Care sunt principiile Feng Shui?
Ce legume sau fructe pot fi plantate la umbra pomilor?
Sunt atatea produse de curatat cuptorul, am incercat doar cateva, fara rezultat. Problema e ca am dat un timp mai mare la microunde sa faca floricele si acum cuptorul arata de parca ar avea cativa ani,...? (mai mult)
Cat de des se uda un bambus, si ce trebuie sa fac ca sa il pastrez cat mai mult?
Am o craciunita (Poinsettia) si din greseala i s-a rupt o crenguta. ce sa fac, sa o pun in apa sau direct in pamant ca sa se prinda?
As vrea sa cultiv in ghiveci acasa sparanghel(asparagus), ghimbir(ginger), andive si catina alba-aceasta in fata blocului.Nu gasesc in magazinele de seminte de flori si legume seminte ale acestor plante...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi dea exact reteta(dozajul)la var lavabil de culoare crem sau mustar? Adica pun var alb si cata esenta colorata? Multumesc.
As vrea sa stiu cat costa cu aproximatie sa construiesc o casa din bca, fara etaj, de 50 mp:2-3 camere, 1 baie si 1 bucatarie.
As vrea sa cat m-ar costa sa construiesc o casa din bca, fara etaj, de 50 mp:2-3 camere, 1 bucatarie si 1 baie
Cum sa fac sa se duca rugina de pe niste forme de savarine? nu exista nimic?
Vreau sa-mi fac o inghetata cu caramel nu stii vreo reteta de genul asta?
Ce preferati de Craciun, traditiile cand bunica/mama prepara cozonacul acasa, taia porcul si impodobea bradul verde cu mirosul lui specific sau `moda` actuala, inainte cu o seara navala in supermarketuri,...? (mai mult)
vreau si eu va rog un site cu plante de apartament
Am zgariat parchetul laminat foarte urat( s-a facut o scobitura de 3mm adancime). Nu stiu cu ce sa astup mai bine zgarietura. help
Imi amenajez o baie la tara cu o cabina de dus si o chiuveta. Ce volum trebuie sa aiba boilerul electric pentru acesti consumatori(santem 2 persoane) cu multumiri Vasi
Cum pot sa combat mirosul de mucegai din camera? mirosul a aparut dupa ce am pus termopane si am izolat
stiti cumva cum se numeste rasa de caini cu piele lasata, a aprut si in reclama de la Garnier?
Care este distanta legala dintre o hazna si fantana de apa?
cum se poate realiza o izolatie fonica-ne desparte un zid de alta familie si se aude tot ce vb? locuinta este comuna si mentionez ca zidul despartitor este din bca, tencuit si izolat cu celuloza...? (mai mult)
Vreau si eu numarul de telefon de la o formatie de lautari cine are sa/mi trimeata pe marian_dumitru31@yahoo.com
De cand a venit sezonul rece pe parchetul din dormitor si gresia de pe hol si baie apar pur si simplu picaturi de apa(in special dimineata). Apartamentul este situat la parter, are geamuri termopan, ...? (mai mult)
Am nevoie urgent de un sfat. Cum se poate curata uleiul inbacsit de pe o suprafata de lemn sculptat? Va multumesc anticipat!
Hi, vreau sa fac deasupra unei bolti in unul din holurile casei o asa zis a expozitie de clovni. Nu gasesc alt termen acum. Deci, ce vreau sa fac, am un clov viu colorat din lemn deocamdata, m am gandit...? (mai mult)
A folosit cineva aparatul anti umiditate, este bun?
Un utilizator gustos, intreaba: Ce vrezi sa spuneti prin curatatul curtii? De ce anume trebuie curatata? intrebarea se refera la reteta CURTEA DE TOAMNA de pe strada mea.
Ce pot sa aplic pe peretii afectati de igrasie, astfel incat sa nu avanseze si sa omor ciuperca aia?
