TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
vmalex21
în 22 Mai 2020 | vmalex21 întreabă:

Buna seara.Ce parere aveti despre usile metalice de la firma Beymay? Am inteles ca ar fi fabricate in Romania, ca aspect par destul de ok, un amic mi- a spus că sunt si destul de rezistente.M- ar interesa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 22 Mai 2020 | alexandrubt13 întreabă:

Ma intereseaza cat e metru patrat de montat vata bazaltica de 100 mm densitate 110 kg pentru exterior pana la decorativa, deci tot pentru o suprafata de 200 m patrati. Vreau un raspuns foarte serios, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreiteodor
în 22 Mai 2020 | Andreiteodor întreabă:

As dori sa folosesc un hidrofor cu panouri fotovoltaice. Hidroforul este de 850W. Cum pot face asta?

3
Răspunde Raportează
Richard11
în 22 Mai 2020 | Richard11 întreabă:

Cum sa procedez sa pun salatele verzi pentru ca sa folosesc la ciorba pentru la iarna? Va rog raspundeti-mi ca

3
Răspunde Raportează
vicgg12
în 22 Mai 2020 | vicgg12 întreabă:

Cat timp poate sta un porc fara apa si mancare?

1
Răspunde Raportează
Teodora11
în 22 Mai 2020 | Teodora11 întreabă:

Bună ziua. Cum pot scoate vopseaua (var) de pe mâini?

8
Răspunde Raportează
SileVasile
în 22 Mai 2020 | SileVasile întreabă:

Am cateva plante aromatice in ghivece. Nu inteleg ce se intampla cu patrunjelul, restul sunt ok. A crescut foarte putin si acum a inceput sa se ingalbeneasca. Nu creste mare si frumos si nu stiu ce sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
markasread
în 22 Mai 2020 | markasread întreabă:

Am vazut in unele constructii cand faceau peretii constructorii puneau si plasa din aceea cu gaurele.Nu stiu exact cum se cheama. De ce fac lucrul asta? Am observat asta si cand au anvelopat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
negrealuminita
în 22 Mai 2020 | negrealuminita întreabă:

Am o planta aloe. Nu stiu cum trebuie intretinuta. De cate ori trebuie udata, cand pot taia din frunze? Stie careva?

1
Răspunde Raportează
mariusalex2019
în 22 Mai 2020 | mariusalex2019 întreabă:

Care este diferenta dintre etaj si mansarda?

4
Răspunde Raportează
denisTiky
în 22 Mai 2020 | denisTiky întreabă:

Credeti ca un Kärcher K 3 Full Control este potrivit pentru nevoile de acasa? Vreau sa achizitonez un aparat de spalat cu presiune pentru lucrurile de acasa, stiti si voi... Speli masina, ziduri, pavaje,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ciznut
în 21 Mai 2020 | ciznut întreabă:

Cum pot inmulti niste trandafiri de dulceata? Daca tai de undeva si il plantez se va prinde?

1
Răspunde Raportează
Laur014
în 21 Mai 2020 | Laur014 întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. Unde locuiesc, in fata blocului exista o parcare de 9 masini.Un vecin din bloc, samsar jegos nesimtit, are in permanenta masina lui plus o alta pe care tot o pune in vanzare...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Anonim5084689
în 21 Mai 2020 | Anonim5084689 întreabă:

Poate sa imi spuna si mie cineva care e cea mai buna otrava pentru șobolani? Caut pliculețe din alea cu pasta..sunt de mai multe culori dar cele mai bune erau alea de culoare albastră..doar ca nu se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 20 Mai 2020 | BuGsstormbunny întreabă:

Ce pom este acesta? Da flori albe. https://ibb.co/0CJ31Bz

4
Răspunde Raportează
bobi_calicul
în 20 Mai 2020 | bobi_calicul întreabă:

Poti impremjmui un teren cu gard electric? Ai nevoie de vreo aprobare anume sau nu e posibil in nici un fel?

3
Răspunde Raportează
vlad_chitescu
în 20 Mai 2020 | vlad_chitescu întreabă:

Ce carti sau documentare, filmulete etc care sa ma ajute sa invat cum sa toaletez copacii fructiferi stiti? Am nevoie de niste informatii pentru pruni, caisi, ciresi, meri. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
Tyna
în 20 Mai 2020 | Tyna întreabă:

Cum tai un trandafir? Tufa s-a facut foarte mare si imi acopera o parte din geam. As vrea sa il mai tai putin, dar nu stiu cum sa o fac sa nu distrug de tot planta. :(

1
Răspunde Raportează
iKaiju
în 20 Mai 2020 | iKaiju întreabă:

Rosia e fruct sau leguma? Va rog ajutati-ma poate castig un pariu de 10 lei.

