TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
anonim_4396
în 22 Februarie 2022 |

Salut TPU. Am 1.80 si 98.7 kg. de fel sunt mai tare la alcool. Cam cata vodka ar trebui sa beau pana as ajunge la limita maxima sa zic asa? Ultima data cand am baut am dat juma de litru de whyskey si eram...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Robert0q
în 20 Februarie 2022 | Robert0q întreabă:

Salut! Doresc să îi cumpar un câine beagle.Imi puteți recomanda vă rog frumos un loc sigur, de preferat canisă de unde să cumpăr aceasta rasa?

3
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 19 Februarie 2022 | Lightning1997 întreabă:

Am pisica cazata la un hotel si din anumite motive, vreau sa o iau inapoi mai repede, desi le platisem pentru mai multe nopti. Duminica cabinetul si receptia nu au program.O pot lua maine sau trebuie...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Februarie 2022 |

Un pisic a cazut de la vreo 8 m inaltime si s- a lovit la botic, ii curge sange, sta mai linistit acum, dar cu ochii inchisi. Nu prea am unde il duce la veterniar acum, credeti ca daca sta pana maine...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Februarie 2022 |

De ce cainele meu nu a mancat de 2 zile nimic si nici lapte nu a vrut sa bea?

5
Răspunde Raportează
IonutIonescu11
în 17 Februarie 2022 | IonutIonescu11 întreabă:

Salut, am o pisica de 6- 7 luni care are o umflatura în falca dreapta, am încercat sa i- o masez iar după sa i- o împing spre gura iar el încearcă sa o scoată vomitand, dar nu iese nimic iar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex837499
Întrebare recomandată în 16 Februarie 2022 | Alex837499 întreabă:

Salut! Am si eu o întrebare... Zilele trecute am cumparat niște pastile pentru paraziți (librici) etc. Pentru catelul meu am luat. Stiti cum se spune. Daca ii miroase gura foarte tare e posibil sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
E7polo
în 16 Februarie 2022 | E7polo întreabă:

Buna ziua. Am cumpărat o cățelușa și am cerut pedigree la cățelușa si mi-a zis ca pedigree nu are decât tatăl.Pot sa ii scot eu pedigree? Unde pot face asta?

5
Răspunde Raportează
BlackRose03
în 14 Februarie 2022 | BlackRose03 întreabă:

Detine cineva in Brasov sau in apropiere pui de sobolan albino? Si alte culori daca e. Fara raspunuri ignorante, multumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 14 Februarie 2022 |

Vreau sa ma apuc de pescuit la spinning.Pana acum pescuiam la musca si prindeam clean, pastrav, lipan dar vreau sa prind si alte specii de pesti si de aceea vreau sa cumpar o undita de spinning. Acum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex837499
în 14 Februarie 2022 | Alex837499 întreabă:

Stie cineva câteva informații despre puiul de cățel Ciobanesc Caucazian? Am luat de la cineva un pui de această rasa. Adica asa mi- a spus persoana respectiva... catelul pare a fi de rasa mica (pechinez)...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lleon
în 14 Februarie 2022 | Lleon întreabă:

E aiurea sa faci sala singur?

4
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 14 Februarie 2022 | Lightning1997 întreabă:

Aveti incredere sa va cazati pisica la domiciliul cuiva care a postat un anunt? Daca nu va da nici o dovada cum ar da un hotel pentru pisici? Ii cereti Copie CI sau cum procedati?

10
Răspunde Raportează
Dudi78Duthy
în 14 Februarie 2022 | Dudi78Duthy întreabă:

Sal TPU. As dori sa achiziționez o replica a puștii kar98k airsoft nu trebuie sa fie din lemn real si nu vreau sa fie shell ejecting, aș putea sa gasesc una sub 500 lei?

2
Răspunde Raportează
CristianMadalin642
în 13 Februarie 2022 | CristianMadalin642 întreabă:

Buna ziua TPU. Caut veverita de vanzare (in viata, nu moarta). SERIOS! DAU FUNDA

3
Răspunde Raportează
Alexia143
în 13 Februarie 2022 | Alexia143 întreabă:

Bună,am adoptat recent un cățeluș gasit pe camp pare talie mica cum imi pot da seama cate luni are?

1
Răspunde Raportează
Devour
în 13 Februarie 2022 | Devour întreabă:

Hey TPU, mi- am cumpărat acum 2 zile un pui de peruș are o luna jumate, vreau sa menționez că nu am mai avut peruși, așa că nu știu cum să- l îmblânzesc.Îi este frică când mă apropii de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Oukofjn
în 13 Februarie 2022 | Oukofjn întreabă:

Exista garduri electrice mortale?

2
Răspunde Raportează
Felys
în 12 Februarie 2022 | Felys întreabă:

Am un catel care a paralizat de picioarele din spate si desi i- am facut diverse tratamente specifice acestei afectiuni inca nu da semne sa isi revina dupa 3 saptamani. Intrebarea este daca ati intalnit...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Benjynzia
în 11 Februarie 2022 | Benjynzia întreabă:

Ce hobby-uri dubioase aveți?

4
Răspunde Raportează
G777
în 10 Februarie 2022 | G777 întreabă:

Salut, Aveti cumva idee daca un caine care a avut parvoviroza si s-a vindecat dobandeste imunitate la acest virus?

4
Răspunde Raportează
Mirris
în 10 Februarie 2022 | Mirris întreabă:

Buna ziua? Știe cineva in Galați un magazin de animale(in special păsări)?

4
Răspunde Raportează
tamusperanta
în 10 Februarie 2022 | tamusperanta întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=NVB6fbQBe5M https://www.youtube.com/watch?v=v0Yd8SaZDyQ Ce parere aveti prieteni despre acest om?

1
Răspunde Raportează
AuricaMircica155
în 9 Februarie 2022 | AuricaMircica155 întreabă:

Buna ziua. A calatorit cineva cu pisica cu avionul? As vrea cateva sfaturi. Urmeaza sa plec cu motanul meu si sunt cam speriata asa... Are 1 an, am fost la vet i- a facut vaccinul antirabic, dar abia...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 8 Februarie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU, vara trecuta mi- am luat un câine de la bunici! Nu e de rasă! Știu ca nu contează rasa tot același suflet are dar nu știu ce sa fac! Ii dau de mâncare ma latră, vorbesc cu ea ma latră....? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Alexia143
în 8 Februarie 2022 | Alexia143 întreabă:

Bună! Am inteles ca ciobanescul german e talie medie si voiam sa vad daca si voi sunteți de acord, am o curte putin mica credeți ca ar putea sta

2
Răspunde Raportează
Alexia143
în 8 Februarie 2022 | Alexia143 întreabă:

E adevarat ca o femele de ciobanesc german e talie medie? Am citit in mai multe locuri ca ar fi dar vreau si parerea voatra!

3
Răspunde Raportează
LucaBadea
în 8 Februarie 2022 | LucaBadea întreabă:

Salut! Acum cateva zile am gasit un '71 datsun 510. (hot wheels) am vazut ca este cam 300€, dar eu l-am scos din acea cutie. Mai are valoare?

1
Răspunde Raportează
Ionela442989
în 8 Februarie 2022 | Ionela442989 întreabă:

Buna TPU, am un catelus in varsta de 3 lunite jumate si astazi am observat ca i-au cazut dinti, este bichon, oare este normal? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Ariamnaa
în 7 Februarie 2022 | Ariamnaa întreabă:

Buna! Vreau un Bichon maltez mini toy, mama nu îl lasa în casa dar o voi convinge. Are ceva daca îl iau la primavara cand se încalzeste si il tin afara cam 1 luna 2 pana o conving pe mama? Adica presupun...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aditu94
în 7 Februarie 2022 | Aditu94 întreabă:

Salut TPU, La aceasta rubrica sper sa gasesc raspuns cu privire la un animal de companie.E o pasare exotica, anume o Nimfa, o fata. Intampin o situatie ingrata si nu stiu ce sa ii fac, unde merg la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 7 Februarie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ma gandeam sa- mi cumpar un catel sau sa adopt unul si faza e ca vreau sa- l tin doar la mine in camera pentru ca inca locuiesc cu parintii, sau cel putin o mare parte din timp sa stea la mine in camera.Ma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ariamnaa
în 6 Februarie 2022 | Ariamnaa întreabă:

Hello! Deci maine vreau sa merg sa imi iau un bichon maltez mini toy. Mama e nu stiu cum sa spun cu animalele nu suporta sa le tina în casa dar vrea sa le vada în curte. :( Nu stiu ce sa fac adica am...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mirris
în 5 Februarie 2022 | Mirris întreabă:

Buna seara! Am 4 cinteze.Una din ele scoate un sunet de parcă ar fi răgușită. Stie cineva sau are idee ce ar putea avea? Probabil racita?!

4
Răspunde Raportează
xcwx
în 5 Februarie 2022 | xcwx întreabă:

URGENT! stie cineva cum pot valida emailul pentru inscrierea online la AEROCLUBUL ROMANIEI? am introdus emailul, am apasat pe " send verification code ", invarte dar nu trimite nimic. azi e penultima...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Nastas11
în 3 Februarie 2022 | Nastas11 întreabă:

Salut.Am un Ciobanesc belgian și este în perioada de călduri.Am scăpat- o o clipă din ochii, și s- a împerecheat cu un maidanez care era de 3 ori mai mic decât ea.:))). Asta nu a durat mai mult...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DSorina
în 30 Ianuarie 2022 | DSorina întreabă:

Buna ziua, cum sau unde as putea dresa o catelusa Samoyed de 1, 8 Ani la sanie?

1
Răspunde Raportează
Ariamnaa
în 30 Ianuarie 2022 | Ariamnaa întreabă:

Buna! Rasele de mini toy ramn mici?

