TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
anonim_4396
în 21 Iunie 2023 |

Ce pregătire îți trebuie pentru a deveni polițist? Mi-ar plăcea.

2
Răspunde Raportează
Kalone
în 21 Iunie 2023 | Kalone întreabă:

Salutare, revin cu o intrebare la care am nevoie de un raspuns serios si cat se poate de rapid. Am aplicat la militar, pentru AFT (academia de forte terestre, sibiu) si am trecut primele 2 probe,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 21 Iunie 2023 | Sawarekh întreabă:

Va salut! In domeniu de graphic design, cand trimit un mail de angajare, ce trebuie sa cuprinda? Mi- am facut niste actualizari la cv, la portofoliu. Si acum intrebarea mea este: pe langa acestea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Matei_Ilie_
în 20 Iunie 2023 | Matei_Ilie_ întreabă:

Sunt inginer in domeniul electric, am 31 de ani, se poate sa devin angajat în cadrul MAI?

2
Răspunde Raportează
mglfuydyuo
în 20 Iunie 2023 | mglfuydyuo întreabă:

Salut TPU! vreau si eu o parere despre facultatea inginerie petrol si gaze upg

2
Răspunde Raportează
7downkick
în 20 Iunie 2023 | 7downkick întreabă:

Salut, daca termin liceu si aș vrea ca in să devin preot, ce facultate trebuie să urmez ce ar trebuie de pe acum să învăț si cum ajung preot in biserică?

7
Răspunde Raportează
Eu271
în 20 Iunie 2023 | Eu271 întreabă:

Buna ziua, cum ati invatat pentru admiterea la politie? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
andreikiva
în 20 Iunie 2023 | andreikiva întreabă:

Ce trebuie sa faci pentru a deveni un profesor universitar de educatie fizica si sport? Si cam cat castiga unul?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2023 |

Bună! La Facultatea de Inginerie Medicala este pe bază de dosar? Care sunt ultimele medii de intrare?

4
Răspunde Raportează
StemateAdi
în 20 Iunie 2023 | StemateAdi întreabă:

Salut, ce părere aveți despre web design? Eu am 17 ani și tocmai ce m- am apucat să învăț html și CSS mi- am dat seama că mă pasionează web design- ul, am vorbit cu mai multe cunoștințe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2023 |

Bună! La ce facultate ați fi vrut să intrați si nu ați putut, poate din cauza ca nu aveati curaj sau incredere, sau nu aveati pregatirea necesara dar v- ati fi dorit mult, sau nu ati avut banii...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2023 |

Bună! Care sunt pasiunile voastre? Ați făcut carieră din ceea ce vă place, sau v-ați ales un loc de muncă doar pentru bani?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2023 |

Bună! Care este cea mai bună meserie, după părerea voastră? Și cât de cât ușoară, câștigi si ceva bani, cat să ai un trai decent, program bun. Care este părerea voastră?

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2023 |

Bună! La ce facultate sunteți? Vă place ceea ce ați ales? Ce meserie vei face după aceea facultate pe cate ai ales-o?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2023 |

Bună! Vreau să intru la o facultate pe bază de dosar. Ce facultăți sunt de viitor? Ce facultate pot să urmez astfel încât să am un salariu bun în România?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2023 |

Bună! În ce constă admiterea la Facultatea de Inginerie Medicală din București? Este pe bază de dosar?

9
Răspunde Raportează
alma200033
în 19 Iunie 2023 | alma200033 întreabă:

Hey! La facultate (de ex tehnica dentara) este diferit fata de liceu? Este o facultate grea? Sunt doar examene sau și probe orale ca in liceu? Chiar as vrea să știu dacă merita sa urmez pe drumul acesta...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihai171819kl
în 19 Iunie 2023 | Mihai171819kl întreabă:

Salut, ce salariu are un militar în România? Pe internet scrie 2500 lei alții spun ca 5000. Pana la urma care-i?

2
Răspunde Raportează
0emilia0roman
în 19 Iunie 2023 | 0emilia0roman întreabă:

Bună! Cum pot ajunge să lucrez drept criminalist dacă nu pot fi admis la Academie din cauza miopiei (aproape -4 la fiecare ochi)? Mă pasionează mult domeniul.

1
Răspunde Raportează
Anonim2444555
în 19 Iunie 2023 | Anonim2444555 întreabă:

Salut! A lucrat cineva ca operator in sali de jocuri? Daca da cum decurge interviul de angajare?

