TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
anonim_4396
în 29 Iulie 2020 |

Are cineva cărțile lui Alex David? Am nevoie de "Sfarmă piatră", dar mă mulțumesc cu orice carte de a lui. Bineînțeles, vă dau fundă. Este vorba despre niște cărți din domeniul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mateisitudor
în 29 Iulie 2020 | mateisitudor întreabă:

Nu cred ca sunt puternic emotional deloc... prietena mea nu a mai răspuns câteva ore la mesaje si mi- am făcut multe scenarii in cap, cum ca nu mai mai place, ca are pe altcineva si tot asa..si intrasem...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Domexd
în 29 Iulie 2020 | Domexd întreabă:

Cat de faină e cartea "Medicina povestita pe înțelesul tuturor" de Dr.Vasi Radulescu? O am prin biblioteca și mă gândeam să o citesc

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 28 Iulie 2020 | Domexd întreabă:

Care e cea mai interesanta carte pe care ai citit-o? Despre un anume subiect de interes NU beletristica

2
Răspunde Raportează
Inejbrekker
în 27 Iulie 2020 | Inejbrekker întreabă:

Stie cineva cine e baiatul de pe coperta cartii Malakai?

5
Răspunde Raportează
Georgian13829
în 27 Iulie 2020 | Georgian13829 întreabă:

In Harry Potter și ordinul Phoenix mătușa Petunia primește o urlătoarea care zice "aminteste-ti de cealaltă Petunia". Cine i-a trimis urlătoarea și care cealaltă?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iulie 2020 |

Are cineva cărțile lui Alex David? Am nevoie de ele. Dacă ați putea să mi le dați, aș fi recunoscător și v-aș da fundă.

1
Răspunde Raportează
Croakie
în 27 Iulie 2020 | Croakie întreabă:

Romanul Dracula de Bram Stoker este bun? Pe lângă asta, ce cărți m-ati sfătui sa mai citesc?

5
Răspunde Raportează
Byankaa66
în 27 Iulie 2020 | Byankaa66 întreabă:

Funda! Imi poate recomanda cineva o carte despre gramatica limbii engleze? Ma intereseaza sa fie in limba romana (pe net exista si variante in limba engleza) si sa contina toate timpurile in limba engleza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
troleibuz
în 26 Iulie 2020 | troleibuz întreabă:

Ce parere aveti despre citirea rapida? Care e maximul de cuvinte pe minut pe care am putea sa-l citim si sa si intelegem ce citim daca ne-am antrena?

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2020 |

Îmi puteți recomanda niște cărți bune cu întâmplări tragice, ciudate și in același timp satisfăcătoare? Știți voi, să vă lase de gândit după ce o terminați, poate chiar ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
7octooombrieeeeeee
în 25 Iulie 2020 | 7octooombrieeeeeee întreabă:

Cum sa fac sa nu ma mai plictisesc cand citesc? Efectiv am atât de multe carti si vreau sa le citesc, dar dupa ce citesc cateva pagini nu mai am chef)) Am incercat sa citesc mai multe carti de mai multe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Joker3134
în 23 Iulie 2020 | Joker3134 întreabă:

Daca fac o comanda pe elefant.ro de niste carti nu mai trebuie sa dau confirmare cu emailul nu? Ca nu mai imi merge ..si 2 imi puteti spune niste carti de dezvoltare personala foarte bune?

13
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 23 Iulie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

In Crima si pedeapsa, de ce a omorat- o Raskolnikov pe Ivanova? Doar fiindca a auzit discutia aceea dintre ofiter si omul ala? Sau fiindca a vrut sa si recupereze ce i- a dat la amanet? Va rog sa nu- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Blandiana05
în 23 Iulie 2020 | Blandiana05 întreabă:

Salut, pentru care au citit Fluturi de Irina Binder, ce credeti, Irina mai este si acum cu Robert(daca asta o fi numele real)? La finalul vol 3 s- au impacat si ma gandeam, daca povestea e intr- adevar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
troleibuz
în 23 Iulie 2020 | troleibuz întreabă:

De ce romanii nu citesc carti?

35
Răspunde Raportează
radu32
în 22 Iulie 2020 | radu32 întreabă:

Seara buna, as dori sa stiu daca cineva mai are acele carti de prin anii '80 si '90, se numeau MERSUL TRENURILOR! Daca le are cineva si nu va mai sunt de interes, eu as avea nevoie de ele macar una ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Laura_Lulu
în 22 Iulie 2020 | Laura_Lulu întreabă:

Ce carti cu povesti horror stiti? Ceva care sa simti frica pe sira spinarii

2
Răspunde Raportează
xelA321
în 21 Iulie 2020 | xelA321 întreabă:

Hei. Am nevoie de ajutor la gasitul unei cărți pentru cineva. Nu știu cum se postează o poza pe aici așa că aici e link- ul pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PerdunAdriana2000
în 21 Iulie 2020 | PerdunAdriana2000 întreabă:

Daca scrii o carte despre diverse persoane, în cazul în care vrei sa folosești poze cu ei ai nevoie de aprobarea lor(persoane mondene)?

3
Răspunde Raportează
inatorul
în 20 Iulie 2020 | inatorul întreabă:

Care sunt speciile subgenurilor studiate in clasa a 9? Basm, basm cult, roman... daca puteti sa mi le spuneti ca nu le stiu pe toate si am nevoie

2
Răspunde Raportează
Razwys
în 20 Iulie 2020 | Razwys întreabă:

Sper sa ma puteti ajuta intr- un fel sau altul :)) Vreau sa achizitionez urmatoarea carte (las un link mai jos) https://www.litera.ro/romania- in- primul- razboi- mondial- aidiv71 doar ca respectiva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PerdunAdriana2000
în 19 Iulie 2020 | PerdunAdriana2000 întreabă:

Ce povești știați sau ati citit cand erați mai mici (eu sunt din 2002, deci as prefera sa primesc raspunsul din partea persoanelor care fac parte din 2000-2002)?

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 18 Iulie 2020 | Domexd întreabă:

Merita sa incep sa citesc "Medicina povestita pe înțelesul tuturor" dar și celelalte 5 cărți ale lui Dr.Vasi Radulescu? Sunt interesante?

1
Răspunde Raportează
Gamergusti
în 17 Iulie 2020 | Gamergusti întreabă:

Salut, ce părere aveți despre cartea Eragon primul volum al trilogiei Moștenirea? As vrea și citesc că pare interesantă

1
Răspunde Raportează
Jtedhajaj
în 16 Iulie 2020 | Jtedhajaj întreabă:

Salut imi poate spune cineva despre ce este vorba in cartea the wheel of time, pe scurt si fara spoilere fiindca trebuie sa apara un serial

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 16 Iulie 2020 | Domexd întreabă:

A citit cineva "Secretele întregii vieți"? de Elena Iuliana Neagu. Vreau strict părerea voastră despre aceasta carte cine a citit-o adică. Mersi.

1
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 16 Iulie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Caut niste carti in care personajul principal a avut o viata proasta si s-a sinucis

7
Răspunde Raportează
Vanessika
în 16 Iulie 2020 | Vanessika întreabă:

A comandat cineva cărti de pe site-ul Litera? Aș vrea să știu dacă ajung în termenul limită de 3-5 zile. Și ajung în stare bună? E firmă ok?

7
Răspunde Raportează
Denisa730
în 16 Iulie 2020 | Denisa730 întreabă:

Vinde cineva cartea Orașul oaselor, primul volum din seria Instrumente mortale de Cassandra Clare?

1
Răspunde Raportează
anonimatasexy6
în 16 Iulie 2020 | anonimatasexy6 întreabă:

Salut,TPU! Cum as putea sa invat sa vorbesc limba engleza fluent? Adica rapid sa nu stau minute intregi sa imi gasesc cuvintele, sa stiu expresii prescurtari, tot felul de chestii. Ofer funda!

8
Răspunde Raportează
croissant
în 16 Iulie 2020 | croissant întreabă:

Ati citit misterul camerei galbene de Gaston Leroux? Cine este asasinul?

3
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 15 Iulie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Am o idee cam ciudată, mă gândesc că dacă aș începe să citesc unele cărți de dezvoltare personală, cum ar fi, , Tată bogat, tată sărac", poate unele lucruri s- ar schimba ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Gamergusti
în 15 Iulie 2020 | Gamergusti întreabă:

Salut, îmi puteți recomanda o carte asemănătoare cu Materiile întunecate și daca se poate sa fie mai multe volume

1
Răspunde Raportează
troleibuz
în 15 Iulie 2020 | troleibuz întreabă:

Ce parere aveti despre Pavel Coruț?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iulie 2020 |

Stiti carti scrise, publicate inainte de anul 1, 700? (dar nu religioase)

5
Răspunde Raportează
Denisa730
în 14 Iulie 2020 | Denisa730 întreabă:

A comandat cineva de pe librarul.ro? Ati primit cărțile în stare bună?

2
Răspunde Raportează
Hirol
în 14 Iulie 2020 | Hirol întreabă:

Ce carti de dezvoltare personala recomandati?

3
Răspunde Raportează
Gamergusti
în 14 Iulie 2020 | Gamergusti întreabă:

as vrea sa știu dacă știe cineva când va fi lansată cartea prafului vol.2 de Philip Phulman.

1
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 12 Iulie 2020 | StrongHeart întreabă:

Cum se numeste cartea pe care se bazeaza legendele cu "hallow earth"? Nu ma refer la cea publicata in 2012 de Carole Barrowman,ci o carte mai veche, daca stie cineva

1
Răspunde Raportează
Callmebaby
în 11 Iulie 2020 | Callmebaby întreabă:

Îmi poate da cineva exemple de literatură pentru copii scrisa de Sadoveanu? Am nevoie pentru un proiect și nu îmi vine în minte decât 'Dumbrava minunata'.

4
Răspunde Raportează
Banes69
în 11 Iulie 2020 | Banes69 întreabă:

As vrea sa stiu daca pot gasi undeva online sa cumpăr cartea/cărțile "My Billionaire Mom " by Alexia Davis. Am găsit cartea pe o aplicatie si are doar 145 de chaptere publicate si am inteles ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
kellyjamje12
în 10 Iulie 2020 | kellyjamje12 întreabă:

As vrea sa ascult niste carti audio vara aceasta pentru ca am niste lecturi de citit pentru scoala si nu stiu daca voi apuca sa le citesc pe toate, asa ca vreau ca macar sa am habar din cartile...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Domexd
în 9 Iulie 2020 | Domexd întreabă:

Când va apărea si în limba română tradusa cartea "Cleanse to Heal" a Mediumului Medical Ant.hony William de la editura Adevăr Divin? In engleza vad că a apărut.

1
Răspunde Raportează
sabin89
în 8 Iulie 2020 | sabin89 întreabă:

"Crimă şi pedeapsă", "Demonii" sau "Fraţii Karamazov" - Ce aţi alege să citiţi? https://www.youtube.com/watch?v=4_t3bffeOzs

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iulie 2020 |

Cu ce element chimic ar putea fi asociat personajul indra din basmele rigveda?

1
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 7 Iulie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Am nevoie urgenta de niste carti.Ma intereseaza sa fie mai sadice, cu suiciduri de preferat.Pe scurt nu vesele.Sau ceva psihologie care sa ma ajute (in stilul cartilor de limbaj al trupului). Vreau sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
David1209
în 6 Iulie 2020 | David1209 întreabă:

Hei! Mi-am cumpărat stăpanul inelelor dar am aflat ca mai este o carte „hobbitul", pot citi trilogia fară sa citesc această carte?

8
Răspunde Raportează
Anonimata345
în 6 Iulie 2020 | Anonimata345 întreabă:

Bună,TPU, imi puteti da cateva prescurtari in engleză, adica ce se foloseste mai nou in ziua de azi :))?

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2020 |

De unde pot descărca cărți în format pdf? Mulțumesc anticipat!

7
Răspunde Raportează
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 2 Ianuarie

9PM întreabă:

Deci până la urmă vad că lumea nu te face urat sau frumos după fizicul tau ci te face urat daca ești un om tăcut, daca nu prea vorbești desi poți fii mult mai frumos fizic decât cel ce e perceput...? (mai mult)
    47 răspunsuri
  • unknowness
    trimisă pe 2 Ianuarie

unknowness întreabă:

Sper ca anul acesta să nu mai doară totul în viața mea și să nu mai dau niciodată de oameni care îmi fac rău, care mă folosesc și apoi mă părăsesc, și să am parte de o iubire adevărată,...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 2 Ianuarie

tonyc7 întreabă:

Este adevarat ca Franta e pe punctul de a deveni o republica islamica? Daca practic n-a si devenit deja la cat de multi cetateni cu origini straine are.
    16 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 2 Ianuarie

tonyc7 întreabă:

Ce tara credeti ca are cea mai avansata tehnologie din lume la ora actuala? Sa nu spuneti ca tot SUA, pare exagerat sa fie numai locul 1 chiar in toate.
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.690
  • Întrebări: 3.954.768
  • Răspunsuri: 17.666.059
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 20 minute
Ce zici de un quiz?
Sinonime

Sinonime

Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?

Start quiz
Categorii
  • 652.094 Adolescenţi
  • 55.619 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.889 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.122 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.414 Conversaţii