TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
rares110
în 23 Noiembrie 2014 | rares110 întreabă:

Ce sa aleg dintre un telefon la 500 lei si o usa la dormitor tot de 500 lei?

4
Răspunde Raportează
Cozma_Otty_1999
în 23 Noiembrie 2014 | Cozma_Otty_1999 întreabă:

am un acvariu de aprox.60l si pe peretele din fata direct pe mijloc am lipite doua fasii de sticla late cam de 3cm de sus in jos care sunt lipite cu silicon.Erau folosite pentru a desparti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anisoara1609
în 22 Noiembrie 2014 | anisoara1609 întreabă:

Cum sa faci curatenie in camera, rapid dar frumos?

4
Răspunde Raportează
Laur47
în 22 Noiembrie 2014 | Laur47 întreabă:

Stau intr- o chirie, si intr- o zi proprietara a intrat in curte, a intrat in garaj si a luat drujba tatalui meu.Ea a intrat cu forta in curte, deoarece cand am ajuns acasa cu mama mea ca am fost...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IonAlex97
în 22 Noiembrie 2014 | IonAlex97 întreabă:

Ce culoare sa imi vopsesc camera? Tin sa mentionez ca am parchetu si mobila alb negru!

2
Răspunde Raportează
EleniiXD
în 22 Noiembrie 2014 | EleniiXD întreabă:

Cine are un hamster băiat.Nu contează culoarea.Persoana care are să fie din Tulcea.Am nevoie de un hamster mascul fiindcă am două femele și se bat.Am tot căutat un haster.Prin pet shop- uri, OLX.ro,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonim225
în 22 Noiembrie 2014 | Anonim225 întreabă:

O suprafata lucioasa era colorata in alb. Nu stiu cum am facut, dar am scrijelit si acum se vede foarte urat in unele parti in care s- a luat vopseaua. Ce pot face pentru a o colora la loc? Raspuns rapid...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2014 |

Probabil o intrebare prosteasca... :) Centrala termica consuma mai putin daca gradele pentru apa calda sunt mai mici?

4
Răspunde Raportează
Cosmina1206
în 22 Noiembrie 2014 | Cosmina1206 întreabă:

Scz știți vreo agenție de casa in Londra? Vreau sa îmi iau o casa pe pământ, nimic foarte scump, sau in cel mai rău caz un apartament la parter cu gradina. As vrea o casa pe un deal sa am priveliste,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
happy24
în 21 Noiembrie 2014 | happy24 întreabă:

Vreu sa- mi decorez camera dar nu cam am idee cum.e o camera simpla cu dormitor, masa de calculator si alte lucruri, , as vrea ceva mai copilaresc dar nu cu benzi desenate si chestii... Puteti sa- mi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Vadean_Ioana_1982
în 20 Noiembrie 2014 | Vadean_Ioana_1982 întreabă:

Buna,se pricepe cineva sa puna parchet cu clik? trebuie lipit cu ceva? mi-am pus si se misca in cateva locuri ce ar tebui sa fac? multumesc

5
Răspunde Raportează
viutza
în 20 Noiembrie 2014 | viutza întreabă:

am si eu cateva probleme cu centrala termica pe gaz, daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns calificat: 1.Am achizitionat o centrala Ferolli Domoproject 24 kw acum 2 luni, am montat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bulbi
în 20 Noiembrie 2014 | Bulbi întreabă:

Stie cineva unde as putea gasi astfel de mobila? http://s3.postimg.org/krgjefgb7/Foto_Ivona_Ambienti_69441.jpg Sau daca nu se gaseste in Romania ceva asemanator.Patul sa fie incorporat/ascuns.

