TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
Lepadatu_Narcisa_Catalina_1997
în 19 Aprilie 2015 | Lepadatu_Narcisa_Catalina_1997 întreabă:

Cum pot usca un covor in cateva minute?

1
Răspunde Raportează
raulinho0805
în 19 Aprilie 2015 | raulinho0805 întreabă:

Toti pomii fructiferi din gradina care i- am plantat in anii anteriori merg bine in afara de ciresi.Din 6 ciresi plantati in toamna acum 2 ani, 3 dintre ei s- au uscat.De cumparat i- am cumparat de la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Crainiciuc_Irina_1971
în 19 Aprilie 2015 | Crainiciuc_Irina_1971 întreabă:

Cum scap de sobolani din grajdi?

4
Răspunde Raportează
PlayFreestyleFun
în 19 Aprilie 2015 | PlayFreestyleFun întreabă:

Ce bormasina imi recomandati(o voi folosi doar pt mn, in casa) care sa nu depaseasca 250 lei, dar si fie buna, sa dau gauri de placere cand dau. Puteti sa-mi dati link-uri de bormasini?

3
Răspunde Raportează
PlayFreestyleFun
în 19 Aprilie 2015 | PlayFreestyleFun întreabă:

Ce bormasina imi recomandati? Mentionez ca vreau s- o folosesc pentru uz casnic, sa dau vreo gaura in perete, in lemn poate din cand in candsi in fier daca este nevoie. Deci nu o s- o forjez prea tare,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonimaaaaaaaa200000000000000000000000
în 18 Aprilie 2015 | anonimaaaaaaaa200000000000000000000000 întreabă:

Heiiiii! Ajutati.ma va rog! Deci. Azi am folosit mai mult fara oprire o bormasina Stern cu acumulator... Si seara cand sa o bag la locul ei scotea fum si nu am observato fiindca ploua... Deci. De ce ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ioan_Ani_1999
în 18 Aprilie 2015 | Ioan_Ani_1999 întreabă:

care firma e mai buna stihl sau husqvarna?

4
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 18 Aprilie 2015 | SasaSasa2000 întreabă:

as vrea sa stiu cum se cheama masina aia de masurat cat curent electric e acolo, 2.cat costa o masina de aia?, 3.cand se termina vacanta de paste (fiul meu este an clasa 6)?

3
Răspunde Raportează
NeluFerchi
în 18 Aprilie 2015 | NeluFerchi întreabă:

Salutari Spuneti-mi va rog daca se poate inlocui mandrina cu cheie sau automata a unei bormasini cu mandina sds. Mersi!

1
Răspunde Raportează
afdafd
în 17 Aprilie 2015 | afdafd întreabă:

Intai infloresc sau inverzesc pomii?

5
Răspunde Raportează
AnaMariaAurelia
în 17 Aprilie 2015 | AnaMariaAurelia întreabă:

Hei! Buna! Ma puteti ajuta? Cum pot mentine mai bine curatenia in casa si cum ii pot influenta si pe fratii mei sa faca acest lucru? Ador curatenia, dar nu imi place foarte mult sa o fac.

4
Răspunde Raportează
MariaMaia879
în 17 Aprilie 2015 | MariaMaia879 întreabă:

Buna a cumpărat matusa mea cloramina t pt fantana (pt apa) dar am citit pe net ca nu este buna decât pt dezinfectarea obiectelor etc... Vreau un răspuns sa bage in fântâna sau nu....si daca da...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
adinamastan
în 17 Aprilie 2015 | adinamastan întreabă:

Cat plateste cineva pe luna la locuintele sociale rm.valcea la garsoniera?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2015 |

Hei TPU, știu că e o întrebare stupidă, dar dacă e sărbătoare intr-o zi, e păcat sa bag haine la spalat? Până la urmă nu le spăl eu...

5
Răspunde Raportează
neoficial2302
în 16 Aprilie 2015 | neoficial2302 întreabă:

Vreau sa cumpar de pe internet seminte de legume, diverse tipuri, soiuri! Am gasit legume ecologice, sa inteleg ca daca sunt ecologice pot pastra semintele pe care sa le sadesc eu anul viitor...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LoLMario
în 16 Aprilie 2015 | LoLMario întreabă:

Cat timp ii trebuie unei fundatii sa se usuce?

4
Răspunde Raportează
Ana_Andreea_1997
în 16 Aprilie 2015 | Ana_Andreea_1997 întreabă:

Buna a cumpărat matusa mea cloramina t pt fantana (pt apa) dar am citit pe net ca nu este buna decât pt dezinfectarea obiectelor etc... Vreau un răspuns sa bage in fântâna sau nu....si daca da...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LoLMario
în 15 Aprilie 2015 | LoLMario întreabă:

Cat trebuie sa las fundatia sa se usuce inainte sa ma pot juca baschet pe ea? Multumesc!:D

2
Răspunde Raportează
BosuLick96
în 15 Aprilie 2015 | BosuLick96 întreabă:

Stiti cumva daca exista firme care se ocupa cu reperatii de covoare? Am un covor ars cu tigare in cateva locuri si se vede urat si nici sa l arunc nu mi vine ca este nou. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Balan_M?ry_1995
în 15 Aprilie 2015 | Balan_M?ry_1995 întreabă:

Am o mare problema imi renovez camera si nu stiu cum s- o fac! Eu am aproape 12 ani si mai am o mare problema: am un frate si va trebui sa ne placa la amandoi camera asa ca ce m- ati sfatui? ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 15 Aprilie 2015 | SasaSasa2000 întreabă:

vreau sa fac un pistol din PVC, doar ca tresa fac niste cotituri la 90 O(O=Grade), cum? cu foc? cum? daca mai stizi metode scrieti! va rog.

11
Răspunde Raportează
extasycash
în 15 Aprilie 2015 | extasycash întreabă:

Salutare. Ma confrunt cu o dilema care ma nelinisteste pe zi ce trece. Dilema ar consta in faptul ca incepand de la inceputul iernii in camera mea se simte un miros urat si nu stiu car ar fi cauza. M- ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
LeeJiEun
în 14 Aprilie 2015 | LeeJiEun întreabă:

De curiozitate, am cautat apartamente de vanzare in alte tari, insa am gasit doar de inchiriat camere la hoteluri... Ca sa iti cumperi/sa inchiriezi un apartament, pe luna, o poti face pe internet...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2015 |

Cum pot face o pana la o roata de bicicleta care nu are camera?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2015 |

Ceva usor de primavara- vara, prin aprilie- mai gustari fara tehnologie(mixer, cuptor s. a. m. d.:) sucuri, inghetata, ceva din mere se poate si de pe site- uri, dar asa puteam cauta si eu si poate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
farucko7602
în 13 Aprilie 2015 | farucko7602 întreabă:

Ce pastile trebuie sa dau la pui dacă nu mai mănâncă? Fundițe

2
Răspunde Raportează
Jianny
în 13 Aprilie 2015 | Jianny întreabă:

cum fac o prastie pentru vrabii sau o arma ceva, ca tot isi fac nevoile pe masina mea, si nu am chef sa o spal de 2 ori pe sapt. a si nu am unde altundeva sa mut masina.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Aprilie 2015 |

Salutare TPU,pamantul rosu amestecat cu putin pamant negru, este prielnic pentru lamai? Acord funda!:*

3
Răspunde Raportează
Razvan892
în 11 Aprilie 2015 | Razvan892 întreabă:

astăzi am pus butelia ca de obicei corect și când i- am dat drumul a fâsâit ceasul buteliei și acum scăpa gaz incontinuu pe gaura aia din mijlocul ceasului. E normal sa se întâmple...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2015 |

dupa paste, vreau sa imi redecorez casa, si vreau sa incep prin sufragerie, dar am o nelamurire :), mobila din camera e de culoarea teracotei, canapelele si fotoliile sunt in 2 nuante de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CatalinPTM
în 10 Aprilie 2015 | CatalinPTM întreabă:

am fost plecat la un coleg si am lasat pc- ul in priza.Cand am venit l- am intrebat pe tata de ce a scos pc- ul din priza ( era scos din priza cand am venit ) si tata cica ca s- a oprit energia...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AndreeaLove10
în 10 Aprilie 2015 | AndreeaLove10 întreabă:

SAll! Vreau sa fac o chisita pentru oua ca aici : http://www.youtube.com/watch?v=Y5CmT6BIsWc..dar se poate inlocui firul de cal? Ca nu am... Daca da cu ce?

1
Răspunde Raportează
thisgirl
în 10 Aprilie 2015 | thisgirl întreabă:

Hei TPU Imi puteti spune niste chestii dragute, accesorii pentru Paste? Sa le pot face manual. Poate sa fie si poze. Va rog ajutati-ma =} Dau funda :3

1
Răspunde Raportează
Pinzaru_Denis_1995
în 10 Aprilie 2015 | Pinzaru_Denis_1995 întreabă:

Ma numesc Vasile. Am o intrebare, am o casa la tara cu acoperis lindab culoare maro si geamuri culoarea stejarului. Ce culoare sar portrivi fatadei? Va multumes anticipat

3
Răspunde Raportează
Alex06Flo
în 9 Aprilie 2015 | Alex06Flo întreabă:

Am si eu o intrebare! De curand am facut si eu o constructie noua langa casa parintilor mei la distanta de 1, 30 m si vreau sa stiu daca este posibil sa ma leg la curent de la ei, adica prin...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonymous2899
în 9 Aprilie 2015 | Anonymous2899 întreabă:

Ieri am spart din greseala un ornament de la lustra si era din sticla. Problema este ca acel ornament era vechi. Mai am unul si vreau sa fac unul la fel. Are cineva idee unde pot sa il fac?

