TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
UmbraDeVulpe
în 12 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Care e cauza atunci cand unele procente de la bateria telefonului se duc cam repede? Ca si la telefonul meu pe care l- am cumparat recent se intampla asa, e iphone 14, si mi se duc si mie prea repede...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
BalbaiVali
în 12 Decembrie 2023 | BalbaiVali întreabă:

Salut, dacă am făcut-o și doar mi-am dat drumul pe buzele **** și nu sunt sigur dacă a intrat sau nu ce să fac?

1
Răspunde Raportează
Cleorinaa
în 12 Decembrie 2023 | Cleorinaa întreabă:

Buna.Deci am vorbit cu un baiat pe snapchat si el a salvat conversatia.am intrebat de ce si a spus "asa". Conversatia a inceput ca am intrebat daca ma place si el a spus nu dar ce vrea sa faca? De ce salvat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dragosss010801
în 12 Decembrie 2023 | Dragosss010801 întreabă:

Salut as dori si eu sa ma transfer in vacanta dintre module, sunt la un liceul privat si doresc la liceul de stat colegiul national Elena Cuza din Bucuresti. Care este procedure de a ma transfera intre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sssssss29484
în 12 Decembrie 2023 | Sssssss29484 întreabă:

Buna, am o intrebare e normal daca inainte menstruatia ma tinea 8 zile iar dupa o lunga perioada a scazut la 5 zile iar dupa alta lunga perioada pentru prima data mi- a scazut la 3 zile atat m- a tinut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 12 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Unde arata la iphone ce capacitate are bateria?

2
Răspunde Raportează
Maria7689
în 12 Decembrie 2023 | Maria7689 întreabă:

Considerati ca un om care are Samsung este sarac?

3
Răspunde Raportează
AnaBoroteanu
în 12 Decembrie 2023 | AnaBoroteanu întreabă:

Am nevoie de cadou pentru un baiat de 13 ani, pasionat de baschet, insa vreau sa ii iau si ceva mai amuzant pe langa ceva de baschet. Am nevoie pana in data de 15.12. 2023. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Cenume69
în 12 Decembrie 2023 | Cenume69 întreabă:

Salut, sunt major si urmez cursuri de zi, la liceu am facut 18 ani in martie, am specificat si la liceu pentru dosarul de alocatie, de 2 sau 3 ori, am sunat si la ei, dar in zadar nu am primit nimic,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RuiTheCui
în 12 Decembrie 2023 | RuiTheCui întreabă:

Buna TPU, Recent am primit un proiect la mate in care trebuie cumva sa multiplicam niste bani. Suntem 5 grupe in total si fiecare grupa a primit de la profesoara 10 lei. Pana in 2 saptamani dupa vacanta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cleorinaa
în 12 Decembrie 2023 | Cleorinaa întreabă:

Buna.Deci am aflat de la varu unui baiat ca el ma place si i- am scris dupa un timp fiindca varu lui spunea ca lui ii e rusine si asteapta mesaj de la mine.Asa ca am intrebat daca e adevarat ca ma place...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
eliiiza05
în 12 Decembrie 2023 | eliiiza05 întreabă:

Buna. De la un timp prezint cam zilnic momente de ameteala, uneori, rar simt ca as lesina alteori sunt doar ametita, probabil m- am si obisnuit cu asta, insa cel mai grav, am stari de apatie, efectiv...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 12 Decembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut... Vreau un sfat simt ca sunt la capătul puterilor deci nu mai pot Clasa mea i foarte enervanta, astăzi sau tras niște fete de par, prietena mea am pierdut- o din cauza unei certe și na, simt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlinAlin1212
în 12 Decembrie 2023 | AlinAlin1212 întreabă:

Salut! A 2 a zi dupa ce i-a trecut stopul iubitei mele am facut sex neprotejat si nu mi-am dat drumu in ea, sunt sanse sa ramana insarcinata?

3
Răspunde Raportează
guestboy16
în 12 Decembrie 2023 | guestboy16 întreabă:

Bună ziua! Dacă ești campion județean la fotbal poți beneficia la scoala de bursa de merit sau performanta? Dacă da, cum procedez?

4
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 11 Decembrie 2023 | HotinAlexandra întreabă:

Mai credeți ca se mai poate face relație o serioasă în 2023? Adică am 19 ani și nu am avut niciodată o relație, aștept răspunsuri

11
Răspunde Raportează
ancamaria2332
în 11 Decembrie 2023 | ancamaria2332 întreabă:

Buna! Am si eu o problema. Am injurat 2 colege destul de grav, iar ele m-au spus dirigintei. Ce se poate intampla grav?

