TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
Lucaaragiale23
în 9 Decembrie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Ideei de joburi online de acasă pentru 16 ani? gen support la o firma etc, ceva online care sa se câștige ok și să pot fi angajat daca am 16 ani

2
Răspunde Raportează
raul123raul1raulll
în 9 Decembrie 2023 | raul123raul1raulll întreabă:

Heeey, îmi puteți spune niște idei de cadou pentru baieti, secret santa, sa fie cu tematica de craciun Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 9 Decembrie 2023 | Miruna0909 întreabă:

Am o prietena care se vopseste la 3 saptamani, nu doar radacina, tot parul. Este normal? Ea zice că da, dar eu nu sunt de aceeasi parere. Cum pot sa o conving ca nu e deloc normal?

3
Răspunde Raportează
numeandprenumeu1
în 9 Decembrie 2023 | numeandprenumeu1 întreabă:

Heiii Cam cat credeți ca ar trebuie sa fie alocatia unui copil nascut din 2005 daca nu a fost deloc luata pana in prezent?

1
Răspunde Raportează
vero90281818
în 9 Decembrie 2023 | vero90281818 întreabă:

Buna ziua? care sunt sansele sa fiu gravida, am avut primul contact sexual (19 ani am), a fost protejat, nu s- a spart sau ceva, l am verificat, ideea e ca maine ar trebui sa- mi vina si mi e cam ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
elenaakexua415
în 9 Decembrie 2023 | elenaakexua415 întreabă:

Buna ziua! as dori sa fac o excursie de 2 nopti, cu clasa, in zona Mamaia, imi puteti recomanda o pensiune sau un complex care sa fie potrivit pentru o astfel de excursie?

1
Răspunde Raportează
davidionut5294
în 9 Decembrie 2023 | davidionut5294 întreabă:

Salut! Am vârstă de 14 ani și înălțimea 1, 80, 60- 65kg și as vrea sa iau suplimente de acum, ca să fiu puternic la vară. Mă gândeam să i- au vitamine, omega 3, calciu magneziu zing...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
croissant
în 9 Decembrie 2023 | croissant întreabă:

Caut un telefon care să facă poze bine! In momentul de față am un Xiaomi Redmi note 9 pro însă are camera sparta... Ce îmi recomandați?

4
Răspunde Raportează
Costathebest
în 9 Decembrie 2023 | Costathebest întreabă:

Buna! Deci am 175, 66 de kg si 16 ani. Si atunci cand stau jos dar si in picioare am putina burta, adica nu vin plat tot? e ceva normal? sa ai burta care nu e la nivel cu pieptul?

1
Răspunde Raportează
Guest890
în 8 Decembrie 2023 | Guest890 întreabă:

Salut, niște sfaturi pentru un tânăr, de 18 ani, care habar n are ce vrea sa facă după bac, care fiind pasionat de muzică și sport, a ales profilul chimie- biologie? Precizez ca vreau sa continui...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
jakajakja
în 8 Decembrie 2023 | jakajakja întreabă:

Se poate afla codu pin daca am trimis poza cu un paysafe fara sa se vada codu pin? ca am incercat sa il introduc la mine si imi aparea ca a fost folosit

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2023 |

Salut, fumez de ceva timp (și țigări și vape disposeble)și am observat ca atunci când fumez din vape a doua treia zi ma ustura gâtul(de la țigări nu am nimic) Am citit pe net ca este posibil ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonimadepresiva05
în 8 Decembrie 2023 | anonimadepresiva05 întreabă:

Bună! Știe cineva cum aș putea să iau legatura cu un psiholog/psihoterapeut online pe gratis? Simt ca o sa cedez gândurilor negre.

5
Răspunde Raportează
Luci125
în 8 Decembrie 2023 | Luci125 întreabă:

Este posibil ca un cadru didactic adică profesor/profesoara sa fie îndrăgostit/ă in secret de un elev/o elevă?

4
Răspunde Raportează
BudacsikRemus1
în 8 Decembrie 2023 | BudacsikRemus1 întreabă:

Sunt în clasa a IX-a. Îmi doresc să mă transfer la un alt liceu. Oare ce trebuie să fac pentru a mă putea transfera?

3
Răspunde Raportează
Costathebest
în 8 Decembrie 2023 | Costathebest întreabă:

Buna! Am 66 de kg si 175 inaltime, si cand stau jos am burta? E ceva normal sa ai burta mai umflata cand stai jos?

