TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
Ionutmariuo13
în 9 Martie 2022 | Ionutmariuo13 întreabă:

Salut! Care vi se par cele mai usoare partii din Prahova? Pentru un incepator cu vreo 5 ore de schi?

1
Răspunde Raportează
Asdw1090
în 9 Martie 2022 | Asdw1090 întreabă:

Salut! Am și eu o întrebare, cum se ia creatina de exemplu: în cata apa sa pun creatina gen 5g, 10g în cata apa trebuie pusa? Se bea direct sau cu înghițituri mici? Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
VrRos55
în 9 Martie 2022 | VrRos55 întreabă:

Dacă cumva mă bag la echipa de fotbal a comunei (adică liga 4) am șanse sa ajung în liga 2 sau 1 dacă joc excelent?

4
Răspunde Raportează
Bogdim0t
în 9 Martie 2022 | Bogdim0t întreabă:

Vi se pare normal ca un sportiv să se retragă din sportul pe care- l practica dar după câteva luni să revină? Sunt cam în aceeași situație și plănuiesc să mă întorc, îmi este dor de antrenori...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
GigelFranar
în 9 Martie 2022 | GigelFranar întreabă:

Stiti cumva care este cea mai buna sala de mma din Arad? (sa accepte si adolescenti de 15 ani)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2022 |

Ne lasa de mâine sa intram în agențiile de pariuri fără pașaport? Ce spuneți de meciurile astea? Real Madrid- PSG - solist Manchester City- Sporting - 1 pauza/1 final FC Porto- Lyon...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
DnulSeverin
în 8 Martie 2022 | DnulSeverin întreabă:

Care mai e rostul fotbalului romanesc?

2
Răspunde Raportează
Eleenix
în 8 Martie 2022 | Eleenix întreabă:

Hey TPU. De câteva zile mă tot bate un gând:) Vreau să încep un stil de viață sănătos, să fac sport și să mănânc mai sănătos. Când spun sănătos nu mă refer la diete stricte, la program,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cokolokon
în 7 Martie 2022 | Cokolokon întreabă:

Ce mușchi lucrezi când iei o haltera și o ridici aplecat din picioare până sus in zona gatului? Dar când o ridici până la baza abdomenului?

1
Răspunde Raportează
m1dn1gh7
în 7 Martie 2022 | m1dn1gh7 întreabă:

Salut! Pentru cine se pricepe la biciclete, care ar fi cea mai bună variantă pentru o bicicletă pliabilă într-un buget de 300 de euro? Mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 7 Martie 2022 | UnchiulRamiz întreabă:

Oare poti slabi 3- 4 kg acasa facand ceva exercitii zilnic? La sala imi e mai greu sa merg, nu locuiesc la oras. Nu mananc mult, problema e ca nu fac miscare in afara de mersul pe jos. Oare din acest...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MarinV1234
în 6 Martie 2022 | MarinV1234 întreabă:

De ce am intr-o parte pieptul mai mare iar in cealalta mai mic?(sunt baiat)

5
Răspunde Raportează
Lekamnon
în 6 Martie 2022 | Lekamnon întreabă:

Cfr Dinamo 0-1. Credeti ca bate Dinamo si isi revine si va castiga playoutul sau cum se scrie?

3
Răspunde Raportează
Bogdim0t
în 6 Martie 2022 | Bogdim0t întreabă:

Bună TPU! Mai am vorbit despre subiectul ăsta dar nu în același mod. Acum câteva luni în urmă m- am lăsat de judo (chiar în plăcea și făceam de vreo 6 luni judo) dar mă loveam mai în fiecare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TiberiuSiCornel
în 6 Martie 2022 | TiberiuSiCornel întreabă:

Salut TPU! Am si eu o intrebare: In calisthenic, te poti antrena pentru hipertrofie, forta si rezistenta? Daca ma antrenez pentru forta (adica in 5 - 8), voi creste in masa musculara ca si in ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AlexandruPorfir
în 6 Martie 2022 | AlexandruPorfir întreabă:

Ce medie îți trebuie pentru liceu sportiv?

