TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
morfeo
în 15 Octombrie 2020 | morfeo întreabă:

Ce site de facut CV online imi recomandati?

6
Răspunde Raportează
Indira_Zeadin_1970
în 15 Octombrie 2020 | Indira_Zeadin_1970 întreabă:

Ca sa ma angajez ca educatoare sau invatatoare de engleza este nevoie de facultatea de pedagogie sau se poate doar cu modulul de psiho pedagogie (am terminat facultatea de litere)?

8
Răspunde Raportează
Slow08
în 15 Octombrie 2020 | Slow08 întreabă:

Salut.Am o problema la angajare cu medicina muncii.Medicul de la medicina muncii mi- a spus sa- i duc adeverinta de la medicul de familie, ( pe care i- am și dus- o).In aceea adeverinta de la medicul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 15 Octombrie 2020 | SingleForOne întreabă:

Care sunt motive stupide pentru care cineva poate să fie concediat? De exemplu: lipsește o virgulă, un punct pe i, liniuța de la t. S- a întâmplat să fiu amenințat cu concedierea pentru că...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
semenica
în 15 Octombrie 2020 | semenica întreabă:

Daca vrei sa devii fotograf ai nevoie de bac? Sau e suficient talentul si cunostintele in editarea fotografiilor?

3
Răspunde Raportează
lilskies
în 15 Octombrie 2020 | lilskies întreabă:

Cum stă treaba cu contractele individuale de muncă vreau să stiu tot despre ele cum imi pot lua țeapă?

2
Răspunde Raportează
Adex12k
în 15 Octombrie 2020 | Adex12k întreabă:

Stiti cumva daca se mai da admiterea la jandarmi anul acesta? E deja octombrie si nu s-a auzit nimic.

2
Răspunde Raportează
mirceatulbure
în 15 Octombrie 2020 | mirceatulbure întreabă:

Salut. Sunt clasa a 8 a si mi- as dori sa dau la un liceu militar. Am discutat cu mai multe persoane pe tema asta, unii zic ca e misto altii spun ca imi voi pierde 4 ani frumosi pe nimic. Vreau acum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2020 |

Salut, dacă dintr- un motiv anume la urmatoarele inscrieri in mapn ca subofițer sunt declarat respins pot aplica pentru sgp? In aceeași perioadă pentru că nu vreau să pierd inscrierile și să aștept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Riciala
în 15 Octombrie 2020 | Riciala întreabă:

Sunt clasa a 9 stiinte naturii bilingv franceza! Vreau in sem 2 sa ma transfer la filo engleza in acc liceu! Se poate? Ce competente dau? Cum sunt? DAU CORINITA

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 14 Octombrie 2020 | SingleForOne întreabă:

Se poate să lucrez ca asistent editorial fără facultate, in special in zona literaturii, istoriei, religiei, psihologiei, sau altele culturale?

1
Răspunde Raportează
morfeo
în 14 Octombrie 2020 | morfeo întreabă:

Care e diferenta dintre instructor de inot si antrenor de inot?

7
Răspunde Raportează
Andreea82diaconu
în 14 Octombrie 2020 | Andreea82diaconu întreabă:

Sunt pe profilul mate- info si as vrea sa devin programator. Am deja doua variante de specializare: Programator designer si programator arhitect, dar sunt indecisa! Ati putea sa- mi spuneti pe care...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Nimeni20192018
în 14 Octombrie 2020 | Nimeni20192018 întreabă:

Cum este la Vânători de Munte?

1
Răspunde Raportează
Mariiii24
în 14 Octombrie 2020 | Mariiii24 întreabă:

Bună seara! As vrea sa vorbec cu cineva care a terminat la Drăgășani facultatea de Jandarmi/ sau dacă cunoașteți pe cineva care și lucrează ca jandarm va rog sa răspundeți la întrebări. În...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Giulyana_Giuly_1991
în 14 Octombrie 2020 | Giulyana_Giuly_1991 întreabă:

La secția romana-franceza, din cadrul facultății de litere, se ia franceza de la 0?

4
Răspunde Raportează
student713
în 13 Octombrie 2020 | student713 întreabă:

Salut, am 22 de ani si as vrea sa ma inscriu la Academia Fortelor Navale. Puteti sa imi oferiti mai multe informatii? Care sectie ar fi mai buna? Cea Militara sau Civila? Totodata, care profil ar fi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 13 Octombrie 2020 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, voua va trebuie scoala si facultate ca sa va descurcati mereu in toate?

12
Răspunde Raportează
Lori117
în 13 Octombrie 2020 | Lori117 întreabă:

Revin cu o intrebare, legată din nou de criminalistica. Unde pot lucra in domeniul criminalistic după ce urmez facultatea de drept (am citit ca printre multe alte job- uri poți deveni criminalist...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
svenhassel13
în 13 Octombrie 2020 | svenhassel13 întreabă:

Salut, Ce parere aveti: Sa urmez facultatea de medicina, apoi neurochirurgie? Sa urmez facultatea de filosofie, iar apoi sa ma apuc de business-uri?

8
Răspunde Raportează
Matei91Andrei
în 13 Octombrie 2020 | Matei91Andrei întreabă:

Credeti ca vor creste mediile de admitere la liceu anul acesta? Daca as avea media de admitere 6 fix, 6 si 20 maxim. Unde as putea intra in Ploiesti?

2
Răspunde Raportează
Andram207
în 13 Octombrie 2020 | Andram207 întreabă:

Sunt clasa a 9 a pe filologie si vreau sa ma mut in semestrul doi in alt liceu tot pe filologie.Eu am avut media de admitere 9, 32.Liceul la care vreau sa ma mut a avut ultima medie de admitere...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ramona2020
în 13 Octombrie 2020 | Ramona2020 întreabă:

Sunt anul 2 la o scoala postliceala sanitara,specializarea asistent medical de farmacie si vreau sa ma transfer la facultatea de farmacie. Este posibil? Daca da, in ce conditii?

3
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 13 Octombrie 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, mai este vreo alta proba sportiva la admiterea de la Academia de Politie in afara de acel traseu aplicativ, cineva mi- a zis ca exista si o proba de viteza, una de rezistenta si una de aruncare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 13 Octombrie 2020 | SingleForOne întreabă:

Vreau să citesc cărți, fac recenzii și să fiu plătit pentru acele recenzii. Cum aș putea realiza asta, vă rog?

4
Răspunde Raportează
andrei34
în 13 Octombrie 2020 | andrei34 întreabă:

Unde as putea gasi joburi partime? Nu ma intereseaza decat partime. Majoritatea pe siteurile de joburi sunt full si nu ma ajuta. Mai cunoasteti si altele in afara de bestjobs, ejobs?

2
Răspunde Raportează
Seby88
în 13 Octombrie 2020 | Seby88 întreabă:

Sunt clasa a 11 si ma gandesc sa dau ori la politie ori la pompieri si nu sunt sigur la care dintre ele. Voi ce mi-ați recomanda?

2
Răspunde Raportează
sandmonkey
în 13 Octombrie 2020 | sandmonkey întreabă:

Dupa terminarea academiei de politie, ce grad o sa am?

4
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 13 Octombrie 2020 | SingleForOne întreabă:

Există un loc de muncă în care cineva îmi oferă de citit cărți și eu să fiu plătit pentru a face recenzii? Sunt interesat.

5
Răspunde Raportează
paulandrei22
în 13 Octombrie 2020 | paulandrei22 întreabă:

In ce an de liceu trebuie sa mă apuc de pregătire pentru examenul de admitere la medicină? Și cum sa fac pregătirea asta? La ce se da test la medicină? Și dacă merită

3
Răspunde Raportează
paulandrei22
în 13 Octombrie 2020 | paulandrei22 întreabă:

Cam in ce an de liceu trebuie sa incep sa mă pregătesc pentru examenul de admitere la academia de politie? Și cum sa fac pregătirea asta?

2
Răspunde Raportează
dyannabia
în 12 Octombrie 2020 | dyannabia întreabă:

Heii! Ma tot gazndesc de ceva timp ce job sa îmi aleg, la ce facultate sa merg, dar nu știu ce sa aleg, asa ca ma gandeam ca poate ma puteți ajuta voi cu niște idei. La liceu sunt la real, iar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Giulyana_Giuly_1991
în 12 Octombrie 2020 | Giulyana_Giuly_1991 întreabă:

Cine a dat Delful la franceza? Imi puteti oferi mai multe informatii, dar si împărtăși din experiența voastră? Am cautat pe net, insa as vrea si opinii legate de asta. Sunt in clasa a 11...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Twister09
în 12 Octombrie 2020 | Twister09 întreabă:

Salut, la facultate in Arad, Universitatea de Vest Vasile Goldis, Stiințe Economice, informatică si inginerie, specializare informatică la ce se refera? Pot sa devin It si sa lucrez in domeniul it?

2
Răspunde Raportează
AntonelaCK
în 12 Octombrie 2020 | AntonelaCK întreabă:

Pentru examenul final-proba scrisă la postliceala sanitara... se va afișa inainte o tematica? Sau pur si simplu se da din tot?

