TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
pisicutadiscordmiaumiau
în 13 Aprilie 2023 | pisicutadiscordmiaumiau întreabă:

Bună, Stie cineva dacă formula de lip gloss de la nyx shine loud magic marker e aceeași cu cea a butter glossului transparent tot de la nyx? Si dacă nu, dacă are cineva niște recomandări,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mri28
în 12 Aprilie 2023 | Mri28 întreabă:

Salutare. Am o curiozitate, știți ca exista posibilitatea sa ne vopsim parul acasă, și in cutia respectiva primim oxidant, colorantul și masa de par. Curiozitatea mea este dacă știți unde...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Aprilie 2023 |

Fetelor, ce fond de ten recomandati pentru tenul gras si uscat? Dau funda

13
Răspunde Raportează
ReignForest
în 12 Aprilie 2023 | ReignForest întreabă:

ᴘɪᴇʟᴇᴀ ᴍɪxᴛᴀ̆ șɪ ɢʀᴀsᴀ̆ sᴜɴᴛ ᴀᴄᴇɪᴀșɪ sᴀᴜ sᴜɴᴛ ᴅɪғᴇʀɪᴛᴇ? Se poate folosi produse mixte și pe fața grasă?

3
Răspunde Raportează
Mara6392
în 12 Aprilie 2023 | Mara6392 întreabă:

Ce eyeliner recomandați pentru o persoană care nu a mai folosit eyeliner?

9
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 11 Aprilie 2023 | Aoxkajcjw întreabă:

Care e cel mai fresh parfum pe care îl cunoașteți?(de plăcut femeilor bineînțeles)

13
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 11 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Pentru un croitor, cât timp i-ar lua să creeze o rochie, de la zero, din mătase și/sau bumbac, în medie?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2023 |

Buna TPU! In curand am balul bobocilor, nu particip, insa merg ca spectator. Am vazut ca majoritatea se imbraca cu camasa alba si blugi sau chiar tricouri.Cum ar trebui sa ma imbrac? Este ok o camasa ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Myconth
în 11 Aprilie 2023 | Myconth întreabă:

Ca și încălțăminte, Diadora sau under armour?

2
Răspunde Raportează
Andreeamua28
în 10 Aprilie 2023 | Andreeamua28 întreabă:

Bună! Inainte aveam părul destul de creț, dar acum de la atâta placă folosită fară protecție termică, este aproape drept (după spălare). Credeți ca îl pot reface creț, așa cum era acum ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ana201010
în 10 Aprilie 2023 | ana201010 întreabă:

Buna! M- am vopsit si a iesit portocaliu. Ce ar trebui sa folosesc ca sa- l fac un saten, saten- deschis, sa- l neutralizez avand in vedere ca a iesit destul de portocaliu- galben? Stiu de sampoanele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2023 |

Heiii, acum vreo 3 sapt am avut un exces de zel si am crezut eu ca mi- ar sta mai bine fara perciuni(sunt fata), mentionez ca mi l- am tuns cu lama. Credeti ca in imi va creste inapoi in mai putin de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
misami
în 10 Aprilie 2023 | misami întreabă:

Hei TPU! Ce parerea veti de hainele de pe shein? Se strica dupa prima spalare etc? Au material ciudat?

2
Răspunde Raportează
misami
în 10 Aprilie 2023 | misami întreabă:

Hei TPU! Stiu ca in America exista depop un site pe care oricine isi poate vinde hainele. In Romania exista ceva de genul in afara de olx?

2
Răspunde Raportează
Andreeamariagina
în 10 Aprilie 2023 | Andreeamariagina întreabă:

Hei prieteni, vreau și eu niște recenzii niște păreri de la voi(pentru fete )despre acest produs https://www.medimfarm.ro/Products/Product/28324/elea- professional- vopsea- decolorant- pudra- pentru-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mara6392
în 9 Aprilie 2023 | Mara6392 întreabă:

Bună! După epilarea în axilă se poate pune imediat deodorant sau nu?

4
Răspunde Raportează
firu
în 9 Aprilie 2023 | firu întreabă:

In ce locatii se pot gasi costume sau imbracaminte de varsta a 3a?

5
Răspunde Raportează
Mara6392
în 9 Aprilie 2023 | Mara6392 întreabă:

Bună! O să mă duc pentru prima dată la epilare igninală. Cam cât ar trebui părul să fie delung ca să poată ceara să îl ia?