1
Răspunde Raportează
yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo
în 20 Noiembrie 2014 | yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo întreabă:

Salut.am o mimosa pudica si acum ca nu prea mai e lumina afara s- au dus toate frunzele este decat batul din care ies frunzele.credeti ca o sa isi revina? o sa ii dea alte frunze? ce pot face? astept...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DjSannan
Întrebare recomandată în 20 Noiembrie 2014 | DjSannan întreabă:

Buna ziua as dori o informatie am cumparat acest suport de perete pentru Tv, inauntru cutiei a venit cu multe multe suruburi care nu se folosesc, are si 3 dibluri cu suruburi desi suportul are 6 gauri...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Roliii
în 19 Noiembrie 2014 | Roliii întreabă:

Funda! Ceau! Am o masina de spalat Zanussi zwg 5145, care atunci cand il pun sa spele la 40 sau 30 de grade nu se mai opreste deloc(automat asa cum ar trebui sa faca, ca si orice masina de spalat), ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
catalinhomessi
în 19 Noiembrie 2014 | catalinhomessi întreabă:

Buna,am o centrala protherm panther si nu mai produce apa calda, cod de avarie F 1 stie cineva ce pot face? multumesc.

1
Răspunde Raportează
edit28
în 19 Noiembrie 2014 | edit28 întreabă:

Artistilor, ce decoratiune sa pun pe peretele asta? Vreau ceva mai mare de 50x50 care sa mearga cu tavanul si dressing-ul. http://oi59.tinypic.com/zkk18g.jpg

3
Răspunde Raportează
Ghimpu_Adrian_1993
în 18 Noiembrie 2014 | Ghimpu_Adrian_1993 întreabă:

Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Vreau sa stiu cum pot scoate si eu niste pete de lac pt lemn de pe haine :(. Multumesc pentru raspunsuri!

2
Răspunde Raportează
Robert96Sb
în 18 Noiembrie 2014 | Robert96Sb întreabă:

Stiti cumva daca la Dedeman in Sibiu va fi black friday? Cand va fi? Au reduceri la produsele gen zapada artificiala?

1
Răspunde Raportează
Vlach
în 18 Noiembrie 2014 | Vlach întreabă:

as avea o intrebare, Bonnsaiului meu Carmona ai cresc zilnic frunzulite mici si de un verde deschis, nu ca nu mi- ar placea asta dar mi se pare cam ciudat, bonsaii nu ar trebui sa creasca incet...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
vavitza
Întrebare recomandată în 18 Noiembrie 2014 | vavitza întreabă:

As avea o intrebare pentru cine stie si se ocupa cu ingrijirea trandafirilor. Am doi trandafiri unul rosu si unul roz, erau butasi in primavara cand i- am cumparat. I- am plantat in niste ghivece si i-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 18 Noiembrie 2014 | mellisa_1721 întreabă:

Stie cineva daca am cocosi de casa si gaini cumparate ouatoare ma refer la puicutele selectate pot sa pun oua la clocit? si ma mai puteti ajuta cu ceva? cum arata un ou fecundat ce are inauntru?

6
Răspunde Raportează
Claudya54
în 17 Noiembrie 2014 | Claudya54 întreabă:

am cumparat o floare steaua craciunului cumparata cineva mi-a zis ca nu rezista mult! As vrea sa stiu daca rezista?

4
Răspunde Raportează
Inaid
în 17 Noiembrie 2014 | Inaid întreabă:

Care este diferenta dintre un sapun normal si cel de rufe? Ma intereseaza proprietatiile, deoarece as dori sa fac un detergent de rufe si vreau sa folosesc sapun de casa in loc de sapun de rufe, in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
InstructorulTauDeFitness
în 17 Noiembrie 2014 | InstructorulTauDeFitness întreabă:

Wasabi rezista iarna in sera? Pana la ce temperaturi rezista si ce sol prefera? ( nu imi dati site-uri ca m-am uitat dar inca nu sunt lamurit)

2
Răspunde Raportează
floringg
în 17 Noiembrie 2014 | floringg întreabă:

Salutare, se poate folosi silicon acrylic RINO galben pentru lipirea unor baghete de polistiren pe tavan?, pentru ca pe tub nu scrie ca se poate folosi si pentru polistiren. dau funda! multumesc.

