TPU! As vrea ca zilele astea sa ma apuc sa-mi decorez bradul de Craciun, dar nu prea am imaginatie. Aveti ceva idei? Imi puteti lasa si link-uri.Ps:Bradul are 180 cm.
In legatura cu intrebarea ce am pus-o mai inainte, cei ce pot sa ma ajute oferindu-mi de lucru, pot sa o faca printr-un mesaj aici pe TPU, sau sa intre pe site-ul afisat la profilul meu de aici, acolo...? (mai mult)
Acum mai bine de o saptamana, casa in care stateam a luat foc de la o aeroterma ce a functionat timp de 10 minute nesupravegheata. Totul s-a petrecut rapid, pina sa vina pompierii, peste mai bine de...? (mai mult)
Am un perete mai afumat putin intr-un loc langa semineu cu ce sal acoper in afara sa zugravesc ac toata camera?
De unde pot sa cumpar un bonsai acer palmatum(artar japonez):(?(sunt din Bucuresti )
Sora mea are 8 ani si as vrea sa va intreb ar fi bine ca sa-i spun ca de fapt nu exista mos craciun? si daca da cum va rog ajutati-ma!
Am facut o prostioara :-? Am o perna pe care am scris si am desenat cu un marker permanent, si m-am pus cu capul pe ea pe canapea si s-au cam imprimat alea... si e din piele bej, si partea cea mai nasoala? (mai mult)
Dupa cum stiti nu mai e mult timp si vine Craciunul :>. Vreau sa imi decorez camera dar nu stiu cum. as vrea sa fie cat mai frumos, daca aveti idei va rog sa imi spuneti. :o3 Dau fundita.
stie cineva de unde din pitesti pot cumpara un hamster si care este pretul lui cu tot cu cusca?
Locuiesc intr-o casa cu suprafata de 200 mp care este compusa din parter si etaj si este bine izolata. As vrea sa imi pun o centrala pe peleti sau lemne (cu gazificare) cine poate sa ma informeze...? (mai mult)
Cine sta in comuna stefan cel mare judetul calarasi?
Cum pot repara o zgarietura pe vopseaua peretelui
Cum as putea sa fac trandafirii sa reziste mai mult? cei de cumparat? am auzit ca poti sa dai cu ceva pe ei si sa ii bagi in pamant, dar cine mi-a zis nu stia sa imi explice ft.bine. voi stiti ceva despre...? (mai mult)
O combina frigorifica functioneaza daca este tinuta intr-o incapere rece
Buna TPU as dori sa stiu care sunt actele necesare pentru infiintarea unei culturii de vie? :D (fara raspunsuri cu bataie de joc va rog)
Care sunt partile plantei le feriga?
De ce plang plantele?
Site-ul www.magnolia.ro e pe bune? Funtioneaza livrarea? Nu as vrea sa dau bani degeaba si sa fie o cacealma.
Eu o sa ma mut la casa noua si nu stiu cum o sa arate si gradina, nu stiu ce flori o sa pun in ea.
BUNA TPU! Ce suprafta trebuie cultivata pentru a primi subuvetie pentru infiitarea unei culturi de vita de vie? si ce acte trebuiesc?
Buna seara, vreau sa imi fac in doza niste legaturi, cupru peste tot. Mi-am cumparat reglete.regleta are o lungime de cca 1, 5 cm.dezizolez firele pe o lungime de 1, 5 cm(cat are regleta) le rasucesc...? (mai mult)
Cine imi poate sterge si mie linkul de pe o poza? URGENT! Lasati-mi id-ul vostru sa va dau poza. RAMAN DATOARE + FUNDA AICI
Imi spume cineva unrol de capra de anul nou?
Cat costa un butuc cu 3 chei? Multumesc frumos.
am 2 ghivece de flori de piatra sau ceva de genu face la fel florile doar ca are o tulpina tare nu este ca si florile de piatra cate una dar nu stiu ce se intampla cu ele pentru ce se cam usca si...? (mai mult)
Buna seara, imi ziceti va rog cum se pun firele in regleta electrica:rasucite si at le bagi in regleta sau le bagi asa normal(intinse). E suficienta suprafata de contact lungimea regletei?
Cum as putea face piept de pui la gratar, dar nu la grill? stiu ca exista un fel de tigaie speciala... toaster? multumesc
cum v-ati redecora casa?
Mi-am cumparat dezumidificator de la Ceresit dupa ce am vazut reclama la tv. Stie cineva care este pozitionarea optima pentru ca acesta sa absoarba cat mai bine umiditatea?
Ce mancaruri sa mai fac am facut pana acun pui la rotisor, pulpe, salata de fructe, salate de varza, supa, cordon blee, snitele, gratar dar tot nu m-am saturat ce mancare sa mai fac caci inca mie...? (mai mult)
Imi puteti zice va rog cum ar fi mai bine sa fac legaturile intr-o doza electrica? sa o fac cu reglete sau sa dezlipesc firele cam pe o portine de 5 cm si sa le strang rasucindule cu patentul dupa aia sa...? (mai mult)
Cum vi se pare Timisoara? dar Craiova?
cum pot sa-mi fac un ring de wrestling hell in the cell ca am ring si material sau money in the bank sau alte ringuri misto?
Am o problema, daca poate cineva sa imi spuna unde se conecteaza cele 2 fire de la termostatul ambiental Computherm Q7 la centrala Viessmann Vitopend 100 pentru ca in centrala sunt 3 locuri de conectare...? (mai mult)
Am nevoie de niste Urelit R (plus intaritor IR). Vreau sa lipesc niste lemne... Stie cineva vreun furnizor sau de unde pot cumpara asa ceva in Prahova?
Am un trandafir japonez si nu inteleg de ce nu isi tine floare [bobocul]! De ce?
Este cineva din Focsani care imi poate trimite un pachetel prin tren sau autocar? Sau aveti drum spre Bucuresti? Este urgent!
De ce crizantemele mele din gradina infloresc prea tarziu, ca le prinde inghetul...
Maine ma duc sa iau o paine si suntem 4 oameni in casa ce sa fac sa ne ajunga painea?
In Ce Luna A Anului Se Planteaza Brazii? Funditaa:*
De o luna mi-am pus centrala pe lemne in functiune, dar am intampinat o problema. Soba e legata la vechiul horn, iar distanta de la soba la horn e destul de mare. Acest lucru + fenomenul de...? (mai mult)
Ce mobila contine sufrageria?
Daca penisul intra in erectie cand vezi o femeie goala inseamna ca esti impotent?
Buna din nou TPU.am un frigider arctic, care la frig nu functioneza. ce sa fac? se strica daca continui sa il tin in bucatarie dar tot in frig?
Cine imi poate da niste idei, sfaturi sau imagini in legatura cu picturile murale adica pe pereti, vreau sa fac niste modele cu alb. Astept raspuns rapid.
Care este cea mai buna culoare pentru o camera mica de 3 X 3 m cu un geam normal (3 ochi) si patul + dulapul de culoare inchisa (mobila maro normala, inchisa). Vreau ca spatiul sa para putin mai mare...? (mai mult)
Unde pot gasi de cumparat esenta de prune pentru uz alimentar? Dau funda!:)
Cine stie cele mai infricosatoare legende de groaza?
Salut, stie careva ce saci trebuie pentru aspiratorul Samsung SC4147?
as vrea sa va intreb cum as putea sa ii conving pe parintii mei sa imi mai ia un caine... am unul ciobanesc german dar as mai vre inca unul si nu ii pot convinge sa imi mai cumpere unu pentru ca zic? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!