TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
KoJo07
în 31 Mai 2019 | KoJo07 întreabă:

Unde pot gasi seria completa Sven Hassel? As putea sa cumpar pachet toate cele 14 carti? Vad ca exista pe net, dar nu sunt pe niciun site pe stoc.

1
Răspunde Raportează
Alexandra_Mirela_1983
în 30 Mai 2019 | Alexandra_Mirela_1983 întreabă:

Vreau si eu niște titluri de compuneri dar nu de genul:vara,animalul meu,la bunici, etc... Vreau ceva mai iesit din comun

7
Răspunde Raportează
AriuxDomex
în 30 Mai 2019 | AriuxDomex întreabă:

Cu ce e cartea "Spitalul Municipal" de Barbara Harrison? Merita citita? A mai citit-o cineva?

1
Răspunde Raportează
Ivan_Petrut-Gabriel_1992
în 29 Mai 2019 | Ivan_Petrut-Gabriel_1992 întreabă:

SALUT TPU! Asta e prima mea intrebare pe care o pun pe acest site si este chiar importanta: am si eu nevoie de cateva exemple pentru multumirile de sfarsit de clasa a 8a pentru doamna de romana. Nu vreau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexRO150
Întrebare recomandată în 29 Mai 2019 | AlexRO150 întreabă:

care este oridinea de cititre a cartilor lui George R. R. Martin? Stiu ca sunt cele 5 principale, dar mai sunt si prequeluri cum ar fi : The ice dragon, etc. Care este ordinea completa, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WaterMalone
în 27 Mai 2019 | WaterMalone întreabă:

TPU, am de scris o compunere pentru o profesoara de engleza (in clasa am ales fiecare cate un profesor). Fac cu ea din clasa a 5- a (sunt a 8- a) si nu prea stiu ce sa scriu. E cea mai de treaba profesoara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SunnyStar64
în 27 Mai 2019 | SunnyStar64 întreabă:

Vreau sa cumpar cartea Sangele Vraciului de Joseph Delaney (Cronicile Wardstone). O are cineva de vanzare?

1
Răspunde Raportează
Porcar
în 27 Mai 2019 | Porcar întreabă:

Dati-mi exemple de opere literare in care sunt prezente tehnici de manipulare

3
Răspunde Raportează
Adriannnv
în 26 Mai 2019 | Adriannnv întreabă:

Buna tuturor. Am nevoie si eu de o poezie in engleza de 4-5-6 randuri despre fotbal sau despre sport in general multumesc.

1
Răspunde Raportează
AriuxDomex
în 25 Mai 2019 | AriuxDomex întreabă:

E buna cartea sau audiobookul "Gata cu grăsimea încăpățânată"(de Jorge Cruise)? Mă refer că daca aplici ce scrie in el, da roade și slăbești? Cat de bun e?

1
Răspunde Raportează
Rogerzath
în 25 Mai 2019 | Rogerzath întreabă:

Care e ultima carte pe care ati citit-o si v-a impresionat?

17
Răspunde Raportează
Alex00990
în 25 Mai 2019 | Alex00990 întreabă:

Vreau si eu o carte despre regi adolescenti. Dar sa fie ori istorica ori o analiza psihologica, nu fictiune. Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Readandbooks
în 24 Mai 2019 | Readandbooks întreabă:

Săptămâna viitoare este cel mai mare târg de carte din România, (în București)Bookfest.Nu am fost niciodata acolo si mă gândeam să mă duc anul acesta.As dori sa- mi raspundeti la urmatoarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LoverMusic
în 24 Mai 2019 | LoverMusic întreabă:

Buna, TPU! Vreau sa citesc cărți scrise de autori japonezi, dar as vrea ceva mai modern, de preferat young adult. (*ceva ca un anime, dar o carte, plină de emoții, trăiri și sentimente,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
irina4219
în 24 Mai 2019 | irina4219 întreabă:

Buna, poate sa imi zica cineva titlul unei povestiri ( nu monolog! ) mai triste, din literatura romana?

2
Răspunde Raportează
xByte
în 24 Mai 2019 | xByte întreabă:

Cum imi pot recapata interesul in citit? Acum cateva luni obisnuiam sa citesc foarte mult (terminam chiar si carti de 400- 500 pagini in cateva zile) insa recent abia daca pot sa citesc 10 pagini fara...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
EGGc
în 21 Mai 2019 | EGGc întreabă:

Hey, am citit, acum ceva timp, o poveste super drăguță despre o lume in care am fi împărțiți în Alpha si Omega. Ideea a fost chiar interesanta, alpha se puteau căsători doar cu omega si se...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Paulinovici
în 20 Mai 2019 | Paulinovici întreabă:

Ceau TPU! Nu cred ca am ales categoria potrivita, dar am niste probleme cu engleza. Vorbesc engleza fluent, sunt de nivel B2-C1, intrebare: Cum as putea sa imi imbogatesc vocabularul?

