Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum pot fi scoase petele de carmin de pe o tesatura alba din bumbac?
Cum pot sa imi curat mobila de petele de alcool?
Unde pot gasi sfaturi despre cum sa construiesti ieftin?
Cum este posibil in ziua de azi sa iti cumperi(faci) o casa cu salariu decent de 1000E luna?
Ce sunt acarienii si cum pot scapa de ei?
Cat de des trebuie sa ud un filodendron?
Cum se curata un ecran cu plasma?
Cum pot preveni depunerile de calcar din masina mea de spalat?
Cand ai zugravit casa ultima data? ai fost multumit de meserias?
Am cumparat acum 2 luni un apartament pe care l-am renovat.doar cada am lasat-o cum am gasit-o pentru ca o prietena de-a mea mi-a zis ca stie ea pe cineva care poate sa o faca alba fara sa pun alta in...? (mai mult)
Cum pot scoate petele hainelor colorate de pe cele albe?
Cum se inmultesc bananele?
Cat este taxa de prima inmatriculare auto pentru o masina second-hand care a fost adusa in luna martie 2009, maca volskwagen passat-an fabricatie 1994, euro 2, 1, 8ccm?
Doresc sa-mi explice cine stie cum se altoieste via, detailat, in ce perioada etc... multumesc!
Ce culori de gresie pentru bucatarie se poarta.
Imi fac o casa :ce e mai ieftin incalzirea pe lemne sau curent.
Cum ai putea sa faci curatenie in camera ta in numai 10 min?
Cine face gaura la macaroana si cinje-i pune coada la pruna?
Desi sunt obsedata de curatenie, imi vin gandaci pe teava de la vecinul de sus (despre care stiu ca nu prea mai face el curat...). Ce sa fac ca sa nu mai fiu infestata din vina altora?
Stiti pe cineva, ruda, prieteni care doreste sa se mute la Iasi? Schimb/Vand ap.3 camere foarte bine intretinut, renovat in zona centrala Dimitrie Cantemir -Iasi cu ap. Bucuresti(exclus zonele periferice)....? (mai mult)
Mama mea are foarte mult pir in gradina, cum sa fac sa-l distrug? Creste foarte repede si distruge plantele...
Cum sa pastrez frunzele de la ficus lucioase
Daca vreau sa imi pictez eu un perete, ce materiale imi recomandati pentru asta?
E rentabil sa folosesti un cuptor electric? Cat consuma?
Cum se zugraveste chirpiciul? Cu ce? Am o casa la tara si sunt curioasa
Ce culoare mi-ati recomanda sa zugravesc dormitoriu meu?
Am si eu un living si vreau sa il zugravesc in doua culorii dar nu stiu, ce culor mi-ati recomanda sa folosesc?
O duminica placuta... va rog daca stie cineva sa-mi raspunda la o intrebare; am pus in urma cu 3-4 ani in fintina din curte puiet de carasei din Dunare, citiva au murit, au iesit la? (mai mult)
Cind se planteaza bulbii de dalie
Cum sa scap de molii?
Stau la etajul 7 si sunt la serviciu zilnic intre 9 si 19... ce animal de companie mi se potriveste?
Cum se fac clatite?
Cum arata floarea Europea?
Ce este acela chirpici? adica ce material de constructie se foloseste?
Pot creste un pomisor de lime (limeta) la mine in casa?
Care flori rezista cel mai bine in glastra? Sa stiu ce-mi iau din piata...
Cum se scot petele de rugina de pe bumbac?
Ce culoare pentru perdeaua din dormitor este mai relaxanta?
Cum faci sa ai niste dinti albi si sanatosi?
Cum pastrezi trandafirii dupa ce s-au uscat?
Doresc planul de construire a unui semineu cu calorifer de incalzire suplimentara?
Ce folositi pentru a scoate mirosul din pantofi? Dar ceva care chiar sa dea rezultate.
Cam in cat timp ar trebui sa germineze semintele de coltunasi?
Cand se planteaza lalelele?
Imi zice-ti va rog reta de la oez cu lapte? Va rog sa specificati si gramajul la ingrediente...
Seminte de iarba Unde pot gasi niste seminte de iarba? Am nevoie de 200- 300 de gr nu 1 kg sau cine stie cat are un sac.
Care e cel mai ieftin material de constructii?
Unde pot gasi seminte de rosii cherry? Sa cultiv si eu in gradina, ca imi plac tare mult!
Se poate aplica pal laminat peste linoleum deja existent?
Cat creste presiunea in centrala, de la 1.5 rece la 3.5 calda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!