5
Răspunde Raportează
vero90281818
în 11 Decembrie 2023 | vero90281818 întreabă:

Stie cineva cum se pune un story la reper pe insta fara sa-l postezi? Gen sa-l pui in reper?

6
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
Întrebare recomandată în 11 Decembrie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Sunt ffff stresata cu scoala, simt ca nu mai fac fata. Am o gramada de teme, de lectii si stau chiar si pana la 12 ca sa termin. Am un program foarte incarcat inclusiv in weekend si nu dorm mai mult de...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2023 |

Un coleg care statea in drept cu mine, a fost scuipat de alt coleg pe geacă fara sa îl deranjeze cu ceva.Cand l- a scuipat, puțin mi- a ajuns si mie in păr.El daca il spune la Dirigintă. Sunt implicat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
idkkkkk23
în 11 Decembrie 2023 | idkkkkk23 întreabă:

Bună! Sunt într- o situație foarte ciudată, cu băiatul de care îmi place. Noi doi vorbim des și pe snap sau whatsapp conversații ca între prieteni ca să zic așa, și de mult timp bănuiesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 11 Decembrie 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Bună, cum pot să scap de frică când ies la tablă la liceu? Mă simt așa aiurea și îmi dă o stare proasta toată ziua, plus ca nu știu nimic..sunt la profesională și la anul vreau sa fac seral...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim00110
în 11 Decembrie 2023 | anonim00110 întreabă:

E mult să investești într-un copil pana la vârsta de 16 ani, 12.000€?

7
Răspunde Raportează
Maria7689
în 11 Decembrie 2023 | Maria7689 întreabă:

Ce pot sa fac daca parintii mei ma bat cu cureaua doar pentru ca am gresit cu ceva? E normal? Ce ma sfatuiti sa fac? Tatal meu este foarte abuziv, mereu ma bate cu cureaua daca gresesc ceva si urla la...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 11 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

E o problema daca se misca putin mai usor degetul ala care vine dupa degetul mare de la piciorul stang si il mai simt si atunci cand scutur piciorul? Ce inseamna asta?... Oare sa fie de la durerea aia ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Costathebest
în 11 Decembrie 2023 | Costathebest întreabă:

Buna! Cam ce greutate e normal sa ai ca baiat la 175? eu am 65. Sunt putin skinny

4
Răspunde Raportează
SuntVladDeLaBucurestiMx
în 11 Decembrie 2023 | SuntVladDeLaBucurestiMx întreabă:

Buna. Sunt Max, am 15 ani si va intreb si eu asa. Cum e generația asta. Am avut 1 relatie si a 2 a fost doar la misto. Am mers la un concert si a venit o la mine. Am vb, am intreb la ce liceu e etc. ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
an00nnim21
în 10 Decembrie 2023 | an00nnim21 întreabă:

Ce înseamnă,,ong,, și,, asf,, ca prescurtări în engleză?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2023 |

O întrebare mai delicata. În urma cu aproximativ 2 luni jumate, am început sa vorbesc cu o fata, prima fata pe care eu am iubit- o cu adevărat, însă nu știu dacă sentimentul a fost reciproc....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 10 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Cam cat timp ar mai trebui sa stea la incarcat telefonul dupa ce a ajuns la 100% ca sa se strice bateria? Ca sa stiu sa nu il las prea mult timp la incarcat dupa ce a ajuns la 100% bateria

3
Răspunde Raportează
Anonimul20006
în 10 Decembrie 2023 | Anonimul20006 întreabă:

Dacă mă foiesc mult când stau sau sunt iritat înseamnă că am adhd?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2023 |

Daca ai fost pupat de cineva pe gura se considera ca a fost primul sarut? Asta inseamna ca nu mai esti copil/fecioara?

