TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Andreida?chevici112
în 28 Aprilie 2023 | Andreida?chevici112 întreabă:

Bună! Aș dori să merg la liceul teologic penticostal din Oradea! Oare știe cineva cum se intră, cu ce medie, condiții, dacă stai la cămin, mai multe detalii dacă cunoașteți liceul! Dau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
whitelore00
în 28 Aprilie 2023 | whitelore00 întreabă:

Intrebare legata de ISLAM toti musulmanii bla bla islam e religia adevarata... bla bla, , COPILUL LUI ADAM! Intoarce- te la allah, , si mahomed asta... de ce il considera islamicii pe Mahomed MARE...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Aprilie 2023 |

Este adevarat ca Coranul este continuarea Bibliei chiar daca amandoua apartin de religii diferite? Se spune ca crestinii si evreii au schimbat sensul evangheliei respectiv al scripturii si Dumnezeu a intervenit...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
SintulescuFlorinMarian
în 27 Aprilie 2023 | SintulescuFlorinMarian întreabă:

Daca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea sa, de ce avem atatea rase de oameni pe pamant? Daca nu descopeream tehnologia nici acum nu stiam unii de altii pe ce continente traim.

10
Răspunde Raportează
Elenamaria18elisa
în 27 Aprilie 2023 | Elenamaria18elisa întreabă:

Bună! Poate cineva sa imi explice pe scurt fimul Iisus din Nazaret?

6
Răspunde Raportează
cr?ticioar?
în 27 Aprilie 2023 | cr?ticioar? întreabă:

Dezbatere controversata: credeti ca Dumnezeu a avut un motiv întemeiat sa îl alunge pe Lucifer din Rai (privindu-i dreptul la ambiție profesională și morala)?

18
Răspunde Raportează
max8898
în 26 Aprilie 2023 | max8898 întreabă:

Bro daca cand eram intre (10- 12 ani) cand aveam intamplari mai proaste ziceam "Dumnezeu nu exista, f Dumnezeu" se pune ca unu din cele 7 pacate de moarte? M- am rugat si mi- am cerut scuze etc. ca sunt...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Florazul15
în 26 Aprilie 2023 | Florazul15 întreabă:

Am o întrebare. Cum pot unii să creadă că dumnezeu este bun, existând atâta rău în lumea asta. De ce acest dumnezeu permite că unii să moară de foame, să nu aibă nici strictul necesar, ...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
andrei056
în 26 Aprilie 2023 | andrei056 întreabă:

Salutare. Am o intrebare pentru cei care au citit temeinic biblia. In geneza Dumnezeu spune ca tuturor animalelor le- a dat iarba verde. In biblie toate animalele sunt ierbivore? Daca nu vreau ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
contulsecundarv2
în 26 Aprilie 2023 | contulsecundarv2 întreabă:

Am auzit acel lucru: cei nedrepti nu vor vedea împărăția lui dumnezeu gen desfrânării, bețivi, hoții etc. Eu am făcut unul dintre ele și m- am schimbat doresc sa ma spovedesc și sa ma pocaiesc...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
depression17
în 26 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

Cum te cuplezi cu o pocaita? Ce ar trebui sa vorbesti cu ea? Sper ca stie si altceva in afara de biblie.

10
Răspunde Raportează
depression17

De ce pocaitii judeca mereu oamenii si se cred atat de superiori? Ei chiar sunt atat de increzatori ca vor ajunge in rai, dar uita de regulile din biblie: gen sa fi umil si sa nu judeci pe altii

4
Răspunde Raportează
depression17

De ce oamenii religiosi sunt mai sexisti si misogini decat restul? Am auzit de la ei ca femeia trebuie "supusa" barbatului, pe scurt sclavie moderna, nu suntem toti egali? Si unii barbati isi mai si ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
cristinamiv70
în 25 Aprilie 2023 | cristinamiv70 întreabă:

Bună ziua! Vreau să încep să postesc miercurea și joia dar fiind elevă nu știu ce aș putea să-mi fac de mâncare pentru școală… vă mulțumesc anticipat

7
Răspunde Raportează
depression17
în 25 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

Ce părere aveți de religioșii care consideră că trebuie să vorbești cu fete sau să ai relații doar daca vrei sa te căsătorești cu ele? Asta e mentalitate primitivă grav de tot, până și...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Alinutcelcurios
în 25 Aprilie 2023 | Alinutcelcurios întreabă:

E adevărat acest articol? https://ro.kingdomsalvation.org/testimonies/Profetiile-Bibliei.html?

