TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
RAY
în 22 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

Argumentele rationale nu pot fi folosite in conversatiile cu persoanele religioase.In caz contrar daca se putea nu mai erau persoane...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
RAY

Deismul,panteismul se pot numi credinte?

7
Răspunde Raportează
Nilsson
în 22 Septembrie 2018 | Nilsson întreabă:

Pentru ca Dumnezeu ne- a dat aceasta viata nu ne- a dat- o oare ca sa indeplinim niste obiective in decursul acesteia? De ce ateii spun asemenea lucruri aberante ca scopul unui crestin e moartea? Si ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RAY

A procedat logic, rational aceasta persoana? De ce trebuie sa facem pe placul majoritatii? Acest om mai este ateu? Sunt unul din administratorii paginii, sunt ateu și Liber- cugetator convins, ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2018 |

De ce invatarea teoriei creationiste in scoli este abuz impotriva copiilor? https://www.youtube.com/watch?v=UTedvV6oZjo Pana la urma, este prezentata si cea evolutionista, deci copilul are de unde...? (mai mult)

47
Răspunde Raportează
NietzscheFrumosSiDesteptSunt
în 21 Septembrie 2018 | NietzscheFrumosSiDesteptSunt întreabă:

Vreme de sute de miliarde, de miliarde, de miliarde, ... de miliarde de ani Iahve a stat si s- a gandit: "Peste sute de miliarde, de miliarde, de miliarde, ... de miliarde de ani voi crea ceva, ii...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Nauvento
în 21 Septembrie 2018 | Nauvento întreabă:

Cum iti gasesti alinarea in Dumnezeu cand suferi?

5
Răspunde Raportează
RAY
în 21 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

Agnosticismul afirma ca niciodată nu se va putea dovedi existenta lui Dumnezeu? E oare adevarat?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2018 |

tind sa cred ca am ceva, sunt tristă și am stări de anxietate mai mereu. Mă enervez din orice, simt o răutate de nedescris, nu mai imi gasesc locul, ma enervează toată lumea, nu mai...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2018 |

De curand am fost cu prietenul meu sa ne plimbam cu masina pe un drum pe unde obisnuim aproape zilnic sa ne plimbam. Un drum de tara mai exact. Era in jurul orei 7 si tocmai trecusem de un pod cand am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2018 |

Hei vreau sa va intreb unele lucuri. Nu stiu daca ati observat, dar se pare ca ateii sunt mai interesati de religie ca credinciosii. ATEUL: "Eu cercetez religia, stiinta, vreau sa descopar totull,...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
RAY
în 21 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

Doar religiile avramice au cod etic moral, restul sunt persoane fara moralitate? Crestinii sunt ingerasi care stau sus pe norișori privind oamenii rai care arunca cu oua in ei? O sa spuneti ca oricine...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mircea08
în 21 Septembrie 2018 | Mircea08 întreabă:

"Iar hrana tare este pentru cei desăvârşiţi, care au prin obişnuinţă simţurile învăţate să deosebească binele şi răul." (Epistola catre Evrei a Sf. Apostol Pavel ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2018 |

Eu cred ca crestinii nu inteleg ateii cand vorbesc pe teme religioase, desi un ateu nu are nevoie de argumente gen cat de complex e universul, argument aplicabil pentru orice creator si poate fi explicata...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Exal
în 20 Septembrie 2018 | Exal întreabă:

Ce explicatii imi puteti oferi pentru teoriile si afirmatiile stiintifice de astazi gasite in Biblie? Astept un raspuns la asta de cand am contul pe site...

25
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Septembrie 2018 |

Care e motivul pentru care majoritatea neurochirurgilor, inclusiv cei de top, ajung sa aprobe si sa aprecieze teoria designului inteligent, respectiv sa creada in Dumnezeu? Dau exemplu pe Ben Carson, ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
PeUltimulDrum
în 20 Septembrie 2018 | PeUltimulDrum întreabă:

Ateii afirma ca Dumnezeu nu exista, sunt ei siguri de asta sau nu sunt siguri?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Septembrie 2018 |

Ce te- a convins sa fii ateu? Ce te- a convins sa crezi ca Dumnezeu nu exista? Ce te- a convins sa fii crestin? Ce te- a convins sa crezi ca Dumnezeu exista? Ce te- a convins sa fii agnostic? Desi...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
Superior
în 20 Septembrie 2018 | Superior întreabă:

