TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
Glamglamorous
în 1 Februarie 2013 | Glamglamorous întreabă:

Am si eu o rugaminte la voi...ce ati zice daca mi- ati da si mie niste idei despre cum sa imi fac camera am 15 ani! prefer ceva excentric, daca nu gasiti imagini, scrieti voi ce aveti in minte....? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Awwwww
în 1 Februarie 2013 | Awwwww întreabă:

Am o planta ( crassula ) care am udat-o cam mult si s-a rupt:(. puteti sa imi spuneti cum sa fac sa o mentin in,, viata"

5
Răspunde Raportează
rameshwaram
în 1 Februarie 2013 | rameshwaram întreabă:

cineva din Bucuresti care isi cauta colega de camera in sectoru 2, aproape de metro ( statia titan)? doar pentru fete intre 15 si 24 de ani, ajutor

4
Răspunde Raportează
Awake
în 1 Februarie 2013 | Awake întreabă:

O mica intrebare, adica mai multe : 1. Din ce se fake un zid pendeu un garaj ( bucata cu bucata, adica bca, sau caramida, polisteren sau ciment, intelegeti ) cat mai ekonomik 2. Pret pentru mp in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
laurson2m
în 31 Ianuarie 2013 | laurson2m întreabă:

vreau sa pun cheia de la apartament la o cheie briceag de la masini(adica vreau sa pun cheia la o carcasa de chei tip briceag) si nu stiu cum. funda

1
Răspunde Raportează
Mihai_Răileanu_1991
în 31 Ianuarie 2013 | Mihai_Răileanu_1991 întreabă:

SALL...o ciocanitoare mi-a mancat toata coaja aproape de pe 2 copaci...mai pot face ceva ca sa isi revina sau o sa se usuce? nu erau uscati, vara trecuta erau verzi si au facut si roade

1
Răspunde Raportează
efik
în 31 Ianuarie 2013 | efik întreabă:

vreau cit mai multe idei, din ce as putea sami confectionez haine exacte ca a lu Masa din Medvedi... dau funda.

1
Răspunde Raportează
szidy
în 31 Ianuarie 2013 | szidy întreabă:

Buna TPU am un program Sweet Home 3D. Am avut multe mobiliere importate si dintr-o data au disparut. Ce as putea face? Va rog ajutati-ma! :(

3
Răspunde Raportează
anamariae
în 30 Ianuarie 2013 | anamariae întreabă:

Are cineva de vanzare planta de ceai Camellia sinensis? Sau unde as putea-o gasi? Cu multumiri anticipate, Astept raspunsuri cu nerabdare Anamaria

2
Răspunde Raportează
anka84
în 30 Ianuarie 2013 | anka84 întreabă:

As dori sa aflu niste site-uri cu poze mari cu modele, desene de punct in cruce sau goblenuri. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Colle
în 30 Ianuarie 2013 | Colle întreabă:

Parintii fac misto de mine, la ei e gluma dar in realitate e badjocorire.Cum sa-i opresc fara sa le ranesc sentimentele? Si fara sa ii badjocoresc si eu.

5
Răspunde Raportează
efik
în 30 Ianuarie 2013 | efik întreabă:

ma puteti ajuta cu ceva jocuri pentru copii de gradinita, ceva muzica pe care copii mici o adora... vreau multe lucruri interesante pentru copii...

4
Răspunde Raportează
Ghita_Paty_1986
în 30 Ianuarie 2013 | Ghita_Paty_1986 întreabă:

Buna am o noua masina de spalat arctic, cea veche nu mai spala bine, vreau ca hainele deschise sa ramana fara nici o pata si sa arate imaculate, la cate grade e bine sa le spal? cu ce detergent, si functia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Ianuarie 2013 |

Exista burghiu special de dat gaura in sticla?

7
Răspunde Raportează
marian132000
Întrebare recomandată în 30 Ianuarie 2013 | marian132000 întreabă:

Am o casa de vacanta si din cauza secetei a secat fantana. Oare daca as incerca sa o sap mai adanca cu 1-2 m, credeti ca as avea apa? Astept pareri. Multumesc

5
Răspunde Raportează
bobina6
Întrebare recomandată în 30 Ianuarie 2013 | bobina6 întreabă:

Se poate altoi vita feteasca alba pe portaltoi moldova?

4
Răspunde Raportează
adinaTPU
Întrebare recomandată în 30 Ianuarie 2013 | adinaTPU întreabă:

Am strans ceva bani pentru avans si as vrea sa- mi cumpar un apartament. O parte dintre prieteni imi spun sa ma grabesc cu proiectul Prima Casa, altii imi spun sa mai astept pana la anul, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Suzii
în 30 Ianuarie 2013 | Suzii întreabă:

Cum pot scoate o pata de oja de pe canapea? :-s

12
Răspunde Raportează
ClaudeliaBF
în 29 Ianuarie 2013 | ClaudeliaBF întreabă:

Ajutor! Sora mea a spart un termometru in cratita ce sa facem? este grav? plizz. ajutor

10
Răspunde Raportează
alien134340
în 29 Ianuarie 2013 | alien134340 întreabă:

as dori sa stiu care este rolul inflorescentei pentru plante. Funda cel mai bun raspuns,...

2
Răspunde Raportează
Rorschdark
în 29 Ianuarie 2013 | Rorschdark întreabă:

Va salut! De o perioada de timp ma confrunt cu o problema legata de gandacii de baie, aproape in fiecare zi ma trezesc dimineata cu cate unul, as dori sa stiu ce solutii as putea folosi ca sa scap...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GabriiiiiElla
în 29 Ianuarie 2013 | GabriiiiiElla întreabă:

FUNDITA! Va rog sa ma ajutati urgent! Am avut un soricel in casa, nu- l mai suportam, am pus otrava si lipiciu si tot nu am scapat de el, iar acum este mort si are un miros ingrozitor, dar cel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie 2013 |

Cat ar costa 25m gard forjat si 25m gard beton ceva mai inalt @2m inaltime la un loc

4
Răspunde Raportează
adrianbestboy98
în 28 Ianuarie 2013 | adrianbestboy98 întreabă:

Sall,bunicul nu mi-a dat inapoi banii inca ca sa imi pot lua letcon, el are un pistol de lipit si e greu sa il folosesc, exista un videoclip unde arata cum se lipeste cu pistol de asta?

11
Răspunde Raportează
Roxii33
în 28 Ianuarie 2013 | Roxii33 întreabă:

Cine imi da si mie un site despre cum sa ingrijesti canarii? FUNDA

3
Răspunde Raportează
tdy
în 28 Ianuarie 2013 | tdy întreabă:

Salut my friends! Cine stie un site de unde sa gasesc un televizor plasma tipul mic si un suport pentru el site cu suportul e optional doar plasma mica

3
Răspunde Raportează
Angeliquex3
în 28 Ianuarie 2013 | Angeliquex3 întreabă:

Buna seara.Este periculos sa locuiesti in apropiere de liniile de inalta tensiune?

4
Răspunde Raportează
lixu16
Întrebare recomandată în 28 Ianuarie 2013 | lixu16 întreabă:

BUNA TPU! Stie cineva cat ma costa sa ridic o casa din lemn de la 0? Am terenul si vreau doua dormitoare living bucatarie si baie, Vreau cu etaj si scara interioara un singur nigvel ( sau mansard)...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
biancavmihaela
Întrebare recomandată în 28 Ianuarie 2013 | biancavmihaela întreabă:

Sunt din Iasi si am o nelamurire. Ce suma de bani trebuie sa platesc daca am consumat 62 de unitati la repartitorul de caldura?

1
Răspunde Raportează
Medema
în 28 Ianuarie 2013 | Medema întreabă:

Stie cineva cum se foloseşte roller-ul de curatat scame cu lipici? Mai ales cum ii schimb foitele alea!

5
Răspunde Raportează
anca_1499
în 27 Ianuarie 2013 | anca_1499 întreabă:

am si eu o intrebare cam ciudata...nu stiti unde sau la cine as putea vinde Guano(excremente de lilieci), cum am citit pe net e cel mai bun ingrasamant natural.....Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Leonard97
în 27 Ianuarie 2013 | Leonard97 întreabă:

Salut tpu.Nu stiti cum se numeste orhideea cu flori in forma de pasare?

5
Răspunde Raportează
Romiiii
în 26 Ianuarie 2013 | Romiiii întreabă:

Daca descarc haznaua (apa menajera,provenita de la masina de spalat) in gradina, afecteaza cu ceva CULTURILE? Dau funda!

11
Răspunde Raportează
euu26
în 26 Ianuarie 2013 | euu26 întreabă:

Stie cineva cam cat costa metru patrat de gresie, manopera (cat ia pe metru patrat ca imi pune gresia) in Timisoara?

8
Răspunde Raportează
Nataliya
în 26 Ianuarie 2013 | Nataliya întreabă:

Salut! Cine doreste sa aiba un labrador minunat? http://www.youtube.com/watch?v=h1OmpgEk7BE

4
Răspunde Raportează
Bogdan1212
în 26 Ianuarie 2013 | Bogdan1212 întreabă:

Cum putem scoate pete de grasime (crema maini) de pe blugi negrii? Pls raspuns rapid

6
Răspunde Raportează
Lapusneanu
în 26 Ianuarie 2013 | Lapusneanu întreabă:

De ce se aburesc geamurile termopan? la mijloc nu ar trebui sa fie un gaz termoizolant?

8
Răspunde Raportează
daryaalesia
în 25 Ianuarie 2013 | daryaalesia întreabă:

Care este cel mai rar abtibild de la tempo? scuze pentru categorie dar nu am stiut ce sa pun :(

3
Răspunde Raportează
Ineffable
Întrebare recomandată în 25 Ianuarie 2013 | Ineffable întreabă:

Mi s- a ars becul din baie si cand am incercat sa il defiletez ca sa il schimb s- a crapat si a ramas filetul acolo in dulie. Baiul este ca e genul ala de instalatie in care poti aprinde becul din doua...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
iulia12
în 25 Ianuarie 2013 | iulia12 întreabă:

Am o centrala termica pe gaze Arctic si nu am cartea tehnica(locuinta noua, centrala deja instalata).Nu cunosc semnificatiile butoanelor si mai ales ale ledurilor aprinse.Au mai venit cei de la firma ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
lilbunny13
Întrebare recomandată în 25 Ianuarie 2013 | lilbunny13 întreabă:

Am o centrala termica beretta mynute 24 csi si imi apare o eroare A 06 ce as putea sa- i fac mentionez faptul ca am resetat- o de 2 ori si imi reapare eroarea respectiva. Care ar fi problema si costurile...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Biggiesan
Întrebare recomandată în 25 Ianuarie 2013 | Biggiesan întreabă:

Locuiesc la casă și aș dori să cumpăr un boiler pentru la baie, de preferabil pe gaz/butelie, capacitate medie. Am avut boiler pe lemne și nu mai vreau să cumpăr altul iar cel electric...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
claudia5fabules
Întrebare recomandată în 25 Ianuarie 2013 | claudia5fabules întreabă:

Ne- am hotarat sa ne luam un apartament mai mare, ca sa aiba si copilul camera lui. Atat parintii mei cat si ai sotului au spus ca ne ajuta financiar. Nu stim ce sa facem - sa luam apartament intr-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mariuscristi
în 24 Ianuarie 2013 | mariuscristi întreabă:

vreau sa va deranjez sa imi fac si eu vanzare. daca sunte-ti interesati sa achizitionati un pui de pitbull contactati-ma.

4
Răspunde Raportează
ovidw
în 24 Ianuarie 2013 | ovidw întreabă:

Cum se imulteste zmeura? Ar putea sa-mi prezinte cineva algoritmul pas cu pas?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Ianuarie 2013 |

Ti-ar placea o casa asa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K35uFXoa5c0

5
Răspunde Raportează
HarleyQuinn
în 23 Ianuarie 2013 | HarleyQuinn întreabă:

Hello TPU.Se poate undeparta o pata de flacara de pe gresie?

8
Răspunde Raportează
izabelacandy
Întrebare recomandată în 23 Ianuarie 2013 | izabelacandy întreabă:

Cat ar costa o pătura tricotata manual,din pătrăţele -mai multe culori, cusute separat? (150cm/250cm)

13
Răspunde Raportează
ooolifeoolol
în 23 Ianuarie 2013 | ooolifeoolol întreabă:

Vreau sa schimb culoarea a doua camere din mov si verde, in alb.Inteleg ca am nevoie sa dau cu amorsa un strat, iar dupa pot aplica lababila? Cineva care se pricepe, ce pasi sa urmez? Fara copy-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
deearrr
în 23 Ianuarie 2013 | deearrr întreabă:

Cine imi poate recomanda un CURATATOR DE SCAME BUN si de CALITATE la un pret rezonabil! din pacate mi- am comandat recent unul de pe okazii si s- a stricat dupa a doua utilizre, nu avea nici garantie, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 22 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 25 Decembrie

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă pe 25 Decembrie

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    15 răspunsuri
  • homosapiens
    trimisă acum 4 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.526
  • Întrebări: 3.954.476
  • Răspunsuri: 17.663.430
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Naruto

Naruto

Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!

Start quiz
Categorii
  • 652.081 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.368 Conversaţii