Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 15 Octombrie 2025 sunt:
Am anumite probleme legate de emoții/panică etc. Sper că mă puteți ajuta. Totul a început în luna noiembrie/decembrie a anului trecut când am început să mă panichez de câte ori trebuia...? (mai mult)
Salutare tuturor! Aseară am vb cu un băiat pe care îmi place de el, pe messenger! Și știe că îmi place de el și lui mie! Dar ce sa fac acum? Îmi este Rusine sa ii mai scriu! Ce sa ii mai scriu!...? (mai mult)
Ce credeți ca o sa pice la bac la romana subiectul 3?
Va rog ajutati-ma cum pot sa comand de pe Aliexpress fara carta bancara (nu am 18 ani) cum mai pot da comanda sau sami suplinesc contul>
Salut, imi place de o fata, cum as putea sa o fac sa se simta mai bine in prezenta mea, ce subiecte pot vorbi cu ea, cum as putea sa o invit in oras? Ea este la judo, ce puteti sa imi puteti spune despre...? (mai mult)
Am o întrebare ce taste apăs când aprind PC sa mi între direct in cmd
Salutare tuturor! Deci azi am fost la o întâlnire cu o prietena de care îmi place mult de tot. Când am ajuns la terasa, am comandat doua sucuri și apoi am stat de vorba.Mai mult ea a vorbit....eu...? (mai mult)
Am o problemă am dat să fac cont Microsoft pe Laptop din greșeală și acum nu mai mai lasă să ies de acolo, va rog ajutati-ma
LEGAT DE CADERE DE PAR LA BARBATI. Am folosit in Septembrie pentru vreo 2- 3 spalari (in 2 saptamani, ma spal cam o data la 5 zile pe cap) Alpecin. Cu sigurata, efectul era foarte placut pe moment,...? (mai mult)
Nu stiu unde sa merg in aceasta vara. La canotaj sau la mare? La mare am fist si anul trecut si in multi ani dar in canotaj nu am fost niciodata. Nu stiu unde sa merg, sugestii! Ps: la canotaj voi fi...? (mai mult)
Pot invata in 3 ani engleza? Stiu multe cuvinte de baza si inteleg cand ma uit la filme cat de cat. Dar nu stiu sa vorbesc eu sau sa dezvolt propozitii.
Cum pot afla daca sunt corigent la ceva? Voi fi afisat pe scoala? Dau Funda :D
Va rog sa nu faceti misto de mine. Cred ca in curand o sa am primul meu sarut. Dar sunt timida si am oarecum o frica, si mi se pare putin sacarbos. Imi puteti zice cum sa ma comport la primul meu...? (mai mult)
Unde ar putea gasi o prietena de-a matusii, pentru copilul ei un spinner de 10 lei, prin Bucuresti.
Caut persoana Țiculeanu Vasile crescut la casa de copii RUCĂR județul Argeș acum cam de vîrsta de 58 sau 59 de ani a mai absolvit liceul Agroindustrial Curtea De Argeș
Unde umblu la setari ca sa-mi pot pune o imagine pe TPU la profil? Hai ca sigur stiti, ofer funda.
Vreau multe rime despre Vanessa. Dacă se poate și versuri sau poezii. (SA FIE CATERINCA RAU)=))
Vreau sa încep cu începutul, iar apoi, la sfârșit voi Pune întrebarea.Am cunoscut un băiat, nu de mult timp.Am început sa vorbim toate cele. A început sa îmi placa de el cu toate ca toți...? (mai mult)
Am şi eu o întrebare ( în special pentru oamenii care au tatuaje ) Eu m- am tatuat pe braţ. Tattoo artistul mi- a zis că trebuie să stau trei săptămâni până ce tatuajul este complet...? (mai mult)
Salut TPU am doua probleme in timpul apelului telefonic in timp ce vorbesc se aud niste bipuri si alta problema in timp ce vorbesc, se aude ca o înregistrare deci se aude ce am vorbit mai acum secunde...? (mai mult)
Revin cu o intrebare, unde ar mai bine sa intru, la profilul electronica si automatizari ( la liceul care vreau eu, acest profil are o medie cam mica..eh) sau tehnician electrician electronist auto ...? (mai mult)
Salutare, am 21 de ani si 1.70 inaltime. Mama are 1.60 iar tata 1.80. Ma intrebam daca o sa ma mai inalt sau raman asa. Mersi
Am 17 ani, sunt baiat, sunt homosexual, de la varsta de 13 ani, din pacate, mi am inceput viata sexuala! Pe parcurs am avut relatii cu baieti, in care evident, m- am simtit baiat, nu fata!...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de ajutor. De un an imi place de un baiat din clasa( tin sa mentionez ca am trecut in a 10a). La inceput credeam ca e ceva temporar si ca va trece insa acum imi dau seama ca pe zi ce trece...? (mai mult)
URGENT..Se mai poate face un id yahoo fara numar de telefon, cum se facea odata?
