TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
Necunoscutu92
în 15 Iulie 2023 | Necunoscutu92 întreabă:

Salut eu lucrez la o firma din Timișoara e primul meu job și vreau sa întreb eu iau salariu de 3500 lei și am in fiecare săptămâna diurna de 225 de lei diurna face parte din salariu sau e...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
yeaa1234
în 15 Iulie 2023 | yeaa1234 întreabă:

Bună! Am o întrebare care nu- mi dă pace. Vă rog să nu râdeți, dar eu chiar sunt curioasă! De ce la secretariatul unei școli/ facultăți/ firme/ unui liceu nu lucrează și bărbați? De ce ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
hhuhhh
în 14 Iulie 2023 | hhuhhh întreabă:

Bună TPU! am un colet la fan courier, azi am primit mesaj ca va ajunge coletul. vreau sa aflu dacă e posibil sa nu sune curierul înainte sa ajungă la adresa

3
Răspunde Raportează
Xxmedixx
în 14 Iulie 2023 | Xxmedixx întreabă:

Bună tuturor, am o întrebare la care nu am găsit deloc răspuns și sigur știam că aici există persoane care mă pot ajuta. De cateva zile vad persoane care vand produse cosmetice de firma la ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Queensisjdne
în 14 Iulie 2023 | Queensisjdne întreabă:

Salut, pentru ca sa ma angajez la Glovo, am trimis poza cu buletinul și permisul de conducere de vreo 5 ori, primesc email cu "te rugam sa reîncarci documentele", am verificat de o grămada de ori sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
23denisag
în 14 Iulie 2023 | 23denisag întreabă:

Bunăăă! Acum o luna mi- am deschis cont in aplicația ing. Aveam de gând sa îl folosesc in scopul unor plăti, dar nu l- am mai folosit și doream sa merg la o banca sa îl închid.Acum o zi am primit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 14 Iulie 2023 | CMGeorge98 întreabă:

Se mai merita sa faci o facultate in ziua de astazi? Eu am facut 1 an la contructii civile si dupa am abandonat din cauza banilor, asta s- a intamplat acum 2 ani. Si acum as vrea sa dau la agronomie. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Gabiiiiiiiiiiiiela
în 13 Iulie 2023 | Gabiiiiiiiiiiiiela întreabă:

Detin in Corabia Olt (un oras micut cu vreo 16.000 de locuitori) un spatiu comercial de 40 mp in care vreau sa deschid ceva, dar nu stiu ce, puteti sa ma ajutati cu idei si sfaturi?

2
Răspunde Raportează
ionut1816
în 13 Iulie 2023 | ionut1816 întreabă:

Buna ziua, știți cumva daca am o rata la apartamentul in care-mi desfasor activitatea ca SRL, suma respectiva este deductibila?

3
Răspunde Raportează
GandacelScumpicel
în 13 Iulie 2023 | GandacelScumpicel întreabă:

Buna! Azi am facut o depunere de numerar prin Unicredit catre o firma de turism, eu neavand cont deschis la ei.Stiti cat dureaza pana se face transferul? Eu am facut depunerea pe la ora 4 si ceva si nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GandacelScumpicel
în 13 Iulie 2023 | GandacelScumpicel întreabă:

Buna! Am avut de platit o vacanta si am platit- o in 2 transe, una acum cateva zile prin BT si cealalta azi prin Unicredit*banci care erau cerute de firma de turism*. Intrebarea este daca este vreo problema...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lorixfarkas200401
în 13 Iulie 2023 | Lorixfarkas200401 întreabă:

Buna ziua, daca eu lucrez din 12 iunie in ce data ar trebui sa iau salariul?

5
Răspunde Raportează
___oqOV
în 13 Iulie 2023 | ___oqOV întreabă:

Buna! Vreau si eu sa aflu cum se poate obtine autorizatie/certificat pentru administrator SRL (transport). Care sunt pasii care trebuie urmati? Daca ma poate lamuri cineva care stie sau care are experienta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cosminnnnn11
în 12 Iulie 2023 | Cosminnnnn11 întreabă:

Salut! Vreau sa retrag o suma de pe betano si zice sa trimit diferite documente si eu nu am nimic pe numele meu si e cardul altei persoane, ce pot face?

2
Răspunde Raportează
andrei3221
în 12 Iulie 2023 | andrei3221 întreabă:

Buna, daca eu am cont la BCR si sunt in vacanta in strainatate si cineva din tara imi trimite bani in acel cont cat sunt in vacanta am acces la bani?

