Papagalul perus mananca si patrunjel?
Rog si eu pe cine -ar putea si stie un program cu care se poate downloada free de pe you tube ori trilulilu in Real Player. Sa mi-l trimita si mie. Am internet explorer beta 9. Daca conteaza sa...? (mai mult)
:*...am si eu o intrebare. Am un si-tzu mic de aproape 2 luni si mai un pic trebuie sa il duc la vaccin :). Il pot scoate afara la plimbare chiar daca nu e vaccinat?:D...va rog ast raspunsuri? (mai mult)
Care imi da si mie un cont maii mare de lvl 80 pe metin 2 fun?/ vvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaa roggggggggggggg dati buzz pe adresa radustanescu20@yahoo.com
Papagalul perus poate vorbi?
Nu mai stiu cum sa-mi prind parul la scoala. 1.cum sa-l prind? ( P. S fara coada de cal m-am saturat de ea ) il am mediu si drept. mi-ar placea sa-l fac ondulat dar nu stiu cum. 2.cum sa-l fac?
Mai de unde pot sa rezolz jocurile God of War 1 si 2 pentru PC si sa mearga va rog sa ma ajutati si daca este si God of War 3 pentru PC si acela dar maca 1 si 2 ca acele am auzit ca exista dau fundita....? (mai mult)
Cu ce pot hranii porcul de guineea fara pipeta cu apa pana poimanie adica 2 zile:D ajutoooor
Ce porecle i se potrivesc numele Denisa? Dar Alice(se citeste Alis). Dar Madalina? Dar Bianca? Dar Alexandra?
Am un purcel de guinea si imi trebuie sa ii dau de baut apa si nu am pipeta si nu am stiut pana acum ce sa fac urgent va rog AJUOTTR
Cum ii cheama pe cainii lui Ashley Tisdaleee :X? va rogg dau funda+vot :X
Am auzit ca sunt niste smecherii pentru hakat IMVU... Le vreau si eu:XFundaaaa
Care stiti un patch pentru pes 2011 in care joc in europa league sa apara protv si cand joc in ucl sa imi apara tvr1? a si stiti vreun patch in limba romana care comentatorii zic si numele jucatorilor al...? (mai mult)
Dati-mi va rog un pacht cu transferurile din 2011 pentru fifa 10. Dau funda
Bunaa:X Am un hamster si doarme tot timpul oare are ceva? :-? fundita + Vot :X
Spray-uri graffiti, de unde cumpar si eu? (inainte cumparam de la un prieten, si asa sa-mi cumpar eu nu stiu de unde) Mersi, arh1tect
Ce pret are un pui de chincilla? si unde as putea sa gasesc? ca in real, carrefour nu am vazut:(
Imi dat va rog un program pentru fifa 2010 cu transferurile actuale din 2011?
Am doi pesti[fata si baiat] intr-un acvariu impreuna cu alti pesti care nu sunt de rasa lor.Se pot imperechea intr-un acvariu cu mai multi pesti diferiti?
Imi dati informatii despre castrori si despre bursuci? Cel care da cele mai multe informatii primeste 10 voturi la raspunsurile lui! Si o funda!
am fost la scoala si am avut sprot:) a venit un prof care a depasit 4 recorduri mondiale.cu picioroangele si a zis care vrea sa se inscrie.am mers pe ele si nu a fost foarte greu.pentru. ca...? (mai mult)
De la un timp de vreme ma simt ciudat am multe probleme si am senzatia ca vreau sa ma omor din cauza a tot ce mi se intampla simt ca nu mai are rost sa traiesc etc Ce sa fac sa NU mai simt asta?
Va place pisicuta mea? http://www.youtube.com/watch?v=mByik4AuipY
Exista un server de Metin2 care sa nu aiba o limita pentru a deveni GM? Vreau sa zic ca stiu engleza la perfectie (sunt jumatate englez) ma pricep la metin, (il joc de 4 ani sunt) si un ultim...? (mai mult)
Imi dati informatii despre arici si proci spinosi? Si despre castori si despre bursuc si despre sconcs si despre elefant si despre rinocer? 2. Ce diferenta are un bursuc de un viezure?
Stiti cumva ce mananca un cangur sau un catel rasfatat pe nume Spot?
Ce credeti, va renunta Mititelu la U. Craiova?
Catelul meu a mancat oase de porc.ieri la pranz... a intrat in bucatarie si a mancat din cosul de gunoi nu am stiut, dupa aceea am gasit cosul de gunoi rasturnat si mi-am dat seama.Seara a inceput sa vomite,? (mai mult)
Buna;) stie cineva cum se pune un forum pe blog? mersi;)
Cumpar caine Shih tzu. sunt din Botosani.multumesc
Dati-mi si mie niste porecle anime Dau Funda cele mai bune:)
Cumpar caine Shih tzu. sunt din Botosani.multumes
Funda cine imi da si mie niste site-uri anime si cateva cu chesti? stele inimioare(glitter) :)
Pe ce site poti gasi un program de spart parole la yahoo mesenger
Hei, as vrea sa imi cumpar un collie, ati putea sa-mi spuneti cam cat costa si cum se comporta el?
Salut.Deoarece ma consider un membru al comunitatii TPU, doresc sa apelez la ajutorul vostru.Imi puteti spune, va rog frumos, cateva metode gratuite pentru a-mi pormova acest blog http://online-mania.blogspot.com?...? (mai mult)
am avut un motanel cat palma pe nume Oliver si este negru cu ochii verzi! cine va mi la luat cineva cand l-am lasat pe afara! cand am fost sa-l i-au "i-al pe Oliver de unde nu-i!"il iubesc enorm...? (mai mult)
Care este cea mai inalta(sau mare) si frumoasa rasa de caine?
Buna la zoomania din Real ati vz vreodata chihuahua? Si la ce pret?
De unde pot downloada patchul ala de la rpes 2011 ala care zice cand joc in europa league sa apara aia de sus protv si cand joc in champions league sa-mi apara tvr 1? funda repede
Cum credeti ca se inteleg baieti din zodia pesti cu fetele din zodia balanta?; x. Un rasp va rog >:D< Dau fundita.
Ce ati face daca: 1)Ati fi invizibile pentru o zi? 2)Daca ati avea bani pentru o zi? 3)Daca ati deveni o celebritate numai daca ati umili un sarac. Raspunsurile mele... 1)As face tot ce vreau dar? (mai mult)
Ce pot sa desenez? Mi s-au cam terminat ideile :|... P. S. nu idei de comic sau altceva, de un desen :)
Deci as vrea un logo cs. nu stiu ce marime e pentru forum. sa scrie numele BuLL^eT. aveti voi inspiratie ori ce legat de cs. a da si un avatar tot pentru site :D. dau funda
Buna:) imi da-ti si mie site-uri sau linkuri cu tutoriale cum sa invat sa tricotez pulovere, va rog funda:)
Cat traieste un porcusor de guineea? eu am unul care are 6 ani si un pic.:D(in ani umani)si app. cum aflu cati ani porcusioresty are porcusorul meu?
Buna TPU.Am 2 peruji. Aj vrea sa ii domesticesc.Sa le pot da drumul prin casa sau sa ii invat sa vbeaska sau sa se spele.Cum sa fac asta? Mentionez ca fata e mai domesticita si mai obisnuita cu locul(o...? (mai mult)
Care vreti sa fac bani pe imvu mesaj cu numele si parola...contului evident
Imi puteti spune niste animale omnivore? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!