4
Răspunde Raportează
Gishdhdjn
în 8 Decembrie 2023 | Gishdhdjn întreabă:

Bună îmi poate spune și mie cineva ce înseamnă sigma

1
Răspunde Raportează
Nersoondor
în 8 Decembrie 2023 | Nersoondor întreabă:

Îmi poate spune cineva site-uri tip omegle?

1
Răspunde Raportează
prostulsecolului226
în 8 Decembrie 2023 | prostulsecolului226 întreabă:

Am facut o greseala incredibila, am jucat 600 de lei din propria alocatie la jocuri de noroc, eu ar trebui sa justific banii acestia parintilor. as dori sa stiu daca pot sa imi repar greseala cumva in...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 8 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc mail uri de la linkedin cum ca am aparut intr o cautare? Ca na, imi tot apare... De ce? Si se poate intampla ceva sau nu se poate? Care i faza? Ca eu nici nu am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 8 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Nu ma mai conectez automat aici pe TPU, de ce? Pentru ca bifez acolo ca sa nu ma deconecteze, ce trebuie sa fac atunci?

13
Răspunde Raportează
Sabin123sara
în 8 Decembrie 2023 | Sabin123sara întreabă:

Buna știe cineva unde m-aș putea angaja la 13 ani înafara de Avon va rog in resita

4
Răspunde Raportează
XMarya78
în 8 Decembrie 2023 | XMarya78 întreabă:

Buna! Sunt clasa a 10 a, merita sa ma transfer la pedagogic?(sunt la mate info acum) sunt fata. Multumesc pentru eventualele raspunsuri

7
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 8 Decembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut… Vreau un raspuns Am facut azi un tiktok cu colega mea si o pus tel drept catre perete si cum am facut tiktok o cazut si so spart folia si nu inteleg cine e de vina ea sau eu?

4
Răspunde Raportează
Gabriel2007
în 8 Decembrie 2023 | Gabriel2007 întreabă:

Salut, am o intrebare, eu am avut o acnee hormonala anul trecut, adica si acum inca mai am semne si mai ies cateva cosuri pe fata pe ici pe colo dar doar cateva, insa nu mai am acel ' breakout ' de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 8 Decembrie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Ce înseamnă "tranzacția a fost trimisă spre autorizare"? Cont/card la OTP bank Card/cont

4
Răspunde Raportează
ofataobiscuita1
în 8 Decembrie 2023 | ofataobiscuita1 întreabă:

Iubitul meu m- a mintit in legatura cu o fata si placutul in trecut adica cand i- am pus intrebarea daca i- a placut de ea a spus ca nu si s- au intamplat mai multe. M- am despartit de el. Am procedat ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
ghost312
în 8 Decembrie 2023 | ghost312 întreabă:

Cum vise pare noul trailer GTA VI?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2023 |

Ce mi se intampla daca am dat poze dezbracat pe telegram si sunt minor si un om a zis ca va veni politia ca are poze cu fata mea si stie unde stau ce se intampla va rog sunt speriat

5
Răspunde Raportează
Alex2126
în 8 Decembrie 2023 | Alex2126 întreabă:

Am fost câteva zile la verișoarele mele și am ieșit cu ele în oraș și cu o prietenă de a lor. Prietena asta a lor e mai mare decât mine cu aproape 5 ani dar a dat impresia ca și ea m- a plăcea....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cleorinaa
în 7 Decembrie 2023 | Cleorinaa întreabă:

Buna.Stiu ca un fost coleg din generala ma place, fiindca am aflat asta de la varul lui si acel coleg era langa noi cand mi- a spus si nu a spus nimic.I- am dat fallow pe ig si el nu- mi da inapoi.De ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
roxiii310
în 7 Decembrie 2023 | roxiii310 întreabă:

Buna seara! Am intrat intr- o situatie foarte foarte complicata. Am 14 ani sunt minora si am facut greseala pe care multe fete o fac. Vorbeam cu un baiat pe o aplicatie si el mi- a spus ca are 15 ani, ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Costathebest
în 7 Decembrie 2023 | Costathebest întreabă:

Ce solutii exista sa nu mai fii skinny cu burta? Sa fii doar skinny? Sa nu mai iasa burta in relief cand nu o tin supta.

5
Răspunde Raportează
ghost312
în 7 Decembrie 2023 | ghost312 întreabă:

Am și eu o întrebare, praful de pușcă dintr-o petardă mica e mai "slab" fata de praful de pușcă dintr-o petardă mare?