6
Răspunde Raportează
laudima22
în 12 Iulie 2023 | laudima22 întreabă:

Am un inel de argint, dar e puțin zgâriat, dar pot sa ma uit undeva pe net ce valoare ar avea fără să mă duc la un amanet, sa ii iau codul acela "ștanța" și să îi văd valoarea undeva? Cine...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
dancosti69bos
în 12 Iulie 2023 | dancosti69bos întreabă:

Stie cineva daca se mai dau bani de liceu pe vara? * Anul trecut s-au dat

1
Răspunde Raportează
Darkshadoww
în 12 Iulie 2023 | Darkshadoww întreabă:

Are cineva credit la BT? Cam cat sunt dobanzile, as vrea sa fac un credit,dar nu am timp sa merg la banca sa întreb, as vrea sa îmi fac o idee

2
Răspunde Raportează
wallnut0
în 12 Iulie 2023 | wallnut0 întreabă:

Salutare! Am blocat cardul BRD din aplicație și merge mama la bancomat să retragă o sumă de bani cu cardul meu, îi va apărea soldul contului, dar nu va putea efectua retragerea? Sau nu ii va...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RobertRobert55
în 12 Iulie 2023 | RobertRobert55 întreabă:

Cum se fac banii din Tik Tok? Adice ce trebuie să faci sa castigi?

4
Răspunde Raportează
Mihail01Johan
în 11 Iulie 2023 | Mihail01Johan întreabă:

Buna ziua, exista vreo modalitate prin care as putea sa vând un laptop cu procesor i3 și Windows 10 Pro exact ca un alt laptop cu o generație puțin mai nouă cum ar fi cu un Windows 10 și cu un procesor...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
JsuIustin
în 11 Iulie 2023 | JsuIustin întreabă:

Cum pot sa fac bani LEGAL daca am 14 ani? Dau funda

3
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 11 Iulie 2023 | antoniaidk întreabă:

Buna TPU. Dacă am vrut sa închiriez intr- un salon un spațiu iar între timp m- am răzgândit deoarece nu rezonam cu doamna și ma aborda cu superioritate, m- am hotărât sa renunț, i- am dat garanția...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2023 |

Daca am domiciliul in Romania pot depune cv pentru joburi remote din Anglia? (In anunturi nu esti specificat nimic legat de domiciliu). Multumesc!

5
Răspunde Raportează
xSNGHOSTx
în 11 Iulie 2023 | xSNGHOSTx întreabă:

De ce pe las vegas nu îmi pot crea pariuri asa cum vreau eu? Adică daca joaca fcsb- rapid nu pot paria ca fcsb castiga ca se dau 10 cornere 5 cartonase galbene si peste 4 goluri. Pe superbet din cate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Doncrush7
în 11 Iulie 2023 | Doncrush7 întreabă:

Știe cineva cum pot sa iau din bitcoin bani pe card pe bitmintex.com? Sau cum pot sa am 2 portofele diferite că sa pot sa depozitez o anumită suma?

1
Răspunde Raportează
PringAloe
în 11 Iulie 2023 | PringAloe întreabă:

Care este procedura prin care pot afla istoricul pe ultimii 5 ani al veniturilor pe care le- am avut in Romania? Am inteles ca procedura s- ar face la ANAF, eu nu am niciun venit in Romania cu toate astea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Iancuga
în 11 Iulie 2023 | Iancuga întreabă:

Salut! Aveti idee la ce firma ar merita mai mult sa lucrezi ca livrator?(tazz,glovo, bringo…etc) ca part-time, ma refer la salariu unde ar fi mai mare?

1
Răspunde Raportează
Mgx1maria
în 11 Iulie 2023 | Mgx1maria întreabă:

Părinții mei mi-au făcut card de copil. As vrea sa știu dacă atunci când le arata tranzacția le arata și ce am cumparat

8
Răspunde Raportează
UnSimpluCetatean
în 11 Iulie 2023 | UnSimpluCetatean întreabă:

Buna ziua, Am o intrebare referitoare la constructia unei "locuinte" pe un lot de tineri casatoriti si ma gandesc ca poate au mai fost cazuri si poate cineva ma poate ajuta cu un raspuns. Impreuna cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mihaela024
în 10 Iulie 2023 | Mihaela024 întreabă:

Bună,luna asta pe 12 fac o luna de când m-am angajat,încă nu mi-am deschis cont unde sa primesc salariu, așa că o să mi-l dea în mână, după cât timp îmi va trece venitul la ANAF.

3
Răspunde Raportează
Anaa939839393
în 10 Iulie 2023 | Anaa939839393 întreabă:

Hei! Vineri seara am platit factura la Orange prin NeoBT iar azi luni tot neplatita apare. Maine este ultima zi. Credeti ca dureaza incasarea din cauza weekend-ului?

4
Răspunde Raportează
Densia03
în 10 Iulie 2023 | Densia03 întreabă:

Buna seara, dacă la tranzacția trimisă către mine de la un cont bancar arată la stare procesat, mai poate anula tranzacția ca sa nu poata ajunge la mine in cont? Funda...

8
Răspunde Raportează
Bdggwgcdacwhbegysgvg
în 10 Iulie 2023 | Bdggwgcdacwhbegysgvg întreabă:

Bună tuturor, am o curiozitate: ce salariu ia în mână o asistentă ce a terminat postliceala și lucrează la policlinică, mai exact medicina muncii? Am pe cineva care mi- a zis 2900 în mână...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 10 Iulie 2023 | LaviniuA întreabă:

Cum functioneaza un amanet? Sa zicem ca merg cu un mobil vechi si il dau. De unde stie amanetul cat valoreaza si de unde au bani sa-mi dea?