3
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 9 Aprilie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Împletitura asta de păr e ok pentru 17 ani sau prea gen copilăroasa? https://blog.vagaro.com/wp-content/uploads/2018/03/heidi-braids.png

6
Răspunde Raportează
DaciaRomania
Întrebare recomandată în 9 Aprilie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Când mergem în vizită la cineva, cum este mai bine sau corect, ne descălțăm sau nu?

27
Răspunde Raportează
uttuuo
în 9 Aprilie 2023 | uttuuo întreabă:

Gagici, mi- am pus unghii cu gel acu 3 zile și cred ca am făcut o prostie, o sa sune funny dar am mâncat cartofi presărați cu vesnicele condimente și mi s- au îngălbenit 2 unghii, pot scoate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Jessicakecal21
în 8 Aprilie 2023 | Jessicakecal21 întreabă:

E cineva care se pricepe sa folosească acul de par japonez? Dacă da, vorbim in privat.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Aprilie 2023 |

Un antiperspirant/deodorant de barbati bun, unul din fiecare? Merge Old Spice-ul?

2
Răspunde Raportează
Daancyk7
în 8 Aprilie 2023 | Daancyk7 întreabă:

Am o pereche de pantaloni clasici tommy hilfilger e made in Tunisia, sunt originali?

3
Răspunde Raportează
Alinus7713
în 8 Aprilie 2023 | Alinus7713 întreabă:

Aveți idee daca adidașii Nike Air force 1 junior sunt și de băieți?

1
Răspunde Raportează
ionutchiriac222
în 5 Aprilie 2023 | ionutchiriac222 întreabă:

Cineva pe aici care are lentile colorate? Aș vrea să- mi pun și nu știu dacă la mine, care am ochi căprui, o nuanță gen verde / albastru va fi chiar cea din poză sau se va închide din cauza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nakaharaaaa
în 5 Aprilie 2023 | nakaharaaaa întreabă:

Stie careva site uri pe personalizat tricouri dar ieftine?

3
Răspunde Raportează
ElenaHuiioo8
în 5 Aprilie 2023 | ElenaHuiioo8 întreabă:

DACA AM APARAT DENTAR SI AM CARII SUS SI aparatul tot sus, pot sa merg sa-mi fac cariile?

3
Răspunde Raportează
Paula05200
în 5 Aprilie 2023 | Paula05200 întreabă:

Am început sa iau suplimente cu omega 3 de la doppel herz, după câte saptamâni se vor vedea beneficiile? Le-am luat mai mult pentru par și piele.

2
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 5 Aprilie 2023 | ZeulMuschilor întreabă:

Stie cineva un stylist asiatic din Bucuresti? Nu foarte scump

2
Răspunde Raportează
riiick
în 5 Aprilie 2023 | riiick întreabă:

Salut, mi- am facut un tatuaj acum 5 zile, am avit grija de el, l- am dat cu crema primita de tatuator, l- am spalat cu apa calduta si sapun protex, faza e ca azi il dadeam cu crema si in timp ce intindeam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Aleee171000
în 5 Aprilie 2023 | Aleee171000 întreabă:

Bună! Are cineva idee ce fel de fatete are Dorian Popa? Am vazut ca nu are dinții piliti ci doar are puse fatetele pe deasupra și poți fi date jos oricând.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Aprilie 2023 |

Salut, a comandat cineva haine de pe Dhgate, sunt de încredere?

3
Răspunde Raportează
MaryMaria333
în 4 Aprilie 2023 | MaryMaria333 întreabă:

E adevărat ca samponul uscat( ma refer la alea fără culoare) deschide puțin părul? E vorba de praful acela alb care îl pulverizează.

4
Răspunde Raportează
alessiaRRR
în 3 Aprilie 2023 | alessiaRRR întreabă:

Buna, vreau sa îmi fac un conch piercing, dar îmi este puțin frica de durere și sunt curioasa dacă cineva are si îmi poate spune cât de tare a durut, multumesc.

19
Răspunde Raportează
Georgiana19977
în 3 Aprilie 2023 | Georgiana19977 întreabă:

Buna, as vrea și eu sa cumpăr haine angro de marca gen Moncler, Gucci, Dolce Gabban…din Turcia, ce site îmi puteți recomanda?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2023 |

De ce am buzele foarte mici? Sunt băiat și am vârsta de 18 ani, Există vreo metodă de a remedia această problemă? Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2023 |

Înainte să te duci la codite afro te speli pe cap si porti coditele mai multe zile gen 2- 3 zile? Că mă gândesc că dacă stă ore fata aia să- ți facă coditele si stai si tu să suporti nu ajungi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
EliLeli
în 2 Aprilie 2023 | EliLeli întreabă:

Stiti cumva cu ce fel de produse se face pe fata Carla's Dreams?

