Https://www.youtube.com/watch?v=HuFEBAy2070 Voi ce puteti face? Eu doar pot sa ma gadil singur si sa ridic degetul inelar
Imi place sa trec de granitele normalitatii si sa rad e oamenii aia normali care zici ca-s turme de vaci care se ingrijesc peste masura si pasc logica, ce parere aveti?
vreau niste glume sa ii dau rekt unei fete! DAU FUNDA!
O poveste dramatic de amuzanta Jan Flato va regreta mult timp ziua în care a mers la cazino alături de o prietenă care l- a lăsat fără 100.000 de dolari. Pariorul de 66 de ani se afla în ...? (mai mult)
Am descoperit cine sunt. Sunt o entitate astrala, neutra din punct de vedere moral, aflata in corpul unui biet muritor. In trecut eram recunoscut pentru puterea mea inspaimantatoare, oamenii rugandu- se...? (mai mult)
Buna ziua si Hristos a inviat! Imi aduc aminte de un film, destul de vechi de pe cartoon network, dar nu imi mai aduc aminte numele. In film este vorba de niste copii care trebuie sa se mute dar afla...? (mai mult)
1. Ce-a pățit referendum lui Iohannis? 2. Dacă mi se dilată pupilele când am o.r.gasm sunt drogat?
Era odata un mos plictisit care purta ciorapi pe mana si mergea descult, asa pe strazi si trotuare mai ca nu i- a venit apa de hac, era apa si pe scari oameni mari, si mosul ce credeti ca o facut? Tin ...? (mai mult)
Am gasit cel mai ajutator utilizator de pe TPU: http://i.imgur.com/ns3WkBw.png. Dorinta lui de a ajuta este atat de aprinsa incat nu a pus nicio intrebare, ba chiar numarul lor e pe minus. Ce parere aveti?...? (mai mult)
Am o pofta sa injur aici pe TPU de doamne feri, oare de ce?
TPU, am si eu o intrebare. Iarna in special cand te dai cu colacul la Predeal ce viteza are alunecarea? Ca am vazut ca nu este mai mult de 7- 10 secunde alunecarea. Deci lamuriti- ma si pe mine, ce viteza...? (mai mult)
Daca azi dimineața am băut motorină, risc să iau foc cum am temperatură?
Salutare. Îmi sugerează cineva întrebări am/n-am. Sa fie amuzante, interesante, cum se cade.
Ce prostii faceati cand erati mici?
Cum se numeste genul de umor in care faci glume despre tine?
Cum pot inlocui la masina lichidul din faruri? Deci am gasit la magazin lichidul necesar si acum nu stiu cum sa il folosesc... Exista vreo gaura special facuta pentru asa ceva?
Ce fac baietii si fetele cand se intalnesc?
Am vazut ca uni mai pun "P.S." ce inseamna?
Cum se fave emoticonul cu lacrimi?
Vreau sa mananc urechile cuiva, cine se ofera?
De ce are privirea asta rece? :)) https://c1.staticflickr.com/1/221/447270429_ca718e365c_b.jpg
Cum imi fac si eu o gasca de gangsteri sa ma bat si chestii?
TPU, azi o sa ma duc la scoala de la 7 fara 5 pentru ca e Ziua Pamantului. Chiar e adevarata chestia cu stingerea luminilor de afara si din interior si oprirea aparatelor nefolositoare? Colegului meu ...? (mai mult)
Ce mai faceți? V-a fost dor de mine?
Ce sentiment va trezește numele meu?
Inainte cunosteam un site, acum nu il mai stiu, si punea tot felul de poze sau GIF- uri amuzante, unele care ma faceau sa zic "wtf", scarboase, p*rno si tot ce era mai interesant pentru mine, in ...? (mai mult)
Credeți ca boala Acnee poate sa fie rezultatul păcatului stramosesc?
Astazi am avut o zi de rahat, de ce oare?
Era o grasa lamga scarile de piatra si ii dadea ciocolata unui baiat, avea ochii inchisi grasa si baiatul o prindea de par, de ce?
Hey TPU Stie cineva cum se numeste siteul ala in care trebuie sa te uiti la oameni ca re patesc lucruri din ce in ce ma rele. Gen isi rup maini sau isi sparg capu etc.
Ce au in comun un porc, un cal si o girafa?
Lumea imi spune ca arat ca o gaina retardata, de ce?
Așa-i că vă place Dani Mocanu?
Jocul balena albastra este dovada ca rusia ne impinge tineri sa se sinucida? desi acest joc este o amenitare nationala, desi sa ne pregatim de razboi cu rusia nu? am citit comentariul unui mic geniu...? (mai mult)
Umpic de suport va rog. https://youtu.be/omMKEb_5lfQ
Ce parere aveti de https://youtu.be/42ZGERmplvM
Va ofer o serie de intrebari stupide, iar voi dati rating. Pur si simplu rad cu lacrimi :)) :)) Nu luati in serios, doar dati rating la intrebari. 1) Am o fata de 13 ani si un baiat de 15. Cum fac...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=euJi3hZfEQE la minutul 0:23 ce pasare e aia in fundal. Nu ma refer la cucul ala filmat, ma refer la pasarea aia care face uuuu uuuu aia care face, nu cucul sau alte pasari...? (mai mult)
Joc nou...Pentru fete 6 intrebari?
Daca intr-o noapte ai dormi si chiftelutacrocanta ti-ar sufla pe fața ce ai face?
Am o nelamurire. Cand e soare afara, la scoala mereu aud sunete de pasari, cand geamul e deschis. Aud pasarea asta: uuu uuu uuu uuu (si isi creste pitchul putin) si tace pentru 10 secunde. Dupa 10 secunde...? (mai mult)
Ghicitoare: Ce are ochi dar nu vede? Are nas dar nu simte, Si apare doar iarna. Giciti!
Cine sta cu spatele catre mine sa-l pacalessc?
Dansam dansam si cantam?
Cum fac sa prevad viitorul? ca vreau sa ma apuc de pariuri.
Ai dormit vreodata pe acoperis?
Vreau sa arunc cu pahare in PC.
Am o întrebare ciudată... Am găsit ieri un DVD Player vechi din 2007 şi mi-e frică să-l ating. E normal?
Vreau sa sparg un perete, ce sa fac? Sa dau in el cu oua?
Ne bagam sub patura, fete si baieti de toate varstele? Am o patura mare si larga, ne bagam sub ea si ne jucam? In gradina sau in casa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Neagracaceara întreabă:
farcry444 întreabă:
Klauswerner întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)