TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
TudorM15
în 16 Septembrie 2019 | TudorM15 întreabă:

DAU FUNDA celui care ma ajuta cel mai mult! Hey TPU! In decembrie este ziua tatalui meu si am fi vrut sa mergem in Dortmund cu toata familia dar mama mea nu isi doreste. Dispunem doar de 400 de euro. Ma...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Geogggnimus
în 15 Septembrie 2019 | Geogggnimus întreabă:

Buna, TPU! Stiti daca este zbor direct Iasi-Ateha? Care companie?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Septembrie 2019 |

Care sunt procedurile la aeroport când vine vorba de "WIZZ Priority", adică bagaj de mana și troler? O luam in fata, nu mai stam la cozi? Suntem printre primii la bordul avionului?

6
Răspunde Raportează
unconnected
în 14 Septembrie 2019 | unconnected întreabă:

Daca cineva achizitioneaza din contul sau de wizz 2 bilete, unul pentru el si celalalt pentru alta persoana, dar ulterior de razgandeste si nu se prezinta la aeroport, cealalta persoana poate ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
aceafata01
în 13 Septembrie 2019 | aceafata01 întreabă:

Poate sa imi spuna cineva hoteluri bune in SUA sau experienta voastra cu avioanele, escalele, viza, etc?

6
Răspunde Raportează
Meli1022
în 13 Septembrie 2019 | Meli1022 întreabă:

Vreau sa plec în Danemarca.Cine poate sa îmi spună de ce acte am nevoie și dacă trebuie pașaport sau nu? Dau funda

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Septembrie 2019 |

Recomandati-mi un site unde pot vedea trasee recomandate pentru drumeții pe bicicletă. De preferat regiunea Transilvania.

2
Răspunde Raportează
RalIsa
în 12 Septembrie 2019 | RalIsa întreabă:

Buna! Am și eu o problema legata de contul de pe wizz air. Am cumpărat 6 bilete după ce mi- am făcut pentru prima data cont la ei. Problema mea este ca nu mi- a sosit numărul de confirmare prin e-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 12 Septembrie 2019 | Domexd întreabă:

Exista maxi-taxi care merge până în Pădurea Garboavele Galați la gradina Zoo? Dacă dă, cât costă un bilet și mai ales de unde se poate lua din Galați?

2
Răspunde Raportează
darkcynical232
în 12 Septembrie 2019 | darkcynical232 întreabă:

Irlanda dupa Brexit... Ma gandesc sa fac un city break in Dublin, la sfarsitul lui ianuarie 2020, dar nu imi este clara pozitia Irlandei fata de Brexit. Dupa Brexit va trebui sa fac rost de viza pentru...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
theceoking2
în 11 Septembrie 2019 | theceoking2 întreabă:

Buna, cei care stiu firma LUSH, puteti sa-mi spuneti daca pot transporta bombele de baie in bagajul de mana la avion.

4
Răspunde Raportează
Anonim34231
în 11 Septembrie 2019 | Anonim34231 întreabă:

Cand fac check-in-ul pe ryanair, daca vreau sa calatoresc cu pasaportul (am pasaport maghiar, facut la Cluj) imi cere tara de emisie la pasaport, ce trec? Romania?

16
Răspunde Raportează
jhon921
în 10 Septembrie 2019 | jhon921 întreabă:

a incercat cineva programul prin care poti inchiria o masina cu care sa mergi in strainatate? Vreau sa fac o calatorie de vreo 700km, iar in aceea zona avion nu am vazut, iar autocarul m-...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mrganea
în 10 Septembrie 2019 | Mrganea întreabă:

Salut, am voie sa transport in bagajul de cala in avion un glonț gol de arma de vanatoare? (un cartuș gol, deja trans, inactiv, doar tubul acela de metal)? Raspundeti repede va rog ca nu vreau sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
P?tr?ucenu_Elena_1999
în 8 Septembrie 2019 | P?tr?ucenu_Elena_1999 întreabă:

Cum vi se pare compania ryanair? Daca ati zburat cu compania asta va rog sa imi lasati o parere

2
Răspunde Raportează
hasaf
în 7 Septembrie 2019 | hasaf întreabă:

UK inca face parte din UE?

3
Răspunde Raportează
gsilver
în 6 Septembrie 2019 | gsilver întreabă:

Pot sa ma duc in vacanta la Bulgari daca mi-am pierdut buletinul? pot trece granita? Cu o copie sau un certificat de nastere?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Septembrie 2019 |

Avem pe aici pasionați de drumeții pe bicicletă? Duminică vreau să merg cu bicicleta din Brașov până la Lacul și Barajul Siriu din județul Buzău. Din Brașov până la baraj ar fi între 55...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IordanIon
în 6 Septembrie 2019 | IordanIon întreabă:

Eu am cumparat un bilet online de pe aplicatia Wizz Air si am pierdut codul de confirmare. Ce pot sa fac?