2
Răspunde Raportează
Similion
în 6 Martie 2022 | Similion întreabă:

Salut.Acum ca nu se mai prelungeste starea de alerta voi putea merge la antrenamente de kickbox/sala fara certificat? Am cautat pe net si nu am gasit nimic clar. Multumesc mult!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2022 |

Ce spuneți castiga Real Madrid contra lui Manchester City? Ce prognostic ati pune la meciul asta?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2022 |

Nu mai știu cum sa fac banii la pariuri, m- am tot luat după site- uri cu ponturi sportive și pariam ce postau ei pe site, dar ieșeam doar în pierdere. Odată am dat codul de paysafe la cineva...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
BogdanDavidZ
în 5 Martie 2022 | BogdanDavidZ întreabă:

Ce recomandati pentru a mari rezistenta la efort? Jogging sau alergat?

11
Răspunde Raportează
Krneuon
în 5 Martie 2022 | Krneuon întreabă:

Poate cineva sa faca flotari intr-o singura mana? Cum reusiti?

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2022 |

Sunt din Bucuresti si as dori sa fac mai mult sport, dar nu stiu exact unde as putea sa ma inscriu, sa am parte de un antrenament bun. As dori sa am parte si de niste preturi decente. Voi unde anume...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2022 |

Caut partener dans sportiv. Ar fi prima data cand as incerca in pereche. Nu sunt chiar incepatoare dar nici avansata. Am 1.53 cm si am 12 ani. Sunt din Voluntari si caut partener de dans care locuieste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Martie 2022 |

Caut partener dans sportiv. Ar fi prima data cand as incerca in pereche. Nu sunt chiar incepatoare dar nici avansata. Am 1.53 cm si am 12 ani. Sunt din Voluntari si caut partener de dans care locuieste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robertmihai133
în 4 Martie 2022 | Robertmihai133 întreabă:

Salut, mă poate ajuta cineva cu informații în legătură cu skandaberg? As dori sa știu pozitia exacta pe care trebuia s- o adopt că sa fiu la putere maxima.Am un coleg mai slab decât mine la putere...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Martie 2022 |

Dacă dansez 2 ore pe zi slăbesc?

12
Răspunde Raportează
AlexandruPorfir
în 4 Martie 2022 | AlexandruPorfir întreabă:

Dacă nu am legitimație sportiva de Fotbal nu ma pot înscrie la liceul cu program sportiv Suceava?

2
Răspunde Raportează
PetreaTyn
în 3 Martie 2022 | PetreaTyn întreabă:

Ce sa mănânc la dieta keto încât să îmi acopăr necesarul de proteine, măcar 60 grame pe zi?

3
Răspunde Raportează
Robert13Elisei
în 3 Martie 2022 | Robert13Elisei întreabă:

Salut! Știți locuri din Timișoara unde activează skateri?

1
Răspunde Raportează
infectedd94
în 3 Martie 2022 | infectedd94 întreabă:

Buna TPU! Fulgii de ovaz ingrasa? Au multi cabrohidrati de aia intreb!

6
Răspunde Raportează
qPaul
în 3 Martie 2022 | qPaul întreabă:

De unde pot lua minge de baschet din Arad?

3
Răspunde Raportează
utilizator6969
în 3 Martie 2022 | utilizator6969 întreabă:

Salut, sunt baiat, am 14 ani, 72 kg si 1.68. As dori sa slabesc in jur de 5-6 kg pana in vara. Cum ar fi cel mai eficient mod? Daca m-as duce la sala as rezolva ceva?

3
Răspunde Raportează
Mariusyka1234578910
în 3 Martie 2022 | Mariusyka1234578910 întreabă:

Buna TPU, eu am făcut volei la clubul MIhai I dar am încetat din cauza că stăteam departe și cu școala nu aveam când și de 1 an nu am mai fost și vreau să mă reapuc de volei dar sunt 100% că...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 2 Martie 2022 | Adinutzzaa întreabă:

Buna seara! Am nevoie sa ma ajutati și in special persoanele care fac sala și știu despre Nutriție! Am început sala de o săptămâna, vreau sa folosesc deficitul caloric. Am nevoie sa- mi spuneti...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 2 Martie 2022 | anonimbuc21 întreabă:

In data de 5.03 este meciul Real Madrid-Real Sociodat, ce parere aveti? Castiga Madrid? E ultimul meci pe bilet

3
Răspunde Raportează
VrRos55
în 2 Martie 2022 | VrRos55 întreabă:

În play off la fotbal in liga 1 punctele se înjumătățesc doar primului loc sau la toate candidatele?