1
Răspunde Raportează
1234mmmk
în 19 Iunie 2023 | 1234mmmk întreabă:

Inca nu sunt sigura la ce facultate sa merg, as vrea sa fac inginerie aerospatiala insa mi-ar placea si sa fac ceva legat de medicina veterinara. nu prea pot sa ma decid

2
Răspunde Raportează
t8t7s21
în 18 Iunie 2023 | t8t7s21 întreabă:

Buna! Daca vreau sa invat info/programare in Baia Mare. Care facultate ar fi o optiune mai buna? Centrul Universitar de Nord - Calculatoare si Tehnologia Informatiei sau Facultatea de Stiinte - Informatica/Matematica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
curiozitate11
în 18 Iunie 2023 | curiozitate11 întreabă:

Buna seara! Am o curiozitate, deaorece pe Google nu am gasit foarte multe informatii utile. Doresc sa urmez facultatea de Instalatii si as vrea sa stiu cat de cautat este acest job si care este un salariu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AdonisXr
în 18 Iunie 2023 | AdonisXr întreabă:

Vă salut! Am nevoie de câteva răspunsuri și sfaturi utile, dar v- aș ruga doar de la cei care au trecut sau trec prin ceea ce urmeză să întreb, deoarece esențialul îl cunosc. Am aproape 18...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iunie 2023 |

Buna, stie cineva daca se organizeaza cursuri de Tehnician Chimist in Bucuresti? Lucrez in domeniu si as avea nevoie de calificare pentru un post mai bun. Multumesc!

3
Răspunde Raportează
___Enzo
în 18 Iunie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Sunt meteorologi care nu lucrează în weekend și lucrează doar de luni până vineri până în ora 19?

7
Răspunde Raportează
nastaseelenacristina
în 18 Iunie 2023 | nastaseelenacristina întreabă:

A facut cineva asistenta sociala la teologie Bucuresti? Cum vi se pare grea, usoara? Mai multe detalii sunt binevenite, multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 18 Iunie 2023 | Domexd întreabă:

Dacă sa speram ca în viitor scap de anxietate și depresie prin planul meu de a invata si aplica psihologie si neurostiinte, dacă o sa dau la Facultatea de Istorie ca mie întotdeauna de la scoala ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alessio223
în 18 Iunie 2023 | Alessio223 întreabă:

Salut,dacă urmez un liceu cu profil economic și nu mai fac nici o facultate as putea urma un job doar pe profil economic?

1
Răspunde Raportează
StefanIohan
în 17 Iunie 2023 | StefanIohan întreabă:

Am nevoie de ajutorul cameramanilor si al fotografilor. Vreau să imi incep cariera in video content (nunți, botezuri, evenimente, reclame etc) Ce fel de tarife ar trebui să îmi pun la o ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Iitm
în 17 Iunie 2023 | Iitm întreabă:

Bună ziua! Exista facultatea de zoologie în Cluj? Ce salariu are un zoolog? Este o meserie bună? Vă mulțumesc! Este urgent!

1
Răspunde Raportează
RobyRobyhbuhwa
în 17 Iunie 2023 | RobyRobyhbuhwa întreabă:

Un slogan pentru un magazin de Articole de Pescuit?

4
Răspunde Raportează
brokxy
în 17 Iunie 2023 | brokxy întreabă:

Am dreptul sa trec pe CV că nu am mai lucrat? Nu mai pot. Nu mă acceptă nicăieri. Înainte lucram la fast food si as vrea să schimb. Plus angajatorii se uita urat la mine cand zic ca am lucrat 3 ani...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
siekdldd
în 17 Iunie 2023 | siekdldd întreabă:

Buna. Am terminat acum clasa a11a si as vrea sa ma transfer de la mate info la filologie sau stiinte sociale. Cand ma pot transfera, cand aflu daca mi s- a aprobat transferul si la ce trebuie sa dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
carlyy1765
în 16 Iunie 2023 | carlyy1765 întreabă:

Armata e frumoasa? Cum credeți ca este văzuta o femeie in armata? Ce materii trebuie sa aprofundezi pentru a intra la o academie militara sau la un liceu militar? Și nu in ultimul rand, unde as putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
t8t7s21
în 16 Iunie 2023 | t8t7s21 întreabă:

Salut tuturor! Doresc sa dau la politehica anul acesta si mai pe scurt vreau sa ma axez pe partea de informatica/programare. As vrea sa stiu cam la ce specializare sa merg si care ar fi cele mai apropiate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
___qIS2
în 16 Iunie 2023 | ___qIS2 întreabă:

Bună! Am nevoie de niște sfaturi! Săptămâna viitoare am o gala foarte importantă de dans sportiv și am emoții. Tremur mereu când mă gândesc la gala și nu pot să mă concentrez pe coregrafie,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dawsonxl
în 16 Iunie 2023 | dawsonxl întreabă:

