Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Octombrie 2025 sunt:
Salut! Am o mică dilemă... La anul încep clasa a 8- a și îmi doresc ca, din clasa a 9- a să mă duc la „Colegiul Național Iași". Problema este că eu sunt din Suceava și ar trebui să stau ...? (mai mult)
Buna ziua, poate gasesc pe cineva care a trecut prin asta si ma poate ajuta cu o informatie. Sunt soldat in MAPN si voiam sa stiu daca as dori sa- mi dau demisia dupa cateva luni de la intrarea pe salariu,...? (mai mult)
Mă pot angaja la poliție după ce termin liceul sau am nevoie de facultate?
Salut. Am o intrebare. Universitatea Nationala de Arte-Desing Vestimentar poate fi urmata dupa orice liceu? Stiti cumva cu ce medii se intra?
Bună! A studiat careva lingvistică computațională și îmi poate răspunde la câteva întrebări? Mulțumesc!
Buna! Facultatea de Jurnalism o poti face dupa orice liceu? Sau trebuie sa ai un liceu anume ca sa poti opta pentru facultatea de jurnalism.
Hallo TPU! Ce job as putea sa găsesc in România cu limba Germana avansat, in afara de suport call center, traducator sau ghid turistic?
Salut, Am 15 ani si am terminat cls a 8a si nu stiu la ce liceu sa dau, eu vreau ca dupa ce terimin liceul sa ma pot angaja ca laborant- cereale sau ceva de genu, ce liceu si ce profil trebuie sa urmez?...? (mai mult)
Salut. Luni o sa primesc notele de la bac. O sa fiu admis 100%. Vreau sa fac scoala politiei de frontiera la Oradea, eu fiind din Severin. Cand se incepe recrutarea mai exact si care sunt pasii? Ce examene...? (mai mult)
Ce facultate ați alege? Kinetoterapie sau limbi straine? Nu pot alege intre astea 2. Daca este cineva pe aici care a invatat profesia de kinetoterapeut sa imi dea niste sfaturi sau sa se imparta cu experienta:)...? (mai mult)
Salut, TPU. În cazul în care am un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată și doresc să îmi dau demisia, este vorba de perioada de preaviz de 20 de zile în cazul demisiei. În cazul în...? (mai mult)
Vă salut! Aș putea să mă angajez ca și Agent Intervenții fără permis cat. B? Am căutat și nu am găsit nicio firmă care nu cere permis. Menționez că locuiesc în Constanța, dacă știți...? (mai mult)
Am văzut ca s-au scos ceva posturi de încadrare din sursa externa, doar ca nu știu exact, s-au scos posturi doar pentru penitenciar?
Buna, ca sa devin politist local trebuie sa dau un examen din matematica si sport?
Bună. Abia am terminat clasa a 8a și am dat si examenele. Vreau sa dau la liceu, la real, mate- info. După ce termin liceu, as vrea sa dau la facultatea de psihologie. Dacă dau la mate- info, pot...? (mai mult)
Până cand se pot face înscrierile la Academia de Poliție? Si eu abia azi am terminat cu bacul, pot sa ma înscriu dacă inca nu au apărut rezultatele?
Vreau sa devin sofer de tir, sa calatoresc, visul meu. Nu am putut intra la examenul de a 6 a pentru ca am ramas corigent, si oricum scoala e o pierdere de vreme, nu e in ADN- ul nostru sa stam 6 ore...? (mai mult)
E bun un liceu de filiera tehnologică, profil servicii, specializare economic? După ce termin liceul pot alege o facultate de drept de ex?
Ce studii îți trebuie pentru astromedicina? Vreau sa fiu astrolog medical.
E greu sa calculezi astrograme natale? Eu vreau sa fiu astrolog.
Salut, am nevoie de ajutorul vostru. Am 10 clase terminate in România cu medii destul de bune(9.78 și 9, 80). Acum voi continua studiile în Belgia deoarece părinții mei sunt aici și nu am de ales....? (mai mult)
Pe ce se bazează astrologia ca știință? E grea astrologia de învățat? Ce trebuie sa știi că sa înveți și să știi astrologie? Faci calcule?
Ce este ajutorul de bucatar si ce face? Vreau sa ma angajez vara asta ca si ajutor de bucatar si vreau niste detalii
În ce consta evaluarea psihologica la intrarea în profesia de magistrat?
