As vrea sa ma omor ca Nu imi mai place pe acest pamant. 1 la mana Tata o gelogeste pe mama foarte tare. 2 la mana Ma uit la alti ca au bani, masini, tot ce le trebuiesc si eu nu am nimic. ...? (mai mult)
Cum fumeaza pestii? Prin branhii sau gura?
Doresc sa stiu cum se regleaza temp. afisaj electronic?
Mie nu îmi vine regulat niciodată, lună trecută mi.a venit pe 16 si s- a terminat pe 30, iar pe 19 lună asta am găsit o pată de sânge mai deschisă la culoare pe chiloți, eventual am crezut...? (mai mult)
Buna, ce cantitate de oxid de carbon e in var?
Stie cineva cum se numește umbrela aceea tip ciuperca? Nu ma refer la ea ca articol de grădina, ci umbrela normala dar dar nu cu pânza plata, ci in semicerc, imitând o ciuperca. Ori unde pot găsi...? (mai mult)
Ce condimente credeți că nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie?
Hei TPU am 17 ani si 1.75, am o inaltime normala? Sunt mic sau mare pentru un baiat? Adica ma poate considera lumea inalt?
Buna, unde pot gasi in Ploiesti o cofetarie unde se pot face torturi cu poze, dau funda.
Orezul prefiert se gateste diferit fata de cel obisnuit? A iesit cam ciudat la gust, l am tinut cat scria pe ambalaj.Era si mai tare la gust parca, asa este el de obicei?
Știe cineva cum s-ar traduce in română Dryer Sheets și unde aș putea găsi? Am auzit că pot fi folosite pentru a curăța părul de pisică de pe covoare și haine.
Hei! Vreau sa le fac parintilor mei o surpriza si sa fac briose. Problema e ca nu am tavă speciala pentru briose si m- am gandit că as putea sa pun hârtiuțele în pahare de plastic de unica folosință...? (mai mult)
Ce se intampla daca, in timp ce sudez, imi ating mana cu electrozul? -Yeeeeeeeeeeeee!
as dori sa fac nuci umplute, prajiturile acelea pe care ne le facea mama in copilarie, numai ca nu am forma aceea de metal pentru a face nucile, credeti ca exista vreo modalitate de a le face ...? (mai mult)
Am o problema,am fost la sala si mi-am murdarit doua tricouri albe,sunt patate cu negru de la gantere, cum pot scoate petele?
Un coleg mi-a spart barna si mi-a dat sangele.Sangele mi-a curs pe tricou.Se mai duce? Astept raspunsul vampirilor.
Salut,vreau sa stiu o solutie foarte rapida de am creste parul foarte foarte repede ma refer la fete,solutii,sampon orice nu conteaza pret doar parul sa imi creasca foarte repede, Multumesc, Funda!
Cum se spala geaca de piele artificiala, (numai nu curatatorie), daca vreau sa spal doasala din interior de material? trebuie doar sa o inmoi in apa cu sapun? dar cum sa o usuc?
Stiu ca nu e categoria potrivita, dar sper ca aici o sa primesc un raspuns mai rapid! Cum se spala geaca de piele artificiala, (numai nu curatatorie), daca vreau sa spal doasala din interior de material?...? (mai mult)
Unde se pot gasi manusi de latex elastice si flexibile in judetu constanta
Unde se gasesc manusi de latex?
Am o geaca de fash care doar ce am spalat-o la mana, chestia e ca dupa ce se usuca o sa fie sifonata...cum o pot indrepta?
Salut, vreau si eu sa incep sa gatesc desi nu am gatit aproape niciodata (Si am 18, o sa am nevoie de chestia asta cand am sa ma mut, pentru ca ma duc la facultate) Eu nu inteleg pe partea asta de...? (mai mult)
Cum se poate modela o bereta militară? Se poate călca? Este din lâna, cred, si ma tem sa nu o ard Va multumesc!
Ce le place sa manance copiilor vostri (pranz/cina)? Am nevoie de noi retete simple.