12
Răspunde Raportează
blackWisteria
în 25 Aprilie 2023 | blackWisteria întreabă:

Cat % din credinciosi credeti ca au studiat Biblia? Studiat, nu citit. In Romania

27
Răspunde Raportează
andrei056
în 24 Aprilie 2023 | andrei056 întreabă:

Salut TPU. "Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s- a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele, 6. I- a părut...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Claudiu1213a
în 24 Aprilie 2023 | Claudiu1213a întreabă:

Cum sa înțelegem prima porunca? Pe cine trebuie sa avem ca Domn pe Dumnezeu sau Iisus? Caci prima porunca din vechiul testament, nu din noul spune așa:, , Eu sunt* Domnul Dumnezeul tău, care...? (mai mult)

68
Răspunde Raportează
7downkick
în 24 Aprilie 2023 | 7downkick întreabă:

Salutare, ce inseamna sa fii pocait? Am multe promisuni incalcate fata de Dumnezeu ce am de facut vreau sa incep o viata nou dar totusi am indoieli fata de existenta lui Dumnezeu, indoieli fara rost,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
TudorRebecca18
în 24 Aprilie 2023 | TudorRebecca18 întreabă:

Hei! Am și eu o întrebare.Ni s- a dat de făcut un proiect despre 4 religii monoteiste.Una din repere zice să scriu despre obligațiunile credincioșilor aparținând celor 4 religii.Acum, nu știu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
TeiubesteDumnezeu
în 23 Aprilie 2023 | TeiubesteDumnezeu întreabă:

Interzice undeva în biblie sa nu ne rugam pentru cei bolnavi?

3
Răspunde Raportează
depression17
în 23 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

Ce restrictii urmeaza persoanele din cultul penticostal? Ce au voie sa faca si sa nu faca? Din ce stiu totul e interzis la ei

9
Răspunde Raportează
depression17
în 23 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

De ce femeile pocaite sunt obligate sa poarte batic/fusta? Ce se intampla daca nu se conformeaza acestei reguli idioate? Vor ajunge in "IAD"?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Aprilie 2023 |

Hristos a inviat! Acum cateva ore am iesit de la ultima zi de evangleziare care a fost sustinuta de Biserica Penticostala(am mers si sunt orthodox). Mi- am dat aseama ca aceasta este religia care mi se...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Aprilie 2023 |

Ce salariu are un preot?

3
Răspunde Raportează
Sapersters
în 23 Aprilie 2023 | Sapersters întreabă:

Hey TPU, eu sunt o atee convinsă și mă mândresc, pentru că sunt atee, am fost creștină ortodoxă, dar am renunțat la aceasta religie și am primit ateismul în viata mea, deoarece religia este...? (mai mult)

45
Răspunde Raportează
?arpe375
în 22 Aprilie 2023 | ?arpe375 întreabă:

De ce este un păcat incinerația?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2023 |

FUNDA! Ce credeti ca s- ar intampla daca toti credinciosi, crestinii si alti religiosi ar afla Adevarul despre originea si evoultia lor de la liderii ocultelor bisericesti precum preot, popa, papa sau...? (mai mult)

53
Răspunde Raportează
superpissy40
în 21 Aprilie 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Stiu ca pare o intrebare fara sens sau putin deplasata, insa curiozitatea mea ar fi de ce animalele nu au parte de slujba de inmormantare dupa ce mor? Sufletul lor unde ajunge dupa moarte? Care...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
FredericChopin
în 21 Aprilie 2023 | FredericChopin întreabă:

Hey buna seara Hristos a înviat! Hey prieteni câți bani se pun la pomelnic de 5-6 persoane? 40 lei e bine? Nu vreau să mă dau mare întrebarea e doar in scop informativ VA ROG FARA HATEURI!

8
Răspunde Raportează
Georgel1122283
în 20 Aprilie 2023 | Georgel1122283 întreabă:

De ce Paștele pica în zile diferite gen Isus se naște de mai multe ori sau cum vine asta?

17
Răspunde Raportează
Florin9Florin9
în 20 Aprilie 2023 | Florin9Florin9 întreabă:

Am o întrebare pentru susținătorii LGBT Ce părere aveți despre cazuri de genul? https://youtu.be/lGduDUGIHgQ Vedeți oportună creerea de competiții separate pentru persoanele care își...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex7383838
în 20 Aprilie 2023 | Alex7383838 întreabă:

Unchiul meu a decedat și am avut un doliu care se pune intr-un colt al hainei și la groapa am uitat să il arunc.E ceva rau, poți să mori mai devreme?

6
Răspunde Raportează
troleibuz
în 20 Aprilie 2023 | troleibuz întreabă:

Ce cromozomi avea Iisus? Daca s-a nascut doar dintr-o femeie, avea doar cromozomii ei si totusi a iesit barbat, suna a transexualitate.