3
Răspunde Raportează
adita27372
în 7 Decembrie 2023 | adita27372 întreabă:

Dacă țin regim am voie sa mănânc ceai cu gem pe pâine?

5
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 7 Decembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut…am o colega foarte turbata in clasa, pe toti pareste si nu le suporta pe colegele mele nicicum, desi are iubit cu ea in liceu si ii tare in gura de cand ii cu el…ii spuseseram unei colege sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 7 Decembrie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Am o problema, stiti ca v- am spus ca am rol intr- o piesa de teatru de Craciun? Azi am avut repetitie, iar profesoara vrea sa facem piesa peste doua saptamani, adica joi. Problema e ca ai mei ar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
redutzu
în 7 Decembrie 2023 | redutzu întreabă:

Salutări, vreau să vă întreb de ce scrie pe messenger You are now connected on Facebook daca eu n- am vorbit niciodată cu persoana aceea și nici la prieteni nu am avut- o, i s- a întâmplat cuiva?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ommay
în 7 Decembrie 2023 | ommay întreabă:

Buna, știu ca e o întrebare absurdă, dar consilierul scolar te ajuta doar cu probleme legate de școală sau te poate ajuta si cu probleme personale de acasă? Nu reușesc sa ma mai înțeleg cu părinții,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
veces
în 7 Decembrie 2023 | veces întreabă:

Salut, știe cineva ceva despre compania: NEW CASTING PHOTO FOR ALL IN ADVERTISING S.R.L, acum in perioada anului 2023? Acestia se afla pe strada Ion Brezoianu 14 Bucuresti. Mi- a fost ceruta taxa de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DumitrescuAlex
în 6 Decembrie 2023 | DumitrescuAlex întreabă:

Sunt in clasa a 12-a! Eu deja am inceput meditatii la Mate! Trebuie sa fac si la Romana si la Bio?

5
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 6 Decembrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Sunt baiat. Am 21 ani merg spre 22 de ani si am o față de copil! La fizic sunt ok dar la fata arat de vreo 16- 17, chiar și 15 ani sad! Imi displace asta. Am impresia ca nu am sa arat niciodata...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
deseneanimate112
în 6 Decembrie 2023 | deseneanimate112 întreabă:

Unde e g spot, cum activez?

3
Răspunde Raportează
User572828299
în 6 Decembrie 2023 | User572828299 întreabă:

Sunt în clasa a 8, colegul meu de bancă la ore îmi tot pune mana pe picior, mă ciupe ce înseamnă asta? Nu-i place de mine

4
Răspunde Raportează
Danimusan
în 6 Decembrie 2023 | Danimusan întreabă:

Hei, am împlinit recent 16 ani. Vreau sa știu dacă mai pot creste încă 4 cm pana la 180, tata are 178. Este prima oară când intru pe aplicația aceasta și mi s- a părut interesantă....? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
SapLla
în 6 Decembrie 2023 | SapLla întreabă:

Bună! Trebuie să prezint buletinul (de cetațean român) dacă vreau să merg cu trenul in Ungaria (sau alte țării UE)? Poate un adoleșcent de 14 ani să ia bilete pe buletinul propriu? Mulțumesc...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 6 Decembrie 2023 | Miruna0909 întreabă:

Daca un coleg mi- a facut cadou anul trecut de secret santa, doar o vacă de pluș, ce să inteleg? Ca si- a batut joc de mine? Ca a facut la misto? Ca nu ma suporta? Voi ca fete cum ati reactiona ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 6 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Cum se pune ca ton de apel o melodie descărcată pe iPhone 14?

3
Răspunde Raportează
AngheleacuRares2009
în 6 Decembrie 2023 | AngheleacuRares2009 întreabă:

Salut tuturor! Am și eu o mica problema cu care mă confrunt de ceva timp.Am 14 ani, problema este că mulți colegi de la mine din clasa rad de mine, fiindcă în trecut am fost la un spital de neopsihiatrie...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Sh4adow
în 6 Decembrie 2023 | Sh4adow întreabă:

Salut, am o intrebare legata de tatuaje. Daca sunt sau nu admise in licee (cazul meu - clasa a XII- a) si sub ce premize. Din cate am inteles si am cautat nu exista nicio prevedere legala ce contravine...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 23 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 7 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 19 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.723
  • Întrebări: 3.951.721
  • Răspunsuri: 17.644.530
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 21 minute
Ce zici de un quiz?
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?

Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?

Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.

Start quiz
Categorii
  • 651.919 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.993 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.906 Conversaţii