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 2 Martie 2022 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ce credeți in opinia voastra o sa castige Echipa Nationala de Fotbal a României grupa de Nations League? Cu Bosnia -Herțegovina Muntenegru și Finlanda!?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2022 |

Salut, dacă am pariat pe un meci și am ales opțiunea biletului în agenție, trebuie clar să mă deplasez la agenție pentru a plasa pariul, corect?

6
Răspunde Raportează
Jelavjc
în 1 Martie 2022 | Jelavjc întreabă:

Ce moderator e nene Radu Naum, ii întreabă pe moderatori ceva despre un subiect apoi nu e de acord cu părerea lor și ii ia la rost? Pai de ce ii mai întreabă? E părerea lor proprie, lol

2
Răspunde Raportează
Danieldannut01
în 1 Martie 2022 | Danieldannut01 întreabă:

Pot folosi Bcaa si in perioada de definire?

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 28 Februarie 2022 | sabin89 întreabă:

Tot pe terenul sportului minţii: https://ibb.co/drQrZYG Care credeţi că e soluţia?

70
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 28 Februarie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU! Este posibil sa ai mai multi mușchi pe o mana? Adică mi se pare ca pe dreapta am mușchi mai mari=)

10
Răspunde Raportează
Embolekonh
în 28 Februarie 2022 | Embolekonh întreabă:

Mi se pare că Fcsb are și a avut de departe cel mai bun lot din campionat, de ani buni încoace. De ce nu e în stare să ia titlul? Cfr ia numai fotbaliști de cârpeală cu care își face treaba....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie 2022 |

Vreau sa merg la sala sa imi maresc fundul, dar in acelasi timp nu vreau sa mananc mult pentru ca as vrea sa dau si cateva kg jos. Daca mananc normal, mancare sanatoasa in special proteine, vor creste...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DaTsIk
în 27 Februarie 2022 | DaTsIk întreabă:

Salut, o paleta buna pentru de tenis de masa până în 130 de lei?

3
Răspunde Raportează
sfrimed
în 27 Februarie 2022 | sfrimed întreabă:

Am 23 de ani și mă simt complexat din cauza înălțimii mele. Am doar 1, 75m și fix 100 de kilograme, practic lupte greco- romane de la vârsta de 15 ani și fac culturism de la 18 dar nu am mai...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
TiberiuSiCornel
în 26 Februarie 2022 | TiberiuSiCornel întreabă:

Salut TPU! Daca fac mult hiit si cardio, adica cam de 5 - 6 sau chiar 7 zile pe saptamana, pentru ca vreau sa fiu in forma si sa am rezistenta. As vrea va spun putin de dieta mea: Pai, am renuntat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cozmindaniel
în 26 Februarie 2022 | cozmindaniel întreabă:

Salutare! Este cineva din Dâmbovița care știe o baltă de pescuit gratuit în proximitatea orașului Târgoviște? (Fără plată). Vreau să merg cu niște rude la pescuit, dar nu vrem să dăm ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexSalutir
în 26 Februarie 2022 | AlexSalutir întreabă:

Ce cantitate de fulgi de ovăz putem consuma pe zi? 4/5 linguri în puțin lapte e ok? Dar împreună cu semințe de chia, cât as putea pune tot? Dau funda, mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
Generalgrevious
în 26 Februarie 2022 | Generalgrevious întreabă:

Buna, Rapid se va impune in fata lui Dinamo in seara asta? Ma gandesc sa pariez 500 lei pe Rapid ca va castiga meciul cu Dinamo.

3
Răspunde Raportează
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Qazws
    trimisă acum 15 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi mo?tenit sau mpropriet?rit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o mo?tenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 19 ore

tonyc7 întreabă:

Bun? TPU. Dac? am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dat?, ce se poate intampla cel mai rau in cazul n care g?sitorul lui...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • StoicAnalysis
    trimisă acum 17 ore

StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • LarisaChe07
    trimisă pe 19 Noiembrie

LarisaChe07 întreabă:

A folosit cineva pana acum dispozitive pentru bruiajul semnalului GPS comandate de pe net? Merg bine sau mai au scapari? Sau stiti alte metoda pentru a bruia un semnal GPS dintr-o masina?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.833
  • Întrebări: 3.953.282
  • Răspunsuri: 17.654.883
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Delta Dunarii

Delta Dunarii

Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii