Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
este cineva sau cunoaste pe cineva in Liceul Teoretic C.A.Rosetti? Sunt clasa a 8-a si as vrea sa intru in acest liceu pe filologie si as vrea cateva pareri.
Dupa ce saluti o fata pentru ultima data, iti raspunde cu nbbb, ce semnifica :))?
Buna, vara trecuta m- am despartit de iubitul meu pentru altul care nu ma iubeste, a trecut un an de la despartire si am inceput sa ma gandesc la el din nou, as vrea sa fie cu mine, suntem colegi de...? (mai mult)
Credeți ca youtuberii au o influența negativă asupra copiilor?
Cine îmi poate da variante si rezolvări din 2009 de la proba orala la limba engleză? Mulțumesc mult
Era un film cu un adolescent care a fost blestemat sa arate urat si ii plăcea de o fata cu care era la liceu cu ea. Stie cineva cum se numea filmul?
Mai este Selly la liceu? La ce profil este/era?
Bună TPU, deci sunt clasa a 8- a și vreaun sa îmi caut un liceu de arte, vreau sa intru pe profilul design vestimentar. Dacă puteți sa îmi lăsați o lista cu toate liceele de arte din București...? (mai mult)
Sunt baiat, am 15 ani si parul mare si de fiecare data cand ma spal pe cap imi cade par si destul de mult sau de fiecare data cand dau cu mana prin el raman cu un fir- doua in palma. Este ceva...? (mai mult)
Daca la scoala un coleg mai inncebunatic vine la mine si zice: ce faci coa*e?, apoi ma loveste intre picioare cu pumnul(o data) si se uita spre mine zambind? Ar trebui sa ii dau o palma asa de tare in...? (mai mult)
Are careva extensii de vândut?
Imi place de o colega din clasa mea, insa ea se comporta foarte ciudat cu mine. Cand e cu oricare alt coleg vorbeste normal, chiar rade, insa cand sunt eu prin preajma pur si simplu nu spune...? (mai mult)
marți am orașul în Câmpina cum pot face sa scap de emoți. îmi este frică că nu îl i-au deși instructorul mi-a spus sa stau calm că, conduc bine.
Unde găsesc furnizorul de fonturi?
Sa va spun povestea mea, locuiesc intr- un sat cam uitat de lume sa zic asa, pana la varsta de 14 ani imi placea aici pana sa imi deschid si eu ochii si sa vad ca sunt inconjurat de tarani ...? (mai mult)
Contează pentru băieți modul in care te îmbraci? Adica trebuie neaparat sa stai cu buricul gol si blugi trasi pana in gat ca băieții sa vorbească cu tine? Observ la scoala, pentru ca acolo...? (mai mult)
Cum sa imi conving parintii sa mi vopsesc suvite sau varfuri cu o culoare, rosu sau albastru? Ei nu ma lasa ca zic ca doar cei care nu cred in Dumnezeu fac asta. Va rog ajutati- ma si multumesc! PS:Dau...? (mai mult)
Cum sa imi fac, camera mai frumoasă. Ce trucuri sa folosesc pentru a o mai schimba cumva? Am mutat mobila dar tot nu nu se pare o mare schimbare. Ajutati-ma! Dau funda pentru cel mai bun raspuns. :*
Vreau sa imi iau o kendama buna rau si as avea nevoie de parerea voastra: Care credeti ca e mai buna dintre aceste 3 kendame si care credeti ca are grip mai bun : 1: https://www.sweetskendamas.ro/produs/prime-...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti in jur de 18 ani. de ce sunt timizi baietii ( caz particular cei foarte inteligenti, olimpici nationali etc. ) adica rezultatele pe plan scolar nu ar trebui sa le dea incredere...? (mai mult)
Aveti ocazia sa alegeti : fericire dar saracie sau tristete dar bogatie. Ce alegeti?
BUNA! TPU! Am si eu o intrebare ....Vine ziua iubitului meu si nu stiu ce cadou Iasi putea da ...Ma puteti ajuta cu niste idei?
Funda! Paranix gel este doar pentru detectarea paduchilor?
Bun am o intribare cari ii mai tari samsungu sau ifunu?
TPU am Mare nevoie de ajutor. In timpul recreatiilor ce ar trebui sa fac. Vreau sa mentionez ca nu am niciun prieten la scoala si elevii isi bat joc de mine uneori sau glumesc pe seama mea deoarece culoarea...? (mai mult)
Cum as putea sa vorbesc pe Instagram de pe laptop?
La litere la LMA se tine un curs numit fulbright jr... Despre ce e vorba cu acest curs? Cum sunt orele respective?
Cum fac sa dau un mesaj unde trebuie?
Despre transferul la alt liceu știu ca poți doar între semestre sau ani, de abia după primul semestru din a 9a Dar cum mai exact ma mut? Cum merg sa vb cu directorul liceului unde vreau sa ma mut ...? (mai mult)
Hey lume, nu stiu daca ma place sau nu un baiat... Ziceti voi E cu un an mai mare ca mine... Intr- o zi eram la leagane si ma dadea si ma tinea de picioare dar dupa a venit o alta fata si nici nu ma...? (mai mult)
Buna, de ceva timp ma confrunt cu o problema. Bun inainte sa spun care imi este problema trebuie sa povestesc ceva, care are legatura. Deci am in clasa 2 colege care participa la dansuri populare si ...? (mai mult)
De ceva vreme nu mai sunt aceeași persoană, pur și simplu nu am chef de nimic, iar eu eram foarte energică. Înainte obișnuiam să mă relaxez prin dans, desen, dar nici de asta nu mai ...? (mai mult)
am si eu o problema. Am o relatie de 6 luni si la 5 luni si cv mi am inceput viata sexuala, adica aproape la 16 ani jumate. La inceputul lunii, acum, am avut o cearta cu maicamea si a zis ...? (mai mult)
Salut am o MARE problema, astazi ma jucam ca un idiot cu un deodorant inflamabil si cu o bricheta pe chiuveta, vazusem un video pe YouTube cu un tip care facea mingi de foc vin vata si lichid inflamabil,...? (mai mult)
Vreau sa ma tund nu foarte scurt cam deasupra la umeri. Dar parintii nu ma lasa, pentru ca am avut parul lung de mica. In fine am incercat sa ma tund singura si am facut mai rau apoi, am incercat...? (mai mult)
Religie se ia în calcul când se face media semestriala? Sper că înțelegeți la ce mă refer.
Hey, am 13 ani si vreau sa intreb ceva. Cand credeti ca imi va veni ciclul? sunt foarte speriata ajutati- ma si daca stiti spuneti- mi sfaturi sunt dezvoltata, am par axilar si pubian, si am secretia...? (mai mult)
Am suparat rau o fata ce ar trebui sa fac ca sa ma ierte cam cate zile sa o las sa isi revina?
Bună dau fundă celor care âmi spune de ce toata noaptea ami stă penisul treaz
Care este cea mai buna meserie din România? Și dacă vreți să-mi faceți un top cu cele mai bune licee din Pitesti si Argeș? Dau Fundă!
TPU am MARE nevoie de ajutorul vostru. Vineri am avut un test la chimie iar eu cred ca nu am primit mai mult de 2 maxim 3 sau 4 ce ma fac temele care erau la evaluare si problemele nu le- am inteles ce...? (mai mult)
Daca știți pe cineva care produce sau vinde extensii de par să mă anunțați, de 60 cm. Dau funda cine știe. Buget :250 de lei -300
Salutare tuturor, am o intrebare mai interesanta. Eu am 17 ani fara 3 luni si vreau barba. Poate suna ciudat dar... acum eu pe la barba am pe la obraji doar ca nu e completa si parul e negru dar e mai...? (mai mult)
Hei! Are cineva de vândut extensii pe culoarea roșu sau negru?
Https://www.facebook.com/MihaiEminescu/photos/a.227476760721250.58413.224702644331995/1140380346097549/?type=3&theater imi poate trimite cineva poza originala de la asta? fara scris desigur
Am o probleme, simt ca nimeni nu ma mai iubeste. Iubitul m- a parasit pe 18 August imi vine sa plang cand vorbesc despre asta in fine.Sunt in strainatate.Prietenii sau indepartat de mine, ...? (mai mult)
I-am mintit ca am diploma de bac si ca am terminat liceul ca sa ma angajeze, acum imi cer documentele.Ce sa ma fac?
Daca am un telefon cu bateria de 3100 mAh(J5 2016), cat trebuie sa aiba bateria externa?
Salutare dragilor. Am o problema mare mare rau. Cand aveam 2 ani adica acum 12 ani mama a cautat o "bona" o vecina de vreo 78 de ani. Nimic rau pana aici dar ce veti auzi este oribil si stupid. Desi...? (mai mult)
Pot scapa de o cicatrice de pe frunte de 3-4 cm pe care o am de cativa ani printr-o Chirurgie Reconstructivă? Cicatricea este ca o dunga.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
adriangrowinglife12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!