12
Răspunde Raportează
Loredanagabrielaiacob566
în 10 Decembrie 2023 | Loredanagabrielaiacob566 întreabă:

Bună! Am 1.68, 62 de kg și 14 ani(fac 15 în două luni) Ideea e că sunt slabă în zona burții gen nu am burtă deloc iar în zona coapselor sunt mai plină și m- am săturat ca toată lumea (familia,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 10 Decembrie 2023 | HotinAlexandra întreabă:

Avantaje sala Fitness, as fi vrut sa m-a apuc de Fitness, se tonifiaza corpul, se văd diferențe, merita sa te apuci de Fitness, eu sunt cam slabuta, am 48 kg, 1, 61 m și un fund foarte micuț:)))

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2023 |

As vrea sa ma ingras, cum pot face asta? Am 44 de kg la 1, 65 si nu e deloc ok..de mancat mananc doar ca nu ma ingras mai deloc..nu mai suport sa nu stea nimic bine pe mine si sa nu ma simt deloc bine...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2023 |

Mama mea e o proasta. Nu vreau sa fiu nesimtita si sa imi numesc mama asa, dar asta e un mare adevar. Problema mea de fata este matematica. I- am spus mamei mele ca la romana am note foarte bune si m-...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
vero90281818
în 10 Decembrie 2023 | vero90281818 întreabă:

E normal sa-mi intarzie daca am avut contact sexual protejat(nu s-a spart, l-am verificat)?

3
Răspunde Raportează
Denisamariaioneco20737
în 10 Decembrie 2023 | Denisamariaioneco20737 întreabă:

Buna, cred ca imi place de o fata(si eu sunt fata) dar nu sunt sigura ce simt. Ce sa fac ca sa petrec mai mult timp cu ea ca sa ne cunoastem si cum sa ma comport ca sa ma placa?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2023 |

Buna tuturor! Cum sa vizualizez postarile unui cont tik tok, fara sa fiu vazut chiar daca respectiva persoana are activat pașii? Ms pentru orice raspuns

4
Răspunde Raportează
User123666
în 10 Decembrie 2023 | User123666 întreabă:

Care e diferenta dintre o fata si un baiat in a-ti lasa parul in zona intima?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2023 |

Am și eu o întrebare pentru voi.Vi se pare normal ca la 16 ani să mă pună maica- mea să mă culc la 10 juma în timp ce toți prietenii mei îs afară sau stau pe calc.Mai nou mă pune să îl pun...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mentolol
în 9 Decembrie 2023 | mentolol întreabă:

Salut tpu.Stie cineva cum sa fac cand fumez sa nu mai pută in camera? Dau funda! Fara răspunsuri de genul ca sunt prst ca fumez etc. Urgent.Dau funda!

6
Răspunde Raportează
Denf333r4
în 9 Decembrie 2023 | Denf333r4 întreabă:

Dacă când am făcut baie am făcut masaj la penis și de abia m-am spovedit mai este pacat dacă a fost involuntar?

7
Răspunde Raportează
beatmort
în 9 Decembrie 2023 | beatmort întreabă:

Ce inseamna daca am visat ca toată lumea ma striga pe numele prietenei mele care a murit? aveam o legatura foarte stransa cu ea

4
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 9 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Daca ai lasat telefonul sa se descarce complet doar o singura data e ok sau cam e o problema si daca ai lasat doar o data?

11
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 9 Decembrie 2023 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Cand aveam 5- 6 ani am fost abuzat sexual de un baiat mai mare ca mine cu 4 ani. Daca ma duc sa- l caut si sa- i sparg mufa o sa am probleme cu legea? Nu mai stiu varsta exacta sa fiu sincer, dar oricum...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bianca99282
în 9 Decembrie 2023 | Bianca99282 întreabă:

Buna! Am comandat doua parfumuri, iar atunci când m-a sunat curierul eram la școală, si n am putut răspunde, știți cumva daca as putea merge la sediu sameday sa l i au?

3
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe

Se poate intampla la iphone daca te joci prea mult cand nu este la incarcat sa iti strici bateria si sa se descarce mai repede? Daca nu, cum se strica? Ca sa stiu si eu acum cum sa fac ca sa nu mai stric...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe

Nu e asa puternica lanterna de la telefon, de ce oare? Am iphone 14, oare asa e lanterna la telefonul asta sau de ce e asa? Deci pentru mine nu e slaba ca vad bine dar cineva asa a spus ca ce e cu lumina...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
hshshshsjisjsw5
în 9 Decembrie 2023 | hshshshsjisjsw5 întreabă:

Buna, are cineva exemple de rezolvare a exercitilor 7, 8, 9 pentru evaluare nationala? si la ex 9 la asociere niste rezumate? pentru ca am citit nici o carte care sa fie in romana si nu prea am cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 16 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv!, o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 22 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 13 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.716
  • Întrebări: 3.951.717
  • Răspunsuri: 17.644.449
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Fast and Furious

Fast and Furious

Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii