TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
anonim_4396
în 2 August 2023 |

Bună, sunt angajată si as dori sa ma inscriu la postliceala dar fara frecventa prea multa, cunoasteti o postliceala in Constanta de genul asta la care ma pot inscrie? Multumesc

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 August 2023 |

Merita sa lucrezi ca si barista? Inca sunt la facultate si lucrez la un bar unde sunt si terenuri de sport si se fac si cafele. Pot spune ca imi place sa fac cafele. Si m- am gandit sa fac un curs de barista,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim12059393939393939
în 2 August 2023 | anonim12059393939393939 întreabă:

Salutare,stie cineva daca dupa absolvirea Facultatii de Îmbunătățiri Funciare si Ingineria Mediului pe specializarea Protectia Mediului in Agricultura te poti angaja la ANPM pe post de consilier?

3
Răspunde Raportează
ShadowStar60
în 2 August 2023 | ShadowStar60 întreabă:

Doresc sa dau pentru Universitatea de marketing la distanta, știe cineva ce se studiaza la distanta fata de cea "la zi"(ca materii) sau diferenta de dificultate, materii...

4
Răspunde Raportează
Bratu_Doru_1997
în 2 August 2023 | Bratu_Doru_1997 întreabă:

Salut! Dupa ce se intra in politie, se poate face tatuaj in zonele neacoperite de uniforma de vara? Stiu ca pana sa intri nu ai voie.

5
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 2 August 2023 | anonimbuc21 întreabă:

Salut, sunt student si am nevoie de un job, part time sau orice domeniu. Sunt student la asistenta medicala (uneori am stagii de practica pe spitale) orele sunt foarte incurcate. Si in ce domeniu as ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 August 2023 |

Salut, știe cineva cât durează aprobarea unui raport în legătură cu un transfer de la o școală militară la alta? Dacă se poate mai multe informații

6
Răspunde Raportează
SalamonJunior
în 1 August 2023 | SalamonJunior întreabă:

Vreau sa urmez o cariera militara dar nu știu ce să aleg dintre jandarmerie și politie militară... Ce diferențe sunt între cele 2 meserii, ce salarii se oferă, program, etc...

2
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 31 Iulie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume iti poti da în judecata angajatorul dacă te obliga sa maturi și sa speli pe jos zilnic dacă în fisa de atribuții nu este scris ca trebuie sa asigurați curățenia?

6
Răspunde Raportează
georgiana888
în 31 Iulie 2023 | georgiana888 întreabă:

Pentru facultatea de jurnalism din ce dai admitere si cat conteaza nota de la bac?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2023 |

Salut! Îmi doresc să studiez la Facultatea de Istorie ca să devin arheolog, dar totodată vreau să- mi pun limitele la încercare şi să fac în paralel o altă facultate, şi m- am gândit la Facultatea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2023 |

Salut TPU! Cum pot sa devin pompier?

9
Răspunde Raportează
cxcdrex
în 31 Iulie 2023 | cxcdrex întreabă:

Merită să devii psiholog sau să devii, mai degrabă, medic? Cum se câștigă mai bine?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2023 |

Salut, știe cineva cu ce se ocupă un subofițer de abia ieșit din școala militară de logistică pe arma/specializarea administrație și dacă îmi mai puteți spune dacă merită la logistică din...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iulie 2023 |

Salut! Dacă am hotărât sa fac facultatea la fara frecventa la drept la unibuc, mai pot sa ma schimb de anul viitor la învățământ cu frecventa? Am fost nevoit sa fac asa pentru ca eu locuiesc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
User257
în 30 Iulie 2023 | User257 întreabă:

Bună seara, am o problema. Am terminat liceul în anul 2021 12 clase și nu m- am angajat nicăieri, problema este că nu am încredere în mine, nu am nicio motivație, nu este vina mea ca sunt așa....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Fjor
în 30 Iulie 2023 | Fjor întreabă:

Este adevarat ca viata in armata te schimba ca persoana?

7
Răspunde Raportează
Giulyana_Giuly_1991
în 30 Iulie 2023 | Giulyana_Giuly_1991 întreabă:

Facultatea de Politie locala sau de Drept? Care e mai utila pentru mai multe optiuni de cariera? Multumesc

21
Răspunde Raportează
1234mmmk
în 30 Iulie 2023 | 1234mmmk întreabă:

Cum poți să te angajezi la circ?

1
Răspunde Raportează
emisiunidada
în 29 Iulie 2023 | emisiunidada întreabă:

Imi poate spune si mie cineva cum poate un om sa creada ca poate sa se faca medic sau inginer daca el ajunge la 22 ani si nu stie nimic? ca ma tot contrazic multi ca poti face, ce sa faci ma? pai altii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Faranume1929
în 29 Iulie 2023 | Faranume1929 întreabă:

Buna! Un manager de proiect castiga bine?:))

5
Răspunde Raportează
Faranume1929
în 29 Iulie 2023 | Faranume1929 întreabă:

Buna! Am 18 ani si dupa ce termin liceul as vrea sa ma angajez la Rompetrol. Sunt oameni care lucreaza sau au pe cineva acolo ca să îmi explice mai bine cum stau lucrurile? Se plateste bine in general?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
superpissy40
în 29 Iulie 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Daca am absolvit Facultatea de Psihologie si un Master in Psihodiagnoza clinica si consiliere psihologica, unde ma pot angaja sa lucrez? Mi- as dori, pentru moment, sa lucrez cu copiii, dar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eminescu777
în 29 Iulie 2023 | Eminescu777 întreabă:

Trebuie sa am un liceu anume ca sa fac scoala de poliție de frontiera? eu acum sunt la Liceul Sturdza pe profilul thnician electrician electronist auto in clasa a 12 a si as vrea sa fac o scoala de poliție...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
soare20alina
în 29 Iulie 2023 | soare20alina întreabă:

Buna ziua! Daca la facultatea de Psihologie și Științele Educație studiez doar profilul de psihologie, pot sa mă angajez ca învățător/profesor?

3
Răspunde Raportează
Teodor_Stavarache_1996
în 29 Iulie 2023 | Teodor_Stavarache_1996 întreabă:

Ciao, aș vrea să știu dacă la universitatea tehnică Gheorghe Asachi din Iași este posibil transferul de la facultatea etti la facultatea de automatică și calculatoare din anul 1 sau 2 fie 3, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
georgyyyy19572
în 28 Iulie 2023 | georgyyyy19572 întreabă:

Bună! Ce meserie poți avea daca termini Facultatea de Științe Economice Oradea? Mă gândesc între două domenii: finanțe și bănci, contabilitate și informatică de gestiune.

4
Răspunde Raportează
Anonima10002003
în 28 Iulie 2023 | Anonima10002003 întreabă:

Buna TPU! Am inteles ca acum, pentru a lucra in Anglia, ai nevoie de niste acte care se obtin cam greu. Aveti idee despre ce acte este vorba si cum se obtin?

2
Răspunde Raportează
georgyyyy19572

Sfaturi pentru 10 in bac? Sunt o eleva foarte silitoare, la anul am bacul. Sunt pe mate- info intensiv engleza, deci dau la română, mate M1 și bio/fizica (nu m- am decis încă între astea două,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
georgyyyy19572

Bună! Ce meserii poți avea daca termini facultatea de matematica?

3
Răspunde Raportează
Asaa
în 28 Iulie 2023 | Asaa întreabă:

Salut! Ce locuri bune de munca sunt in afara de cele in care stai multe ore pe scaun la birou si cele cu multă muncă fizica? Adica sa fie un pic mai dinamic dar fara multe ore pe scaun si munca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 28 Iulie 2023 | AlexandraN21 întreabă:

Buna! Cat aproximativ este salariul unui Contabil Junior? Mai ales la multinationale. Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
Delia65delia
în 28 Iulie 2023 | Delia65delia întreabă:

Buna! după ce urmez facultatea de sociologie ce meserii pot urma in afara de asistent social? Daca vreau sa mă fac profesor ce materii as putea preda? Va rog să îmi raspundeti!♥️

2
Răspunde Raportează
AlynNsd
în 28 Iulie 2023 | AlynNsd întreabă:

Va salut. Cât câștiga un sergent/sergent maj încadrat în cadrul Spp?

2
Răspunde Raportează
oSalamadra
în 28 Iulie 2023 | oSalamadra întreabă:

Ce face un manager de magazin adjunct?

7
Răspunde Raportează
BlackRose03
în 28 Iulie 2023 | BlackRose03 întreabă:

Salut, TPU! Am oportunitatea să continui facultatea cu un master în literatură în Elveția. Problema este că nu dispun de destui bani să mă întrețin acolo și un împrumut pentru studenți ar...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Darkshadoww
în 28 Iulie 2023 | Darkshadoww întreabă:

Buna, am o intrebare mai mult pentru cele ce lucrează sau au lucrat în domeniu, cum se face inventarul intr-un salon?

