Am si eu o rugaminte la voi...ce ati zice daca mi- ati da si mie niste idei despre cum sa imi fac camera am 15 ani! prefer ceva excentric, daca nu gasiti imagini, scrieti voi ce aveti in minte....? (mai mult)
Am o planta ( crassula ) care am udat-o cam mult si s-a rupt:(. puteti sa imi spuneti cum sa fac sa o mentin in,, viata"
cineva din Bucuresti care isi cauta colega de camera in sectoru 2, aproape de metro ( statia titan)? doar pentru fete intre 15 si 24 de ani, ajutor
O mica intrebare, adica mai multe : 1. Din ce se fake un zid pendeu un garaj ( bucata cu bucata, adica bca, sau caramida, polisteren sau ciment, intelegeti ) cat mai ekonomik 2. Pret pentru mp in...? (mai mult)
vreau sa pun cheia de la apartament la o cheie briceag de la masini(adica vreau sa pun cheia la o carcasa de chei tip briceag) si nu stiu cum. funda
SALL...o ciocanitoare mi-a mancat toata coaja aproape de pe 2 copaci...mai pot face ceva ca sa isi revina sau o sa se usuce? nu erau uscati, vara trecuta erau verzi si au facut si roade
vreau cit mai multe idei, din ce as putea sami confectionez haine exacte ca a lu Masa din Medvedi... dau funda.
Buna TPU am un program Sweet Home 3D. Am avut multe mobiliere importate si dintr-o data au disparut. Ce as putea face? Va rog ajutati-ma! :(
Are cineva de vanzare planta de ceai Camellia sinensis? Sau unde as putea-o gasi? Cu multumiri anticipate, Astept raspunsuri cu nerabdare Anamaria
As dori sa aflu niste site-uri cu poze mari cu modele, desene de punct in cruce sau goblenuri. Multumesc
Parintii fac misto de mine, la ei e gluma dar in realitate e badjocorire.Cum sa-i opresc fara sa le ranesc sentimentele? Si fara sa ii badjocoresc si eu.
ma puteti ajuta cu ceva jocuri pentru copii de gradinita, ceva muzica pe care copii mici o adora... vreau multe lucruri interesante pentru copii...
Buna am o noua masina de spalat arctic, cea veche nu mai spala bine, vreau ca hainele deschise sa ramana fara nici o pata si sa arate imaculate, la cate grade e bine sa le spal? cu ce detergent, si functia...? (mai mult)
Exista burghiu special de dat gaura in sticla?
Am o casa de vacanta si din cauza secetei a secat fantana. Oare daca as incerca sa o sap mai adanca cu 1-2 m, credeti ca as avea apa? Astept pareri. Multumesc
Se poate altoi vita feteasca alba pe portaltoi moldova?
Am strans ceva bani pentru avans si as vrea sa- mi cumpar un apartament. O parte dintre prieteni imi spun sa ma grabesc cu proiectul Prima Casa, altii imi spun sa mai astept pana la anul, ...? (mai mult)
Cum pot scoate o pata de oja de pe canapea? :-s
Ajutor! Sora mea a spart un termometru in cratita ce sa facem? este grav? plizz. ajutor
as dori sa stiu care este rolul inflorescentei pentru plante. Funda cel mai bun raspuns,...
Va salut! De o perioada de timp ma confrunt cu o problema legata de gandacii de baie, aproape in fiecare zi ma trezesc dimineata cu cate unul, as dori sa stiu ce solutii as putea folosi ca sa scap...? (mai mult)
FUNDITA! Va rog sa ma ajutati urgent! Am avut un soricel in casa, nu- l mai suportam, am pus otrava si lipiciu si tot nu am scapat de el, iar acum este mort si are un miros ingrozitor, dar cel...? (mai mult)
Cat ar costa 25m gard forjat si 25m gard beton ceva mai inalt @2m inaltime la un loc
Sall,bunicul nu mi-a dat inapoi banii inca ca sa imi pot lua letcon, el are un pistol de lipit si e greu sa il folosesc, exista un videoclip unde arata cum se lipeste cu pistol de asta?
