Ce sa aleg dintre un telefon la 500 lei si o usa la dormitor tot de 500 lei?
am un acvariu de aprox.60l si pe peretele din fata direct pe mijloc am lipite doua fasii de sticla late cam de 3cm de sus in jos care sunt lipite cu silicon.Erau folosite pentru a desparti...? (mai mult)
Cum sa faci curatenie in camera, rapid dar frumos?
Stau intr- o chirie, si intr- o zi proprietara a intrat in curte, a intrat in garaj si a luat drujba tatalui meu.Ea a intrat cu forta in curte, deoarece cand am ajuns acasa cu mama mea ca am fost...? (mai mult)
Ce culoare sa imi vopsesc camera? Tin sa mentionez ca am parchetu si mobila alb negru!
Cine are un hamster băiat.Nu contează culoarea.Persoana care are să fie din Tulcea.Am nevoie de un hamster mascul fiindcă am două femele și se bat.Am tot căutat un haster.Prin pet shop- uri, OLX.ro,...? (mai mult)
O suprafata lucioasa era colorata in alb. Nu stiu cum am facut, dar am scrijelit si acum se vede foarte urat in unele parti in care s- a luat vopseaua. Ce pot face pentru a o colora la loc? Raspuns rapid...? (mai mult)
Probabil o intrebare prosteasca... :) Centrala termica consuma mai putin daca gradele pentru apa calda sunt mai mici?
Scz știți vreo agenție de casa in Londra? Vreau sa îmi iau o casa pe pământ, nimic foarte scump, sau in cel mai rău caz un apartament la parter cu gradina. As vrea o casa pe un deal sa am priveliste,...? (mai mult)
Vreu sa- mi decorez camera dar nu cam am idee cum.e o camera simpla cu dormitor, masa de calculator si alte lucruri, , as vrea ceva mai copilaresc dar nu cu benzi desenate si chestii... Puteti sa- mi ...? (mai mult)
Buna,se pricepe cineva sa puna parchet cu clik? trebuie lipit cu ceva? mi-am pus si se misca in cateva locuri ce ar tebui sa fac? multumesc
am si eu cateva probleme cu centrala termica pe gaz, daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns calificat: 1.Am achizitionat o centrala Ferolli Domoproject 24 kw acum 2 luni, am montat...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi astfel de mobila? http://s3.postimg.org/krgjefgb7/Foto_Ivona_Ambienti_69441.jpg Sau daca nu se gaseste in Romania ceva asemanator.Patul sa fie incorporat/ascuns.
Salut.am o mimosa pudica si acum ca nu prea mai e lumina afara s- au dus toate frunzele este decat batul din care ies frunzele.credeti ca o sa isi revina? o sa ii dea alte frunze? ce pot face? astept...? (mai mult)
Buna ziua as dori o informatie am cumparat acest suport de perete pentru Tv, inauntru cutiei a venit cu multe multe suruburi care nu se folosesc, are si 3 dibluri cu suruburi desi suportul are 6 gauri...? (mai mult)
Funda! Ceau! Am o masina de spalat Zanussi zwg 5145, care atunci cand il pun sa spele la 40 sau 30 de grade nu se mai opreste deloc(automat asa cum ar trebui sa faca, ca si orice masina de spalat), ...? (mai mult)
Buna,am o centrala protherm panther si nu mai produce apa calda, cod de avarie F 1 stie cineva ce pot face? multumesc.
Artistilor, ce decoratiune sa pun pe peretele asta? Vreau ceva mai mare de 50x50 care sa mearga cu tavanul si dressing-ul. http://oi59.tinypic.com/zkk18g.jpg
Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Vreau sa stiu cum pot scoate si eu niste pete de lac pt lemn de pe haine :(. Multumesc pentru raspunsuri!
Stiti cumva daca la Dedeman in Sibiu va fi black friday? Cand va fi? Au reduceri la produsele gen zapada artificiala?
as avea o intrebare, Bonnsaiului meu Carmona ai cresc zilnic frunzulite mici si de un verde deschis, nu ca nu mi- ar placea asta dar mi se pare cam ciudat, bonsaii nu ar trebui sa creasca incet...? (mai mult)
As avea o intrebare pentru cine stie si se ocupa cu ingrijirea trandafirilor. Am doi trandafiri unul rosu si unul roz, erau butasi in primavara cand i- am cumparat. I- am plantat in niste ghivece si i-...? (mai mult)
Stie cineva daca am cocosi de casa si gaini cumparate ouatoare ma refer la puicutele selectate pot sa pun oua la clocit? si ma mai puteti ajuta cu ceva? cum arata un ou fecundat ce are inauntru?
am cumparat o floare steaua craciunului cumparata cineva mi-a zis ca nu rezista mult! As vrea sa stiu daca rezista?