Vad in ultima vreme o explozie de certuri si dezbateri legate de evolutie, stiinta sustine divinitatea s- a.m.d. Observ ca partea crestina ofera raspunsuri interesante, logice cu privire la existenta divinitatii,...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
ValeriuAlexandru
în 20 Septembrie 2018 | ValeriuAlexandru întreabă:

Care varianta este adevarata? a) Cand murim, sufletul nostru nemuritor pleaca in lumea de dincolo, lumea spirituala. b) Lumea spirituala nu exista, cand murim nu mai stim nimic si vom reinvia cand va...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
IQuarelle
în 20 Septembrie 2018 | IQuarelle întreabă:

Ma uitam la un documentar despre ce se intampla cu sufletul dupa moarte. Si stateam asa si ma intrebam, oare cum ar fi fost sa traim atunci cand a trait Iisus pe Pamant, si sa il fi atins, sa il fi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Steregoi
în 20 Septembrie 2018 | Steregoi întreabă:

Necredinta se va sfarsi. Ce parere aveti?

10
Răspunde Raportează
Mircea08
în 19 Septembrie 2018 | Mircea08 întreabă:

Care este averea enoriasilor dintr- o biserica crestina? Dar a bisericii? Aceste sunt intrebari a caror raspunsuri sunt de folos, din cele in care intrebati daca popii au salariu sau daca in iad sunt...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Septembrie 2018 |

Am o curiozitate, statul plătește salariile si preoților catolici si pastorilor protestanți?

2
Răspunde Raportează
RAY
în 19 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

Ati fi de acord ca Romania sa numai fie stat laic si sa aiba o religie de stat? In prezent aceste articole sunt valide ARTICOLUL 29 (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AC4S4
în 19 Septembrie 2018 | AC4S4 întreabă:

Pentru cei care au fost la biserică zilele trecute. Vi s-a spus despre referendumul din 7 octombrie? Ce vi s-a spus mai exact?

22
Răspunde Raportează
Yulisb
în 19 Septembrie 2018 | Yulisb întreabă:

Cine intra primul in biserica?

7
Răspunde Raportează
doctorandus
în 18 Septembrie 2018 | doctorandus întreabă:

Nu credeti ca interzicerea prin Constitutie a poligamiei este propaganda impotriva Bibliei?

17
Răspunde Raportează
RAY
în 18 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

Dar unde sunt crestinii astia? Nici macar tu nu esti asa. Cica asa sunt crestini toti, buni, iubitori, uite cum sunt ei de fapt, niste ingerasi scapati din rai " mânia, iuţimea, răutatea,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Pricope_Marius_1997
în 18 Septembrie 2018 | Pricope_Marius_1997 întreabă:

E oare pamantul, realitatea asta care ne inconjoara iadul pe pamant?

5
Răspunde Raportează
CZC1939
în 18 Septembrie 2018 | CZC1939 întreabă:

Am dat de un videoclip pe Youtube (codexo biblia diavolul) ispita m-a împins si m-am uitat. Si tot imi este frica. Ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
Jonnymiksa
în 18 Septembrie 2018 | Jonnymiksa întreabă:

Poți să ai încredere în oameni?

20
Răspunde Raportează
PeUltimulDrum
în 18 Septembrie 2018 | PeUltimulDrum întreabă:

A zice ca viata exista dar Dumnezeu nu exista e ca si cum ai zice ca oul exista dar gaina nu?

18
Răspunde Raportează
94Lucifer94
în 18 Septembrie 2018 | 94Lucifer94 întreabă:

Ce părere aveți despre site-ul Bucuria lui Satan?

11
Răspunde Raportează
benny7
în 18 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

Când minţim "A CUI VOIE FACEM" şi de cine ne despărţim?

24
Răspunde Raportează
benny7
în 18 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

Dar minciuna este un păcat neînsemnat?

5
Răspunde Raportează
Octavian199
în 18 Septembrie 2018 | Octavian199 întreabă:

Potopul lui Noe a sters viata de pe pamant, nu? Atunci cum s-au inmultit nepotii lui Noe? Nu mai zic de Cain, Abel si Seth.

67
Răspunde Raportează
Nauvento
în 18 Septembrie 2018 | Nauvento întreabă:

De ce suferim atat in viata asta?