2
Răspunde Raportează
Alin1995312
în 9 Aprilie 2015 | Alin1995312 întreabă:

Cam cat m-ar costa sa fac o baie la tara? am camera deja

4
Răspunde Raportează
Leauta_Ionut_1998
în 9 Aprilie 2015 | Leauta_Ionut_1998 întreabă:

Am avut un sarpe in casa dar am chemat un vecin si lo aruncat peste drum ce sa fac sa scap de ei?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Aprilie 2015 |

Am si eu o intrebare referitoare la tava tin minte ca eu cand am lucrat in bucatarie mie imi spune-a bucatarul sa aduc tava dar are si o alta denumire stie cineva?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Aprilie 2015 |

Daca am scapat telefonul in put si am scos telefonul dar bateria a ramas si e imposibil de scos, poate afecta in vreun fel apa?

4
Răspunde Raportează
darkusss
în 8 Aprilie 2015 | darkusss întreabă:

Nu prea ma pricep in domeniu, dar mi- a trecut prin cap sa- mi revopsesc gardul de beton si am nevoie de cateva sfaturi si lamuriri la urmatoarele intrebari.: Gardul are circa 150 m lungime, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dorin_Rosu_1997
în 7 Aprilie 2015 | Dorin_Rosu_1997 întreabă:

Buna ziua as dori sa stiu de ce nu mi- au iesit florile in ghiveci prin luna februarie am plantat in ghivece seminte de (petunie.garoafa) si le- am udat dupa zilnic dar nimic nici in ziua de azi nu a iesit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlliumUstum
în 7 Aprilie 2015 | AlliumUstum întreabă:

Se pot pune plase de țânțari la geamurile de mansarda? Cum? Am întrebat la firme de termopane și nu au.

5
Răspunde Raportează
Adella05
în 7 Aprilie 2015 | Adella05 întreabă:

Cat costa sa darami doi pereti din rigips?

2
Răspunde Raportează
AlexandruPopescu7
în 7 Aprilie 2015 | AlexandruPopescu7 întreabă:

Buna dimineata, am plantat si eu rasadurile in solar acum o saptamana, iar dupa 2 zile am vazut ca a inceput sa li se albeasca frunzele, stie cineva ceva? A mai patit cineva asta? Astept raspuns, va...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
benga94
în 6 Aprilie 2015 | benga94 întreabă:

Salut unde gasesc si eu un proiect despre instalatia de iluminat de interior cu desene cu protectia munci etc astept raspuns ofer si funda

1
Răspunde Raportează
vict0rpreda
în 6 Aprilie 2015 | vict0rpreda întreabă:

Va salut cu respect pe toti care povatuiti cu raspunsuri! As dori sa aflu si eu cum este recomandat sa se izoleze o casa din pamant(chirpici).Mai exact ma intereseaza ce fel de materiale izolante recomandati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bemywishxd
în 6 Aprilie 2015 | bemywishxd întreabă:

am cumpărat o sarma și este cam tare, exista un mod în care sa o fac mai moale? scuze categoria

5
Răspunde Raportează
Stefan1219
în 6 Aprilie 2015 | Stefan1219 întreabă:

Buna ziua! As dori sa stiu daca este vreo modalitate prin care se poate cumpara o masina in rate fara avans si fara imprumut la banca.Si daca da imi puteti recomanda un site sau ceva?

3
Răspunde Raportează
lungullg
în 6 Aprilie 2015 | lungullg întreabă:

am si eu niste pavaje din beton care sau murdarit cu beton bun am chemat niste constructori sa- mi faca si mie terasele cu mozaic si au turnat sapa (au murdarit u beton) au turnat mozaiul (iar...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Balan_Marian_1997_D8Mk
    trimisă acum 21 ore

Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:

Salut, Sunt utilizator de iphone XR, :))) are ceva vechime stiu, din 2018 doar ca as dori sa il schimb. Sunt genul de persoana ce prefera long term, securitate, baterie (acesta e motivul luari...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Mariuslogitech
    trimisă pe 13 Decembrie

Mariuslogitech întreabă:

Salut, Am si eu nevoie de un sfat.Am un vecin care sta la etajul 7 iar eu la 2 si al c?rui aparat se AC face condens.Imi pica pe pervaz pic?turile de fac un zgomot infernal.Am vorbit cu el de nenum?rate...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • laptecucereale22
    trimisă acum 11 ore

laptecucereale22 întreabă:

Aveti vreo idee unde pot lucra doar in weekend? Eu nu gasesc altceva decat McDonald's care ar putea sa accepte asa ceva. (fara experienta/entry level)
    8 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 12 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Sunt intr adevar oameni care pot sa spuna ce e cu tine doar pentru ca se uita la aura ta? E adevarat?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.307
  • Întrebări: 3.954.087
  • Răspunsuri: 17.660.286
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Delia

Delia

O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 652.072 Adolescenţi
  • 55.606 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.854 Auto & Moto
  • 144.254 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.098 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.279 Conversaţii