6
Răspunde Raportează
Aricel650
în 20 Mai 2019 | Aricel650 întreabă:

Nu o sa salut TPU ca toată lumea face asta oricum. Am nevoie de ajutor. Pentru că doamna de romana ne- a dat 8 cărți de citit pe care nu le- am citit logic (lipsa de timp) imi puteți spune câte pagini...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
MaryMarya07
în 20 Mai 2019 | MaryMarya07 întreabă:

Aș vrea să îmi dați poezii de Alexandr Sergheevici Pușkin, normal că în rusă. Vreau ca poezia să aibă o tematică, gen după ce o învăț(că trebuie și să o învăț) vreau ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonimusf001
în 20 Mai 2019 | anonimusf001 întreabă:

Buna, TPU! Imi poate recomanda cineva carti despre condensatoare electrolitice? Chiar si in engleza. Multumesc!

0
Răspunde primul Raportează
cristinutza07
în 20 Mai 2019 | cristinutza07 întreabă:

Buna, a aparut ultima carte din seria Urzeala tronurilor? Daca da, cum se numeste? Multumesc

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2019 |

Am văzut un film care era vorba despre un seif plin cu droguri iar textul în engleză fusese tradus cam așa: Am găsit o breşă, am acţionat. Ascultă, pot să... Pot răsturna situaţia....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CreepOrange2
în 16 Mai 2019 | CreepOrange2 întreabă:

Salut. Caut sa cumpar cartea Metro 2033 in Bucuresti. Daca o aveti, ati terminat-o si sunteti disponibili sa o vindeti sau cunoasteti pe cineva care o are va rog sa ma contactati. Multumesc!

11
Răspunde Raportează
AriuxDomex
în 16 Mai 2019 | AriuxDomex întreabă:

Ce cărți sunt bune pentru a iti ridica moralul dar si emoțional? Nu am mai pus întrebarea nu înțeleg de ce e stearsa

3
Răspunde Raportează
Tantica20
în 16 Mai 2019 | Tantica20 întreabă:

As vrea sa ma ajutati sa traduc un text in romana va rog din franceza

4
Răspunde Raportează
lalalallalala
în 16 Mai 2019 | lalalallalala întreabă:

Care e cartea voastra preferata? (In afara de alea cu povesti (false))

6
Răspunde Raportează
Towardsthesun20
în 15 Mai 2019 | Towardsthesun20 întreabă:

Ajutați- mă vă rog! Mai compuneți niște versuri sã se lege cu acestea; având în vedere că, colega mea are 11 ani și trebuie să spun două calități și să dau exmple...adică dacă e ajutătoare,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Namnumebaaaaa
în 13 Mai 2019 | Namnumebaaaaa întreabă:

Vreau si eu niste poezii dar sa aibă rima

1
Răspunde Raportează
HopeRM
în 13 Mai 2019 | HopeRM întreabă:

Imi puteti spune si mie va rog ce carte urmeaza dupa Jurnalele Vampirilor:Reuniunea? Dau funda! Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Norbert335
în 12 Mai 2019 | Norbert335 întreabă:

Salut, vreau sa citesc niste carti insa nu sunt sigur cu care sa incep... de preferat sa fie o carte de aventura / mister sau SF (sau combinate). Puteti sa imi spuneti si cartea voastra preferata?...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
HopeRM
în 12 Mai 2019 | HopeRM întreabă:

Imi puteti recomanda si mie niste carti de genul fantasy,young adult,cum ar fi Instrumente Mortale, sau Masinarii Infernale? Mentionez ca am citit deja Harry Potter:). Multumesc!

7
Răspunde Raportează
George44777
în 12 Mai 2019 | George44777 întreabă:

As avea o intrebare. Doresc să recitesc o lectură științifico- fantastică, de clasa a 9a sau a 10 a, nu imi mai aduc aminte, dar am uitat atat numele cat și autorul ei. Povestea prezintă...? (mai mult)

0
Alexandru2331
în 11 Mai 2019 | Alexandru2331 întreabă:

Salut, pate sa-mi recomande cineva niste carti de electronica pentru incepatori care sa ma ajute in robotica? Mersi

1
Răspunde Raportează
ParvuMaria
în 11 Mai 2019 | ParvuMaria întreabă:

Recomandati- mi cateva carti. Vreau sa imi achiziționez cateva doar ca nu ma convinge doar descrierea, as vrea sa citesc si cateva pareri. In general imi plac cartile de dezvoltare personala, cele de...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2019 |

Niște recomandări de cărți de dragoste pentru vacanță? Dacă se poate în genul 'Fluturi', dar nu e obligatoriu.