5
Răspunde Raportează
Turtura24
în 5 Septembrie 2019 | Turtura24 întreabă:

Pe avion mi- am luat laptopul și cablul lui, un stick și o tableta grafica, un mouse. Știți cumva dacă trebuie sa scot toate in aeroport când verifica bagajele sau doar laptopul și tableta?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonim34231
în 5 Septembrie 2019 | Anonim34231 întreabă:

Vreau sa incerc pentru prima oara Airbnb. Calatoresc impreuna cu inca 2 persoane, deci vom fi 3 in total. Pot sa imi rezerv ceva pe airbnb pentru 2 persoane (sa platesc pentru 2 persoane) si sa mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonim34231
în 4 Septembrie 2019 | Anonim34231 întreabă:

Vreau sa incerc pentru prima oara Airbnb in Austria, mai exact in Viena. Calatoresc impreuna cu inca 2 persoane, deci vom fi 3 in total. Pot sa imi rezerv ceva pe airbnb pentru 2 persoane (sa platesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IoanaIonuca
în 4 Septembrie 2019 | IoanaIonuca întreabă:

Ce oras din Europa merita vizitat intr-un city break? Vreau să ii fac cadou fratelui meu o astfel de vacanță, dar nu știu ce să aleg :)) Sunt prea multe

12
Răspunde Raportează
sadrian46
Userul anului
în 3 Septembrie 2019 | sadrian46 întreabă:

Sunt mulți care întreabă aici cum e la Cluj, dacă să aleagă sau nu să facă studiile aici, Eu sunt clujean din 1969. Am locuit inainte în Arad și Timisoara, orașe care îmi plac. Nici Clujul...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
fabian12345326
în 3 Septembrie 2019 | fabian12345326 întreabă:

Salut, am inteles ca s au deschis noi casiierii pentru studenti/elevi pentru abonamente metrou, am citit pe net ca s- a deschis una si la grozavesti(cred ca pe la metrou nu sunt sigur), daca stiti ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 3 Septembrie 2019 | MihaelaDart întreabă:

Ce site similar mai e ca și Booking? Mulțumesc anticipat!

16
Răspunde Raportează
LordDoragon
în 3 Septembrie 2019 | LordDoragon întreabă:

Buna seara, azi am fost la veterinar sa facem pasaport pentru catelul matusei mele, ea a venit recent din Italia si a fost nevoie sa isi schimbe buletinul, cum ea nu a avut CI, am facut pasaportul pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreiqq112
în 3 Septembrie 2019 | andreiqq112 întreabă:

Salutare, prietena mea s-a mutat in Paris si nu stiu cum sa ajung acolo cu un buget redus sau cat ar costa cea ai ieftina cazare. precizez ca vreau sa stau acolo o saptamana

6
Răspunde Raportează
fabian12345326
în 2 Septembrie 2019 | fabian12345326 întreabă:

Intr-o statie de metrou vine doar un singur metrou? (ex: La obor vine doar M1?)

4
Răspunde Raportează
fabian12345326
în 2 Septembrie 2019 | fabian12345326 întreabă:

Salut, cum ajung cu metroul de la obor la Ucecom spirul haret( grozavesti)(se inseamna Dristor 2, gen scrie deasupra peronului)

4
Răspunde Raportează
Blekz
în 2 Septembrie 2019 | Blekz întreabă:

Buna, pentru viza china de turist, trebuie sa fiu angajat sau sa am ceva bani in banca? Daca nu sunt angajat si nici bani in banca se poate?

3
Răspunde Raportează
Goddessss
în 1 Septembrie 2019 | Goddessss întreabă:

Care tara merită mai mult vizitata? Polonia sau Cehia? Daca ati fost in una din ele, va rog sa imi descrieți cum a fost. Gen oamenii, mancarea, preturile, peisajele etc. Ty!

3
Răspunde Raportează
Turtura24
în 1 Septembrie 2019 | Turtura24 întreabă:

Știți cumva dacă pe avion la bagajul de mână pot să îmi iau termosul? (Fără nimic înăuntru). Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 31 August 2019 | Nuzicnume întreabă:

Cine a fost in Egipt și a plătit viza direct la aeroport? Ați plătit in €, cât va luat? Va aproba pe loc viza sau va întreabă cate ceva, va verifica in telefon, bagaje?