15
Răspunde Raportează
PringAloe
în 19 Mai 2020 | PringAloe întreabă:

Centrala pe lemne sau centrala pe peleti? Care din ele sunt mai bune, mai eficiente, mai generoasa la intretinere?

9
Răspunde Raportează
anamaria1acwsa
în 19 Mai 2020 | anamaria1acwsa întreabă:

De unde pot sa cumpar luminite led banda?

5
Răspunde Raportează
lilskies
în 19 Mai 2020 | lilskies întreabă:

Hidrofor sau pompa submersibila? Folosesc foarte multă apă, hidroforul mi s- a stricat recent și vreau să incerc o pompă submersibila. Tin să menționez că suntem 4 oameni in casă și folosim...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
skull12
în 18 Mai 2020 | skull12 întreabă:

Salut, se poate da cu spray colorat pe rigips (ghips carton) rigipsul este dat cu glet, amorsa etc, tine culoarea sau se ia imediat? Funda,

3
Răspunde Raportează
VladaDoll
Întrebare recomandată în 18 Mai 2020 | VladaDoll întreabă:

TPU, am un teren undeva intr- o zona muntoasa. Momentan nu am cum sa fac o constructie costisitoare pe el, insa am tot vazut acele mici casute prefabricate. Nu stiu cat de sigure sunt, nu stiu cat de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nimeni91
în 18 Mai 2020 | Nimeni91 întreabă:

Buna dragilor! As vrea sa va intreb cate ceva despre plantele de aloe vera. Am una de cateva luni si o ingrijesc exact asa cum scria pe instructiuni, insa nu este asa de mare. Cat credeti ca va dura pana...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ewals
în 18 Mai 2020 | Ewals întreabă:

stie cineva cat ierbicid pentru porumb am nevoie pentru suprafata de 25 de acri?

1
Răspunde Raportează
Domino2018
Întrebare recomandată în 17 Mai 2020 | Domino2018 întreabă:

Bună ziua, Recent am achizitionat un panou solar nepresurizat pentru apa calda de 150 l de la GOBE. Toate bune si frumoase doar ca nu am gasit un instalator in zona mea, asa ca am decis sa- l montez...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
andrei28743
în 17 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

am placat un perete in interiorul apartamentului cu polistiren, se poate aplica pe polistiren glet și după amorsat și zugravit? Sau trebuie obligatoriu adeziv?

4
Răspunde Raportează
xRogers
în 16 Mai 2020 | xRogers întreabă:

Salut,cate grade trebuie să aibă ouăle sa poata iesi pui? Au 42 grade Celsius

2
Răspunde Raportează
GabrielDaniel01
în 16 Mai 2020 | GabrielDaniel01 întreabă:

Stie cineva o sperietoare pentru pasari (pomi fructiferi) sa fie eficienta? Lasati link sau nume ceva daca aveti idee.

5
Răspunde Raportează
Steffaniy
în 16 Mai 2020 | Steffaniy întreabă:

Cunosc pe cineva care a facut cateva solare in care a plantat rosii. Acum... eu chiar nu ma pricep. Dar in interiorul solarelor sunt niste insecte ce (din pozele pe care mi le- a trimis) par...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei28743
în 16 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

Cum se trasează fundația unei case? Este nevoie de un topograf?

4
Răspunde Raportează
andrei28743
în 15 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

cu ce se face hidroizolatia in zonele unde vin ziditi peretii?

2
Răspunde Raportează
vmalex21
în 15 Mai 2020 | vmalex21 întreabă:

Buna seara.Ce parere aveti despre aspiratoarele cu spalare? Sunt eficiente pentru curățarea covoarelor si a tipiteriei? As dori sa cumpăr un aspirator Thomas, modelul din linkul de mai jos dar nu din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Daughter
în 15 Mai 2020 | Daughter întreabă:

Ce costuri implica adăugarea unui geam mare (spart perete, autorizati) la bloc? Aș vrea sa stiu ce preturi mă așteaptă. Stau la parter, ieșire direct la stradă. Oare e posibil sa sparg...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 15 Mai 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Salut, am un cires in grădina, anii trecuti pe vremea asta ciresele erau coapte, dar acum sunt verzi, stie cineva de ce?

