TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
PringAloe
în 2 Septembrie 2022 | PringAloe întreabă:

Salut, Dupa cum bine stim, toate firmele au un contabil, la care trebuie sa- i trimitem niste facturi, ce anume sunt acele facturi? facturi de la ce? de la produsele pe care le vinde firma respectiva...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
Dgh555
în 2 Septembrie 2022 | Dgh555 întreabă:

Bună! Am un card de credit si am anulat o comanda, acesti bani mi- au intrat intr- un final. Dar daca apare pe extrasul de cont ca si cum comanda a fost pusa, iar banca mi- a bagat iarasi in cont acesti...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Alexb89
în 2 Septembrie 2022 | Alexb89 întreabă:

Salut, la toata lumea! Cunoasteti care banca ofera imprumuturi de nevoi personale cu contract din strainatate si fara girant?! Multumesc

8
Răspunde Raportează
PD7
în 2 Septembrie 2022 | PD7 întreabă:

Bună. M- am gândit la o "afacere", "micuță", care habar nu am dacă ar merge. Dar, probabil pe timpul verii ar fi ok. Un stand cu limonadă. Limonada, să fie cu gheață sau fără ( cum...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2022 |

Salut! Mama mea are un depozit bancar pe numele ei. Și mama și eu și tatăl meu doar în acel cont facem depozite. Se poate sesiza Anaful pentru mama mea? Ea când face depozite le face la câțiva ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Julia3991
în 2 Septembrie 2022 | Julia3991 întreabă:

Buna TPU! Sunt însărcinată și sunt casnica! Am dat peste grupul de slăbit ‘ SNEP ‘! Vreau sa ma înscriu! Se câștiga bani sau e doar vrăjeala? Mai a încercat cineva?

6
Răspunde Raportează
PrivesteCatreCer
în 1 Septembrie 2022 | PrivesteCatreCer întreabă:

Salutare TPU! Săptămâna viitoare plec singur în UK la munca pentru prima data. Ce sfaturi aveți?

17
Răspunde Raportează
Teodora_Elizabeth_1998
în 1 Septembrie 2022 | Teodora_Elizabeth_1998 întreabă:

Buna, am un card star forte luat cu un credit de nevoi personale, creditul l- am achitat tot însă mi- a rămas cardul, țin sa menționez ca nu am depus de 2luni bani pe el dar ma trezesc pe contul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
katy
în 1 Septembrie 2022 | katy întreabă:

Bună. Vreau sa traduc texte din lb. română in engleza și invers.Am auzit ca sunt site-uri care plătesc pentru asta.Stie cineva un asemenea site? Vă mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
aidarusu
în 1 Septembrie 2022 | aidarusu întreabă:

Bună, am si eu întrebare. Cum si unde îmi pot vinde tablourile? Fara website-uri cu taxa va rog. Mersi;-)

3
Răspunde Raportează
filipin
în 1 Septembrie 2022 | filipin întreabă:

Salutare, vecinii mei și au deschis un after school în centrul orașului iar de la înființarea acestuia nu mai am liniște. Din ce am citit au nevoie de acordul vecinilor pentru buna desfășurare...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
aidarusu
în 1 Septembrie 2022 | aidarusu întreabă:

Unde si cum îmi pot vinde tablourile? Fara website-uri cu taxa va rog. Mersii;-)

1
Răspunde Raportează
Etro
în 1 Septembrie 2022 | Etro întreabă:

Cum pot face bani lucrând de acasă? Ma refer la faptul ca as vrea sa lucrez de pe laptop, traduceri sau un job ce m-ar ajuta sa fac câțiva bănuți

6
Răspunde Raportează
Mirapopa
în 1 Septembrie 2022 | Mirapopa întreabă:

Buna seara! Foloseste cineva sau a folosit PAXUM?

2
Răspunde Raportează
Alexiosss
în 1 Septembrie 2022 | Alexiosss întreabă:

Salut! In decembrie fac 17 ani si vreau sa ma angajez la o firma de livrat mancare, in special glovo dar nu sunt sigur daca angajeaza minori! Stiti alte firme care angajeaza minori?

3
Răspunde Raportează
Ady094
în 1 Septembrie 2022 | Ady094 întreabă:

Salut TPU, am 16 ani, dacă am in aplicația Trust Wallet în Criptomoneda ETHM 137$, trimiși de cineva când ii scot pe card, va trebui sa declar la ANAF? Totuși nu sunt 10 lei de aia zic. Și cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
12Hsgsvu12
în 1 Septembrie 2022 | 12Hsgsvu12 întreabă:

Salut, salut. Am pe cineva care trebuie sa îmi trimită bani din rep Moldova, iar eu sunt din Ro. Ce trebuie sa bifeze? A)transfer către o peroana B)transfer la cont IBAN C)transfer internațional...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 31 August 2022 | Anonimul151 întreabă:

