Cum pot usca un covor in cateva minute?
Toti pomii fructiferi din gradina care i- am plantat in anii anteriori merg bine in afara de ciresi.Din 6 ciresi plantati in toamna acum 2 ani, 3 dintre ei s- au uscat.De cumparat i- am cumparat de la...? (mai mult)
Cum scap de sobolani din grajdi?
Ce bormasina imi recomandati(o voi folosi doar pt mn, in casa) care sa nu depaseasca 250 lei, dar si fie buna, sa dau gauri de placere cand dau. Puteti sa-mi dati link-uri de bormasini?
Ce bormasina imi recomandati? Mentionez ca vreau s- o folosesc pentru uz casnic, sa dau vreo gaura in perete, in lemn poate din cand in candsi in fier daca este nevoie. Deci nu o s- o forjez prea tare,...? (mai mult)
Heiiiii! Ajutati.ma va rog! Deci. Azi am folosit mai mult fara oprire o bormasina Stern cu acumulator... Si seara cand sa o bag la locul ei scotea fum si nu am observato fiindca ploua... Deci. De ce ...? (mai mult)
care firma e mai buna stihl sau husqvarna?
as vrea sa stiu cum se cheama masina aia de masurat cat curent electric e acolo, 2.cat costa o masina de aia?, 3.cand se termina vacanta de paste (fiul meu este an clasa 6)?
Salutari Spuneti-mi va rog daca se poate inlocui mandrina cu cheie sau automata a unei bormasini cu mandina sds. Mersi!
Intai infloresc sau inverzesc pomii?
Hei! Buna! Ma puteti ajuta? Cum pot mentine mai bine curatenia in casa si cum ii pot influenta si pe fratii mei sa faca acest lucru? Ador curatenia, dar nu imi place foarte mult sa o fac.
Buna a cumpărat matusa mea cloramina t pt fantana (pt apa) dar am citit pe net ca nu este buna decât pt dezinfectarea obiectelor etc... Vreau un răspuns sa bage in fântâna sau nu....si daca da...? (mai mult)
Cat plateste cineva pe luna la locuintele sociale rm.valcea la garsoniera?
Hei TPU, știu că e o întrebare stupidă, dar dacă e sărbătoare intr-o zi, e păcat sa bag haine la spalat? Până la urmă nu le spăl eu...
Vreau sa cumpar de pe internet seminte de legume, diverse tipuri, soiuri! Am gasit legume ecologice, sa inteleg ca daca sunt ecologice pot pastra semintele pe care sa le sadesc eu anul viitor...? (mai mult)
Cat timp ii trebuie unei fundatii sa se usuce?
Cat trebuie sa las fundatia sa se usuce inainte sa ma pot juca baschet pe ea? Multumesc!:D
Stiti cumva daca exista firme care se ocupa cu reperatii de covoare? Am un covor ars cu tigare in cateva locuri si se vede urat si nici sa l arunc nu mi vine ca este nou. Multumesc!
Am o mare problema imi renovez camera si nu stiu cum s- o fac! Eu am aproape 12 ani si mai am o mare problema: am un frate si va trebui sa ne placa la amandoi camera asa ca ce m- ati sfatui? ...? (mai mult)
vreau sa fac un pistol din PVC, doar ca tresa fac niste cotituri la 90 O(O=Grade), cum? cu foc? cum? daca mai stizi metode scrieti! va rog.
Salutare. Ma confrunt cu o dilema care ma nelinisteste pe zi ce trece. Dilema ar consta in faptul ca incepand de la inceputul iernii in camera mea se simte un miros urat si nu stiu car ar fi cauza. M- ...? (mai mult)
De curiozitate, am cautat apartamente de vanzare in alte tari, insa am gasit doar de inchiriat camere la hoteluri... Ca sa iti cumperi/sa inchiriezi un apartament, pe luna, o poti face pe internet...? (mai mult)
Cum pot face o pana la o roata de bicicleta care nu are camera?
Ceva usor de primavara- vara, prin aprilie- mai gustari fara tehnologie(mixer, cuptor s. a. m. d.:) sucuri, inghetata, ceva din mere se poate si de pe site- uri, dar asa puteam cauta si eu si poate...? (mai mult)
Ce pastile trebuie sa dau la pui dacă nu mai mănâncă? Fundițe
cum fac o prastie pentru vrabii sau o arma ceva, ca tot isi fac nevoile pe masina mea, si nu am chef sa o spal de 2 ori pe sapt. a si nu am unde altundeva sa mut masina.
