Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Noiembrie 2025 sunt:
Cum se numeste "esarfa" aia rosie care se pune pe cap?
Ce opera credeti ca o sa pice anul asta la romana la partea a 3a?
Salut la toti am o intrebare cum pot sami modific ziua de nastere pe Facebook? am modificato acum 5 luni si acum nu pot Multumesc anticipat!
Salutari! Care este reteaua de telefonie care ofera cel mai mult net la pretul cel mai mic? Am un telefon dual- sim si pe abonamentul meu actual am putin internet asa ca vreau sa- mi iau o cartela doar...? (mai mult)
Vreau si eu un film gen cu un baiat care sa nu fie popular si sa puteri supranaturale, gen un vampir sau varcolac.As vrea ca filmul sa aiba si putina drama/dragoste si sa nu fie foarte vechi(din...? (mai mult)
dragilor! Deoarece sunt una dintre persoanele care uita sa zambeasca, azi vreau sa va reamintesc sa fiti fericiti fara motiv si sa oferiti un zambet cuiva. O zi supaerba sa aveti! :*
Îmi poate spune cineva cate ceva despre mate- info? Este un profil chiar atât de greu? Eu sunt in clasa a opta si nu sunt chiar atât de sigura pe profilul ales. ( Este adevarat ca nu o sa faci desen,...? (mai mult)
Tot.cum sa scap de cosuri repede de tot trebuie sa ies si mia apraut unul si nu stiu ce sa fac sa scap de el
CATE KG trebuie sa aiba un copil de 11 ani si 160
Vreau si eu cat mai multe siteuri de vanzare-cumparare.
O mai tineti minte pe Cristina Bicu, cea cu filmuletul? Ce se mai stie de ea?
Cum pot sa fac sa treaca mai repede timpul vreau sa inceapa scoala cat mai repede
Am nevoie de ajutor, nu mai rezist sa stau acasa, mai ales langa maicamea, abia astept sa termin liceul si sa ma mut in Bucuresti, deci nu o mai suport pe femeia asta, e super cicalitoare, vorbeste la ...? (mai mult)
Salut T.P.U..am nevoie de ajutor
Recent mi- ai creat un cont de paysafecard. Am bagat un cod gresit si mi l- au blocat.ce este de facut? aveam ceva bani in cont. S- a mai intalnit cineva cu o astfel de situatie? dau FUNDA Vrei să...? (mai mult)
Unde as putea sa găsesc aceasta jucărie care se invarte și cum se numește? http://m.imgur.com/BaDg8fU
Neata TPU! Cum pot sa am mai multa incredere in mine?
Hei! Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Am o problema la informatica si intampin cateva dificultati. Problllema suna cam asa: Doua trenuri cu vitezele v1 si v2 si lungimilie L1 si L2 se apropie unul ...? (mai mult)
Acum 3 zile mi-am pus unghii de gel si de atunci ma doare o unghie dac o ating. Care este cauza?
Hei! Mie mi-a venit menstruatia prima data pe 16 August dupa in septembrie si noiembrie. De atunci nu mi-a mai venit deloc. Este normal sa nu fie regulata sau ce ar trebui sa fac?
Tigarile electronice cu abur contin nicotina? Adica lichidu ala de poate avea diferite arome contine nicotina? Sau exista tigari electrice cu aburi care sa nu contina nicotina si sa fie doar cu...? (mai mult)
Visez încontinuu pe fostul meu coleg si acum nu mai am nicio legătura cu el il visez fara sa ma gândesc la el si cand il visez nu vreau sa ma trezesc din acel vis si cand ma trezesc simt ca sunt suparata...? (mai mult)
Cum sterg o intrebare de pe TPU?
Ce inseamna gottem?
Ce vopsea de par negru cu reflexii albastre imi recomandati din comert? P.S. Vreau sfaturi sigure, de la persoane care au folosit!
TPU! De ceva timp imi place de o fata din liceu, clasica poveste! As avea nevoie de ajutor pentru a baga- o in seama si sa nu par penibil. Eu, la fel ca si ea suntem in clasa a 9- a, clase diferite....? (mai mult)
Știu că Messengerul de pe vremuri de la Yahoo (cel pentru desktop) nu mai funcționează iar ei susțin că serviciile sunt disponibile in continuare. Întrebarea mea este : Există vreo șansă...? (mai mult)
Se poate casatoria intre un crestin ortodox si un pocait? Adica eu sunt ortodoxa si iubitul meu e pocait. Dar eu nu vreau sa ma pocaiesc nicidecum. Nu ma refer la nunta, ma refer la cununie. Atunci cand...? (mai mult)
De ce atunci cand e vorba de ceva vechi se foloseste expresia "1900 toamna"adica de ce nu vara sau iarna sau primavara?
