TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Mihail01Johan
în 13 Iulie 2023 | Mihail01Johan întreabă:

Buna ziua, îmi puteți recomanda, câteva site-uri pentru cărți în limba engleză de vânzare? Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre. Va Mulțumesc Frumos!

5
Răspunde Raportează
___Enzo
în 13 Iulie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Știți dacă librăria Enbook este la Hunedoara?

1
Răspunde Raportează
MMP2000RO
în 13 Iulie 2023 | MMP2000RO întreabă:

Ce cărți motivaționale îmi puteți recomanda? Prefer să fie cărți în format fizic, nu electronic. În principiu m- ar interesa să fie traduse în română, dar dacă sunt cărți foarte bune...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
guestboy16
în 11 Iulie 2023 | guestboy16 întreabă:

Părere : Vocea ta flamanda Ma bântuie încet Fiecare poza văzută Îmi lasă o rana- n piept De- ai fi aici din nou Iar sa- ți povestesc Ce mi s- a întâmplat mie În vara ce- ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 5 Iulie 2023 | CMGeorge98 întreabă:

Salut TPU! Am tot auzit de cateva carti precum' ABC- ul psihopatului de succes, Arta manipularii, Intelepciunea psihopatilor. As vrea sa le dau o sansa dar nici nu vreau sa le cumpar ca apoi sa nu ma...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ralucaaa2232
în 5 Iulie 2023 | Ralucaaa2232 întreabă:

Bună ziua! În ce curent literar se încadrează fabula "Câinele și Cățelul" de Grigore Alexandrescu?

2
Răspunde Raportează
Oax
în 2 Iulie 2023 | Oax întreabă:

Pentru ce vârstă sunt cărțile lui Stephen King?

5
Răspunde Raportează
Albert29273692
în 30 Iunie 2023 | Albert29273692 întreabă:

Buna, ce medie trebuie sa am pentru a intra la un liceu cu " estetica si ingrijirea corpului uman "

3
Răspunde Raportează
Rivex12
în 29 Iunie 2023 | Rivex12 întreabă:

Va rog mult, ce carte sa citesc ca să ma ajute extrem de mult sa îmi pot schimba viata în bine?

5
Răspunde Raportează
Desh
în 27 Iunie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Sunt la volumul 34 din Pisicile Războinice și aș vrea să știu când va mai apărea Umbră de Arțar.E personajul meu negativ preferat.

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 25 Iunie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Cu ce carte/lectura ați început vacanța?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2023 |

Eu mi- am cumpărat multe cărți de self help și auto ajutor pe care inca nu le- am citit si am de gând sa ma ajut cumva, sa îmi îmbunătățesc gândirea și viata.E speranța mea.Cea pe care ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rivex12
în 23 Iunie 2023 | Rivex12 întreabă:

Ce carte ma poate ajuta mult sa îmi schimb viata și sa scap de anxietate severa? Va rog din suflet spuneti- mi mai multe titluri de cărți schimbătoare de vieți în bine, cărți care ma ajuta și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
emipenet
în 22 Iunie 2023 | emipenet întreabă:

Salutare TPU! Avem ceva traduceri de texte/scripturi budiste in română? De unde le pot cumpăra? Scuze de categorie daca nu e bună

0
Răspunde primul Raportează
Fataaiaanonima4567
în 20 Iunie 2023 | Fataaiaanonima4567 întreabă:

Buna! Ce carti/romane de dragoste mi- ați recomanda, care sa fie despre ceva de genu s- au despărțit și nu au putut sta unul fara altul și s- au împăcat din nou și sunt fericiți, pentru ca s-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Balonaseplutitoare
în 18 Iunie 2023 | Balonaseplutitoare întreabă:

Buna seara, stie cineva daca pot gasi undeva cartea Psychic witch de mat auryn in limba romana? Sau ceva asemanator acestei carti

1
Răspunde Raportează
Rivex12
în 18 Iunie 2023 | Rivex12 întreabă:

Ce surse foarte bune de informație îmi recomandați pentru a invata neurostiinte și a cunoaște cum funcționează creierul uman? Nu contează ca e sursa audio, video, text, site sau carte. Chiar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rivex12
în 16 Iunie 2023 | Rivex12 întreabă:

Care carte pe care ati citit- o vi s- a părut cea mai interesanta si captivanta si care chiar a meritat sa o cumparati si cititi? Mie Creierul și Mintea Universului de Dumitru Constantin Dulcan.Merita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
daniela1107
Întrebare recomandată în 15 Iunie 2023 | daniela1107 întreabă:

Salut! Pentru gagicile care citesc, ce cărți ați mai descoperit și merită 5 stele din 5?

2
Răspunde Raportează
daniela1107
în 11 Iunie 2023 | daniela1107 întreabă:

Salut, citesc cartea "crimă perfecta" sunt la inceput și îmi pare că seamănă foarte mult cu serialul "Micutele mincinoase", are vreo treabă? Fără spoilere va rog.

9
Răspunde Raportează
DavidAndrei11
în 11 Iunie 2023 | DavidAndrei11 întreabă:

Ce credeti ca va pica anul acesta la subiectul 2 la romana?

2
Răspunde Raportează
daniela1107
în 10 Iunie 2023 | daniela1107 întreabă:

Buna! Eu locuiesc recent în Germania și aș dori să știu cum pot comanda cărți (străine și nu neapărat) aici traduse in romana, cărți cum găsești pe Elefant. Nici în țară nu pot comanda...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Rivex12
în 9 Iunie 2023 | Rivex12 întreabă:

Ce curs este mai ușor din urmatoarele sa- l fac si eu de la Centrul de Consultanta si Studii Europene (CCSE)? Ma gândeam la infirmier(pentru început am o carte de la bunica mea numita "Tehnica îngrijirii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PaunAntonio
în 9 Iunie 2023 | PaunAntonio întreabă:

Hey! Cine ma poate ajuta cu un mesaj pentru doamna de biologie, la sfarsitul clasei a VIII- a imai lung, daca se poate chiar si 150 de cuvinte, vreau sa fie ceva special, poate chiar cu o ilustrare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MariaCrinaPopescu1233
în 8 Iunie 2023 | MariaCrinaPopescu1233 întreabă:

Buna ziua, imi puteti recomanda niste carti? De cateva zile sunt foarte prinsa de literatura.Mi-am descoperit o noua pasiune :). Si as vrea sa imi recomandati anumite carti! Multumesc.

16
Răspunde Raportează
Username204
în 7 Iunie 2023 | Username204 întreabă:

Bună! Am o întrebare despre romanul La Medeleni. Știe cineva ce vârstă au copii în primul volum? Olguța, Dănuț și Monica

3
Răspunde Raportează
Miraqua
în 6 Iunie 2023 | Miraqua întreabă:

Buna TPU, caut o poezie pe care nu pot sa o gasesc pe net, despre un motan british shorthair pe care il cheama Piper. Tin minte doar un vers "...deschid usa de la frigider, imediat sare si piper". Ajutor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ana2008ana
în 5 Iunie 2023 | ana2008ana întreabă:

Am nevoie urgenttt de o poezie pentru profesoara de informatică(minim 2 strofe, dar să rimeze) pentru "Ultimul clopoțel" care e joi, dar am nevoie de ea aziiii!

2
Răspunde Raportează
IonelaIasmina
în 5 Iunie 2023 | IonelaIasmina întreabă:

Bună TPU! Am citit când eram mititică o carte în care era vorba (din ce îmi mai aduc aminte, parcă) despre un băiat căruia i- a murit mama, apoi pe mormântul ei a crescut ceva floare, care,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MMP2000RO
în 5 Iunie 2023 | MMP2000RO întreabă:

Hei, ce cărți bune ați citit în ultimul timp? :D Ce fel de cărți preferați? :) Pentru pasionații de literatură: ce romane din literatura universală v- au plăcut cel mai mult? Sunt curios...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2023 |

Ce cărți îmi pot schimba viata în bine? Visul mei suprem e sa redevin fericit și sănătos fizic, emoțional și mental și sper sa nu renunț niciodată la el.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2023 |

Îmi pot vindeca viata și ajuta sănătatea cu cartea lui Joe Dispenza Antreneaza- ti creierul(Strategii și tehnici de transformare mentala)? Eu sunt încrezător.Dar oare se poate? E visul meu suprem...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2023 |

Unde pot gasi materiale/carti din domeniu ecologie, ingineria mediului. Ceva serios

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2023 |

A citit cineva cartea "Despre creierul femeii si alti demoni."? Cum este? Pareri?

1
Răspunde Raportează
Rivex12
în 30 Mai 2023 | Rivex12 întreabă:

Poate o carte motivationala/ dezvoltare personala sa îmi schimbe viata în bine si sa imi dea speranta?

2
Răspunde Raportează
Tobyleo
în 30 Mai 2023 | Tobyleo întreabă:

Aș dori niste recomandări de cărți fantasy ya cum ar fi Caraval de Stephanie Garber. Va rog să scrieți numele unor cărți faine pe care le știți și un scurt rezumat

1
Răspunde Raportează
Iiwiwi
în 29 Mai 2023 | Iiwiwi întreabă:

Salut, am nevoie de un discurs amuzant pentru final de clasa a8a pentru proful de istorie

4
Răspunde Raportează
SfatcuFlorianaa
în 26 Mai 2023 | SfatcuFlorianaa întreabă:

Ce înseamna în țigănește Na cât cadea Ni cărau Ca me cameau

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2023 |

Cartea Antreneaza- ti creierul de Joe Dispenza îmi poate schimba viata și creierul in bine redandu- mi sănătatea? Am mare speranța în cartea asta.E ultima speranța, ba nu, penultima, prima și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 25 Mai 2023 | RobocopBuisness întreabă:

A avut cineva rabdare, de pe aici, sa citeasca Bernard Cornwell - Seria Ultimul regat toate cele 12 volume?

2
Răspunde Raportează
Miruna9090
în 24 Mai 2023 | Miruna9090 întreabă:

Imi poate spune cineva 4 fragmente frumoase din cartea a traves de mi ventana din fiecare sfert al cartii?

1
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 22 Mai 2023 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ce carte de bucate recomandati? Ce carte ati recomanda unui bucatar amator sau la inceput de cariera?

6
Răspunde Raportează
Andrei37K630
în 15 Mai 2023 | Andrei37K630 întreabă:

Salut! Îmi puteți da o recomandare de carte pentru adolescenți (15-18 ani)? Însă cerinta mea ar fi dacă pot citi cartea online, sau sa îmi dați un link cu cartea online, dau coroana.

5
Răspunde Raportează
capsunicaAls
în 15 Mai 2023 | capsunicaAls întreabă:

Buna! Am o intrebare pentru cititorii de carti de dragoste. Am o dilema, care este prima care pe care ar trebui s-o citesc dintre TOTUL SE TERMINA CU NOI si TOTUL INCEPE CU NOI?

2
Răspunde Raportează
imcg
în 13 Mai 2023 | imcg întreabă:

Cine e Smarandita Popii din amintiri din copilarie? Dati-mi detalii despre ea va rog

5
Răspunde Raportează
Rivex12
în 13 Mai 2023 | Rivex12 întreabă:

Vreau mult sa îmi vindec creierul si sa aflu cât mai multe despre acest organ fascinant, misterele lui și potențialul sau de a vindeca Credeți că volumele Vindecarea Creierului de Athony William...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexcelfrumos14
în 12 Mai 2023 | alexcelfrumos14 întreabă:

Care este fanfiction.ul vostru preferat?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2023 |

Are schița "Bubico" de Caragiale vreo morala ascunsa sau este decât o povestioara despre un om care arunca un cățel pe geamul unui tren?

5
Răspunde Raportează
Rivex12
în 8 Mai 2023 | Rivex12 întreabă:

Ce părere aveți de doctorul și autorul Joe Dispenza și cărțile lui despre creier?

1
Răspunde Raportează
Rivex12
în 8 Mai 2023 | Rivex12 întreabă:

Ce părere aveți de Dumitru Constantin Dulcan și cartea Creierul și Mintea Universului?

0
Răspunde primul Raportează
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă pe 16 Septembrie

farcry444 întreabă:

Cutie manuală sau automată? Care vi se pare mai plăcută la condus?
    16 răspunsuri
  • Asgian
    trimisă pe 16 Septembrie

Asgian întreabă:

Salut! Cum imi pot proteja cardurile fizice (din portofer/buzunar) de hackerii care au aplicatii pe telefoane si le folosesc pe post de POS? Acum, toate cardurile au functia contactless. Nu la toate...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • alondrakiss
    trimisă pe 16 Septembrie

alondrakiss întreabă:

Bună ziua! Ce pot face in cazul acesta, dacă nu mi se declară veniturile la ANAF?
    12 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 20 ore

Xena20 întreabă:

Mai sunt și alți șoferi care prefera sa conducă o mașină cu cutie manuală, doar pentru placerea condusului, deși au vazut cum e sa conduci și automată?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.172
  • Întrebări: 3.951.023
  • Răspunsuri: 17.639.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
The Kardashians

The Kardashians

Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?

Start quiz
Categorii
  • 651.878 Adolescenţi
  • 55.503 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.674 Auto & Moto
  • 144.201 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.964 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.815 Conversaţii