2
Răspunde Raportează
Luana23
în 30 Ianuarie 2022 | Luana23 întreabă:

Buna! As vrea si eu niste recomandari de aparat foto, maxim 1000 de lei, bun pentru incepatori si sa nu fie nici foarte mare/greu. Vreau sa capturez momente din vacante, portrete, peisaje. Nu ma intereseaza...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Marian586
în 30 Ianuarie 2022 | Marian586 întreabă:

Salut, am 2 caini unul de un an și 2 luni iar celalt de aproape 3 luni. Iar cel mare îl tot linge pe cel mic în gura își deschide gura și îl linge în cerul gurii, de ce? Prima oara când vad...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
GabiIancu2001
în 30 Ianuarie 2022 | GabiIancu2001 întreabă:

Salutare TPU.Imi poate și mie recomanda cineva un set de poker bun pentru acasă? Vreau ceva calitativ, jetoanele sa fie în genul celor de la cazino, as dori un set cu care sa îmi facă placere sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreeaalexandra9124395498
în 30 Ianuarie 2022 | Andreeaalexandra9124395498 întreabă:

Bună ziua, am și eu nevoie de un sfat. La porcușori de Guineea am voie sa le dau grâu porumb sau Semințe de Floarea soarelui de la mine din gradina (tin sa menționez ca sunt uscate)?

2
Răspunde Raportează
Ionut121208
în 29 Ianuarie 2022 | Ionut121208 întreabă:

Salut TPU, am nevoie urgent de un raspuns la intrebare.am un caine shih tzu de 4 ani care e paralizat de picioarele din spate si nu am o situatie financiara care sa imi permita operatii.de asemenea nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gabirtyfv
în 28 Ianuarie 2022 | gabirtyfv întreabă:

Buna ziua! I am făcut baie la cățel (Buchon maltez) și cred că i- a intrat sampon in ochii, ii roșie la ochi și abia își ține ochii deschiși Ce ar trebui sa fac? Nu am posibilitatea doar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DavidIron
în 28 Ianuarie 2022 | DavidIron întreabă:

Salut TPU, are taică- miu la tara 11 câini și el e bolnav acum. A avut covid și ii este foarte greu si acum din cauza virusului. Am postat pe retelele de socializare pentru adoptii caini si nimeni...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
DomnDoctorSRL
în 27 Ianuarie 2022 | DomnDoctorSRL întreabă:

Ce sa fac dacă mâța îmi stranuta sânge? Stranuta de câteva săptămâni și am crezut că o să-i treacă, dar aseară a strănutat sânge. E la fel de jucăuș, mănâncă bine...

3
Răspunde Raportează
AuricaMircica155
în 27 Ianuarie 2022 | AuricaMircica155 întreabă:

Buna seara. Am un motanel, Pablo. In curand urmeaza sa ma mut in Norvegia si vreau sa il iau si pe el pentru ca face parte din familie. Intrebarea mea este: cum e cu o pisica in avion? Cat mai multe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
NicusorBRC2004
în 26 Ianuarie 2022 | NicusorBRC2004 întreabă:

Salut, TPU! Mi- a fatat acum 2luni cateaua, din rasa Brac German Puii au crescut bine sanatosi, nu i- am vaccinat! Azi am gasit unul mort, cu spume la gură si ud la fund! Ce a pațit, e ceva boala?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
wedonttalkaboutBruno
în 26 Ianuarie 2022 | wedonttalkaboutBruno întreabă:

Hey, pisica mea va avea pui si sunt usor agitata fiindca nu a mai avut pana acum, sfaturi?

6
Răspunde Raportează
Reyy11
în 26 Ianuarie 2022 | Reyy11 întreabă:

Salut,stie cineva la ce vârstă pot naste cainii? am o cățelușa(bichon havanez)care are aproape 6 ani si este gravida.Ar putea naste fara sa existe complicatii avand in vedere vârsta ei?

4
Răspunde Raportează
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 10 ore

farcry444 întreabă:

Cutie manual? sau automat?? Care vi se pare mai pl?cut? la condus?
    13 răspunsuri
  • alondrakiss
    trimisă acum 10 ore

alondrakiss întreabă:

Bun? ziua! Ce pot face in cazul acesta, dac? nu mi se declar? veniturile la ANAF?
    9 răspunsuri
  • Asgian
    trimisă acum 6 ore

Asgian întreabă:

Salut! Cum imi pot proteja cardurile fizice (din portofer/buzunar) de hackerii care au aplicatii pe telefoane si le folosesc pe post de POS? Acum, toate cardurile au functia contactless. Nu la toate...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • mihai9989
    trimisă pe 16 Septembrie

mihai9989 întreabă:

Bun? seara! Tocmai ce am dat probele pentru a intra la Liceul de arte I. St. Paulian din Drobeta Turnu- Severin, eu venind de la o ?coala normal?, infine, am trecut cu succes probele si urmeaz? ...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.143
  • Întrebări: 3.950.999
  • Răspunsuri: 17.639.420
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Lie to me

Lie to me

Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 651.878 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.673 Auto & Moto
  • 144.201 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.961 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.813 Conversaţii