3
Răspunde Raportează
J0KeR112
în 12 Octombrie 2020 | J0KeR112 întreabă:

Imi puteti spune un mod de a invata la matematica? Mai exact o culegere pentru subiectele de la academia fortelor terestre? Va rog

3
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 12 Octombrie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Cum e sa lucrezi la penitenciar la Târgu Ocna? Se intră ușor? Salariul cum e?

1
Răspunde Raportează
Robitzuu20
în 12 Octombrie 2020 | Robitzuu20 întreabă:

Salut, poti fi livrator cu bicicleta de la 16 ani? Daca da, la ce firma?

6
Răspunde Raportează
Marian2394
în 12 Octombrie 2020 | Marian2394 întreabă:

Ma ajuta ce invat la scoala? Adica de exemplu la chimie sau biologie de exemplu.In afara de cultura generala, ma ajuta? Adica cand voi fi mare nu stiu ce sa ma fac;/

3
Răspunde Raportează
danidni
în 11 Octombrie 2020 | danidni întreabă:

Dau fundita! Stie cineva care a fost ultima medie de intrare la academia de politie?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Octombrie 2020 |

Munca unui magistrat este dubla fata de un avocat?

2
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 11 Octombrie 2020 | DonEduardo întreabă:

Este adevarat ca daca ai mai multi bani poti poti construi afaceri mai puternice decat daca ai mai putini?

7
Răspunde Raportează
ImiPlacMexicaniiXD
în 11 Octombrie 2020 | ImiPlacMexicaniiXD întreabă:

Stie cineva o facultate buna de management turistic și posibilități de cariera?

2
Răspunde Raportează
1Hekate1
în 11 Octombrie 2020 | 1Hekate1 întreabă:

Daca am facut o facultate la buget in Romania si vreau sa mai fac o facultate in strainatate, mai pot beneficia de bursa?

5
Răspunde Raportează
Feri5
în 11 Octombrie 2020 | Feri5 întreabă:

Hey! Sunt o persoana cu deficiente de auz, nu surdo- mut pentru ca aceasta deficienta a fost corectata cu aparate auditive cu care aud așa, cât de cât. Mai mult dacă citesc de pe buze. Cu măști...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
svenhassel13
în 11 Octombrie 2020 | svenhassel13 întreabă:

Poti ajunge in armata, daca ai facut un liceu teoretic?

6
Răspunde Raportează
1Me9
în 11 Octombrie 2020 | 1Me9 întreabă:

am picat anul trecut la medicina generala la Brasov cu aceeasi medie cu care au intrat alti 6 candidati si am decis sa raman un an ca sa redau examenul.De mult timp imi doresc sa ajung medic, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anomim2025
în 11 Octombrie 2020 | Anomim2025 întreabă:

Dacă un angajator insistă să ții un interviu la firmă, înseamnă că i-a plăcut CV-ul așa de mult?

2
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 11 Octombrie 2020 | DiaDiana9 întreabă:

Ca sa ma fac asistenta la ce profil ar trebui sa ma duc la liceu?

7
Răspunde Raportează
Alinaioana910
în 11 Octombrie 2020 | Alinaioana910 întreabă:

Heiiii. Am urgent nevoie de un raspuns. Dacā optez pentru Școala de agenţi de poliţie, Câmpina, pot după ce termin să dau la Academie?

3
Răspunde Raportează
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Sawarekh
    trimisă acum 17 ore

Sawarekh întreabă:

Salut, am o curiozitate. De ce se spune ca acum 3000 de ani, varsta medie era 35 de ani, din moment ce Biblia ne spune ca oamenii traiau cu mult mai sanatos pe atunci? Sunt unele versete care ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Se mai regenerează neuronii, , morți"? Dar celulele nervoase? Un medic susținea că ciuperca creierului ar ajuta la acest lucru! Voi ce părere aveți? Nu știu dacă se referă la lion mushroom ( ciuperca...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 9 ore

1onurReal1 întreabă:

Dece, uni oamenii, sânt atăt de disperați! să aibă o relație de ori și ce fel, da numai să aibă! de urgență!, de unde apare disperarea!, asta de ce atâta grabă? Nu înțeleg! Cine?...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Am vazut in foarte multe locuri si prin case ca oamenii inca mai folosesc televizoare din alea vechi cu tub CRT din anii 1990- 2000, de produs nu cred ca se mai produc si nici nu cred va vor disparea ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.792
  • Întrebări: 3.951.796
  • Răspunsuri: 17.645.099
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Stiri ciudate, dar adevarate

Stiri ciudate, dar adevarate

Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?

Start quiz
Categorii
  • 651.927 Adolescenţi
  • 55.536 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.724 Auto & Moto
  • 144.215 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.996 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.916 Conversaţii