut necesar sa respect toate indicatiile nutritionale cum ar fi sa am un surplus caloric si 150g + de proteina? Cateodata mi se pare prea mult si nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iulie 2020 |

Salutare utilizatori tpu.In cateva zile vreau sa incep sa merg la sala, insa sunt putin dezorientat. Aveti niste sfaturi de inceput? Din cate stiu trebuie sa am la mine prosop, apa, haine si adidasi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ZedRais
în 22 Iulie 2020 | ZedRais întreabă:

Am nevoie de ajutorul unui profesionist sau a unui cunoscator in trasul de greutati si in cresterea masei musculare. Deci, am 18 ani, 1.78 si 60 de kg si as vrea sa ma pun serios pe treaba. Problema...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RAY
în 22 Iulie 2020 | RAY întreabă:

Voi ati castigat vreodata vreun pariu sportiv?

6
Răspunde Raportează
Jtedhajaj
în 22 Iulie 2020 | Jtedhajaj întreabă:

va rog sa ma ajutati cu un exemplu de program sanatos pentru masa musculara, gen cat timp ar trebui sa dorm si etc si ce ar trebui sa mananc + am facut sala aproape 4 luni si am facut o pauza...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
C3R1
în 21 Iulie 2020 | C3R1 întreabă:

as vrea sa aflu (ce inseamna sponsor la fotbal), ce face el si cum devii unul (de ce ai nevoie)? Eu stiu doar ca daca vrei sa devii sponsor la fotbal ai nevoie doar de o echipa si atat, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 21 Iulie 2020 | qieiqpalz întreabă:

Salut,eu fac de cam o lună flotari zilnic ..si am inceput lucru in constructii si nu voi mai avea timp/chef sa mai fac..presupun ca imi va ramane forta acumulata nu?

13
Răspunde Raportează
Cosmin38384
în 20 Iulie 2020 | Cosmin38384 întreabă:

Unde aș putea pune suportul de bidon pe o bicicletă cu arc de suspensie?

1
Răspunde Raportează
Cosmin38384

Salut, furca de suspensie de la bicicleta mea e blocată. Ce trebuie să fac? Uitati toate detaliile: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.emag.ro/bicicleta- optimalp- speed-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mafiot1
în 20 Iulie 2020 | mafiot1 întreabă:

Salutare.As dori sa achizitionez o trotineta electrica si am 2 modele si as dori sa stiu pe care o recomandati pentru livrari la Glovo la un program de 5- 8- 10 ore dar sa fie cu autonomie mare, undeva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cosmin38384

Salut, am o întrebare Am un mtb(https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.emag.ro/bicicleta- optimalp- speed- fs- gri- 26- osfs182601/pd/D3PR0VBBM/&ved=2ahUKEwjV94qawdvqAhWTlFwKHRIEAwMQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw0D84KCr1XICUPlULPoTXKh)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Acamilast
în 19 Iulie 2020 | Acamilast întreabă:

Bunaaa. Imi puteti spune un site din România cu skateuri? Sa fie 100% originale si sa ai de unde alege

6
Răspunde Raportează
RAY
în 19 Iulie 2020 | RAY întreabă:

Cat de important este negativul cand ridici greutăți? Sa ridici gantera rapid si o aduci incet la piept, cica nu contează greutatea ci stumilarea masei musculare

19
Răspunde Raportează
GheorgheGino
în 19 Iulie 2020 | GheorgheGino întreabă:

Salut, este bun programul asta la sala? Eu lucrez 2 cu 2 si nu pot merge in zilele in care lucrez. Joi:piept cu triceps Vineri:picioare cu umeri Duminica:spate cu biceps

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iulie 2020 |

sunt băiat, am înălțimea de 1.80, 14 ani și m-am apucat de sala. Din cate am înțeles la spate nu am voie sa lucrez dar la piept?

5
Răspunde Raportează
Hmld
în 19 Iulie 2020 | Hmld întreabă:

Vreau să-mi cresc masa musculara niște sfaturi?

14
Răspunde Raportează
RAY
în 18 Iulie 2020 | RAY întreabă:

Pentru cei care au habar de fotbal am o curiozitate, pai se mai ia in calcul punctele Stelei in ceea ce priveste Fcsb? Ma refer la acel clasament Uefa si daca ar ajunge amandoua in Europa cum ar fi?

3
Răspunde Raportează
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 23 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Poți avea iubită fără permis de conducere? Nu am permis și nici nu vreau să dau.
    25 răspunsuri
  • Cristos123
    trimisă pe 26 Noiembrie

Cristos123 întreabă:

Dacă semnezi contractul de munca cu săptămâna viitoare poți sa îl semnezi deși nu ai făcut fisa medicala?
    11 răspunsuri
  • Bzvzbz
    trimisă acum 12 ore

Bzvzbz întreabă:

Buna M am mutat recent cu iubitul meu si de o saptamana el e constipat A incercat sa mearga la baie insa degeaba Laxative nu doreste sa consume Dar se chinuie foarte mult scoate si niste sunete de...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 8 ore

tonyc7 întreabă:

E normal ca persoana care raspunde la telefon atunci cand suni pentru o posibila angajare in strainatate (deci prin nr de tel afisat pe site- ul de anunturi) sa iti spuna ca pentru realizarea contractului...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.015
  • Întrebări: 3.953.544
  • Răspunsuri: 17.656.701
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Friends

Friends

Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 652.037 Adolescenţi
  • 55.590 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.833 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.077 Carieră
  • 20.349 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.194 Conversaţii