TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
AlexandruPostica
în 27 Aprilie 2024 | AlexandruPostica întreabă:

Salut profesorul are voie sati ea obiectul personal si sa nu til dea până la sfârșitul anului scolar daca ai scos obiectul la lectie?

6
Răspunde Raportează
nuvrsa
în 26 Aprilie 2024 | nuvrsa întreabă:

Buna, am 13 ani. In urma cu 2 saptamani am facut s3x cu gagica mea. Am fost prosti amandoi si nu am folosit protectie. Fata a ramas gravida, nimeni nu stie despre asta, doar noi doi. Ce sa fac? Mi- ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2024 |

Bună TPU! Am nevoie să mă lămureasc cu ceva. Anul trecut a venit la mine în clasă un coleg nou. După o perioadă, a început să îmi placă de el. Prima oară i- a plăcut de prietena mea cea ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
teoiioetteoiioet
în 26 Aprilie 2024 | teoiioetteoiioet întreabă:

Ce se intampla daca faci sex la varsta de 14 ani? Este bine? Care sunt avantajele si dezavantajele

5
Răspunde Raportează
David5362
în 26 Aprilie 2024 | David5362 întreabă:

Toate cuvintele care le aud în jurul meu le fosesc și eu la momentul potrivit, este greșit în asta? Mi am format o personalitate din ceea ce auzeam de la oameni și le spuneam pe același ton și ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex109728
în 26 Aprilie 2024 | Alex109728 întreabă:

Buna, sunt bi si caut băieți cu care pot vorbi pe Instagram, cine vrea sa vb sa mi dea msj pe ig 4_1_3_x__ Maxim 17-18 ani

4
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 26 Aprilie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Salut tuturor, am și eu o întrebare … prietena mea a fost virgină, avem 6 luni împreună … ea are 16 ani eu 20. nu știu de ce o simt ca și ar dori să cunoască și a doua p…., ceva îmi...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 26 Aprilie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bună ziuaaaa fetelor, uitați ce idee mi- a venit :)) mai am puțină culoare in tub de ăla mic de vopsea pentru sprâncene și m- am gândit eu așa să îl amestec cu șampon și să mă spăl odată...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iuliagabriela12
în 26 Aprilie 2024 | Iuliagabriela12 întreabă:

Heloo, azi când mă spălăm de tata am văzut un fir lung de par ce creștea de pe fata acolo având un fel de pată maro/aluniță și ieșea de acolo un fir lung negru am încercat să- l scot cu penseta...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ArianaVera
în 26 Aprilie 2024 | ArianaVera întreabă:

Buna! Oare stie cineva daca exista varianta de camin privat sau camin cu camere pentru o singura persoana in Cluj? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2024 |

Ce viitor are România de oferit tinerilor care termină o facultate?

4
Răspunde Raportează
DumitrescuAlex
în 26 Aprilie 2024 | DumitrescuAlex întreabă:

Școala nu te ajută cu nimic în viață?

9
Răspunde Raportează
noanswer69
în 26 Aprilie 2024 | noanswer69 întreabă:

La liceul " Mircea Eliade", care este programul? Am vazut ca se invata dupa -amiaza, dar nu sunt sigur, pls raspuns

1
Răspunde Raportează
Amiiiutzza
în 26 Aprilie 2024 | Amiiiutzza întreabă:

Ce pot să devin dacă mă duc la facultatea de drept

2
Răspunde Raportează
Ramo137
în 26 Aprilie 2024 | Ramo137 întreabă:

Hey trebuie sa partajez un film, Moana, pe discord unde putem sa il vedem mai multe persoane, dar nu il mai gasesc. sau l am gasit dar e super neclar. Stie cineva un site unde merge sa il vedem? nu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex109728
în 26 Aprilie 2024 | Alex109728 întreabă:

Buna, sunt bi si caut băieți adolescenți cu care sa vorbesc pe Instagram, 4_1_3_x__

6
Răspunde Raportează
B??_Yo_Danyel_1994
în 26 Aprilie 2024 | B??_Yo_Danyel_1994 întreabă:

Salut sunt bune becuri H7 halogen? Pe passat b5 5 2004 cu lupe?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2024 |

Buna, am si eu o nelamurire. Cu cateva saptamani in urma m- am cunoscut cu o fata, am devenit prieteni si iesiam deseori. Aceasta a inceput sa ma imbratiseze, si sa ma mangaie. Brusc, dupa o zi aceasta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
0Dutzu09
în 26 Aprilie 2024 | 0Dutzu09 întreabă:

Salut, o intrebare pentru cei care fac/au terminat liceul tehnic (excludem cele de protectie a mediului, etc.) Ma refer cele care este munca de "barbat" cum ar fi electrica, mecanica etc. La liceele...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
claudiaclaudiatpu
în 26 Aprilie 2024 | claudiaclaudiatpu întreabă:

Buna TPU, am o intrebare mai serioasa Acum cateva luni m- am despartit de primul meu iubit, pe scurt m- a lasat pentru alta fata:) (am suferit si inca o fac enorm)fata aia nu e din țara, e plecata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreeaionla57
în 25 Aprilie 2024 | Andreeaionla57 întreabă:

Bună! Am 17 ani… si sunt putin jenata pe faptul ca nu am sani ..chiar nu am. Nu ma ajuta nici sutienele cu push ap. Mi- as dori si eu sa pot purta un tricou cu decolteu… stiu ca nu am ce face în ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ksm1485
în 25 Aprilie 2024 | ksm1485 întreabă:

Salut! A participat cineva de aici la Junior Summer University(JSU), si daca raspunsul este afirmativ cum a fost?(Adica ce fel de experienta a fost)

1
Răspunde Raportează
Andrei75390
în 25 Aprilie 2024 | Andrei75390 întreabă:

Salut! Este ok dacă de exemplu imi spăl părul cu șampon luni și il spăl iar miercuri sau maxim joi? Adică cum ar fi il spăl din 2 in 2 zile. După ce il spăl și il usuc părul imi stă exact ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Deni87666
în 25 Aprilie 2024 | Deni87666 întreabă:

Bună, am o întrebare, deci în 1 iulie mi se va termina contractul de la garsoniera și nu vreau sa îl mai lungesc, se va pune 1 iulie ultima mea zi de stat in garsoniera sau 30 iunie?

3
Răspunde Raportează
Nutzjj
în 25 Aprilie 2024 | Nutzjj întreabă:

Deci, eu am o prietena(care o suspectez de fake) la care vine mereu sorsa(mai mare). să vă faceți o idee, prietena mea are 11 ani si sorsa 23. cand vine, imi spune să nu- i dau mesaj, că cică...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dayaa124
în 25 Aprilie 2024 | Dayaa124 întreabă:

Hei, ieri am aflat ca un baiat ma place, o persoana zice ca vrea sa facă mișto de mine și celelalte spun ca nu, mie îmi place tare de acest tip.Ieri m- a chemat pe afara și eu nu m- am dus de ce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 25 Aprilie 2024 | Miruna0909 întreabă:

Colegele mele de clasă nu prea ma plac, mai de grabă nu ma suportă sau nu stiu ce motiv au de nu mă plac, dar de vorbit cu mine nu vor sa vorbeasca, nu se baga in seama cu mine, iar daca eu o fac,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Denis2019
în 25 Aprilie 2024 | Denis2019 întreabă:

Bună, sunt în clasa a XI- a filo bilingv și nu știu dacă să dau la poliție sau la poli (Timișoara pe Info). Și dacă aș da pe poli credeți că merită să mă mut de pe filo bilingv pe mate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 25 Aprilie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bună …deci am nasul curbat ..nu e mare e doar CURBAT și când întorc capul zici ca s vrăjitoare :))ce să fac ca tot mă gândesc la asta și mi se face rău.

6
Răspunde Raportează
Anddddfressh
în 25 Aprilie 2024 | Anddddfressh întreabă:

Nu știu ce sa mai fac frate, muncesc de îmi sar capacele pe un salariu de nimic, nu beau nu fumez nu am niciun viciu, și totuși nu ma aleg cu nimic și nu am bani nici de o shaorma. Am 17 ani,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
ioanaaaa2532
în 25 Aprilie 2024 | ioanaaaa2532 întreabă:

Bună! Eu și prietenul meu vrem sa mergem la un concert iar el are 18 ani si vrea sa vina cu fratele lui mai mic de 13 ani și are nevoie de reprezentant legal. Poate fratele mai mare sa fie reprezentantul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CrinaMarcu567
în 25 Aprilie 2024 | CrinaMarcu567 întreabă:

Buna.Am nevoie de ajutorul vostru mai exact de un sfat... Am cunoscut un baiat acum 3 ani de zile. Am fost impreuna putin timp dar totul s- a schinbat radical cand a plecat in afara. Nu imi pot spune ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
calinn3
în 25 Aprilie 2024 | calinn3 întreabă:

Careva se plictiseste si vrea sa faca un grup de wapp? Nici nu stiu daca sa mi las nr pe aici

3
Răspunde Raportează
emiliaconstantin2005
în 25 Aprilie 2024 | emiliaconstantin2005 întreabă:

Bună, cum pot intra la o facultate de drept? Ce medie este nevoie? Si ce facultati sunt cu media mica de intrare

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2024 |

Salut TPU! Am o problemă ascult rock/metal (metalcore, thrash metal și heavy metal). Am 14 ani, iar tatăl meu spune că tot rock- ul/metal e satanist fără să îl asculte cu atenție și fără ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2024 |

Eu am luat azi 4 absente nemotivate in săptămâna verde, iar eu am avut acum 5 sau 4 luni încă 7 absente nemotivate, in total sau făcut 11 absente nemotivate, mai iau bursa, sau trebuie neapărat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
irisandr1055
în 25 Aprilie 2024 | irisandr1055 întreabă:

Buna. Am un colet din străinătate care va fi preluat de Fancourier la intrarea în Romania. Problema este că estimarea era că ajunge in timp util in țară, însă din păcate nu cred că ajunge ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
biancapdr12
în 25 Aprilie 2024 | biancapdr12 întreabă:

Buna, am 16 ani si nu sunt o persoana sociabila. Uneori cred ca traiesc din imaginatie, mi- am creat o lume a mea unde pot vorbi linistita, unde sunt sociabila si fericita constant, unde am prieteni, unde...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Culcat2u
în 25 Aprilie 2024 | Culcat2u întreabă:

De la un timp am niște probleme destul de grave.Pe zi ce trece am senzația ca lumea din jurul meu se dărâmă, am pierdut mulți tovarăși iar cu liceu ce *** sa mai zic ca am dat o in bara de cam...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iuliagabriela12
în 24 Aprilie 2024 | Iuliagabriela12 întreabă:

Bună, azi m- am tăiat iar(știu că nu e bine dar nu am ce face) dar am făcut- o rapid pe mana crezând că va fi superficială taiatura că restul doar că am făcut- o la vene și e destul de adâncă....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Piupiu699
în 24 Aprilie 2024 | Piupiu699 întreabă:

Dacă iubitul meu este de acord sa jucam cu niște copii jocul sticluța pe săruturi, el sărutându- se se cu alte fete și eu cu alți băieți. Vrea o relație de lunga durata sau a vrut sa para doar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
edouardhrubiak123
în 24 Aprilie 2024 | edouardhrubiak123 întreabă:

Salut, am o întrebare, locuiesc în Germania și anul trecut în Noiembrie am fost la dentist. aveam carii.și un dinte stricat, m- am dus la dentist ...am platit odată 95 de euro și odată 75 ..nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
adrian7897
în 24 Aprilie 2024 | adrian7897 întreabă:

Cine este la liceul teoretic Josep Haltric din Sighisoara, cum este pe acolo si mai explicit se poate copia la profilul de filologie?

2
Răspunde Raportează
adrian7897
în 24 Aprilie 2024 | adrian7897 întreabă:

Buna, am o intrebare, cum e la liceul de arte din Targu Mures?

2
Răspunde Raportează
David5362
în 24 Aprilie 2024 | David5362 întreabă:

De ce am impresia ca copiez pe toată lumea? Felul în care ma uit la oameni simt ca e copiat numai ca nu știu de la cine... Pe de a lungul vieții mele am luat câte ceva de la fiecare om și am pus ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Gigel1740
în 24 Aprilie 2024 | Gigel1740 întreabă:

Bună! Ieri, la școală, mi s-au furat niște lucruri și știu cine ar putea fi hoțul. Dacă aflu că potențialul hoț e vinovat, cum îl pot convinge să-mi dea lucrurile înapoi?

6
Răspunde Raportează
Nutzjj
în 24 Aprilie 2024 | Nutzjj întreabă:

Deci eu plac un baiat, care înainte se comporta urât cu mine dar de cand stie vorbeste mai mult cu mine mai pe scurt de când știe suntem prieteni. Mai toți băieții cu care sunt prietena din clasă,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
___LGAw
în 24 Aprilie 2024 | ___LGAw întreabă:

Sunt baiat si nu stiu cum îmi pot face sa crească parul pe corp mai exact pe mâini și pe picioare

6
Răspunde Raportează
MistarGoGu
în 24 Aprilie 2024 | MistarGoGu întreabă:

Cum ai sărbătorit obtinerea permisului auto? Chef monstru cu o tură prin oras? O BETIE sănătoasă cu prietenii? La cat timp dupa ai " cotizat " cu prima amenda si pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
116111 TelefonulCopilului
în 24 Aprilie 2024 | 116111 TelefonulCopilului întreabă:

Ce este sextingul?

10
Răspunde Raportează
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civiliza?i in societate ca romnii! Ce se ntmpl? de au ajuns romnii n halul asta? Vad adolescen?i romni prosti care njur? grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 13 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani ?i nu am avut niciodat? o iubit?. Crede?i c? o s? am cndva una sau o s? r?mn singur? Tata spune c? dect s? am o iubit? care mi m?nnc? via?a, mai bine singur.
    13 răspunsuri
  • LpFlori
    trimisă acum 8 ore

LpFlori întreabă:

Bun? ziua. Eu ?i so?ul meu, tineri fiind, am dori s? avem un venit n plus, ?i am vrea s? facem o mic? afacere sau un proiect, ceva, ?i nu ?tim de unde s? ncepem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă acum 17 ore

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.886
  • Întrebări: 3.953.344
  • Răspunsuri: 17.655.354
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Literatura universala

Literatura universala

Cat de multe stii despre literatura universala?

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii