Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 28 Decembrie 2025 sunt:
De unde pot face rost de o bucata maricica de polistiren? Sunt din Bucuresti si incerc sa pun poze pe polistirenul respectiv si sa-l lipesc de perete. Ceva idei?
E adevarat ca daca ai cactus, nu vei fi maritata?
Ce sa-i fac la cactus sa creasca?
Cum curat lavabila de pe usa de termopan? va rooog!
Caut o vopsitorie de haine textile (jeans) in cluj...ma poate ajuta cineva cu ceva informatii, ca nu gasesc nicaieri
Stie cineva de unde pot cumpara din bucuresti sau imprejurimi brad pentru plantat in curte?
Cine imi poate da o idee de gradina si casa cu dormitoare sufragerie baie balcon ce culori cam ce mobila daca mi-ati da si poze! DAU FUNDA!
Familie, cautam spre închiriere apartament cu 3 camere, situat in Dragasani jud.Valcea.Relatii la telefon nr:0766703730.
Vreau sa imi vopsesc peretii din camera mea in doua culori. ce culoare s-ar potrivi cu http://www.google.ro/imgres?q=pereti+ verzi& hl=ro& rlz=1R2MOOI_enRO422& biw=1366& bih=576& tbm=isch& tbnid=q8bvRiw-A6RqGM:&...? (mai mult)
cine imi poate da cateva idei despre feng shui pentru bani va rog, multumesc
Cam cat ar costa o casa in zona Teleorman, Dobrotesti, 140 km de bucuresti, 150 mp sau mai mult, casa din paianta, lumina trasa, put in curte, gard din ciment masiv de 2 metri si un pic inaltimea...? (mai mult)
Bună TPU! Pui de găină de carne: — Ați cumpărat anul trecut? — Au fost buni? — De unde ați cumpărat? — Care rasă e cea mai productivă?
Cat timp trebuie sa stea o grinda de 6 metri din fier beton la uscat?
Se pot spala gentile de piele? (am cateva care miros foarte urat si chiar nu poti sa stai cu ele) Sfaturi?^_^
Am un catel la casa...ciobanesc a inceput sa-si muste coada.de ce? si ce pot face?
Ce flori de toamna cunoasteti? (mai putin crizanteme:D:) funda la raspunsul cel mai bun:*
Buna cu ce metode clasice se lustruieste cel mai bine bateriile de ghiuvete?
am si eu o intrebare: pe tavan am o rozeta decorativa din ipsos si nu gasesc pe nicaieri informatii despre cum sa o dau jos... fara riscul de a-mi cadea in cap. ma poate ajuta cineva? multumiri anticipate? (mai mult)
salut! cine stie cat ma costa sa torn o fundatie pentru un garaj de 4 pe 8 cu 40-50 in pamant fara fier, la suprafata cu 70 cm inaltime si cu fier beton, umplutura cu pietris si turnat placa de 10 cm...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc saltele pentru patut copil cu dimensiunea 110/55, dar noi? Rasfoiesc de ceva vreme netul si nu gasesc aceasta dimensiune.
TPU As vrea sa imi pun niste postere pe perete dar fara a distruge vopseaua. M-am interesat pe Internet si am gasit solutii dar produsele specificate nu sunt romanesti ( deoarece tot ce am gasit...? (mai mult)
Cate Kg boabe porumb trebuie la 1ha?
Salutare am i eu un proiect facut de mine si as vrea sa vad cum imi iese casa, dar nu ma pricep sa o fac cu un program de facut construit case de ex : google sketchup cine ma ajuta si pe mine
Stie cineva eu am un canar fata care canta si toate animalele care sunt din alta tara si u vrei sa le spui ceva cum ar fi: ce mai faci. ele te inteleg ca daca eu i spun canarului asta el e din alta tara...? (mai mult)
imi poate spune si mie despre COMPLEX pentru plante multumesc mult, funda
cati paianjeni vaduva neagra sunt in Romania ca daca sunt mai multi de 5 ma mut in Elvetia
Nu de mult timp m-am mutat la tara, impreuna cu familia. Pana acum nu am mai locuit la tara, doar imi faceam vacantele de vara la bunici cand eram mic. Chiar daca satul este la 15 km de oras, aici lumea...? (mai mult)
Bun gasit, dragii mei prieteni! Am si eu o intrebare pentru voi. Fiind in criza economica, m-am gandit sa -mi fac singura curatenie in casa...ma refer la zugravirt peretii camerelor. . Mi-am cumparat? (mai mult)
Cum se trage apa la o casa? se trag tevile inainte de a turna temelia si placa de beton sau se trag tevile dupa ce construieti zidurile?
Am si eu o intrebare si as vrea un raspuns sigur :| Sunt pe stop si as vrea sa plantez niste flori. Ce se poate intampla? Am auzit ca atuni cand esti pe stop daca pui mana pe flori acestea...? (mai mult)
Cum se afla metrul cub la beton
Am 2 stalp pentru racordarea la curent 8-9 m lungime baza 30cm varful 20cm jud iasi com holboca detalii la 0741132696
am o problema mi-e frica de paianjeni in ultimele doua saptamani mi-a fost frica sa ma pun sa dorm pentru ca cred ca cand dorm o sa ma muste un paianjen, si ma duc fara fosete afara ca mi...? (mai mult)
Heii! dau funda! vreau sa imi reamenajez camera si vreau sa o personalizez, deci as vrea sa am multe decoratiuni manuale, pe care sa le fac eu! daca aveti idei de obiecte pe care sa le fac, imagini,...? (mai mult)
Imi puteti spune cum sa imi decorez camera? Am 16 ani sunt baiat iar culoarea mea preferata e albastru.:D Astept propuneri
Cum pot sa scot o pata lasata de fierul de calcat, de pe o pereche de plugi? nu e arsa tare dar a ramas pata! ajutati-ma va rog frumos:| dau funda! multumesc
Salut, imi spuneti va rog retete simple si intr-un timp "record" pentru prepararea unei prajituri (oarecare)
Stie cineva sa-mi explice cum se pune tabla pe casa, nu am vazut niciun cui, cum se prinde? asa de curiozitate va multumesc!
Nu stii in cat timp "rasar" capsunii. Daca azi i-am semanat intr-un ghiveci de flori...(puteti sa-mi mai dati si alte sfaturi ) FUNDA! P. S: dupa ce cresc si se mai incalzeste afara o sa-i mut in? (mai mult)
Rosiile mele au niste viermisori mici verzi, ar trebui sa ma ingrijorez? Multumesc! P. S. Dau funda la cei seriosi
De ceva vreme tot gasesc astfel de gandaci foarte mici (2-3 mm) prin apartament. Imi poate spune careva denumirea acestui tip de gandac? http://img38.imageshack.us/img38/4595/p1030658f.jpg
Ii adevarat ca florile cresc PUTIN MAI REPEDE cu muzica? am vazut asta la stiri dar nu stiu daca ii adevarat.
Cum semonteaza un gard de plasa sudata
Ce planta e asta? http://www.fotografii.ro/pic_10050.html FUNDOI!
as dori si eu sa construiesc o casa la cheie. Are cineva idei? Eu tot caut pe net si nu gasesc decat scumpe!
Hei TPU stiti cumva de ce frigiderul nu mai raceste congelatorul se dezghiata iar in frigider este cald cu toate ca motorul functioneaza dau funda plz repeddeeeeee ...? (mai mult)
asi dori sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu bucataria mea, vreau sa imi vopsesc peretii dar nu stiu ce culoare, mobila este maro mahon, gresia crem mai deschis si am perdele crem deschis....? (mai mult)
De ce sunt curenti de aer in apartament, desi blocul este izolat. Este posibil sa fie din cauza faptului ca apartamentul este langa lift?
Putem face acasa ceva stimulente sau vitamine pentru flori de ghiveci?
ce parere aveti despre mobila italieneasca? merita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!