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 2 Aprilie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Stiti careva cum se poate scoate eficient mirosul de fum de tigara dintr-o geaca de piele naturala? Mersi :)

24
Răspunde Raportează
ReignForest
în 2 Aprilie 2023 | ReignForest întreabă:

E o intrebare mai pentru fete.Cand aplic fond de ten sau o crema cc pe față, se vede bine când mă uit in oglinda din baie(mai din depărtare), dar dacă ma uit cu oglinda la fereastră sau afară la...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonimus17373
în 2 Aprilie 2023 | anonimus17373 întreabă:

Daca vreau sa-mi las parul lung dar să mă tund doar în părți pot să mă tund o data la 2 luni doar în părți?

4
Răspunde Raportează
Miina97
în 1 Aprilie 2023 | Miina97 întreabă:

Bună seara! As dori sa-i fac iubitului meu cadou de ziua lui un parfum. Ceva persistent până în 200 de lei m-ar interesa. Ma puteți ajuta ca rog? Mulțumesc anticipat!

7
Răspunde Raportează
sneaky888
în 1 Aprilie 2023 | sneaky888 întreabă:

Salut!:) Am o intrebare (dpdv al baietilor), cum vi se pare mai atractiva fata unei fete, cu filtrumul (spatiul dintre buza superioara si nas) cu spatiul mai mare sau cu un spatiu mai mic? Nu stiu sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
shiningcrown
în 1 Aprilie 2023 | shiningcrown întreabă:

Cum pot scăpa de parul de pe spate definitiv? De ce sunt așa de paros daca părinții mei nu erau parosi? Nu știu, dar cred că fetelor nu le plac bărbații păroși așa că nu știu ce decizie...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Rockzstar
în 31 Martie 2023 | Rockzstar întreabă:

Bună dragutilor! Am unghia crapata de la mijloc și nu știu dacă unghia mea naturala e crapata, vreau doar sa știu cum o sa dea jos unghia și dacă doare, am mâine programare și mi e frica :)

4
Răspunde Raportează
Rockzstar
în 30 Martie 2023 | Rockzstar întreabă:

Bună dragutilor! Am o problema, am gel pe unghia mea și s- a rupt o unghia pe mijloc și nu știu cum sa va explic, unghia este crapată și cred ca unghia mea naturala este rupta pe mijloc doar puțin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimuser123m
în 30 Martie 2023 | Anonimuser123m întreabă:

Bună, am găsit o geanta pe eMAG și mai jos în descriere zice ca este chanel, cei care cunosc poate sa îmi spună dacă chiar este ca semnul nu apare va las link: https://www.emag.ro/geanta- dama-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mara6392
în 30 Martie 2023 | Mara6392 întreabă:

Bună! Ieri m- am epilat în axilara cu ceară. Totul bine și frumos când ma trezesc azi dimineață și mă doare în mijlocul axilei, mă uit și este o pată roșie în ambele axile. De ce mă doare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 29 Martie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Mai sunt la modă Converșii înalți, până la genunchi sau nu? https://i.pinimg.com/originals/b3/b1/da/b3b1da82dd2152720ccf71eb8a17130a.jpg

10
Răspunde Raportează
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • liliana77any
    trimisă pe 24 Octombrie

liliana77any întreabă:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 15 ore

ElianaSc întreabă:

Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege? A. Apartament in bloc vechi inalt, P+ 8 sau P+ 10 si la ce etaje? B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • f22c10
    trimisă acum 18 ore

f22c10 întreabă:

Bună dragilor! Ce aplicatie sau cum vă măsurați caloriile din farfurie? Sunt o groaza de aplicatii! Voi ce ati ales sau ce alegeti? M- ar interesa una care doar sa- mi scaneze farfuria fara a adauga...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 8 ore

1onurReal1 întreabă:

"Nu- i nimic"! Putred! Rău de tot! la mijloc! Nu!? Ne poate afecta cu Adevârat, real Psihologia! Noastră! Sănătatea Noastră Psihică! Mentală Mintală, Astfel de filme! Ce conține! imaginii...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.175
  • Întrebări: 3.952.328
  • Răspunsuri: 17.648.985
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre fructe

Curiozitati despre fructe

Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.750 Auto & Moto
  • 144.224 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.023 Carieră
  • 20.334 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.007 Conversaţii