8
Răspunde Raportează
23denisag
în 10 Iulie 2023 | 23denisag întreabă:

Bunăăă! Mi- am deschis un cont in aplicația ing acum vreo lună. Ideea este că eu nu am folosit vreodată acest cont.Am sunat la ei si mi- au spus că deoarece contul este deschis online nu- l pot...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihail01Johan
în 10 Iulie 2023 | Mihail01Johan întreabă:

Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu o informatie, legata de Imobiliare sau Locuințe? Vreau să mă mut... Și nu știu cum să procedez sau cum as putea să îmi găsesc o firma sau companie imobiliara...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
dosia26
în 10 Iulie 2023 | dosia26 întreabă:

Salutare. Am si eu o problema. Am invitat pe un prieten sa isi faca card la revolut vineri. A intrat si si- a facut cont a depus banii(90roni) si a facuttoate alea 3 tranzactii de minim 15 roni. Nici in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
leulescugabriel
în 10 Iulie 2023 | leulescugabriel întreabă:

Care firma e mai buna pentru recuperarea taxelor? Rttax sau Eurotax?

1
Răspunde Raportează
Lalalalallala
în 10 Iulie 2023 | Lalalalallala întreabă:

A luat cineva in rate de la TBI credit produse si a anulat comanda? Daca da, puteti sa imi ziceti daca contractul s- a anulat imediat dupa anularea comenzii? Sunt foarte ingrijorata ca ma voi trezi cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
saltpeach
în 9 Iulie 2023 | saltpeach întreabă:

Buna. De curand mi- a expirat cardul de student si am mers la Raiffeisen sa imi fac unul standard de debit. Doamna de la ghișeu mi- a spus ca va fi trimis acasa cardul nou însă nu mi- a spus o perioadă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
catalin542000
în 9 Iulie 2023 | catalin542000 întreabă:

Aplicația creata pentru lucrarea de licență, o pot face publica pe magazin play sau steam? Adică o pot da spre comercializare?

1
Răspunde Raportează
leulescugabriel
în 9 Iulie 2023 | leulescugabriel întreabă:

Buna ziua, imi poate raspunde cineva la urmatoarea intrebare: Care este cea mai buna agentie pentru recuperarea taxelor din Olanda? Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns si va urez o zi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CristiEND
în 9 Iulie 2023 | CristiEND întreabă:

Salut TPU! Unde gasesc si eu pe cineva sa-mi creeze un site contra cost? Multumesc!

8
Răspunde Raportează
parampam1232131
în 9 Iulie 2023 | parampam1232131 întreabă:

Buna ziua, Daca am o descoperire de cont deschisa la o banca, la finalul perioadei contractuale trebuie sa platesc toata acea suma odata? Sa presupunem ca in ultima luna nu am consumat deloc bani din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Eduard0401
în 9 Iulie 2023 | Eduard0401 întreabă:

Bună! Aș dori să îmi deschid o cafenea, aveți idee care sunt dezavantajele? Adică la ce să mă astept!

1
Răspunde Raportează
Densia03
în 9 Iulie 2023 | Densia03 întreabă:

Buna ziua, as avea nevoie de ajutor. Miercuri după ora 15 un străin mi- a facut un transfer de pe contul lui Brd in contul meu revolut. Am vândut ceva si s- a facut cu plata in cont. Omul mi- a trimis...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ofelia21
în 9 Iulie 2023 | Ofelia21 întreabă:

Am deschis un bar cu jocuri (remi, poker, șah, dame...) si vreau sa postez poze pe Facebook si Instagram dar am nevoie de o descriere si nu stiu (pentru reclama).

1
Răspunde Raportează
Paps333
în 9 Iulie 2023 | Paps333 întreabă:

Am făcut o depunere pe cardul de spartkase astăzi duminca și nu au întrat banii. Știe cineva de ce?

1
Răspunde Raportează
Valeennavoleena65
în 9 Iulie 2023 | Valeennavoleena65 întreabă:

Bună TPU! Câţi bani se dau la ieşirea din plasament?

3
Răspunde Raportează
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AnneM123
    trimisă acum 18 ore

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Buna Va mari din nou taxele,, alimentele TVA -ul din octombrie ne-a Bolojan? De ce lumea nu iese in strada? De ce lumea nu reacționează? Ce așteptăm?
    32 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 13 ore

tonyc7 întreabă:

Cum e posibil ca din ce in ce mai multe fete de liceu, care nu au implinit inca 18 ani, sa accepte relatii cu profesori de- ai lor sau cu alti barbati mult mai in varsta decat ele, trecuti de 35- 40...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă pe 19 Septembrie

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.229
  • Întrebări: 3.951.104
  • Răspunsuri: 17.640.070
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Men

Mad Men

Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 651.884 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.676 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.826 Conversaţii