Daca am media 4, 49999997 se rotunjeste la 5?
am 17 ani, sunt din apropierea orasului Ploiesti, Prahova. Miercuri termin acest an scolar(Clasa a 10- a). Si as vrea ca in aceasta vara sa am banii mei, sugestii ce as putea face? Eu si...? (mai mult)
Vreau raspunsuri seroase. FUNDA! Deci eu am o problema in legatura cu familia si perioada mea de adolescenta ( 14 ani si 3 luni ).Eu mai am un frate iar lui ii place fotbalul iar mie tehnologia....? (mai mult)
Unde pot să găsesc țigări black devil? (În Tg-Jiu dacă se poate) Dau fundă;)
Buna seara, TPU. Am o problema legata de scoala, mi-am pierdut motivatia de a mai invata.Cum fac sa o recuperez la loc?
As ruga sa mi se raspunda fără fara sa fiu luata in în bătaie de joc. Astăzi s- au încheiat mediile la scoală, iar eu am luat locul 2. In ani precedenți am avut locul 1 mereu...? (mai mult)
O crema matifianta buna pentru ten gras? Acum ca a venit caldura am exces de sebum si e naspa ca are aspect naspa fata si luceste. Apropo, crema matifianta Gerovital happines e buna?
Imi place tot ce tine de It si ma pricep cat de cat. Am terminat clasa a VIII-a, ce profil ar trebui sa aleg, cu care as avea un servici cat de cat bine platit?
Azi mi am luat un spinner si am stat toata ziua cu el in mana si l am invartit. Sunt bolnav mintal?
Am niste vergeturi care mi- au aparut acum aproximativ un an si sunt albe. Se vad destul de urat pentru ca sunt undeva pe coapsa si cand port pantaloni scurți se vad putin acolo unde se ...? (mai mult)
as vrea sa îmi fac o gaură în ureche (pentru cercel) stiti unde as putea sa dau sa fie si mai ieftin sau cum sa îmi fac acasă? Dau funda
Salut am o intrebare am telefon cu windows phone 10 el initial a fost cu windows 8.1 cum il fac la windows 8.1?
Acum ceva timp, am pierdut 2 prieteni dragi, in sensul ca nu mai pot vorbi cu ei datorita unor neintelegeri. Am imcercat sa vorbesc cu alte persoane, dar acestea nu pot discuta cu mine subiectele pe...? (mai mult)
Cum credeti ca as putea trece peste timiditate? Ce ar trebui sa fac?
Cand veneam de la scoala m- am intalnit cu un baiat care s- a legat de mine. El esti prieten cu un baiat care ma place( si toti zic ca eu l- am ranit, dar el a plecat nu eu)(de aceea cred ca se...? (mai mult)
Cat la sută sunt importanti banii in viața voastră?
La mate-info clasa a XI-a, in afara de "Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi" si "Enigma Otiliei", ce mai e de citit?
Am 14 ani imediat 15 si am doua intrebari 1)nu stiu cum sa dau jos pielea de pe penis(asa am auzit ca se face)... adica daca incerc sa o dau jos incepe sa ma doara in varf... si mi- e frica ca...? (mai mult)
Deci, am început să mă stresez...vine examenul de a 8- a, cum să fac să țin minte ceva? Că nu pot reține absolit nimic, îmcerc să învăț cum se face o compunere, azi știu, mâine nu mai...? (mai mult)
Salut, TPU! Mai incolo vreau sa ma duc si eu afara, in centru, sa incerc cu o fata. dar ce sa le spun? Cu ce sa incep? Daca sunt mai multe fete ce fac? Ma bag in seama cu toate? Nu stiu cum sa agat...? (mai mult)
O tipa se da la crush-ul meu cum sa scap de ea rapid si eficient? :)))
Am terminat clasa a- 8- a de curand. As vrea sa ma inscriu la scoala profesionala germana din Alba Iulia. Am vazut ca daca sunt mai multi copii decat locuri se va da un test de admitere din Ed....? (mai mult)
Nestea are cafeina? Vreau un răspuns concret "DA" sau "NU".
Unde m-as putea angaja la 16 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
szmotovio întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Peli75 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!