Cine imi da si mie un site despre cum sa ingrijesti canarii? FUNDA
Salut my friends! Cine stie un site de unde sa gasesc un televizor plasma tipul mic si un suport pentru el site cu suportul e optional doar plasma mica
Buna seara.Este periculos sa locuiesti in apropiere de liniile de inalta tensiune?
BUNA TPU! Stie cineva cat ma costa sa ridic o casa din lemn de la 0? Am terenul si vreau doua dormitoare living bucatarie si baie, Vreau cu etaj si scara interioara un singur nigvel ( sau mansard)...? (mai mult)
Sunt din Iasi si am o nelamurire. Ce suma de bani trebuie sa platesc daca am consumat 62 de unitati la repartitorul de caldura?
Stie cineva cum se foloseşte roller-ul de curatat scame cu lipici? Mai ales cum ii schimb foitele alea!
am si eu o intrebare cam ciudata...nu stiti unde sau la cine as putea vinde Guano(excremente de lilieci), cum am citit pe net e cel mai bun ingrasamant natural.....Multumesc!
Salut tpu.Nu stiti cum se numeste orhideea cu flori in forma de pasare?
Daca descarc haznaua (apa menajera,provenita de la masina de spalat) in gradina, afecteaza cu ceva CULTURILE? Dau funda!
Stie cineva cam cat costa metru patrat de gresie, manopera (cat ia pe metru patrat ca imi pune gresia) in Timisoara?
Salut! Cine doreste sa aiba un labrador minunat? http://www.youtube.com/watch?v=h1OmpgEk7BE
Cum putem scoate pete de grasime (crema maini) de pe blugi negrii? Pls raspuns rapid
De ce se aburesc geamurile termopan? la mijloc nu ar trebui sa fie un gaz termoizolant?
Care este cel mai rar abtibild de la tempo? scuze pentru categorie dar nu am stiut ce sa pun :(
Mi s- a ars becul din baie si cand am incercat sa il defiletez ca sa il schimb s- a crapat si a ramas filetul acolo in dulie. Baiul este ca e genul ala de instalatie in care poti aprinde becul din doua...? (mai mult)
Am o centrala termica pe gaze Arctic si nu am cartea tehnica(locuinta noua, centrala deja instalata).Nu cunosc semnificatiile butoanelor si mai ales ale ledurilor aprinse.Au mai venit cei de la firma ...? (mai mult)
Am o centrala termica beretta mynute 24 csi si imi apare o eroare A 06 ce as putea sa- i fac mentionez faptul ca am resetat- o de 2 ori si imi reapare eroarea respectiva. Care ar fi problema si costurile...? (mai mult)
Locuiesc la casă și aș dori să cumpăr un boiler pentru la baie, de preferabil pe gaz/butelie, capacitate medie. Am avut boiler pe lemne și nu mai vreau să cumpăr altul iar cel electric...? (mai mult)
Ne- am hotarat sa ne luam un apartament mai mare, ca sa aiba si copilul camera lui. Atat parintii mei cat si ai sotului au spus ca ne ajuta financiar. Nu stim ce sa facem - sa luam apartament intr-...? (mai mult)
vreau sa va deranjez sa imi fac si eu vanzare. daca sunte-ti interesati sa achizitionati un pui de pitbull contactati-ma.
Cum se imulteste zmeura? Ar putea sa-mi prezinte cineva algoritmul pas cu pas?
Ti-ar placea o casa asa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K35uFXoa5c0
Hello TPU.Se poate undeparta o pata de flacara de pe gresie?
Cat ar costa o pătura tricotata manual,din pătrăţele -mai multe culori, cusute separat? (150cm/250cm)
Vreau sa schimb culoarea a doua camere din mov si verde, in alb.Inteleg ca am nevoie sa dau cu amorsa un strat, iar dupa pot aplica lababila? Cineva care se pricepe, ce pasi sa urmez? Fara copy-...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda un CURATATOR DE SCAME BUN si de CALITATE la un pret rezonabil! din pacate mi- am comandat recent unul de pe okazii si s- a stricat dupa a doua utilizre, nu avea nici garantie, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
homosapiens întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!