De Ce curge incontinuu Apa La calorifer cand o aerisesc? Cand dau ddrumu Prima data vine continuu. Help
Cun scap de gandaci de bucatarie? Prin Oradea understand gasesc Lipici ceva
De Ce curge incontinuu Apa La calorifer cand o aerisesc?
Hei TPU, am 1.74m si colegii spun ca au 1.80, si suntem aproape la fel. Masuratorile pot fi diferite?
detin un stilou Parker IM la care tin foarte mult. Problema este aceea ca datorita utilizarii zilnice in mai putin de 3 saptamani de pe elementele acestuia s- a luat placarea cu aur si a ramas...? (mai mult)
Hei! Sunt in clasa a 10 a, și peste 2 săptămâni o sa am săptămâna scoala altfel:)) una dintre activități este sa facem mancare, ceva ce nu are treaba cu aragazul sau frigiderul:)) buuun, in...? (mai mult)
Recent m- a intrebat cineva de ce scade presiunea in centrala la cateva zile. Trebuie sa o reincarce cu apa, des (cam la o saptamana). Nu are pierderi de apa, asta am verificat eu :) Nu am stiut ce...? (mai mult)
Buna ziua intrebarea mea este pot face nunta cu 30 de perechi ceva familiar
Cum se de sumfla o măsea?
Am o intrebare... Se intampla ceva daca functioneaza si centrala pe lemne si cea pe gaz in acelasi timp pe aceeasi instalatie?
Ce aparat de tuns si de barberit a mi recomandati.
Mi- am cumpărat un marker whiteboard pentru tabla alba și când am șters ce am scris, a rămas tabla neagra, foarte murdara. Nu se duce bine, am luat 2 la fel și desi sunt pentru tabla alba se duc...? (mai mult)
Am un labrador de aproape 5 luni si mi se pare ca incepe sa dezvolte un comportament usor agresiv, nu musca tare, nu maraie, dar cand ma duc prin curte fuge pe langa...? (mai mult)
La cate grade se fierb ardeii umpluti? P.S. Am o oala electrica MultiCooker de la Delimano.
Am o mica problema. Mi-am spalat din greseala jacheta din piele si nu stiu daca ii mai pot face ceva. In mare parte este intreaga doar ca nu mai are aceiasi culoare si luciu. Ce pot face in acest caz?
Help me pleasse, am desenat cu marker permanent pe chitara. Cu ce s-ar putea duce?
Salut, am un labrador de 4 luni si jumatate, a avut o boala destul de grava si era foarte lenes deoarece boala ii manca toata energia, s- a vindecat in urma cu cateva zile, aproape o saptamana, si...? (mai mult)
Dau funda... prietena mea e insarcinata in prima luna, noi acum suntem in Spania si vrem sa mergem in uk nu avem acte doar eu imi fac pentru ca voi avea un loc de munca ea va trebui sa mearga la control...? (mai mult)
ce retete culinare aveti, care se pot manca si reci. urmeaza sa plec la camin si momentan nu am electrocasnice deoarece vreau sa facem cheta...
Bunaseara, Imi puteti spune care este diferenta intre castanul comestibil si cel de padure sau cate tipuri de castan exista? Vreau sa cumpar de la cineva si nu stie de care are, imi pot face rau daca...? (mai mult)
Am dat cu aeroxol de gândaci în timp ce cuptorul mergea în spate la cuptor am dat are ceva miroase a gaze mai pot da drumul la cuptor?
Care care concentratie mai mare de cafea: 3in 1 sau cappuccino? De la ce firma sunt mai bune?
Buna TPU Ma poate ajuta cineva? Vreau sa fac Maine Macaroane cu Piept de pui, ciuperci, sos si cascaval. Am auzit ca e foarte bun. Imi poate da cineva o reteta buna?
Buna TPU Scrisul Imprimat de pe tricoul meu s-a îngălbenit ( CULOAREA NATURALA:ALB ) Stiți cumva cum aș putea sa îl readuc la culoarea naturală?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LuigiMangione întreabă:
paletedestele23 întreabă:
Andreiteodor întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!