Un balot de turba de 800 litri la cate alveole de 104 celule ajunge aproximativ?!
Stiti un site sigur de unde pot cumpara saci de peleti direct de la producator? Sau de unde cumparati voi
am o intrebare in legatura cu costurile unui solar la o cultura de salata verde. Pe o suprafata de 1000mp care ar fi costurile constructiei unui solar de la zero? Iar in legatura cu instalatia...? (mai mult)
Frunzele unui pom mai cresc si in iunie?
Hei! Vreau sa imi renovez bucataria si nu stiu ce sa fac. Am de ales intre cuptor electric si plita pe gaz sau cuptor si plita electrica sau aragaz electric. Voi ce ma sfatuiti? Cum e mai bine si indicat...? (mai mult)
Am niste mobila alba de la Ikea, faza ca e a fost mazgalita cu marker permanent, negru. Cum scot tot scrisul fara sa distrug mobila?
Cum pot eu, tanar al acestei societati, sa reusesc ca sa imi cumpar o locuinta fara ca sa apelez la banci, credite, imprumuturi (care sunt un stres si te imbolnavesc treptat in cazul in care viitorul...? (mai mult)
Salut, am o curte de 200 mp in Bucuresti in sectorul 3, merita sa imi fac un solar pentru rasaduri productie angro?!
Salut, am cumparat recent o piscina cu cadru metalic si am desfacut dar era prea frig si am vrut sa ansamblez piscina la loc dar am strans- o mai haotic si am pus- o in cutie. Intrebarea este daca nu ...? (mai mult)
Se pricepe cineva la construcțiile de dinainte de '89? Care blocuri sunt mai sigure, cele de tip monolit sau din prefabricate? Blocurile construite după cutremurul din '77 sunt într- adevăr mai...? (mai mult)
Buna seara. As vrea sa fac furaj pentru prepelițe ouătoare. In rețetă de ingrediente este specificat si Carbonatul de Calciu. Din cate stiu acest carbonat este marmura/ creta, se găsește si...? (mai mult)
am si eu o intrebare:din cand in cand ma mai uit pe Zillow (un site pentru case de bogatani) asa de caterinca, si nu inteleg ca un lucru scris sus cu mare este pretul casei, dar dedesub apare...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa identific aceasta planta, acele fructe sunt de marimea unei broboane de strugure din acela mare https://drive.google.com/open?id=14Lj9vMbZNkId0ye-WoimnSLIACw0wsMS
Toate apartamentele dintr- un bloc au aceeasi suprafata? Stiu ca e putin ciudat, dar m- ar ajuta la un proiect :)) Multumesc anticipat! P.S. scuze pentru categorie, dar asta pare cea mai...? (mai mult)
Intreb poate au facut si altii o fosa din beton cu laturi de 3 pe 3 m si adancime 3 m deci 27 m cubi mi se cere 6000 roni cu tot cu canalul cu teava de 10 m de canalizare pana la un camin si cu materialul...? (mai mult)
La ce inaltime minima trebuie instalat panoul solar gobe cu 15tuburi ca sa am presiune? Multumesc!
Ați făcut vreodată vin din suc de soc? Cum?
Cum să scap de helgii, de dihori, nevastuici, hermeline sau cum s-or chema toate astea?
Hei! Am in curte un wc de serviciu pe care l- am modernizat. Am facut o mica constructie, i- am pus o chiuveta, insa as vrea sa am si apa calda. Stiu ca se rezolva cu boiler, insa vreau sa incerc ceva...? (mai mult)
Care e diferenta intre un cristal de bohemia si unul normal? Care e mai calitativ?
Am gasit in gradina o insecta, ceva ce seamana cu un gandac din ala mirositor (plosnita de copac). Faza e ca asta e complet verde deschis, un verde frumos si plat si el. Stie cineva ce insecta e? Nu ...? (mai mult)
Pot planta acum un smochin? E perioada lui, se va prinde, ce stiti?
Astazi am cumparat cu tatal meu o usa (clanța, tocuri etc.) Cand am ajuns acasa nu am gasit colturile usii. Cumva trebuie sa cumpueri tu colturile usi sau colturile sunt in cutia usi?