10
Răspunde Raportează
pacatosulBogdan
în 20 Aprilie 2023 | pacatosulBogdan întreabă:

1. In Faptele Apostolilor, capitolul 16, scrie ca Lidia, vanzatoarea de porfira, "s- a botezat ea si casa ei" (versetul 15); iar temnicerul din Filipi "s- a botezat el si toti ai lui indata" (versetul...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
7downkick
în 19 Aprilie 2023 | 7downkick întreabă:

Salut, ce trebuie sa fac când simt ca, credința îmi este slaba? Va rog ajutor știu că există Dumnezeu dar parca ma simt rece, poate fi posibil din cauza ca tot i- am promis ca ma las de un anumit...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
andrei056
în 19 Aprilie 2023 | andrei056 întreabă:

Salut. Am citit deunăzi o teorie conform căreia Adam nu a fost primul om al planetei. Conform teoriei evolutiei după homo sapiens, à apărut subspecia homo sapiens sapiens(da de 2 ori sapiens). ...? (mai mult)

43
Răspunde Raportează
EusuntDan
în 19 Aprilie 2023 | EusuntDan întreabă:

Se ține post in miercurea și vinerea de după săptămâna paștelui?

5
Răspunde Raportează
Noemyna
în 18 Aprilie 2023 | Noemyna întreabă:

Bună TPU! Acum câteva zile în urmă mă uitam pe Yotube și tot vedeam videoclipuri despre zâne sau chestii de genul și părea interesant. E un fel de trend role- play și chiar mi- ar plăcea să...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
GouDidodino
în 18 Aprilie 2023 | GouDidodino întreabă:

Cat mai este taxa de cununie la biserica 2023?

2
Răspunde Raportează
Georgianaaajejdndnnsndnsznnz
în 18 Aprilie 2023 | Georgianaaajejdndnnsndnsznnz întreabă:

Este păcat sa te împărtășești dacă ai făcut sex necununat in fata lui Dumnezeu, Cunoașteti consecințe ale unui fapt de genul?

9
Răspunde Raportează
BBJHHRUGs
în 18 Aprilie 2023 | BBJHHRUGs întreabă:

Cum comentati asta? https://i.imgur.com/26dnVnQ.png E adevarat sau am eu vedenii?

30
Răspunde Raportează
AlexandruIonescu86
în 18 Aprilie 2023 | AlexandruIonescu86 întreabă:

Ah, vă închipuiți că există o entitate supremă care ne guvernează? Ridicol! O idee atât de primitivă nu merită decât dispreț. Oare nu înțelegeți că acest pretins Dumnezeu a fost doar un...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2023 |

Bună! Am vârsta de 16 ani și mă gândesc la viitorul meu cu lucrurile sfinte. Am auzit multe păreri și multe comparații însă nu sunt decis. Eu sunt ortodox și aș vrea să fiu un creștin, să...? (mai mult)

46
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Aprilie 2023 |

De ce s-a scos vechiul testament si a ramas doar Noul testament?

2
Răspunde Raportează
Sneakyyy
în 17 Aprilie 2023 | Sneakyyy întreabă:

Credeti ca Allah din islam este Lucifer si religia in general daca este de la Lucifer? Este ciudat faptul ca acest Allah uraste evreii si crestinii atat de mult incat vrea sa ii arunce in focurile iadului...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
DudeaRaimondo
în 17 Aprilie 2023 | DudeaRaimondo întreabă:

Salut..Am văzut ceva timp cu film care se numea 40 de ani după moartea lui Iisus Și 2 războinici căutau trupul lui IISUS Iar preotul explica oamenilor cum Iisus a mințit foarte multe lucruri

3
Răspunde Raportează
Sneakyyy
în 16 Aprilie 2023 | Sneakyyy întreabă:

Credeti ca Jibril (Arhanghelul Gabriel) care i- a dezvaluit Coranul este Satana? In Biblie spune ca Gabriel a venit la Maria sa ii dea vestea ca il va naste pe Fiul lui Dumnezeu, insa in Coran spune sa...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2023 |

De ce dacă lumea nu crede în Paranormal, lumea iubește mai mult acest gen cinematografic, mai mult decât orice alt gen? Nu- mi dați răspunsuri că voi nu vă uitați sau că vouă nu vă place....? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • samcost
    trimisă acum 20 ore

samcost întreabă:

Salut! Daca vreau net de la Digi si sunt chirias, pot face contract pe numele meu cu acordul proprietarului sau doar pe numele proprietarului?
    8 răspunsuri
  • Ondu_Iulian_
    trimisă acum 12 ore

Ondu_Iulian_ întreabă:

Buna ziua vecinul meu și.a pus un tanc de gaz lipit de gardul meu, avand sub 20 metri distanță de locuința mea.este corect?
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 10 ore

RobocopBuisness întreabă:

Voi v- ați lăsa doar pe mâna antivirusului integrat din Windows 11 (Microsoft Defender)? Din ce am înțeles, telemetria din Windows nu are rol de antivirus, dar Defender are o opțiune prin care ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 9 ore

RobocopBuisness întreabă:

Credeți că merită să trăiești foarte chibzuit, precum pensionarul japonez Suzuki care a economisit o sumă mare de bani, dar acum regretă că nu s- a bucurat de viață, sau este mai bine să...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.570
  • Întrebări: 3.951.543
  • Răspunsuri: 17.643.093
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Rihanna

Rihanna

Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.522 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.706 Auto & Moto
  • 144.212 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.989 Carieră
  • 20.320 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.881 Conversaţii