Care este diferenta dintre un sapun normal si cel de rufe? Ma intereseaza proprietatiile, deoarece as dori sa fac un detergent de rufe si vreau sa folosesc sapun de casa in loc de sapun de rufe, in...? (mai mult)
Wasabi rezista iarna in sera? Pana la ce temperaturi rezista si ce sol prefera? ( nu imi dati site-uri ca m-am uitat dar inca nu sunt lamurit)
Salutare, se poate folosi silicon acrylic RINO galben pentru lipirea unor baghete de polistiren pe tavan?, pentru ca pe tub nu scrie ca se poate folosi si pentru polistiren. dau funda! multumesc.
Buna :) stiu ca intrebarea mea este cam stupida, dar va rog ajutati-ma as vrea sa gatesc ceva delicios dar nu stiu ce. Voi ce gatiti?
Stie cineva daca am cocosi de casa si gaini cumparate ouatoare ma refer la puicutele selectate pot sa pun oua la clocit? si ma mai puteti ajuta cu ceva? cum araa un ou fecundat ce are inauntru?
Cum se altoieste vita de vie si cat tamp trebuie sa o tin in apa ca sa faca radacina?
Am doi ani de cand m- am mutat la bloc iar casa mea a ramas in paragina. Ideea este ca m- am mutat inapoi si m- am saturat de atatia soareci. fiind singuri in casa au avut cum sa se inmulteasca....? (mai mult)
Salut, Am o bormasina Bosch 20- 2re cu una sau mai multe bobine de pe rotor in scurt, cateva lamele de cupru sunt innegrite si sunt partial dezlipite. Am desfacut bormasina si am doar rotorul aflat...? (mai mult)
Vreau sa reglaz un carburator de drujba chinezeasca si nu prea ma pricep uni spun sa strang L si H la maxim si sa le dau o tura inapoi alti spun de o tura si jumatate nu mai inteleg nimic am incercat ...? (mai mult)
Auziti, cred ca stiti instalatille acelea dragute ce se pun prin dormitoare. Aveti idee cu ce as putea sa le lipesc de pereti? Imi plac mult, dar am peretii albi si nu as vrea sa- i murdaresc prea...? (mai mult)
La cat timp trebuie schimbat tapetul daca acesta este intretinut?
Buna am tencuit soclul casei cu tencuiala marmurata dar am folosit pentru a termina o galeata cu o alta nuanta si nu arata bine.Acum vreau sa refac totul dar nu stiu daca pot sa dau peste tebcuiala marmurata...? (mai mult)
Hei, TPU! As vrea sa- mi decorez camera dragut.Peretii camerei mele sunt deja bleo.Nu stiu ce ar da bine... M- am gandit sa pun deasupra patului niste litere(facute din hartie) si sa formez "Sweet Dreams"...? (mai mult)
Cum se executa o gaura intr- un perete, pe ambele parti? Vreau sa fac o gaura in perete pentru un cablu sau o conducta. Problema e ca la iesire burghiul face "efect glont" adica se desprinde o parte ...? (mai mult)
Heei. Am vazut cateva imagini pe internet cu anumite poze cu clatite facute cu niste ingrediente speciale: banane si oua. A incercat cineva? Ce gust au? Multumesc anticipat
Daca vreau sa transform baie de serviciu in baie cu cada, chiar si din aia mica, cu cabina, ar inseamna ca nu mai pune niciun alt dulap, nu? Credeti ca ar avea loc sau mai bine pun doar raft?
O ruda de a mea are un contor electric cu afisaj electronic.Si m- o mus naiba si am apasat intr- o zi pe butonul rosu de acolo sa vad cati kW are..De atunci este blocat, naiba sa- l ia ca afiseaza...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati intr- o problema: vreau sa sterg baitul pe care l- am dat din greseala pe lemn; stiti cum sa fac? Trebuia sa las lemnul natur, nu sa- l colorez cu bait, deci...? (mai mult)
Îmi poate da cineva de un grafitizați pentru camera mea? Îmi plac jocurile video chitara si boxul.
Trebuie sa pun plinta la parchet dar va trece pe sub tevile de cupru ale caloriferului, lipita de ele chiar. Se va topi plinta subtire din PVC?
Instalatie cu teava PPR (PP PRES) la centrala termica de apartament. Sfaturi in alegerea acestui tip de instalatie: dimensiune, distanta dintre clame, izolatie la trecerea prin pereti, temp.max.de utilizre,...? (mai mult)
URGENT! Cum pot sterge marker.ul permanent de pe mobila (lemn)?
Am observat ca dupa ce scot hainele mai deschise la culoare din masina de spalat sunt pline de scame dupa spalare. Cum as putea sa scap de toata mizeria aceea? De sters am sters pe dinauntru dar vad ca...? (mai mult)
Am nevoie urgent de o proprietate a paharelor de cristal, cu ce se deosebeste el fata de paharele normale din sticla. FUNDA!!!
Cum pot scapa de gandacii de umezeala? Este casa noua, nici nu stiu de unde ies, fiind casa mare sprayurile pe la colt nu au avut efect, am folosit k300 si Raid..Gandacii astia is altfel decat aia de...? (mai mult)
Va rog dati-mi un sfat, am scaapat cerneala pe perte si nu stiu cum sa scot dau funda, ajutati-ma va rrog e ingrozitor
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!