5
Răspunde Raportează
Lulu55
în 15 Mai 2020 | Lulu55 întreabă:

Am o sobă cu calorifere în casă. Soba este din metal, este poziționată în hol, iar coșul de fum este din metal, trece din hol in camera și apoi urca spre tavan. Nu mai fac focul de cand a venit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iubireameamika
în 15 Mai 2020 | Iubireameamika întreabă:

Urgent vreau sa cumpar un teren pe care sa iau o casa tip container. Nu stiu nimic despre asta. Ce trebuie sa am in vedere la achizitionarea terenului, de asemenea ce acte trebuie pentru a costrui un ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PainTech
în 15 Mai 2020 | PainTech întreabă:

Buna ziua! Stie cineva cum se numeste aceasta afectiune la cais si cu ce se poate combate? https://imgur.com/a/JCiwGmT Frunzele se usuca, rasucindu- se spre partea superioara a frunzei acoperita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 15 Mai 2020 | Domexd întreabă:

Sunt faine fântânile decorative arteziene de casa? Se aud frumos susurul apei? Te relaxează? Aveți așa ceva? . https://m.emag.ro/fantana- feng- shui- electrica- 24x26- cm- dae993- dae993/pd/DCV89SBBM/?X-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Amelia75
în 15 Mai 2020 | Amelia75 întreabă:

Hei, vrea cineva un catelus, am 5 căței de vreo 2 luni, incerc sa le gasesc un stăpân deoarece eu nu- i pot întreține pe toti, am sa asigur eu transportul in Câmpulung Moldovenesc, Sadova ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andrei28743
în 15 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

Ce dibluri folosesc pentru polistiren de 10 cm? Dibluri de 10 sau de 15? Dar la polistiren de 20?

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 14 Mai 2020 | Sonia822 întreabă:

Ce marca de aer conditionat ati cumparat si in acelasi timp sunteti multumiti de achizitie? Buget: intre 1000 si 2000 lei

3
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 14 Mai 2020 | ChiukiuHamsler întreabă:

Am nevoie sa cumpar un panou pentru baschet din plexiglass sau acril, in jur de 180 cm pe 105cm sub 150 de lei daca se poate, unde gasesc?

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 14 Mai 2020 | Sonia822 întreabă:

La un aer conditionat, la compresor, care e diferenta (sau avantaje/dezavantaje) intre Inverter si DC Rotativ?

2
Răspunde Raportează
Alecsand3ueu
în 14 Mai 2020 | Alecsand3ueu întreabă:

Buna! Trebuie sa fac un proiect la reteaua de alimentare cu apa potabila a unei locuinte. Are cineva idee: - presiunea apei la o conducta magistrala a blocului cu cat curge. - presiunea apei care curge...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 14 Mai 2020 | Furnicuta000 întreabă:

Nu radeti, dar nu prea ma pricep la gradinarit si ma gandeam daca imi puteti da un sfat. Am pus in curte niste capsuni, pe randuri, cu spatiu intre ele, destul de frumos. Acum au inceput sa se coaca,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
mircea22
în 14 Mai 2020 | mircea22 întreabă:

Cine mă poate ajuta într- o privință? Cine îmi poate spune cum se montează corect supapa de siguranță, robinet de golire, filtru y robinet de trecere? Deci, ordinea corecta de la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionut1603
în 14 Mai 2020 | ionut1603 întreabă:

Dau funda! Am o intrebare stupidă. Cum as putea face o coardă(la mânere ma refer mai mult)? Stiu ca pretul este foarte mic dar nu gasesc la magazinele din apropiere și nu am posibilitatea de a ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
brokxy
în 13 Mai 2020 | brokxy întreabă:

Cum pot scapa de furnicile din camera? Este plin pe podea si în pat dar nu le- am găsit intrarea. Nu ma musca dar este foarte enervant ca le văd şi simt pe corpul meu mai mereu! Daca le omor ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • ?achi
    trimisă acum 14 ore

?achi întreabă:

Avem ?anse s? c?tig?m cu 3-0? ?ti?i la ce m? refer ?i de ce ntreb asta.
    10 răspunsuri
  • Anonimul151
    trimisă pe 17 Noiembrie

Anonimul151 întreabă:

Am o problem?, destul de serioas?, n leg?tur? cu ?coala de ?oferi. Vineri, m- am ntlnit cu patronul scolii de ?oferi pentru a- mi da dosarul, pentru c? luni aveam programare. A ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • missara21
    trimisă acum 21 ore

missara21 întreabă:

Buna tuturor! Sunt internat? la spital Fundeni ?i urmeaz? s? suf?r o nefrectomie. A? avea nevoie de pu?in ajutor, nu m- am mai ntlnit cu astfel de situa?ii, nici cu opera?ia in sine ?i ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.786
  • Întrebări: 3.953.230
  • Răspunsuri: 17.654.473
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre delfini

Curiozitati despre delfini

Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.572 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.813 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.149 Conversaţii