20
Răspunde Raportează
Secret5
în 17 Septembrie 2018 | Secret5 întreabă:

Hey, am si eu o problemă, prima data vreau să îmi cer scuze în avans pentru greșelile făcute de telefon! Deci am o problemă, vreau să mă spovedesc dar îmi e rușine, pe lângă faptul ca ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
benny7
în 17 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

Cum putem să biruim asupra puterii întunericului?

7
Răspunde Raportează
gogman
în 17 Septembrie 2018 | gogman întreabă:

Hello there. Unii crestini folosesc ca motiv al existentei lui Dumnezeu faptul ca universal, planeta e special creat pentru noi. Ei bine nu vreau sa fiu rau, dar cred ca la ceea ce urmeaza sa zic e ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sorinlelele
în 17 Septembrie 2018 | Sorinlelele întreabă:

Care este cea mai mare forma de guvernare a bisericii ortodoxe Romane? :-? Funda! :)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Septembrie 2018 |

De ce Iisus spune ca doar prin el ajungi la tatal lui? De ce nu exista o alta solutie neutra? Nu e cam dogmatic, ignorant, limitat, se comporta ca un dictator, restul care nu il accepta intra in iadul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Palabra1234
în 17 Septembrie 2018 | Palabra1234 întreabă:

Acum cateva zile mi- a spus un coleg ca nu crede in Dumnezeu. Printre argumentele sale mi- a pus intrebarea:, , Inainte ca Iisus sa sparga portile raiului toti oamenii ajungeau in iad?", dupa care a ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Nauvento
în 17 Septembrie 2018 | Nauvento întreabă:

Mai aveti speranta in Dumnezeu?

12
Răspunde Raportează
Exal
în 17 Septembrie 2018 | Exal întreabă:

De ce se mint asa multi cu rationamentul "Faptul ca suntem muritori face viata mult mai speciala si mai frumoasa, aceasta trebuind sa fie traita"? Eu merg pe rationamentul "Viata e prea frumoasa sa o...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
BillyH
în 17 Septembrie 2018 | BillyH întreabă:

De ce e pacat incestul? Pana la urma, sexul e considerat un act de iubire.

5
Răspunde Raportează
benny7
în 16 Septembrie 2018 | benny7 întreabă:

Care este cauza suferinţei noastre?

8
Răspunde Raportează
katalinul
în 16 Septembrie 2018 | katalinul întreabă:

Ce a existat inainte univers? Cum a aparut Dumnezeu daca se spune ca el este fara de inceput? Orice are un inceput. Daca nu a existat nimic inainte de univers, cum arata acel nimic? In biblie scrie...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
RAY
în 16 Septembrie 2018 | RAY întreabă:

Pentru atei, deisti, panteisti, agnostici ce canale de Youtube urmariti sau grupuri pe Facebook?

6
Răspunde Raportează
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TipaAia369
    trimisă acum 14 ore

TipaAia369 întreabă:

Buna tuturor! Acum aproximativ 7 luni am fost diagnosticata cu depresie severa si anorexie nervoasa si am fost internata doua luni (pe atunci aveam cam 55 kg). Intre timp (ultimele doua- trei luni), parea...? (mai mult)
    42 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Buna Ce job e ok pentru mine daca eu am anxietate sociala severa, dar am o memorie vizuala buna, spre ceva ieșit din comun!? Uneori doar, adică am momente când nici cuvinte simple nu le găsesc...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

De fiecare data cand ma uit la televizor la stiri numai rau vad, numai criminali si morti, numai violuri, femei tinute sclave in case si violate ani de zile. Pana si un copil de 10 ani pune mana pe ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Cleo96
    trimisă acum 14 ore

Cleo96 întreabă:

Bună seara, în anul 1996 ce valoare aveau 975.000 lei? cum s ar "traduce" acum în valoarea banilor de acum? dau funda, mulțumesc! CLAR DAU FUNDA PENTRU CINE MĂ LAMURESTE
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.115
  • Întrebări: 3.955.432
  • Răspunsuri: 17.671.778
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
INNA

INNA

Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!

Start quiz
Categorii
  • 652.132 Adolescenţi
  • 55.640 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.488 Benzi desenate
  • 55.151 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.480 Conversaţii