TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Vikaa
în 16 Noiembrie 2019 | Vikaa întreabă:

Daca animalele ar fi vorbit, multora dintre noi nu ne-ar mai fi trebuit oameni. Voi ce parere aveti? :D

15
Răspunde Raportează
PandaChan33
în 16 Noiembrie 2019 | PandaChan33 întreabă:

Cățeaua mea are blana atat de lunga si deasa vara incat trebuie sa o tund dar cand se apropie iarna ii cade atat de mult ca e aproape cheala. De ce se intampla asta si ce as putea sa fac?

2
Răspunde Raportează
nemestin
în 14 Noiembrie 2019 | nemestin întreabă:

Voi stiti cate tipuri de cuburi Rubik exista? Am auzit ca nu e doar cel clasic pe care il vedem cu totii, ci ca sunt mai multe tipuri. Care sunt acestea?

1
Răspunde Raportează
Alexandru82i1
în 14 Noiembrie 2019 | Alexandru82i1 întreabă:

Salut, am un câine din rasa Amstaff, are 5 luni și este slăbuț, ii dau 3 mese pe zi, destul de consistente, carne+ granule dar nu pune nimic pe el, ceva sugestii?

1
Răspunde Raportează
vmaria16
în 13 Noiembrie 2019 | vmaria16 întreabă:

Salut, îmi puteți spune va rog ce as putea face? Cățelușa meu a primit virusul Jigodia (virusul lui Carre), am chemat medicul veterinar și i- a făcut 2 vaccinuri și i- am cumpărat medicamente,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Emilia_lia
în 13 Noiembrie 2019 | Emilia_lia întreabă:

Hei! Din anumite motive nu am voie sa ma ridic din pat. Ce activitati as putea face in tot acest timp?

1
Răspunde Raportează
monica_iosif
în 13 Noiembrie 2019 | monica_iosif întreabă:

Prieteni tpuisti, am o stare nasoala incat nici nu ma pot ridica din pat, nu am forta necesara (probabil vreo viroza ceva ce m- a sleit de tot), iar parintii nu ma lasa sa ma uit la televizor. Ce sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 12 Noiembrie 2019 | BuGsstormbunny întreabă:

Pe drumul de livada de la mine din sat am vazut pentru a doua oara ca au venit mistretii ca sa bea apa la vale. E un drum destul de circulat. Dar doar de la ora 20:00+ i- am vazut, niciodata ziua. Credeti...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
gh_deea
în 12 Noiembrie 2019 | gh_deea întreabă:

Salut, cum fac o pisica sa doarma/adoarma? Stiu ca doarme cand vrea ea, dar cand ma asez si eu in pat sa ma odihnesc...off o apuca toate nebuniile. As vrea sa incerc sa ne sincronizam cat de cat, ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
zambiluta
în 12 Noiembrie 2019 | zambiluta întreabă:

Am un covor din polipropilena, iar marginile lui sunt foarte deschise. Pot face ceva sa i le fac un bej mai inchis? Ce anume sa folosesc?

1
Răspunde Raportează
YoanY
în 12 Noiembrie 2019 | YoanY întreabă:

Am cativa pisicuti, nu au mai mult de 1 luna. De ce le place sa linga si sa imi roada buricele degetelor?

1
Răspunde Raportează
barbie_9436
în 12 Noiembrie 2019 | barbie_9436 întreabă:

TPU, imi place mult sa port tot felul de chestii pufoase. Am de la paturi, pana la soseste, plovere. Dar ce ma fac cu pisica? Mereu isi prinde labuletele in ele, cu gherutele. Ce sa fac? Nu as vrea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
adinaghetu17
în 11 Noiembrie 2019 | adinaghetu17 întreabă:

Bună seara. Vă rog să- mi spuneţi ce trebuie să fac cu hamsterelul meu pentru că a făcut un abces la mandibulă, cred că s- a zgariat cu o sămânţă de florea soarelui şi este foarte umflat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VAIDEPLMBIGBOY
în 11 Noiembrie 2019 | VAIDEPLMBIGBOY întreabă:

Cat inseamna cartile k,q,j, as la blackjack21

1
Răspunde Raportează
Iustinon
în 11 Noiembrie 2019 | Iustinon întreabă:

Buna, TPU! Am urmarit cateva filmulete despre echitatie si participarea la diverse competitii cu cai. Am observat ca deseori se poarta camasi albastre sau cu anumite modele (patratele, mai putin dungi)....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
desteptu
în 11 Noiembrie 2019 | desteptu întreabă:

Hei! Cam cati centimetri maxim poate avea un arici adult?

1
Răspunde Raportează
Yurisa
în 11 Noiembrie 2019 | Yurisa întreabă:

Caragațele (coțofenele) și corbii pot fi domesticiti? Daca da, exista de vanzare/ adoptie?

8
Răspunde Raportează
fvck2019butstillhere
în 10 Noiembrie 2019 | fvck2019butstillhere întreabă:

Ok, cum fac rost de o autorizatie si un spatiu suficient de mare incat sa pot sa-mi iau un leu/tigru/puma sau macar o vulpe polara? Hai ca dau si funda. xx

5
Răspunde Raportează
AlinaRoma1
în 10 Noiembrie 2019 | AlinaRoma1 întreabă:

Unde pot taia urechile cainelui? La veterinar?

6
Răspunde Raportează
Alexandraaa197272
în 10 Noiembrie 2019 | Alexandraaa197272 întreabă:

Bună TPU! Cum fac să i se ridice urechile unui Yorkshire Terrier? I- am pus banda pentru câini la urechi, i- am dat si calciu. Nu stiu ce sa mai fac. Mama zice ca e posibil sa fie metis. Nu că...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 10 Noiembrie 2019 | BuGsstormbunny întreabă:

Intr- o seara au venit pe drumul principal de la padure mistretii cu puii lor, la vale unde este apa. Asta a fost pe la ora 8 si noaptea. Credeti ca sun sanse sa vina si ziua in amiaza mare. Dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gigi2345
în 9 Noiembrie 2019 | Gigi2345 întreabă:

Daca pisicul meu ia antibiotic am voie sa ii dau iaurt?

3
Răspunde Raportează
MaeRii
în 9 Noiembrie 2019 | MaeRii întreabă:

Buna, am tot citit pe internet ca pisicile pot avea probleme cu tractul urinar si rinichi, mai ales din rasa persana.Eu am un motan (persan)are un an si este sterilizat(castrat sau cum se zice), il hranesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bbnnmm
în 8 Noiembrie 2019 | bbnnmm întreabă:

Am o pisicuță în vârstă de 2 luni, e de pe stradă. Am fost cu ea azi la veterinar să o vaccineze și să o deparaziteze intern. Cred că are viermi intestinali, e foarte slabă, i se simt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 8 Noiembrie 2019 | AlexAL275 întreabă:

Ce părere aveți despre rasa pitbull? S-ar descurca un începător cu această rasă?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Noiembrie 2019 |

E mai simplu sa cant la chitara ritmica decat la chitara lead?

2
Răspunde Raportează
Anonim0030
în 8 Noiembrie 2019 | Anonim0030 întreabă:

Imi doresc sa cumpar un corn snake dar nu stiu de unde il pot achizitiona, va rog sa ma ajutati.

1
Răspunde Raportează
Deliqueena
în 8 Noiembrie 2019 | Deliqueena întreabă:

Daca catelul vostru a avut parvoviroza si a trecut peste, spuneti-mi si mie cum arata când se insanatosea, cati ani avea si cat a durat.

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Noiembrie 2019 |

Hei cineva priceput la cai? De specialitate daca se poate, as dori sa vorbesc mai multe despre niste detalii in privat, va rog daca se poate

3
Răspunde Raportează
gelata
în 7 Noiembrie 2019 | gelata întreabă:

Hei, hei! Am mai multi iepuri, insa am observat ca la femele, gura lor emereu umeda. Asa trebuie sa fie? (partea din exterior, boticul, nu interiorul).

1
Răspunde Raportează
adinaghetu17
în 6 Noiembrie 2019 | adinaghetu17 întreabă:

Am un hamster de 2 ani si am vazut ca in 3 zile a slabit foarte mult. Oare este bolnav?

2
Răspunde Raportează
DinoRax
în 6 Noiembrie 2019 | DinoRax întreabă:

Hei, am o întrebare, mi-am luat o pisică și nu știu ce nume sa-i pun, mă puteți ajuta? Este fata. P.s.

3
Răspunde Raportează
ioanatom
în 6 Noiembrie 2019 | ioanatom întreabă:

Este sanatos pentru cainii mei sa ii hranesc cu mancare gatita? Oase de vita fierte cu brizura de orez si cu morcovi? Lipseste ceva, trebuie adaugat ceva? Trebuie neaparat sa manance boabe?

2
Răspunde Raportează
salviana
în 6 Noiembrie 2019 | salviana întreabă:

TPU, este normal ca iepurasii, fiind de acelasi sex, sa se calareasca, sa se urce unii peste altii?

1
Răspunde Raportează
dora71
în 6 Noiembrie 2019 | dora71 întreabă:

Hei! Ce sa fac daca pisica il iubeste mai mai mult pe partenerul meu decat pe mine? Sta cu amandoi la fel de mult, insa pe el e clar ca il place ma mult. Ma joc si eu cu ea, dar degeaba. Cum sa fac...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 6 Noiembrie 2019 | gemeni6226 întreabă:

Am de gand sa imi cumpar un pui de foxterrier pentru ca imi plac la nebunie cainii si de aceea foxterrier caci o colega a mai avut si este un caine nespus de dulce.Intrebarea este urmatoarea.Eu stau la...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
iSergiu
în 6 Noiembrie 2019 | iSergiu întreabă:

As vrea sa imi cumpar o testoasa, dar am deja un caine. Cainele va simti testoasa in casa? (Va fi agitat)

4
Răspunde Raportează
Stefan313
în 6 Noiembrie 2019 | Stefan313 întreabă:

Salut, mi- am luat o pisica dar am un caine care il tin in casa. Am un bison, se va obisnui cu pisica? Cand s- au vazut unul pe altul bisonul meu a inceput sa latre si pisica a inceput sa de dea in spate. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
în 5 Noiembrie 2019 | Necuvnt?tor întreabă:

Empatia față de animale este cauza mutilării unor animale sănătoase?

9
Răspunde Raportează
BlackBriliant
în 5 Noiembrie 2019 | BlackBriliant întreabă:

Ce e de facut daca papagalii mei(mascul si femela) isi smulg penele? Multumesc

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2019 |

Cineva expert in cai? Stiti cumva dacă pretul calului infleunteaza performanța acestuia? Adică sa zic un cal tanar costa 2000 de lei, credeti ca se poate face performanță?

5
Răspunde Raportează
CristianAVV
în 5 Noiembrie 2019 | CristianAVV întreabă:

De unde pot sa achizitionez un pui de amstaff sanatos?

1
Răspunde Raportează
Redhead6
în 4 Noiembrie 2019 | Redhead6 întreabă:

Stie cineva cum poate o persoana sa participe la evenimente sephora sau la alte evenimente de beauty? Mersi.

2
Răspunde Raportează
Cariba1929202
în 4 Noiembrie 2019 | Cariba1929202 întreabă:

Sunt disperata, ma jucam cu pisicul meu si am observat ceva la ochiul lui are ceva inauntru sau pe ochi, nu stiu sigur dar e ca o umflatura care i- a crescut sau nu stiu sigur.Cainele nu se intelege...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
madalina_maniuc
în 4 Noiembrie 2019 | madalina_maniuc întreabă:

Pot tine o lacusta intr-un borcan? E prea mic spatiul, sa iau un terariu?

1
Răspunde Raportează
Shut
în 4 Noiembrie 2019 | Shut întreabă:

Mi-am facut un acvariu si am un mic crab. E nevoie de lumina/neon in acvariu sau e suficienta lumina naturala?

1
Răspunde Raportează
claudia_ghilescu
în 4 Noiembrie 2019 | claudia_ghilescu întreabă:

Hei, TPU! Stiu ca pare o intrebare stupida, dar asta e. Vreau sa fac un oracol, un caiet din acela cu tot felul de intrebari pe care sa il dau colegilor sa il completeze. Exista o limita de persoane...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gamer4Fun
în 3 Noiembrie 2019 | Gamer4Fun întreabă:

Am nevoie de ajutor, URGENT VA ROG. Ieri am adus un pui de pisica de la un service auto (fata) la mine in casa (mentionez ca mai am o pisica adult tot fata) iar cele doua nu s- au inteles. Iar puiul ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Valentin182
în 3 Noiembrie 2019 | Valentin182 întreabă:

Am cumpărat un cățel maro dar nu știu ce rasa este, ajuta-ma please, are labute negre spre maro, este femela.

5
Răspunde Raportează
USwinter
în 3 Noiembrie 2019 | USwinter întreabă:

Va rog, ajutati- ma! Mi- am cumparat ieri un pui de broasca testoasa.I- am luat aproape toate cele necesare(acvariu, insulita, mancare si filtru de apa). Maine ii voi cumpara si calciu, bec si incalzitor...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 20 Noiembrie

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau ...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 20 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Ce înseamnă o flotă glovo? E o condiție obligatorie? Ce avantaje și dezavantaje oferă?
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 20 Noiembrie

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.873
  • Întrebări: 3.953.330
  • Răspunsuri: 17.655.237
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Matematica distractiva

Matematica distractiva

Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.164 Conversaţii