6
Răspunde Raportează
ioanapiticot
în 16 Noiembrie 2014 | ioanapiticot întreabă:

Buna :) stiu ca intrebarea mea este cam stupida, dar va rog ajutati-ma as vrea sa gatesc ceva delicios dar nu stiu ce. Voi ce gatiti?

2
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 16 Noiembrie 2014 | mellisa_1721 întreabă:

Stie cineva daca am cocosi de casa si gaini cumparate ouatoare ma refer la puicutele selectate pot sa pun oua la clocit? si ma mai puteti ajuta cu ceva? cum araa un ou fecundat ce are inauntru?

1
Răspunde Raportează
Petrus_Emanuel-Mihai_1988
în 15 Noiembrie 2014 | Petrus_Emanuel-Mihai_1988 întreabă:

Cum se altoieste vita de vie si cat tamp trebuie sa o tin in apa ca sa faca radacina?

1
Răspunde Raportează
Andrei00RoLLer
în 15 Noiembrie 2014 | Andrei00RoLLer întreabă:

Am doi ani de cand m- am mutat la bloc iar casa mea a ramas in paragina. Ideea este ca m- am mutat inapoi si m- am saturat de atatia soareci. fiind singuri in casa au avut cum sa se inmulteasca....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
IonutDX
în 15 Noiembrie 2014 | IonutDX întreabă:

Salut, Am o bormasina Bosch 20- 2re cu una sau mai multe bobine de pe rotor in scurt, cateva lamele de cupru sunt innegrite si sunt partial dezlipite. Am desfacut bormasina si am doar rotorul aflat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xander1616
în 15 Noiembrie 2014 | xander1616 întreabă:

Vreau sa reglaz un carburator de drujba chinezeasca si nu prea ma pricep uni spun sa strang L si H la maxim si sa le dau o tura inapoi alti spun de o tura si jumatate nu mai inteleg nimic am incercat ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreealc345
în 15 Noiembrie 2014 | andreealc345 întreabă:

Auziti, cred ca stiti instalatille acelea dragute ce se pun prin dormitoare. Aveti idee cu ce as putea sa le lipesc de pereti? Imi plac mult, dar am peretii albi si nu as vrea sa- i murdaresc prea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheCritic
în 15 Noiembrie 2014 | TheCritic întreabă:

La cat timp trebuie schimbat tapetul daca acesta este intretinut?

3
Răspunde Raportează
melittavio
în 15 Noiembrie 2014 | melittavio întreabă:

Buna am tencuit soclul casei cu tencuiala marmurata dar am folosit pentru a termina o galeata cu o alta nuanta si nu arata bine.Acum vreau sa refac totul dar nu stiu daca pot sa dau peste tebcuiala marmurata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MadaMadalina1234
în 15 Noiembrie 2014 | MadaMadalina1234 întreabă:

Hei, TPU! As vrea sa- mi decorez camera dragut.Peretii camerei mele sunt deja bleo.Nu stiu ce ar da bine... M- am gandit sa pun deasupra patului niste litere(facute din hartie) si sa formez "Sweet Dreams"...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cristyle
în 15 Noiembrie 2014 | cristyle întreabă:

Cum se executa o gaura intr- un perete, pe ambele parti? Vreau sa fac o gaura in perete pentru un cablu sau o conducta. Problema e ca la iesire burghiul face "efect glont" adica se desprinde o parte ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maria_Merry_1987
în 14 Noiembrie 2014 | Maria_Merry_1987 întreabă:

Heei. Am vazut cateva imagini pe internet cu anumite poze cu clatite facute cu niste ingrediente speciale: banane si oua. A incercat cineva? Ce gust au? Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
biaNk6
în 14 Noiembrie 2014 | biaNk6 întreabă:

Daca vreau sa transform baie de serviciu in baie cu cada, chiar si din aia mica, cu cabina, ar inseamna ca nu mai pune niciun alt dulap, nu? Credeti ca ar avea loc sau mai bine pun doar raft?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Noiembrie 2014 |

O ruda de a mea are un contor electric cu afisaj electronic.Si m- o mus naiba si am apasat intr- o zi pe butonul rosu de acolo sa vad cati kW are..De atunci este blocat, naiba sa- l ia ca afiseaza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
unomulet
în 14 Noiembrie 2014 | unomulet întreabă:

Va rog frumos sa ma ajutati intr- o problema: vreau sa sterg baitul pe care l- am dat din greseala pe lemn; stiti cum sa fac? Trebuia sa las lemnul natur, nu sa- l colorez cu bait, deci...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Manea_Danut_1995
în 13 Noiembrie 2014 | Manea_Danut_1995 întreabă:

Îmi poate da cineva de un grafitizați pentru camera mea? Îmi plac jocurile video chitara si boxul.

1
Răspunde Raportează
edit28
în 12 Noiembrie 2014 | edit28 întreabă:

Trebuie sa pun plinta la parchet dar va trece pe sub tevile de cupru ale caloriferului, lipita de ele chiar. Se va topi plinta subtire din PVC?

1
Răspunde Raportează
cristyle
în 12 Noiembrie 2014 | cristyle întreabă:

Instalatie cu teava PPR (PP PRES) la centrala termica de apartament. Sfaturi in alegerea acestui tip de instalatie: dimensiune, distanta dintre clame, izolatie la trecerea prin pereti, temp.max.de utilizre,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CL0UD
în 12 Noiembrie 2014 | CL0UD întreabă:

URGENT! Cum pot sterge marker.ul permanent de pe mobila (lemn)?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Noiembrie 2014 |

Am observat ca dupa ce scot hainele mai deschise la culoare din masina de spalat sunt pline de scame dupa spalare. Cum as putea sa scap de toata mizeria aceea? De sters am sters pe dinauntru dar vad ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cypry69
în 12 Noiembrie 2014 | cypry69 întreabă:

Am nevoie urgent de o proprietate a paharelor de cristal, cu ce se deosebeste el fata de paharele normale din sticla. FUNDA!!!

2
Răspunde Raportează
samikiss7
în 12 Noiembrie 2014 | samikiss7 întreabă:

Cum pot scapa de gandacii de umezeala? Este casa noua, nici nu stiu de unde ies, fiind casa mare sprayurile pe la colt nu au avut efect, am folosit k300 si Raid..Gandacii astia is altfel decat aia de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Angell_Adelina_1980
în 11 Noiembrie 2014 | Angell_Adelina_1980 întreabă:

Va rog dati-mi un sfat, am scaapat cerneala pe perte si nu stiu cum sa scot dau funda, ajutati-ma va rrog e ingrozitor

4
Răspunde Raportează
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiDaniel1107
    trimisă acum 18 ore

AndreiDaniel1107 întreabă:

Dacia Duster accident
    12 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

In filmele alea Singur Acasa care le arata la televizor in fiecare an de Craciun toate lucrurile alea groaznice care li se intampla acelor doi hoti care tot incearca sa intre in casa sa il prinda pe pustiul...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 6 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Nu știu de voi dar pe mine ma îngrijorează profund susținerea pentru partide gen AUR, SOS România, POT, ACT! Dacă te uiți asa pe internet este putina lume care ar vota cu ei și majoritatea ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 6 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Caut o poveste pe un site de pe internet unde o femeie tânăra merge la o facultate intr- un alt oraș, ea era orfana și câștigase o bursa de studii care îi acoperea și costul! Sta la un cămin ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.446
  • Întrebări: 3.954.288
  • Răspunsuri: 17.661.863
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Anime-uri

Anime-uri

Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.074 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.259 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.362 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.316 Conversaţii