Mi- am facut un cont anonim de Facebook si am inceput sa injur si sa intreb cateva fete care au fost cu varamiu in generala daca mai sunt virgine(eram super mega plictisit). Pana la urma s- ...? (mai mult)
Hristos a inviat!, am o intrebare personala si as dori sa mi se raspunda sincer fara comentari de genu "esti prost sau etc". Am 19 ani, si am un mic blocaj as spune asa la o anumita persoana....? (mai mult)
am o problemă de natură sentimentală am 18 ani și îmi place de o fată de 16 ani doar că ea nu mă place si nici măcar prieteni nu vrea să fim nu știu ce să fac si in general nu am ...? (mai mult)
am o problema cam mare. Ca sa incep, acum vreo 3 luni m- am mutat in Germania cu parintii mei. Totul a decurs bine, la scoala sunt in clasa a 7- a in momentul actual insa nu ma descurc prea...? (mai mult)
La cîti ani se formeaza sau se dezvolta sperma la baieti?
Buna TPU.Ce site imi recomandati pentru cossplay anime,figurine, inele si alte chestii?
Are cineva cont de paypal si vrea sa-mi doneza?:)
Hei :* Cine are cont pe wattpad? Am publicat prima mea poveste si as dori niste pareri :* Pana o sa continui sper sa am cativa cititori. Uitati link- ulhttps://www.wattpad.com/story/96038974- summer-...? (mai mult)
Cine se mai uita la razboiul depozitelor pe history?
Ce faci la liceul sportiv gen ore, cursuri. Terenul de acolo este sintetic sau cu iarba pentru ca as dori sa achizitionez niste ghete/adidasi pentru fotbal si nu stiu ce tip de teren este acolo. Ce ...? (mai mult)
Știți pe cineva care face dread-uri in Târgoviște? În cel mai rău caz în București, sectorul 1, că aș vrea să fie mai aproape de casă
Aveti idee unde pot gasi foi de transfer si cam cat costa? Nu dupa un site, gen la ce magazine pot gasi. Multumesc!
Hei toata lumea...am nevoie de sfatul vostru ...maine am intalnire cu un baiat si m- am gandit sa ma imbrac in felul urmator : o camasa in carouri, niste blugi negri, geaca din piele, si o pereche de...? (mai mult)
Stiti site-uri de vanzari de medicamente?
Sunt un baiat de 12- 13 ani si ma joc cu papusile...(monster high, barbie, ever after high, etc). Unele persoane de varsta mea imi spun ca sunt prea mare, altii prietenii chiar ma incurajeaza. Mama imi...? (mai mult)
Sunt studenta si nu am prea multi prieteni, viata mea pare uneori plictisitoare, cum imi pot face mai multi prieteni? Ce sfaturi imi dati?
Ce apropouri aș putea să- i spun baiatului de care îmi place, știe că îl plac și și el mă place.dar suntem timizi amândoi. "Ai prietenă? " mi- a zis o prietenă să il intreb dar mi se pare...? (mai mult)
Salut.Am o mica problema la scoala.La limba romana, mai exact.Eu si colegii mei am tot chiulit de la orele de romana.O avem mereu ultima ora si intr- o zi am plecat pentru ca ne- a lasat dirigu sa plecam...? (mai mult)
Hei! Cum as putea avea mai multe like- uri la poze pe Facebook? Nu va ganditi ca vreau peste 100.Nu am nici prea multi prieteni pe Facebook, am 125(stiu, foarte putini...).Nu vreau sa ma credeti disperat...? (mai mult)
Tocmai am gasit in playlistul de pe Youtube o melodie data de cineva care nu mai e langa mine acum, e undeva departe intr- un loc mai bun (https://youtu.be/DWu2dGFbwVU) am ascultat- o si m- a intristat...? (mai mult)
Helau TPU, vreau niste provocări
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sawarekh întreabă:
Neagracaceara întreabă:
Andrelo94 întreabă:
Rimadan103120 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!