8
Răspunde Raportează
iuliana0001
în 11 Mai 2019 | iuliana0001 întreabă:

Hei! Stie cineva de unde imi pot cumpara cartile lui Jules Verne? Ma refer la alea mari si groase, nu carti de copii de pe tot felul de site-uri... Multumesc!

3
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 10 Mai 2019 | sopranaCadaverica întreabă:

Unde pot gasi carti despre religiile continentului african? In detaliu. Sau despre secte in general.

2
Răspunde Raportează
xXYonutXx
în 10 Mai 2019 | xXYonutXx întreabă:

Ce carti imi recomnadati pentru clasa a V-a? Fara Morometii, Print si Cersetor

6
Răspunde Raportează
jaka000
în 10 Mai 2019 | jaka000 întreabă:

Ceva literatura despre satana, filosofia satanica si treburi din astea?

3
Răspunde Raportează
Anonima2310
în 9 Mai 2019 | Anonima2310 întreabă:

Ce cărți ați citit de la Arthur și îmi recomandați și mie? Menționez că am 13-14 ani.

16
Răspunde Raportează
teo530
în 9 Mai 2019 | teo530 întreabă:

Am citit cartea Chirugul de Tess Geritson si acum citesc Clubul Mefisto. Imi place cum scrie si chiar am cautat pe Google cate carti a scris. Am vazut ca intre Chirugul si Clubul Mefisto mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SporeBox
în 9 Mai 2019 | SporeBox întreabă:

Slaut TPU! Incerc sa scriu o poveste. O trilogie mai exact. Doar ca nu stiu ce o sa fac cu ea dupa ce o termin :). Daca vreau sa fie vanduta in magazine platesc ceva? Cat mai exact? Cu aproximatie.

8
Răspunde Raportează
Iremc29
în 8 Mai 2019 | Iremc29 întreabă:

Voiam sa va intreb pentru cei care ați citit Luka și focul vieții http://suplimentuldecultura.ro/6182/salman- rushdie- luka- si- focul- vietii/ In linkul de mai sus este povestită toată...? (mai mult)

0
plshelpme13212131
în 8 Mai 2019 | plshelpme13212131 întreabă:

Stie cineva o carte in care apare o secventa cu un copil care mananca pamant? (adica ingereaza pamant in absolut orice fel)

1
Răspunde Raportează
Ciolii23
în 7 Mai 2019 | Ciolii23 întreabă:

Salut, as vrea si eu versurile de la:"fata de la instrumente muzicale" scrisa de la Mircea Carturestu, am cautat si eu dar nu am gasit, daca stie cineva sau daca are cineva o carte de- a lui si sa scrie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marselina
în 7 Mai 2019 | Marselina întreabă:

O carte romantica dar care sa nu fie foarte siropoasa pentru un cadou pentru un baiat. Dau funda ❤️

6
Răspunde Raportează
Farcas_Paul_1990
în 6 Mai 2019 | Farcas_Paul_1990 întreabă:

Are cineva cartea tibetana a mortilor editura paralela 45 an 2009? O caut pe net si nu exista, stoc indisponibil! sau Stiinta sufletului scindat si viata de dincolo de moarte de peter novak?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Mai 2019 |

Cunoașteți cărți cu fenomene meteo extreme? Pot fi și de ficțiune, dar și explicative, gen cum se formează o furtună etc. (În limba română)

1
Răspunde Raportează
AriuxDomex
în 5 Mai 2019 | AriuxDomex întreabă:

Va place să citiți? Cat de des și ce tip de carti va atrag cel mai mult?

4
Răspunde Raportează
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Johny12498
    trimisă acum 9 ore

Johny12498 întreabă:

Buna ziua, revin cu o intrebare punctuala: in cazul unei tranzactii autorizate dar prin inselaciune ( am fost mintit ca nu mi se retin banii, ca mi se inapoiaza samd), si cu un raspuns al bancii ca ...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 20 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

De ce a devenit atât de greu în ziua de azi sa câștigi mulți bani intr- un timp atât de scurt? De exemplu prin anii 2000 se cu construiau mult mai ușor case și vile iar acum oamenii parca se străduiesc...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Mario1996
    trimisă acum 5 ore

Mario1996 întreabă:

Nu mai știu ce să fac, mă confrunt cu îmbătrânire prematură și arăt groaznic, nu îmi strălucește nimic tenul, am linii in jurul ochilor, riduri fine pe frunte. Nu am fumat niciodata, nu...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 8 ore

farcry444 întreabă:

Dacă mă spăl prea mult pe mâini, nu cumva îmi șterg amprentele și nu mă mai recunoaște poliția?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.403
  • Întrebări: 3.951.336
  • Răspunsuri: 17.641.784
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
The Notebook

The Notebook

Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!

Start quiz
Categorii
  • 651.903 Adolescenţi
  • 55.512 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.694 Auto & Moto
  • 144.208 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.979 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.853 Conversaţii