Îmi puteți da idei, pentru locuri unde s- ar putea amplasa o autorulotă comercială cu mâncare ( truck food ). Pot fi locuri care se închiriază de la primărie sau private care se închiriază...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 August 2022 |

Salut Daca la un cont de tranding mi-a fost trecut nr de telefon invalid se poate intampla ceva. Mentionez ca am abonament pe nr de telefon

1
Răspunde Raportează
danidni
în 31 August 2022 | danidni întreabă:

Salut! Am bagat niste bani in revolut si apoi i- am investit in crypto. I- am vândut si acum imi arată soldul curent, dar nu stiu cum să fac sau daca merge sa îi scot in format fizic? Pot face asta?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ungureanu_Mihai_2001
în 31 August 2022 | Ungureanu_Mihai_2001 întreabă:

Salutare grup! Am o întrebare! Plănuiesc sa plec în Italia pe o perioada îndelungată, am un abonament la Vodafone România destul de bun și nu a- și vrea să- l pierd... A- și putea modifica (porta)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dgh555
în 31 August 2022 | Dgh555 întreabă:

Daca am un card de credit si recent mi s au virat niste bani dupa anularea unei comenzi.vor acoperi sumele datorate de catre mine sau voi putea folosi banii aia?

13
Răspunde Raportează
Wache?
în 31 August 2022 | Wache? întreabă:

Bună seara! Sunt în căutarea unui nume potrivit pentru viitoarea firma de instalații sanitare și sunt în pană de idei... Dacă aveți ceva idei în legătură cu ce nume as putea alege va rog frumos...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Dgh555

Cand pui o comanda in rate cu cardul de credit, de ce ti trag toata suma daca pui 6sau 12 rate?

2
Răspunde Raportează
Dgh555

Bună seara! Am pus o comanda cu cardul de credit si am anulat o apoi, mi au fost restituit suma in cont...mi-a aparut msj, dar la sold disponibil nu mi apar acesti bani. ( card de credit)

5
Răspunde Raportează
Bilii
în 31 August 2022 | Bilii întreabă:

Salut,Vreau sa invat c++. ce ma pot face daca invat c++? si unde pot invata

18
Răspunde Raportează
Bilii
în 31 August 2022 | Bilii întreabă:

Salut.daca invat c++ unde ma pot angaja? Si ce ma pot face.

6
Răspunde Raportează
Benson99
în 31 August 2022 | Benson99 întreabă:

Salutare! Am deschis cont Banca Transilvania pentru copii pentru bursa școlară. Mi- am resetat telefonul si acum nu mă lasă să mă conectez la cont pentru că nu am 18 ani menționez din nou este ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Deiu16
în 31 August 2022 | Deiu16 întreabă:

Cine îmi poate răspunde la o întrebare? Cine știe despre Neobux? E real sau e scam? Se pot face bani sau nu?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2022 |

Ce se intampla daca am facut un cont pe o platforma de trading cu nr de telefon? Lam facut din greseala si as vrea sal inchid Se poate intampla ceva daca il las asa?

8
Răspunde Raportează
mtw123
în 30 August 2022 | mtw123 întreabă:

Buna seara! De ce este nevoie pentru a face un SRL?

3
Răspunde Raportează
Bilii
în 30 August 2022 | Bilii întreabă:

Salut. ma pun sa invat c++. si invat din cursul asta https://www.youtube.com/watch?v=-TkoO8Z07hI&t=653s unde ma pot angaja dupa ce il termin

6
Răspunde Raportează
Costy2442
în 30 August 2022 | Costy2442 întreabă:

Salutare! Cineva a depus 300 de euro pe contul meu de revolut, eu aflandu ma in belgia. Pe revolut am cont in lei si euro si fiecare are cate un iban diferit. Transferul s- a realizat la Raiffeisen ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
roger989898
în 30 August 2022 | roger989898 întreabă:

Bună, am tot văzut pe Instagram mulți pe care ii urmăresc, pun screen- uri cu banii pe care i- au câștigat cu ceva trader din zona forex, la o investiție de 500 de euro îți garantează 10.000...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheGoodDr
în 30 August 2022 | TheGoodDr întreabă:

Buna! Ce meserii pot avea daca termin facultatea de business si turism?

4
Răspunde Raportează
Dima_Alin_1998
în 29 August 2022 | Dima_Alin_1998 întreabă:

Salut, mi- am facut un cont de revolut recent pentru aia de la ceypto si am cont premium din cate vad si balanta pe premium, ceea ce nu ma lasa sa inchid contul. Daca las contul in voia lui sa scada ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ThierryMihai
în 29 August 2022 | ThierryMihai întreabă:

Salutare. Incerc sa dau de capat la un sistem de lucru in ture. Am 2 utilaje, care trebuie sa lucreze 12 ore pe zi fiecare. Pentru asta am 2 muncitori care pot lucra 6, 8 sau 10 ore pe zi. Cum ar trebui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RobertMrc
în 29 August 2022 | RobertMrc întreabă:

Cat castiga un curier Tazz in medie pe o ora?

