TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
anonim_4396
în 11 Iunie 2019 |

As dori sa trimit catelul cu o alta persoana cu masina pe traseul UK - Romania. Catelul este pe numele meu, as dori sa stiu daca persoana respectiva intampina probleme la vama. Va trebui sa aiba...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonim110pp1
în 11 Iunie 2019 | Anonim110pp1 întreabă:

Salut, am un husky de 1 an si 7 luni care nu stiu ce a facut si s- a lovit pe partea dreapta langa coasta. Bun, problema este ca a facut puroi ( rana consta in belirea pielii ) si s- a adancit sa zic...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
tomcat
în 11 Iunie 2019 | tomcat întreabă:

Pisica mea in vârsta de 6 ani a început sa se urineze pe covoare,mentionez ca e castrata si a stat doar in casa, ce ma fac cu ea?

5
Răspunde Raportează
Anndromedaee
în 11 Iunie 2019 | Anndromedaee întreabă:

Am vrut sa adopt doi pisoi dar pisica mai veche nu-i accepta.Prietenul meu a zis ca-i tine el dar nu-i mai vrea nici el. Unde i-aș putea duce? Nu vreau sa-i las pe strada.

1
Răspunde Raportează
forgetmynutella
în 11 Iunie 2019 | forgetmynutella întreabă:

Pot sa tai unghiile pisicii cu unghiera normala? :>>>

7
Răspunde Raportează
Afee
în 11 Iunie 2019 | Afee întreabă:

Hello! Acum cateva zile am salvat un pui de vrabiuta si astazi l- am lasat pe colivie in camera cu perusul meu (din moment ce sunt sanatosi si prietenosi amandoi). Nu stiu cum perusul a "pupat" puiul de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Geanina_Chirila_1982
în 10 Iunie 2019 | Geanina_Chirila_1982 întreabă:

Cum să mă "împrietenesc" ușor cu animalul meu de companie (un iepuraș)? Ce sfaturi îmi puteți da?

3
Răspunde Raportează
andreea0999
în 10 Iunie 2019 | andreea0999 întreabă:

In cat timp ii creste parul unui bichon havanez?

1
Răspunde Raportează
georgianalavinia156
în 10 Iunie 2019 | georgianalavinia156 întreabă:

Deci vreau sa ma apuc de desenat in color. Vreau sa stiu cum pot face umbrele si luminile incat sa para desenul mai real. Mai pe scrurt vreau sa stiu cum sa desenez in creioane colorate...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
forgetmynutella
în 9 Iunie 2019 | forgetmynutella întreabă:

Ce pot sa-i dau de mancare unei pisici de 2 luni si 3 zile in afara de lapte cu paine si crantanele junior? Thx

6
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 9 Iunie 2019 | Anonimopt întreabă:

Am doua rate leșești care clocesc împreună. La început am pus 12 oua, i- ar acum sunt 4. Doua sunt puțin negre. Este a 37- a zi și nu a ieșit nici unul. Mă puteți ajuta va rog? Ce sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sporea_Danutzu_1977
în 9 Iunie 2019 | Sporea_Danutzu_1977 întreabă:

Buna, am si eu o intrebare, am o pisicuta micuta si mereu cand o duc afara se lungeste la soare si cred ca ar sta si ore in sir asa iar cand o trezesc parca e asa, bleaga, ar trebui sa- mi fac griji...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adina2275
în 9 Iunie 2019 | Adina2275 întreabă:

Stiti un magazin de unde as putea sa imi cumpar pierce pentru buric? Mersi :)

4
Răspunde Raportează
BogdanDGB
în 9 Iunie 2019 | BogdanDGB întreabă:

Cum se pescuieste? Si cand trebuie trasa undita?

8
Răspunde Raportează
Sporea_Danutzu_1977
în 9 Iunie 2019 | Sporea_Danutzu_1977 întreabă:

Buna, am o pisicuta micuta iar aceasta parca nu mananca foarte bine, ii dau cu pipeta si ieri manca carne din aia la plic dar acum nici daca ii bag cu forta nu vrea, as duce- o la veterinar dar nu am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tania23
în 9 Iunie 2019 | Tania23 întreabă:

Câinele meu (rottweiler sper că am scris corect) are ceva cu unele persoane. Adică când vede o persoană pe stradă, începe să latre după ea, se dă după ea și nu știu ce să fac....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lidya1234
în 9 Iunie 2019 | Lidya1234 întreabă:

Am un motan de aproape 2 ani, castrat care cateodată (perioada este aleatorie) lasă un miros foarte urât oriunde se așează(cearceaf, masă, haine, perne, chiar si pe mine). Presupun că este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dr0gul3tz
în 8 Iunie 2019 | Dr0gul3tz întreabă:

Asta ar putea suna nebunesc dar există crescătorii de serpi autorizate in Romania? Si nu ma refer la vipere, ci la pitoni. Doresc sa achiziţionez un piton si prefer să il ridic personal de la fata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sporea_Danutzu_1977
în 8 Iunie 2019 | Sporea_Danutzu_1977 întreabă:

Buna, am si eu o problema, am o pisicuta micuta care vrea mai mereu sa fie afara dar mie imi este frica deoarece am un caine, e bland dar este mare si s- a mai dus pisica odata la el, acesta nu cred...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mngzx
în 8 Iunie 2019 | mngzx întreabă:

Perusica mea a murit acum cateva zile, intr- o perioada cand ii dadeam vitamine in apa.Ce am facut gresit? Am pus prea multe picaturi? Mentionez ca masculul nu a murit, desi a baut si el din apa cu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexandrovsky
în 8 Iunie 2019 | Alexandrovsky întreabă:

Salut,pisica mea este plecata de 3 zile, s-ar putea intoarce? Ma gandesc sa nu se fi ratacit... sau sa fie in calduri sau muscata de vreun caine nu stiu.

10
Răspunde Raportează
Anndromedaee
în 7 Iunie 2019 | Anndromedaee întreabă:

Am o pisica de 1 an și 3 luni. Am adus doi pui azi acasă de aprox 1 luna și ea nu-i accepta deloc. Ce as putea sa fac? Nu vreau sa renunț la pisoi.

2
Răspunde Raportează
forgetmynutella
în 7 Iunie 2019 | forgetmynutella întreabă:

Buna! Am o pisicuta de 2 luni si nu am mancare de junior. Este vreo problema daca 2 zile mananca mancare de adult?

3
Răspunde Raportează
INSOLINYO
în 7 Iunie 2019 | INSOLINYO întreabă:

Mă adresez persoanelor care au ca animal de companie pisica, despre microcip. Ieri la veterinar, doctorul veterinar mi- a recomandat să nu îl microcipez pe pisic dacă nu am de gând să călătoresc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anduq
în 7 Iunie 2019 | Anduq întreabă:

Salut, hamsterul meu s-a umflat in burta, și e foarte tare in zona aia, nu s-a îngrășat și nici nu ar putea sa aibă pui Ce ar putea sa aibă și ce pot sa fac sa se facă bine?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2019 |

As dori sa imi cumpar un caine, mai exact labrador ( negru de preferabil ). Problema este ca nu prea am de unde. M- am uitat pe diferite site- uri, dar acolo nimic nu este sigur. Stiu multe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 6 Iunie 2019 | Domexd întreabă:

Cat traiesc pisicile de apartament? Al nostru are deja 5 ani.

4
Răspunde Raportează
otniel123
în 5 Iunie 2019 | otniel123 întreabă:

As vrea cat mai repede o lista cu nume de pisici (fete) pentru o pisica alb cu negru

4
Răspunde Raportează
george200115
în 5 Iunie 2019 | george200115 întreabă:

Mă ajută și pe mine cineva? Cum se face un prostovol?

2
Răspunde Raportează
mngzx
în 5 Iunie 2019 | mngzx întreabă:

Cat costa o radiografie la un perus(varsta:3ani)? Dau funda

1
Răspunde Raportează
Alexia22209
în 5 Iunie 2019 | Alexia22209 întreabă:

BUNA, am o hamsterica care nu a avut niciodată partener in cușca dar are o burta foarte mare de parca ar fi graviduță, este posibil sa fie gravida? O am de jumătate de an și nu am șoareci in casa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Manciu_Emil_1976
în 5 Iunie 2019 | Manciu_Emil_1976 întreabă:

Voi ce ustensile şi metode eficiente folosiţi pentru perierea şi descâlcirea blănii la câinii cu păr lung?

1
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 5 Iunie 2019 | Katyk3229 întreabă:

am 3 întrebări, pisica mea a născut în altă parte. 1.Ce pot sa fac ca ea să aducă motăneii? 2. Daca nu pot s- o fac sa aduca motăneii cum știu că ea o sa- i aduca singură? 3.Cam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mngzx
în 4 Iunie 2019 | mngzx întreabă:

SAlut! O intrebare pentru cei care au perusi: ce fac daca perusul(care tocmai mi l-am cumparat) nu a baut deloc apa de cand l-am adus de la pet-shop? Multumesc anticipat

4
Răspunde Raportează
SporeBox
în 4 Iunie 2019 | SporeBox întreabă:

Am un papagal micul Alexander de sambata si e foarte speriat. Nu stiu cum sa explic. Cand plec din camera tipa dupa mine, ma lasa sa ii schimb apa si sa ii pun mancare (castroanele sunt destul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mngzx
în 4 Iunie 2019 | mngzx întreabă:

Am luat un perus din animax si nu mananca. Ce fel de mancare au perusii in acele colivii din animax? Vreau sa-i dau acelasi tip de mancare.Plz help urgent,

5
Răspunde Raportează
RobertIDiablo
în 4 Iunie 2019 | RobertIDiablo întreabă:

Salutare, aveți idee ce marcă de hrană uscată pentru câini este mai bună? Cățelușa mea are o lună, i-am dat Pedigree Junior dar nu prea se dă în vânt după ele.

