Heeei! Nu știu dacă e cea mai inspirată întrebarea, adică corect formulată. Dar eu de obicei spăl hainele cu detergent și balsam de rufe, dar când îmi scot rufele, nu miroase a balsam cum...? (mai mult)
Ce detergent pentru rufe folosiți?
Salut, acum ceva vreme am cumparat o pereche de ghete cr7 alb victory si verdeata de pe ele nu se mai curata. Cum o pot sterge?
Buna, am o intrebare. Cum pot sa scot niste pete de oja de pe haine pentru ca am scăpat din greseala oja pe pantalonii de trening si pe tricou si nu stiu cum sa le fac sa se ducă. Vreau răspunsuri ...? (mai mult)
am niste tenisi de la Trussardi din piele intoarsa.Au niste pete pe ei si am incercat sa-i sterg cu guma de la creion cum scrie pe internet, dar nu a mers.Ce sa fac? Dau funda
Daca rumenesc niste nuci/seminte/alune pentru a nu rancezi, expunerea la caldura nu vor face ca cele mentionate mai sus sa isi piarda uleiurile si grasimile nesaturate?
Spuneti- mi si mie o reteta de inghetata usoara. Fara fructe. Sau zahar. Sa fue cu lapte si vanilie sau cacao. Poate si banane. Cum trebuie sa fac sa iasa cremoasa? Si ce reteta e cea mai buna? Dau...? (mai mult)
Buna Seara TPU! Va rog sa ma ajutati cu o mica problema.Ce se intampla daca am facut cerere online pentru deschidere cont la o banca si nu mai vreau cardul pentru ca am gasit de munca la o alta firma...? (mai mult)
paduchii de pasari sar?
Pot usca frunze de ceai punandu-le intre paginile cartilor?
Cum pot remedia vopseaua? nu mi-a iesit culoarea ci numai sideful? Pot face cu hartie craponata?
Puiul proaspat cumparat de la magazin se poate lasa la inghetat pentru o zi doua sau se baga la rece?
Am o problema de fiecare data cand vopsesc ouale. In mod natural, eu le fierb in coji de ceapa dar de fiecare data cand pun si o frunzulita(pentru a face un model pe ou) nu imi iese. In loc...? (mai mult)
Salutt. Am și eu o problemuțăă, am primit niște adidași de la un unchi, și sunt roz. nu știu, dar mie nu prea imi place să port roz, fiind băiat, bineinteles. Aș vrea să știu dacă îi...? (mai mult)
Astazi mi- a ajuns jacheta comandata cum 2 zile. Fiind facuta din 65% bumbac su 35% poliester am si eu o intrebare. Cum as putea sa o intretin in asa fel incat sa nu se deterioreze la spalare....? (mai mult)
Ca proasta m- am așezat din greșeală pe o banca vopsita proaspat iar blugii mei negrii s- au pătat cu vopsea verde. Se mai poate curata? Daca da, cum? Am cautat pe net si am găsit pentru mai multe...? (mai mult)
Aveti nr de youtuberi?
Un aspirator bun pana-n 350 lei? Care ar fi cel mai bun la banii astia? De preferat cu sac
Bună, am si eu o întrebare. Am o fusta (poalele) de la costumul popular, si imi este cam mare trebuie sa o scurtez. Ce as putea face temporar pana merg la o croitorie?
Ce se intampla daca fierb apa minerala?
Help, help! Am varsat superglue pe birou, am dat cu acetona si au ramas urme albe....pls help...
Hey! Stie cineva undeva in Ploiesti\Buzau daca pot găsi un tort cu tema de sala de sport sau gantera sau ceva legat de sport? Sau pe cineva care ar face?
Buna TPU Recomandati-mi va rog o masina de spalat buna dar sa nu depaseasca un buget de pana in 1200 lei.
Stiti o reteta de prajitura care sa ii placa celui mai mofturos om? Sau sa ii trebuiasca unui om care nu mananca dulciuri?
Am mare nevoie de ajutor! Ma jucam cu slime si dintr-o data cade o bucata mare pe covor...Ce pot face sa scot slime-ul din covor?!?!