1
Răspunde Raportează
Dgh555
în 29 August 2022 | Dgh555 întreabă:

Cum anulez o comanda de pe flip? Am pus din greseala comanda si m au scos din pagina de bagat datele cardului de credit ...si mi au trimis comanda. Cum fac? Cum pot baga datele cardului?

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 29 August 2022 | Anonimul151 întreabă:

E profitabil să amplasezi un food truck ( rulotă sau autorulota comercială - cu mâncare ) într un loc turistic? Unde sunt foarte mulți turiști? În acel loc merg mii de turiști zilnic. Autorulota/Rulota...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Dgh555

Bună. Am un card de credit, limita cardului este de 4. 000lei, iar eu am rate de 5000lei. Dupa ce termin cei 4000 lei, pot pune eu bani pe cardul de credit ca sa mi pot achita ratele?

5
Răspunde Raportează
Petrisor_Mihai_Mangu_2002
în 29 August 2022 | Petrisor_Mihai_Mangu_2002 întreabă:

Vreau sa adaug bani pe Revolut cu cardul (BCR), pe telefon imi arata ca limita este de 0.01, iar pe pc de 60 de lei. Am incercat cu 10 lei de test, iar problema este ca dupa ce fac tot ce trebuie, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreeaioana1515
în 29 August 2022 | andreeaioana1515 întreabă:

Buna TPU! N- am cont deschis la BCR și am făcut o tranzacție, la ghișeu, către cineva. Originalul dovezii tranzacției l- am dat persoanei în cauză, dar nu am făcut o copie. Acum am nevoie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
biloi01
în 29 August 2022 | biloi01 întreabă:

Rog o doamna tanara psiholog sa imi ofere sfaturi despre renuntarea viciilor si sa scap odata de problema pe care o am, ci anume pacanelele. Vreau sa ma las de ele si nu reusesc, zic ca bag decat 10 ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dgh555

Bună. Am rate cu cardul de credit si nu mai am bani pe el, dar mai am rate de platit.( am consumat limita ) Pot depune eu bani pe acel card ca sa mi platesc ratele?

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 28 August 2022 | Anonimul151 întreabă:

Se poate amplasa cumva o rulotă sau chiosc comercial cu mâncare tradițională sau produse alimentare într un loc turistic? Exemplu : Vișeul de sus ( Maramureș ) - Mocănița ( locul unde se ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PringAloe
în 28 August 2022 | PringAloe întreabă:

Daca cineva isi deschide o firma, spre exemplu un SRL si apoi nu mai investeste nimic in firma, la modul ca o deschide si o lasa asa uitata de soarta, proprietarul care a deschis firma, este obligat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dgh555
în 28 August 2022 | Dgh555 întreabă:

Bună! Daca am un card de credit de 4.000 lei si iau in rate doua obiecte, iar acestea depasesc suma respectiva pe care mi o acorda banca... pot depune alti bani sau?

2
Răspunde Raportează
Decebal91i
în 28 August 2022 | Decebal91i întreabă:

Ce părere aveți de Davis Barla ( e suficient sa cauți pe google numele lui și îți apar site-uri întregi cu " libertatea prin afiliere " ) dar mie sincer îmi suna a țeapă.

45
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 28 August 2022 | Anonimul151 întreabă:

După părerea voastră ce "afacere" merge cel mai bine și merită deschisă?

15
Răspunde Raportează
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 12 ore

9PM întreabă:

Am stat de vorb? cu o tip? de pe un site cu femei ce ofer? multe servicii mbucur?toare, ?i i- am cerut dup? o conversa?ie concis? niste poze cu ea mai deochiate. In cele din urm? mi le- a trimis!...? (mai mult)
    50 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 10 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

?i la voi n ora? e o problem? cu locurile de munc?? Eu caut un loc de munc? ca agent paz? ?i parc? toate firmele de paz? au disp?rut.
    14 răspunsuri
  • Filmograf
    trimisă acum 12 ore

Filmograf întreabă:

Salut. Ce opere pot sa pice acum la simularea la romana pentru cls. A XII-A din 5 decembrie? Pentru profilul tehnic daca cumva e diferit.
    13 răspunsuri
  • Cristiiiiiiuy
    trimisă acum 14 ore

Cristiiiiiiuy întreabă:

Salut! Unde as putea cumpara parfumuri originale pentru iubita mea de mos Nicolae de la Oriflame? Mersi
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.093
  • Întrebări: 3.953.709
  • Răspunsuri: 17.657.824
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Animale domestice

Animale domestice

Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!

Start quiz
Categorii
  • 652.046 Adolescenţi
  • 55.597 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.841 Auto & Moto
  • 144.243 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.084 Carieră
  • 20.353 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.223 Conversaţii