Puteti va rog frumos sa ma ajutati cu niste detalii despre eseul motivational pentru facultatea de sociologie? Eu vreau sa optez pentru Sociologie (In Bucuresti) in limba engleza doar ca nu stiu ce trebuie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andraxandra12345
în 16 Iunie 2023 | Andraxandra12345 întreabă:

Bună grup! Ce face mai exact un ajutor de ospătar? Sunt angajată pe o lună și de Luni încep prima zi. Mi s- a zis că sunt în probă 5 zile și după decide dacă mai prelungim contractul... ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andreea8906
în 16 Iunie 2023 | Andreea8906 întreabă:

Hello! Stie cineva daca ma pot angaja la gradinita de stat ca si asistenta medicala fara diploma de bac?

3
Răspunde Raportează
troleibuz
în 16 Iunie 2023 | troleibuz întreabă:

Credeti ca o sa dispara notarii in urmatorii zece ani?

13
Răspunde Raportează
snowyy
în 16 Iunie 2023 | snowyy întreabă:

Ce salariu are un lucrator comercial la un magazin de imbracaminte? Firma este New Yorker, un magazin destul de cunoscut si popular in randul tinerilor si adolescentilor. M- as angaja part- time luna ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Smmo
în 16 Iunie 2023 | Smmo întreabă:

V-a placut in mod deosebit sa lucrati undeva? Daca da, ce v-a placut?

5
Răspunde Raportează
dawsonxl
în 15 Iunie 2023 | dawsonxl întreabă:

A fost cineva la Facultatea de Sociologie din Bucuresti pe specializarea Sociologie dar in limba engleza? Ce materii se fac? Daca acolo sunt doar straini care vin sa invete in engleza sau daca este chiar...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
user24820103742028384
în 15 Iunie 2023 | user24820103742028384 întreabă:

Ce înseamnă mențiune? Adică când iei mențiune ce se întâmplă

3
Răspunde Raportează
Iitm
în 15 Iunie 2023 | Iitm întreabă:

Vreau să mă fac neurobiolog (omul care se ocupă cu studierea celulelor din sistemul nervos, deci nu neurolog, medicul), aș vrea să știu: 1. Cât castiga? 2. Ce facultate trebuie sa fac? 3. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreea_Brandus_1995
în 14 Iunie 2023 | Andreea_Brandus_1995 întreabă:

La facultatea de Comunicare si relatii publice este de citit? Daca da, cat de mult. Asa imi place sa citesc, dar nu pot spune ca is innebunita.

19
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 14 Iunie 2023 | CMGeorge98 întreabă:

Salutare! Recent m- am angajat ca si curier la o firma de curierat ( nu tazz, nu glovo etc) si cum sa zic, imi este cam frica de ce o sa urmeze. Sunt o persoana introvertita, timida, fricoasa, si ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 13 Iunie 2023 | CMGeorge98 întreabă:

Salutare! Poate cineva sa-mi recomande cateva joburi pentru oameni introvertiti, timizi? (joburi cat de cat ok) Multumesc!

14
Răspunde Raportează
Deea14onu
în 13 Iunie 2023 | Deea14onu întreabă:

Buna! Pe ce profil poți întra la liceu de medicina?

10
Răspunde Raportează
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian021
    trimisă pe 17 Decembrie

AndreiAdrian021 întreabă:

De ce unii sunt bogati iar altii saraci? De ce nu suntem la fel egali pentru a nu exista invidii rautati batjocura?
    34 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 17 ore

LisaJulie întreabă:

Voi aveți bani puși deoparte? Suntem cam pe ultimele locuri la economisire din Uniune și din Europa!
    33 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 10 ore

9PM întreabă:

Cât o sa mai îndurăm taxele astea și scumpirile in lanț ce nu se mai opresc? Cât mai tolerăm? De ce nu iese revoluție?
    23 răspunsuri
  • AndreiAdrian021
    trimisă acum 21 ore

AndreiAdrian021 întreabă:

De ce unii sunt urati iar altii frumosi? De ce nu suntem toti la fel pentru a nu maii exista invidie rautate ura batjocura?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.386
  • Întrebări: 3.954.213
  • Răspunsuri: 17.661.183
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Selena Gomez

Selena Gomez

Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)

Start quiz
Categorii
  • 652.078 Adolescenţi
  • 55.608 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.863 Auto & Moto
  • 144.256 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.102 Carieră
  • 20.357 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.294 Conversaţii