1
Răspunde Raportează
AlxKrt1992
în 30 August 2019 | AlxKrt1992 întreabă:

Salutare In primul rand, fara mistouri si glume proaste la ce am sa intreb mai jos: Ok, asadar... eu si cu inca 2 prieteni vrem sa ajungem la Balea Lac. Noi suntem din Bacau si avem transport public...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
YetiBerty234
în 30 August 2019 | YetiBerty234 întreabă:

Care mall din Bucuresti are cele mai multe/diverse magazine?

1
Răspunde Raportează
SomethingInTheWay
în 29 August 2019 | SomethingInTheWay întreabă:

Imi puteti recomanda va rog niste localuri deosebite din Sighisoara? Multumesc!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 August 2019 |

Va rog sa-mi spuneti cat mai multe locatii ce merita vizitate din Cluj-Napoca.

5
Răspunde Raportează
cristicrosto
în 29 August 2019 | cristicrosto întreabă:

Salut, cam cat as cheltui la mare o zi maxim doua, vreau sa mentionezi ca nu ma duc la plaja si sa ma vad cu o fata :)), am 500 ron. 31 ron biletul de tren am vazut. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Covery
în 28 August 2019 | Covery întreabă:

Ati calatorit vreodata cu MementoBus pe ruta Tirgu-Mures - Bucuresti, ce pareri aveti?

1
Răspunde Raportează
SomethingInTheWay
în 28 August 2019 | SomethingInTheWay întreabă:

Buna! As dori sa cer o parere celor care au cat de cat idee despre Polonia. Care dintre urmatoarele orase l- ati/le- ati recomanda si de ce? Radom, Slupsk, Zielona Gora, Bielsko Biala, Kielce, Bydgoszcz...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ADDtheTexT123
în 27 August 2019 | ADDtheTexT123 întreabă:

Cum ajung din Constanta in Eforie Nord. 17 ani, trebuie sa ajung la niste prieteni si masina familiei nu este disponibila (pentru context).

3
Răspunde Raportează
Lucaignat
în 26 August 2019 | Lucaignat întreabă:

De cine sunt administrate plajele din Bulgaria?

3
Răspunde Raportează
Zsolt15
în 26 August 2019 | Zsolt15 întreabă:

Buna,ma intereseaza daca intre serbia si Montenegro pot trece cu buletinul dus-intors?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 August 2019 |

Îmi puteți spune va rog ce este necesar pentru transportul rapid al unui animal de companie cu trenul? De fapt, se accepta asa ceva? As vrea ca în drumul meu spre casa de la mare sa cumpăr ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lovin1997
în 25 August 2019 | Lovin1997 întreabă:

Salut, am cumparat doua bilete pentru Turcia de pe esky. Stiti cumva cum pot face check-in-ul?

9
Răspunde Raportează
Marius0001
în 25 August 2019 | Marius0001 întreabă:

Buna, incepand cu 1 septembrie o sa am o saptamana concediu si vreau sa merg undeva in Romania unde ma pot relaxa, daca este cazul si sa vizitez ceva. Inintial ma gandisem sa merg la Lacul Colibita,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Utilizatortpu2019
în 25 August 2019 | Utilizatortpu2019 întreabă:

Se poate face check-in online la blue air?

4
Răspunde Raportează
clau270
în 25 August 2019 | clau270 întreabă:

Am o intrebare, credeti ca se poate ajunge din Romania, in tarile indepartate din Asia, gen China, Japonia, Vietnam cu masina? Sau este imposibil datorita drumului lung care trebuie parcurs pana...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dandelion7
în 24 August 2019 | Dandelion7 întreabă:

In 4 zile ma mut in Barcelona. Am domiciliul din Bucuresti, biletul de avion a fost deja achizitionat, dar firma de zbor nu accepta animale de companie. Cum as putea sa mi transport ariciul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 22 ore

Ion1989 întreabă:

Romania este o tara esuata pentru ca: peste tot sunt numai corupti, escroci, sarlatani, mincinosi, hoti, in parlament nici nu mai zic, legi, reguli nici nu mai sunt, politia nu face absolut nimic,...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 22 ore

tonyc7 întreabă:

Daca semnezi un contract de munca in strainatate cu o firma care iti asigura transport din tara si cazare la destinatia respectiva, contract semnat pe minim 3 luni de munca sa zicem, iar tu, odata ajuns...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Ana0912
    trimisă pe 12 Noiembrie

Ana0912 întreabă:

Buna! Stiti cumva un salon de piercinguri in Buzau? Am 15 ani si imi doresc foarte mult un pierce in buric iar parintii mei sunt de acord.
    7 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 7 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.679
  • Întrebări: 3.953.076
  • Răspunsuri: 17.653.410
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
One Tree Hill

One Tree Hill

Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.804 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.126 Conversaţii