6
Răspunde Raportează
Knight141
Întrebare recomandată în 4 Iunie 2019 | Knight141 întreabă:

Salut, as vrea sa stiu daca exista vreo firma specializata in transportul de animale de companie, as vrea sa trimit un catelus pe ruta Botosani - Miercurea Ciuc, dar nu gasesc nimic. Daca stiti vreo...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PrivateGod
în 3 Iunie 2019 | PrivateGod întreabă:

Bună ziua. Am o întrebare. Mai crește părul pisicii dacă ea e tunsă la zero?(nu am tuns pisica dar are o problemă, i se duce primul strat de păr cu piele cu tot, pe picioare din spate și pe...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
skeleton54
în 3 Iunie 2019 | skeleton54 întreabă:

Am o intrebare, merita sa ma ocup doar de scoala gen sa nu am niciun hobby? Mereu cand incerc sa am un hobby placut nu am timp de el din cauza temelor care vin o gramada si alte intamplari stresante.Dau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andra1777
în 3 Iunie 2019 | Andra1777 întreabă:

Bună, am cățel de rasă mică si e deja senior (în jur de 11 ani).Era super activ si energic pana acum aproximativ 1- 2 zile...Nu prea vrea sa mănânce (mananca dar puțin), în schimb bea multă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RobertIDiablo
în 3 Iunie 2019 | RobertIDiablo întreabă:

Cum pot sa recunosc un caine de 7 saptamani (femela) e rottweiler? Cățelușa are coadă moarte micuță (Nu i-a tăiat nimic coada, așa s-a născut ea).

2
Răspunde Raportează
mngzx
în 3 Iunie 2019 | mngzx întreabă:

In Auchan Vitan are perusi/hamsteri/etc de vanzare?

1
Răspunde Raportează
GabrielDaniel01
în 2 Iunie 2019 | GabrielDaniel01 întreabă:

Stie cineva o masina de tuns pentru caine, sa fie buna nu din astea de te chinui sa tunzi sau sa se strice peste o luna

1
Răspunde Raportează
mngzx
în 2 Iunie 2019 | mngzx întreabă:

Am fost la vet cu perusul (care nu zboara de ceva vreme) si a zis ca are probleme cardiace. Am uitat sa il intreb ceva: am voie sa-i dau multivitamine in apa?

5
Răspunde Raportează
AGuyOnTheInternet
în 2 Iunie 2019 | AGuyOnTheInternet întreabă:

Ma intereseaza sa imi iau o bicicleta, un dirt jumper mai exact.Din ce am vazut unul ajunge pe la 2000-3000 de lei.Stiti cumva daca si de unde as putea cumpara unul mai ieftin?

1
Răspunde Raportează
Constantinescu_ValenTin_1998
în 2 Iunie 2019 | Constantinescu_ValenTin_1998 întreabă:

am un pisic de vreo 4 săptămâni, aseara era vioi, se juca si azi este molesit, nu are chef de nimic, nu mănâncă, vomita si ii curge niste spuma de la gura, stie cineva ce poate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gabriel_Ianis_2000
în 2 Iunie 2019 | Gabriel_Ianis_2000 întreabă:

Skateboard sau PennyBoard? De ce?

2
Răspunde Raportează
Lord2010000
în 2 Iunie 2019 | Lord2010000 întreabă:

Am o pisica în vârstă de 2 luni căreia ii place sa stea în balcon, țin sa menționez ca nu e închis și ar putea pica. Ce sa fac? Sa o las pe balcon? E ok oare? Orice sfat e bine...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Pe_Viata_Anonim_1994
în 2 Iunie 2019 | Pe_Viata_Anonim_1994 întreabă:

Hei tpu.Am o pisica de rasa scottish fold si am facut un drum cu masina pana la Bucuresti cu ea si am observat ca in timpul mersului cu masina ii creste temperatura si scoate limba afara si respira ca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 11 ore

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 12 ore

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    13 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 19 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    13 răspunsuri
  • miraeeeeeeeeee
    trimisă acum 16 ore

miraeeeeeeeeee întreabă:

Buna! Am o situatie careia nu i gasesc explicatie. Pentru context. Eu si cu baiatul asta am fost impreuna 4 ani. Am fost unul pentru celalalt prima iubire si prima relatie. Dupa 2 ani de relatie ne am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.946
  • Întrebări: 3.953.448
  • Răspunsuri: 17.656.191
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Singur acasa

Singur acasa

Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)

Start quiz
Categorii
  • 652.030 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.069 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.180 Conversaţii