Salutare TPU,pamantul rosu amestecat cu putin pamant negru, este prielnic pentru lamai? Acord funda!:*
astăzi am pus butelia ca de obicei corect și când i- am dat drumul a fâsâit ceasul buteliei și acum scăpa gaz incontinuu pe gaura aia din mijlocul ceasului. E normal sa se întâmple...? (mai mult)
dupa paste, vreau sa imi redecorez casa, si vreau sa incep prin sufragerie, dar am o nelamurire :), mobila din camera e de culoarea teracotei, canapelele si fotoliile sunt in 2 nuante de...? (mai mult)
am fost plecat la un coleg si am lasat pc- ul in priza.Cand am venit l- am intrebat pe tata de ce a scos pc- ul din priza ( era scos din priza cand am venit ) si tata cica ca s- a oprit energia...? (mai mult)
SAll! Vreau sa fac o chisita pentru oua ca aici : http://www.youtube.com/watch?v=Y5CmT6BIsWc..dar se poate inlocui firul de cal? Ca nu am... Daca da cu ce?
Hei TPU Imi puteti spune niste chestii dragute, accesorii pentru Paste? Sa le pot face manual. Poate sa fie si poze. Va rog ajutati-ma =} Dau funda :3
Ma numesc Vasile. Am o intrebare, am o casa la tara cu acoperis lindab culoare maro si geamuri culoarea stejarului. Ce culoare sar portrivi fatadei? Va multumes anticipat
Am si eu o intrebare! De curand am facut si eu o constructie noua langa casa parintilor mei la distanta de 1, 30 m si vreau sa stiu daca este posibil sa ma leg la curent de la ei, adica prin...? (mai mult)
Ieri am spart din greseala un ornament de la lustra si era din sticla. Problema este ca acel ornament era vechi. Mai am unul si vreau sa fac unul la fel. Are cineva idee unde pot sa il fac?
Cam cat m-ar costa sa fac o baie la tara? am camera deja
Am avut un sarpe in casa dar am chemat un vecin si lo aruncat peste drum ce sa fac sa scap de ei?
Am si eu o intrebare referitoare la tava tin minte ca eu cand am lucrat in bucatarie mie imi spune-a bucatarul sa aduc tava dar are si o alta denumire stie cineva?
Daca am scapat telefonul in put si am scos telefonul dar bateria a ramas si e imposibil de scos, poate afecta in vreun fel apa?
Nu prea ma pricep in domeniu, dar mi- a trecut prin cap sa- mi revopsesc gardul de beton si am nevoie de cateva sfaturi si lamuriri la urmatoarele intrebari.: Gardul are circa 150 m lungime, ...? (mai mult)
Buna ziua as dori sa stiu de ce nu mi- au iesit florile in ghiveci prin luna februarie am plantat in ghivece seminte de (petunie.garoafa) si le- am udat dupa zilnic dar nimic nici in ziua de azi nu a iesit...? (mai mult)
Se pot pune plase de țânțari la geamurile de mansarda? Cum? Am întrebat la firme de termopane și nu au.
Cat costa sa darami doi pereti din rigips?
Buna dimineata, am plantat si eu rasadurile in solar acum o saptamana, iar dupa 2 zile am vazut ca a inceput sa li se albeasca frunzele, stie cineva ceva? A mai patit cineva asta? Astept raspuns, va...? (mai mult)
Salut unde gasesc si eu un proiect despre instalatia de iluminat de interior cu desene cu protectia munci etc astept raspuns ofer si funda
Va salut cu respect pe toti care povatuiti cu raspunsuri! As dori sa aflu si eu cum este recomandat sa se izoleze o casa din pamant(chirpici).Mai exact ma intereseaza ce fel de materiale izolante recomandati...? (mai mult)
am cumpărat o sarma și este cam tare, exista un mod în care sa o fac mai moale? scuze categoria
Buna ziua! As dori sa stiu daca este vreo modalitate prin care se poate cumpara o masina in rate fara avans si fara imprumut la banca.Si daca da imi puteti recomanda un site sau ceva?
am si eu niste pavaje din beton care sau murdarit cu beton bun am chemat niste constructori sa- mi faca si mie terasele cu mozaic si au turnat sapa (au murdarit u beton) au turnat mozaiul (iar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
Mariuslogitech întreabă:
laptecucereale22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!