SALL am o problema... mi-am comparat un animal de com panie>caine>chihuahua...si il pierd prin casa e asa de mic. Ce idei imi puteti da ca sa nu il mai pierd prin casa?
Salut la toti! O prietena de`a mea merge in tabara si vrea sa ii faca o farsa la o fata. Vrea sa o faca sa faca pipi pe ea in timp ce doarme Dar nu stie cum. As dori cat mai multe idei, dar sa functioneze...? (mai mult)
La o nunta, mireasa poate arunca si altceva in afara de traditionalul buchet de flori? Cum ar fi: un cutit, o farfurie, poate chiar un scaun:x. Ce ziceti, nu ar fi mult mai palpitant asa?:x
Cum fur plante de pe barn buddy, daca vecinii mei au caine?
Fetelor:))va iubiti ciclul?=))sper sa nu ziceti ca sunt batuta-n cap dar...chiar n-am ce face:))eu una mi-l iubesc:-*...
Din ce film este poza mea :D
Buna! Vreau sa dau cat mai multe fundite, dar pentru acest lucru va trebui sa faceti si voi ceva pentru mine: povestiti-mi intamplari amuzante din viata voastra(utilizatorul cu cele mai multe intimplari...? (mai mult)
Ce ati alege intre 100000euro si o vila in miami? :D
Ce farse ati facut cand ati fost in tabere/excursii? Fundita pentru cele mai tari, sau cea mai tare>:D
Care ciocolata va place mai mult? Cea neagra sau cea alba?
La noi la scoala intotdeauna se intampla ceva amuzant. In fiecare zi ma duc vesela ca stiu ca voi rade cu pofta(cand nu e vacanta:D). De exemplu am o colega foarte suparacioasa, pe care toata clasa are...? (mai mult)
Cum pun acest script in counter strike bind "w" "+ forward; fps_max 200; fps_modem 200; developer 1" bind "a" "+ moveleft; fps_max 200; fps_modem 200; developer 1" bind "s" "+ back; fps_max 200;...? (mai mult)
Erau doi oameni ce lucrau ca meseriasi. Unu se murdareste si unu nu. Cel care e curat se spala cel murdar nu, de ce?
Ce faze tari vi sau intamplat? cele mai tari fundita
De ce caraie o cioara cand zboara?:))
Pai ce faci cand iti tae nettu?
Http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://poze.haios.ro/sim_images/poze/2009_05/poze_haioase_funny_photos_00493230012419490174a06a3590c162277567585.jpg& imgrefurl=http://poze.haios.ro/listeaza_poza.php%3Fs%3Dpoze%26lang%3Den%26id_joke%3D6110&...? (mai mult)
Cele mai tari faze* care vi sau intamplat:))) Funda cea mai amuzanta!
Caut nasi, cavaler si domnisoara de onoarea pentru nunta mea. Cei doritori ma pot contacta la id-ul life_criss. Toata lumea este invitata la nunta, de fapt toti de pe site sunt invitati de onoare. Rog...? (mai mult)
Fiecare za zica cate 1 banc... cel mai amuzant banc va primii fundita...al doilea amuzant si al treilea folositor
Am chef sa rad! Imi spuneti niste bancuri tari! Dau fudita!
voi ce bancuri klumea jtyty?:))
Care a fost cel mai haios lucru pe care l-ati facut la prima intalnire? dar cel mai crezy?:D:Dfundha.:D
De ce sau de cine va este cel mai mult frica? :P PS : categoria Trivia/Amuzante
As dori sa raspund la telefon intr-un mod amuzant, in loc de clasicul "alo". Cine stie vreo replica super amuzanta?!
Buna ma puteti ajuta si pe mine la rezolvarea acestui joc...va rog:* http://www.ejocurigratis.ro/games/194/iqgame.html
Funny:? Putin si Medvedev stau de vorba. - Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin. - De ce? - intreaba Medvedev - Sun la Beijing sa-i felicit de ziua nationala,...? (mai mult)
Care e primul cuvant care iti vine in minte dupa ce citesti intrebarea?:X;;)
Sunt trist, sunt singur acasa, m-a parasit, pentru o saptamana :((. O sa mor de foame, sau ma puteti ajuta voi? Sau sunteti de parere ca pot sa ma folosesc de rezervele de pe burta in timpul asta? Ar...? (mai mult)
Daca un copil se naste in 31.12.1996 ora 00:00 ce zodie va fi? el va avea 13 sau 14 ani
Care banc v-a facut sa radeti cel mai mult?
Cine stie cele mai frumoase si mai amuzante bancuri? Cele mai hazlii vor primi o mare funda argintie:)
Dc toti colegi de la scoala imi zic milka?=)) Nu zic ca sunt super-slaba, mai am un pic de sunca pe ici-pe colo=)), dar nici grasa nu sunt! Cum pot sai opresc sa imi mai zica milka
Cine are curaj sa-mi spuna o situatie penibila care vi s-a intampat (poate in legatura cu prima mentruatie cine are tupeu... dar si despre alt ceva)curajosul primeste fundoi mare de tot:X
Buna tuturor. vreti sa-mi povestiti si mie niste situatii penibile ce vi s-au intamplat voua?(cine are curaj sa spuna si despre prima menstrautie; )))cel mai curajos primeste fundoi mare de tot:Xastept;...? (mai mult)
Ce spune un elefant cand vede un barbat gol? -Doamne dar cum poate manca asta cu trompa aia mica? Doamneee are filedesii incolaciti si mai are si mustati:))=)) Ce nota dati bancului astuia?; ; )fundita:-*...? (mai mult)
De ce miauna pisicile? va pup dau funda mie mi frica de ele :(
De ce poarta orbii ochelari de soare?
La jocul lady popular cum pot sa imi cumpar o casa si sa imi iau o slujba?
Cum sunteti inbracati in momentul ascesta? Cand vedeti intrebarea:D
Ce intamplare amuzanta vi s-a intamplat in baie? Ca ati cazut ca nu stiu ce.
Daca in momentul de fata ar iesii duhul din lampa, care ar fi dorinta pe care ti-ai pune-o? (mda... presupunem ca nu mai ai voie sa ceri alte intrebari)
Cum poti ajunge intr-o reclama :D?
Buna cine imi poate spune cum sa fac starpoint la jocul stardoll pls dau fundita;)
Vreau si eu parerea voastra, ca is cam nelamurit... Spuneti-mi voi, cum este zebra? alba cu dungi negre sau neagra cu dungi albe? :)) =)) Astept raspunsurile voastre inteligente;)
Cine afost la canguru asta? va rog sa-mi ziceti rezultatul
De ce fuge o blonda in jurul dusului?
ATENTIE va rog! Ajutati-ma cu cit mai multe idei igenioase! Pe 5 septembrie v-a avea loc nunta surorii mele, eu as vrea foarteee mult sa le organizez unele farse pentru mire si mireasa anume, pentru a...? (mai mult)
Ascultati si va minunati, dar cine are si imagini la aceasta melodie, rog frumos, vreau si eu linkul...multumesc mult si anticipat. http://www.trilulilu.ro/UzinaDeDume/d206fe5a9a5684
Intamplari amuzante in casa:)) care e cea mai funny primeste
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?