Cine stie sa imi spuna ce flori de gradina cresc la umbra.Am un loc in curte, unde am terasa si e umbra
Vin rude din Italia acasa. Italia deja nu se mai afla in carantina si dituatia e destul de ok, la noi deja unele orase tot au iesit deja din carantina cum credete le vor opri la romani sa- i tina...? (mai mult)
Cam cat ar costa serviciile unui desfundator de canalizare? Stau la parter si mi- a venit ieri apa sus la baie din canalizare cauza fiind ca un vecin a aruncat servetel umed in coloana de canalizare si...? (mai mult)
De mai bine de doua saptamani vecinul de deasupra mea sapa dupa petrol in tavanul meu. Am masurat si se ajunge la nivele de 82db (nivel la care efectiv se pot cauza daune timpanului) si e asa...? (mai mult)
Unde se gasește de cumpărat extractul de vanilie?
Aseară când am aprins becul din baie o făcut trosc și o picat numa siguranța de la baie, cele de la bucătarie, dormitoare sunt sus ridicate. Dacă schimb becul și ridic siguranța merge?
Buna seara.Ce parere aveti despre usile metalice de la firma Beymay? Am inteles ca ar fi fabricate in Romania, ca aspect par destul de ok, un amic mi- a spus că sunt si destul de rezistente.M- ar interesa...? (mai mult)
Ma intereseaza cat e metru patrat de montat vata bazaltica de 100 mm densitate 110 kg pentru exterior pana la decorativa, deci tot pentru o suprafata de 200 m patrati. Vreau un raspuns foarte serios, ...? (mai mult)
As dori sa folosesc un hidrofor cu panouri fotovoltaice. Hidroforul este de 850W. Cum pot face asta?
Cum sa procedez sa pun salatele verzi pentru ca sa folosesc la ciorba pentru la iarna? Va rog raspundeti-mi ca
Cat timp poate sta un porc fara apa si mancare?
Bună ziua. Cum pot scoate vopseaua (var) de pe mâini?
Am cateva plante aromatice in ghivece. Nu inteleg ce se intampla cu patrunjelul, restul sunt ok. A crescut foarte putin si acum a inceput sa se ingalbeneasca. Nu creste mare si frumos si nu stiu ce sa...? (mai mult)
Am vazut in unele constructii cand faceau peretii constructorii puneau si plasa din aceea cu gaurele.Nu stiu exact cum se cheama. De ce fac lucrul asta? Am observat asta si cand au anvelopat...? (mai mult)
Am o planta aloe. Nu stiu cum trebuie intretinuta. De cate ori trebuie udata, cand pot taia din frunze? Stie careva?
Care este diferenta dintre etaj si mansarda?
Credeti ca un Kärcher K 3 Full Control este potrivit pentru nevoile de acasa? Vreau sa achizitonez un aparat de spalat cu presiune pentru lucrurile de acasa, stiti si voi... Speli masina, ziduri, pavaje,...? (mai mult)
Cum pot inmulti niste trandafiri de dulceata? Daca tai de undeva si il plantez se va prinde?
Salut, am si eu o intrebare. Unde locuiesc, in fata blocului exista o parcare de 9 masini.Un vecin din bloc, samsar jegos nesimtit, are in permanenta masina lui plus o alta pe care tot o pune in vanzare...? (mai mult)
Poate sa imi spuna si mie cineva care e cea mai buna otrava pentru șobolani? Caut pliculețe din alea cu pasta..sunt de mai multe culori dar cele mai bune erau alea de culoare albastră..doar ca nu se...? (mai mult)
Ce pom este acesta? Da flori albe. https://ibb.co/0CJ31Bz
Poti impremjmui un teren cu gard electric? Ai nevoie de vreo aprobare anume sau nu e posibil in nici un fel?
Ce carti sau documentare, filmulete etc care sa ma ajute sa invat cum sa toaletez copacii fructiferi stiti? Am nevoie de niste informatii pentru pruni, caisi, ciresi, meri. Multumesc.
Cum tai un trandafir? Tufa s-a facut foarte mare si imi acopera o parte din geam. As vrea sa il mai tai putin, dar nu stiu cum sa o fac sa nu distrug de tot planta. :(
Rosia e fruct sau leguma? Va rog ajutati-ma poate castig un pariu de 10 lei.
Centrala pe lemne sau centrala pe peleti? Care din ele sunt mai bune, mai eficiente, mai generoasa la intretinere?
De unde pot sa cumpar luminite led banda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Măiastra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!