1
Răspunde Raportează
Delia65delia

Buna! Pe profilul literatura universala și comparată pot deveni profesor de limba romana în gimnaziu? ***Va rog ajutati-ma!

1
Răspunde Raportează
Delia65delia

Buna TPU! Am o întrebare! Daca termin facultatea de litere pe profilul literatura universala și comparată mă pot angaja că profesor de română? Va rog sa îmi răspundeti!

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iulie 2023 |

Este corect ca un om care a terminat o facultate și acum are o calificare și o profesie, să căstige mai puțin decăt unul cu 8 clase? Intreb asta deoarece zilele trecute am cunoscut un tip de 38...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iulie 2023 |

Oare din zece angajații romani, căți le place și adoră job, ul pe care l-au ales?

6
Răspunde Raportează
Ionelionut
în 27 Iulie 2023 | Ionelionut întreabă:

Salut, dacă fac academia de politie in Romania, ar fi mai ușor să mă incadrez in poliția americană? Ce ar trebui sa fac că sa ajung polițist american?

7
Răspunde Raportează
TanaseWotIlie
în 27 Iulie 2023 | TanaseWotIlie întreabă:

Buna ziua, am si eu o intrebare.Ce activitati se practica in liceul militar? Din cate stiu activitatiile extrascolare sunt actoria, sahul, fotbal, handball etc.. Eu as vrea sa stiu cu exactitate si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Darian1898
în 27 Iulie 2023 | Darian1898 întreabă:

Salut TPU! Am fost admis la asistență socială și am completat și modul psihopedagogic, întrebare mea ar fi după ce termin, ce materii as putea preda?

1
Răspunde Raportează
And78jjk
în 27 Iulie 2023 | And78jjk întreabă:

La UVT Timișoara exista facultatea de Litere Istorie si Teologie, eu as vrea sa devin preot, prof de religie și prof de istorie, adică sa urmez teologia și istoria. Ce ar trebuie sa aleg la înscriere?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cosmin38384
în 27 Iulie 2023 | Cosmin38384 întreabă:

Merită o facultate fără frecvență? Costă să o faci?

4
Răspunde Raportează
Anonima177
în 27 Iulie 2023 | Anonima177 întreabă:

Bună ziua! Am o întrebare, la jandarmerie, gradele se schimbă din an în an sau dacă ai îndeplinit o misiune cu succes sau cum? Când se schimbă gradele?

1
Răspunde Raportează
Alei1111
în 26 Iulie 2023 | Alei1111 întreabă:

Buna! Eu sunt la filologie. Vreau sa merg la o facultate de management. Am gasit aceast departament la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor(UBB), dar si la Facultatea de Științe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alei1111
în 26 Iulie 2023 | Alei1111 întreabă:

Din ce se da admitere la facultatea de business de la UBB? Sau se intra pe bază de dosar/ doar media de la bac? Mulțumesc anticipat

4
Răspunde Raportează
georgyyyy19572
în 26 Iulie 2023 | georgyyyy19572 întreabă:

Bună! Ce structura are admiterea la Medicina Generala Oradea? Câte întrebări sunt și cât timp ai la dispoziție să rezolvi subiectul?

1
Răspunde Raportează
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 8 ore

anonim_4396 întreabă:

Am nevoie de un sfat legat de o situație cu chiria. Am închiriat apartamentul unei persoane, plătește separat toate utilitățile. De curand mi- a spus că are o cunoștință cu care ar vrea să...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 9 ore

angel6lust întreabă:

Azi mi-am băgat o cartelă de la Telekom în telefon, era pre paid, și totuși nu m-a virat la Digi. Ați mai pățit așa?
    8 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 10 ore

RobocopBuisness întreabă:

Consumă mai puțin curent electric un PC mai vechi dacă joc prin cloud gaming, inclusiv în idle, comparativ cu un PC de gaming modern? Am un PC mai vechi (i3- 7100 + GTX 1050, monitor 1080p/60Hz)...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

Apar tot mai des reclame cu viruși, chiar dacă nu intru pe site-uri periculoase! Pot sa îmi setez laptop-ul sa le blocheze?
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.291
  • Întrebări: 3.954.061
  • Răspunsuri: 17.660.147
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
Ted

Ted

Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.070 Adolescenţi
  • 55.605 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.854 Auto & Moto
  • 144.253 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.097 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.274 Conversaţii