Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 15 Noiembrie 2025 sunt:
Cum scot pată de pe cămașă? Sunt mai multe. Unele de shot-uri și altele de la sânge. Mulțumesc
Ce gust are quinoa?
De ce cand masina de spalat invarte cuva sau cand o invart eu cu mana se aude un sunet ciudat ca un fel de scartait si ca si cum cuva ar agata ceva sau ar avea margele înăuntru? Masina are aproape 2...? (mai mult)
Cum pot sa scot o pata de ulei de pe perete?
Salut, am niste tenesi converse all star ox albi, cum pot sa-i curat ca ma dispera?
Buna, am facut o ciorba de salata si am pus prea mult lapte, ce pot sa fac ca sa o repar? Mersi!
În curând, cu împlinirea a 1 an si jumătate a bebelusului meu, ma voi pregăti de moț. Va trebui sa dau comanda de tort si nu stiu ce descriere specifică moțului sa aiba. Aveti cateva idei?...? (mai mult)
Hei, de curând mi- am cumpărat ochelari de vedere și când ii șterg cu laveta aceea, nu se curata atât de bine, pot curata lentilele cu soluție pentru geamuri sau cu apa? Vreau mai multe detalii. ...? (mai mult)
Am si eu o întrebare. Voi cand faceti prajiturele de casă, chec, pandispan sau blat de tort, la cate grade setați cuptorul? Adică mie mi se umfla compoziția cât de cât, dar imediat...? (mai mult)
Salut, ca si preparator de cafea... ce fac cu laptele sau crema de lapte ce mi- a mai ramas? Cum as putea sa il refolosesc daca l- am fiert? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns si cu niste sfaturi daca...? (mai mult)
Clatitele vi se par mai bune calde sau reci?
Vreau sa imi fac clatite sanatoase cu banane. Am auzit ca le pot face si doar din banana cu ou( putina esenta de rom) credeti ca va avea gust de omleta?
Am citit ca ceaiul verde este bine sa il bei rece vara... De exemplu daca pregatesc o cantitate mai mare si il bag la frigider isi pierde din proprietăți?
Cine mă poate ajuta cu câteva modele de espressor cu capsule mici?
Recent am achizitionat doi purcei, cand l-am ridicat sa-l duc in cotet, mi-a ramas un miros neplacut pe maini si nu dispare, ce pot sa fac?
Am o pereche de adidași adidas superstar și i- am murdărit în interior din cauza ploii. Cu ce i- aș putea curăța în interior? Cu o periuță și puțină pastă de dinți? Vreau răspunsuri...? (mai mult)
Salut, cine îmi poate spune niste alimente care incep cu litera,, t"? Mulțumesc
De cateva zile bune, nu pot sa dorm aproape deloc din cauza tantarilor... Ce sa fac? Ce sa iau anti tantari?
Salut, o intrebare ciudata :D De ce hainele mele au un miros neplacut dupa ce sunt spalate (la 60 de grade, timp de 1 ora si 30 de min) si dupa ce sunt puse la uscat, afara, au acelasi miros sau si...? (mai mult)
Am o pereche de adidași adidas superstar și s- au murdarit în interior foarte rău. Acum câteva momente (16:19, 10 iunie), eram liniștit prin oraș când deodată a început să plouă...? (mai mult)
ma intrebam... am dat cu Savo antimucegai intr- o camera si abia la sfarsit am observat ca era doua pungi de cereale deschise in camera respectiva. Mai sunt bune? Ma gandesc ca am dat foarte...? (mai mult)
Salut. Dacă pe produs parfum de corp AVON scrie pe el Z 24 05 2019, inseamna ca este expirat sau e data fabricării?
Salut, am niște căști de la Panasonic over ear si se cam duce scrisul de pe fiecare casca, cum as putea sa îl fac sa dispară complet? Arata urat doar cu jumate de scris, au în material din plastic...? (mai mult)
Legumele sunt bune pentru slăbit?
Am si eu o intrebare. Vreau sa cos la punct, pe etamină! Cu ce fel de fir/material ar trebui să cos?
Salut, TPU, de azi s- a intamplat ceva cu caloriferul meu (mentionez ca am termosemineu) dintr- o data a inceput sa tiuie si nu era fierbinte sau ceva de genul, dar tiuia tare si a tinut asa toata ziua,...? (mai mult)
Cum să iau petele de ulei de pe pereți? Sunt încă proaspete și nu vreau să rămână așa pătat. Se poate să iau cu ceva? Ofer FUNDA!
Crevetii pane din magazin se mananca asa cum sunt sau mai pui ceva pe ei, ceva condiment?
Salutare, din greseala de la inundatii am intrat bine de tot cu adidasii in apa si au luat ceva la bord. Am bagat in interior ziare si au absorbit apa, dar problema e pe exterior, unde inca sunt uzi...? (mai mult)
Cate fructe pot manca pe zi la dieta? Eu mananc la 2-3 ore de pranz 160 g de mar rosu si la 3 ore de la pranz 2 piersici sau o caisa sau o portocala sau 100 g capsuni.
Am nevoie de idei de pachet pentru serviciu sau școală. Unde lucrez există o cantină dar mâncarea de acolo este groaznică. Am epuizat toate ideile pe care le aveam iar ce găsesc pe net mi se pare...? (mai mult)
Știe cineva la ce magazin as putea găsi faina de fibre? Nu găsesc nicăieri în oraș. Mulțumesc! Dau funda celui mai serios și bun răspuns!
Cum pot dezlipi scociul de pe o cutie de carton? Fara a jupi cutia.
La ce setări se pune o pastilă de Calgon la mașina de spălat?
Se poate repara o rochie cu fire trase? Unele sunt lungi și foarte scurte făcute din cauza agățării
Îmi poate spune cineva cu ce pot înlocui oul in alimentație (nu îl pot manca crud sau preparat direct)?
Imi puteti da o idee de dispozitiv pe care sa il montez sub aparatul de aer conditionat si care sa directioneze aerul rece in tavan? Un plastic curbat, ceva? Nu vreau sa bata in jos, e si patul meu si...? (mai mult)
Cum as putea sa lățesc o rochie deasupra abdomenului?
Ce parere aveti despre sacii de vidat haine? Ma intereseaza in special daca sifoneaza foarte rau hainele si daca, dupa o perioada mai lunga de depozitare intr- un astfel de sac, hainele capata...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca imi puteti oferi o rețetă de fructe de mare ...sunt in cutie si reprezinta urmatoarele(caracatita, creveti, scoici si meduza) va rog. Le pot pune la prajit cateva minute?
Salut Prieteni TPU! Aş dori să- mi răspundeți la o întrebare: Se poate fierbe carne în Fripteoză? Știu că se face prăjeli de cartofi, carne. Dar am vrut să fiu mai sigur dacă pot fierbe și...? (mai mult)
Salutare. Am o masina de cusut mai veche (Veronica produsa la Cugir pe vremea lui Ceausescu) si are doua mari probleme: 1. Scoate ata din ac (si atunci cand nu o scoate nu coase, merge doar acul pe ...? (mai mult)
Mi-am luat la pachet cartofi si aripioare KFC. Nu stiti daca in jur de 8 ore se înmoaie cartofii sau raman la fel de crocanti? MULTUMESC
Am o șapcă cu cozorocul din piele întoarsă si din neatenție am dat cu pixul pe ea si am facut un punct mic. Cum il scot?
Buna, TPU am și eu o problema. Șifonierul meu are carii(așa cred că se numesc) niste gauri micuțe din care iese un fel de praf. Din cauza asta miroase urât în șifonier și nu știu ce să mai fac....? (mai mult)
Care este cel mai bun aparat anti insecte?
Faina de hrisca ( integrala) sau faina de soia este un bun inlocuitor al fainii albe?
Daca pun o sticla de Jagermeister de 35% alc. in combina frigorifica la -20 grade, ingheata? Sau este perfect pentru baut?
Lasagna cumparata de la Lidl cat trebuie lasata in cuptorul normal?
Exista pizza congelate semipreparate fara ceapa? Daca da cum se cheama firmele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Ianuss întreabă:
Graim întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!