Vreau o explicarie logica. Am bagat laptele la cuptor cu microunde. Si la 3 minute se separa (adica caseina de zer), se face un fel de iaut. Care este explicatia? Prima oara am zis ca e de la diferenta...? (mai mult)
Cum as putea scoate acasa petele galbene de pe perne? Multumesc
Stie cineva la cuptorul siropos cu al 6lea simt la ce funcție se coace cozonacul si la ce temperatura?
Ma intrebam ce ceaiuri as putea da fratelui meu mai mic, are 3 ani, in doua luni face 4 ani. Am citit prescriptia... Nimic... Pe net... Nimic... Ceaiurile nu sunt punctul meu forte. Stiu...? (mai mult)
Am spălat un tricou alb cu clor in speranța de a-l face alb, iar acum e plin de pete. Ce sa fac?
Buna TPU am si eu o masina de spalat luxor a primit- o mama de la sora ei si spala vreo 4 ore sau 3 incontinuu si pune niste prosoape si o patura sau pijamale si pune ariel automat in ala de detergent ...? (mai mult)
De curand mi- am luat o noua bicicleta si e super jegoasa. As vrea sa o spal dar mu stiu cu ce. Voi ce solutii folosiți pentru curățarea cadrului si transmisiei? Apa si atat nu prea merge. ...? (mai mult)
Ajutooor! Am pus sucul de rosii de la inceputul ciorbei, iar legumele nu se mai fierb. Ce este de facut?
Ce site-uri de mobilă stiti? Sau care se ocupa cu d-astea, accesorii pentru casa si stiti ca as putea gasi si mobila.
Cum se numeste canapeaua acea care se trage si se transforma in pat?
Am hotarat cu clasa, ca vineri sa facem o activitate de bucatarie, si fiecare copil va trebui sa prepate ceva, puteti sa-mi dati nite idei de ce as putea prepara?
Hey! Cum pot sa tai o bucata de vidia sau cu ce?
De curand am schimbat tevile de la baie. La bateria de la cada a ramas o gaura in perete si se vad tevile care sunt prinse de zid. Este vreo problema daca ramane asa neacoperit o perioada? Adica...? (mai mult)
Nu sunt sigur dacă întrebarea se află în categoria potrivită. Doresc să- mi cumpăr o motocoasă de umăr de pe internet dar nu mă pricep. La toate motocoasele se pot accesa dispozitiv...? (mai mult)
Stiti un pat bun pentru o persoana? Si cu saltea. Nu ma intereseaza pretul.
Cu ce pot lipi hartia ( de scris ) pe borcane? Ca si cum ar fi etichetate, fac un proiect cu surioara mea si nu am idee cu ce adeziv pot lipi "eticheta " imprimata de borcan.
Daca sunt absolut sigur ca sunt o fiinta nesigura, inseamna ca sunt un om nesigur sau un om sigur?
as dori sa stiu daca impreuna cu Perwoll se foloseste si alt detergent la spalare.
Cum se mai numesc clatitele?
am cusut o perdea subțire, am vrut sa întăresc cu doi pași cusătură și am dat de volant de două ori apoi s- a blocat nu a mai mers să dau acul in jos spre suveica sa se împletească ață...? (mai mult)
Stie cineva o reteta de smantana vegetala cat mai apropiata la gust cu smantana? Am incercat smantana din lapte de soia dar e asa si asa. Am mai gasit si alte idei pe internet, dar la multi din cei care...? (mai mult)
Îmi poate zice si mie cineva o pizzerie din Craiova ..cu pizza gustoasa si mai ieftina ( sub 18 lei)?
Îmi spuneți dacă va rog cum sa scap de mirosu nasol din baie care vine de fiecare data când ploua afara? El vine prin canal și pana acum nu am avut probleme.
Cum opresc căldura din calorifere la o centrala ariston cares premium 24 eu?
Bună TPU.RO. Acum câteva luni, mașina de spălat spăla şi dintr- o data s- a oprit.Am chemat un mecanic și a făcut și apoi a mers.Azi, erau hainele la spălat, și s- a oprit brusc.Își trage...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Qazws întreabă:
tonyc7 întreabă:
StoicAnalysis întreabă:
LarisaChe07 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!