Salut TPU! Dacă dau la Facultatea de Medicină din Sibiu mă pot transfera ulterior la UMFCD din București? Ce condiții sunt? Există riscul să nu fiu acceptat și să rămân pe din afară? Vreau...? (mai mult)
Bună, TPU! Am nevoie de un sfat. Se dă următoarea situație: Tânără de 20 de ani, anul 2 de facultate la id, lucrează în acest moment la un supermarket ca lucrător comercial cu program flexibil...? (mai mult)
Dacă sunt la profil Uman, aș putea da la Academia de Muzică din Cluj? Sunt în clasa a11- a și m- am gândit că ar trebui să mă transfer la un Liceu de Arte pentru a putea intra. În ce constau...? (mai mult)
Dacă ți- ar oferi o promovare la locul de muncă și te întreabă "ce ai face cu acea promoție?" Ce răspuns ai oferi, mai mult decât "mulțumesc și sănătate", pentru a îmbucura superiorul...? (mai mult)
Buna TPU! Recent am dat de povestea unei doamne care lucreaza la un anticariat. Abia plateste chiria pe spatiu unde se afla anticariatul si nu a reusit sa isi mai opreasca salariu de mult timp. Eu sunt...? (mai mult)
Salut! Un cadru militar(maistru, subofiter, ofiter) poate parasi garnizoana sa fara semnatura? Spre exemplu daca lucrez ca ofiter in Bucuresti pot pleca fara sa semnez in alt oras?
Ce spuneti, facultatea de drept sau de litere? Sa fie opinii pertinente?
Cam cat castiga un curier food delivery part-time?
Buna seara, ce inseamna sa fii prezentator de cazinou online in lb greaca? Stie cineva? Ce e de facut acolo daca este in online?
A lucrat cineva ca manager de hotel, în special un hotel cu rating foarte mare? Ce ați putea povesti?
Pentru a profesa ca (;) criminolog în Marea Britanie e suficient să fac Facultatea de Drept in Romania iar master-ul acolo sau trebuie neaparat ca toate studiile sa fie făcute in MB?
Daca am in comert calificare, 12 clase si bacul o sa il dau, am sanse sa devin reprezentant, adica sa reprezint coca cola, pepsi, ursus, dare, chio, bucovina, borsec, etc? Sau trebuie si facultate...? (mai mult)
Buna! Cine ma poate ajuta......am un proiect de diploma pe care l- am terminat dar nu ma lasa sa descarc pe laptop Microsoft office deci nu il pot termina, poate cineva daca ii trimit proiectul si cerintele...? (mai mult)
Salut, lucrez într- un restaurant, aici am prieteni, oamenii sunt de treaba, imi place sa lucrez aici, , dar este o problema, salariul ii cum ii, nici pe ala nu mi- l da la timp, munca multa și ...? (mai mult)
Am câteva întrebări importante: 1.Ce face un asistent de nutriție și dietetică? 2. Daca sunt semnificativ supraponderal dar vreau să slăbesc oare mă primesc la aceasta postliceală ținând...? (mai mult)
Bună, bună. Am 13 ani și am terminat clasa a 7 a, trec a 8a, eu ca profesie mă gândesc să mă fac avocat (mă gândesc, sunt foarte nehotărât; - ; ) Ideea este că nu știu la ce profil ...? (mai mult)
Profesor de limba engleza si politist. Ce sa aleg? Ma gandesc ca la politie incepi destul de bine cu un salariu frumusel, ma atrage oarecum, doar ca la politie o sa ai ceva mai multe restrictii fata...? (mai mult)
Ce face un picol?
Ca sa ajung Comisar la garda de mediu, ce scoala/facultate trebuie sa urmez si cum ajung sa ma angajez in aceast domeniu?
Ce părere aveți despre UAIC, căminele și mâncarea sunt măcar cât de cât ok?
Salutări! A lucrat cineva la Emag Warehouse situat in Chiajna, km 13 pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti? Dacă da, merită să mă angajez acolo? Și cam care este mediul de lucru? Am găsit anunțul...? (mai mult)
Ce job pot sa am daca am doar 10 clase?
Cum pot sa devin astrolog medical? Vreau sa studiez astrologia medicala.Am văzut recent că există și eu sunt atras și de astrologie (+ Univers, ezoterism, stele, planete, ) și de sănătate iar...? (mai mult)
Buna,unde se poate face kickbox in Pitesti? Am 17 ani
Avantaje si dezavantaje in meseria de politist?
Buna! In câteva zile va trebui sa imi pun opțiunile pentru admiterea la liceu. Nu știu ce profil sa aleg. In viitor vreau sa studiez criminalistica. Sa aleg uman sau științe ale naturii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?