De ce se murdareste prosopul, daca ne stergem cu el doar atunci cand ne spalam pe maini si evident suntem curati?
Se poate cumpara un apartament care are ipoteca pe el prin "Prima Casa" si ai carui proprietari sunt plecati din tara? si daca da cum se procedeaza? la ce anume trebuie sa fiu atent sa nu iau teapa? va...? (mai mult)
Dintr-un scul de melana de 95 grame daca ar fi sa impletesc un patrat(un rand pe fata unul pe dos) ce latura ar avea? Cu aproximatie.
Dintr-un scul de melana de 95 grame daca ar fi sa impletesc un patrat (un rand pe fata unul pe dos )cam de cat ar fi latura?(cu aproximatie)
Cu cat sa onorez serviciul unei doame croitorese pentru o fata de 6 pe 1, 30 si 32 servete 25 pe 15 pentru a le tivi simplu si cu ata mea?
Cum sa-mi reamenajez bucataria?
Daca imi curge apa pe tevile de la baie, de la vecini, de sus, cui trebuie sa ma adresez?
Salutare, Stie cineva cum se fac luminarile parfumate? Ma intereseaza o reteta de casa... Multumesc anticipat tuturor celor ce imi vor raspunde.
Cu ce sa varuiesc peretii ca sa nu mai am probleme cu igrasia?
Cuptorul cu microunde functioneaza dar nu mai incalzeste, care poate fi cauza? Service nu am in apropiere ca locuiesc la tara. Cine ma poate informa si ajuta a- l repara? Va multumesc anticipat pentru...? (mai mult)
Foarte greu misca, se intoarce tamburul masinii de spalat, oare din ce cauza? Acolo de la tambur o iesit fum. Oare s-a stricat masina de spalat? Se mai poate repara?
Am spalat cu masina de spalat, si dintrodata vad ca iese fum de la usa.Care este cauza? Si hainele au capatat miros de fum! M-am uitat la filtru, nu era nimica! Va rog ajutati-ma!
ce as putea face in situatia urmatoare; mi s-a imbolnavit cainele, il am de 15 ani mi-a fost un bun prieten, probabibil cineva la otravit si se chinuie de vreo saptamana foarte tare, am fost...? (mai mult)
De curand am cumparat un mandarin si vreau sa ii schimb pamantul. Ce fel de pamant ii trebuie, unul specific sau pot sa ii pun pamant din gradina? Multumesc anticipat!
De ce nu imi infloreste craciunita
Rododendronii trebuie tunsi?
Ce ingrediente contine kebabul?
Am cumparat o tulpina de crizantema inflorita, cu tot cu radacina. Vreau sa o rasadesc in curte, ca sa se inmulteasca si sa am o tufa mai mare la anul. Insa nu stiu, unii zic ca sa se prinda mai bine...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti cum arata simbolul de "curatare ecologica", regasit pe eticheta hainelor. Un link cu imaginea ar fi ideal. multumesc.
Cine poate sa ma ajute cu niste informatii legate de casele prefabricate? De unde pot sa-mi comand una? Aproximativ cat costa? Sunt bune, trainice? Pot sa comand pe internet direct din Ungaria? Va rog...? (mai mult)
Ce se mai poate face in gradina in afara de gradinarit?;)) :)) Vreau idei! =))
Intentioneam achizitionarea unei locuinte (apartament) in bucuresti. obligatoriu este pozitia centrala si vecinatatea unui parc vechi (cum ar fi cismigiul) locuinta este gandita ca asezare la batrinete...? (mai mult)
Am un bonsai si trebuie udat la 2 zile. Am fost plecata o perioada mai lunga de timp, nu s-a ocupat nimeni de el si s-a uscat. Se mai poate face ceva sa-si revina?
O toamna frumoasa, plina de merele noastre cu un gust de neegalat.Care tipuri de mere se pot pastra pentru iarna si care sunt cele mai bune conditii de pastrare? Va multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!