Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Cat costa o sabie japoneza reala?
De unde pot sa imi cumpar cameleon si tot ce imi trebuie pentru el?
Takeaway, Glovo, foodpanda sau Uber Eats? Sau alții? Mulțumesc.
Cum imi fac adresa de amazon invizibila, am un wishlist si nu vreau ca cei care imi cumpara cadouri sa-mi vada datele?
Buna! Recunosc, nu am cumparat niciodata ceva online. Pentru ca nu gasesc in magazin ce vreau, sunt nevoita sa recurg la aceasta metoda. Nu stiu cum se procedeaza. Ma instruiti voi? Dar mai ales, ...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr un parfum pentru bărbați în jur de 100- 200 lei și aș vrea o părere, sunt o mulțime de parfumuri/Brand- uri de acest gen, dar nu știu ce să cumpăr, vreau să...? (mai mult)
Vreau sa anulez o camanda pot? Din greseala am comandat de doua ori aceeasi marfa.
Salut, ce recomandări de telefoane imi puteti da pana in suma de 800 de lei?
Buna! Stie careva agentii de modelling pentru copii/adolscenti in Tg mures? Mersi
Caut un GamePad pentru Xiaomi mi TV S, doresc răspuns doar dela cei care au Mi box, Ce GamePad este compatibil cu Xiaomi Mi Box S? Am incercat controlerul dela PS3, dar noi, trebuie rooted. Mai...? (mai mult)
Ce se intampla pe alliexpress? Vad ca unii vanzatori isi inchid magazinele (virtuale). Am vrut sa comand niste rolete de 5ml de parfum dar vreo 3 magazine care vindeau si le-au inchis.
Cum anulez o comanda de pe sneaker industry pe care am plasat-o acum?
Site-uri bune cu costume de baie? Preturi accesibile!
În cât timp ajunge o comanda de pe SHEIN?
Știe cineva de unde aș putea găsi un glob luminos sau ceva de veghe ca să se vadă de afară? Adică când mă uit la fereastră să văd ceva luminos sau licărind. Ofer funda.
Vreau să cumpăr un jurnal pentru scrieri personale, paginile să fie libere, fără rânduri sau ceva, iar coperta să reprezinte ceva interesant, cum ar fi constelații, stelele, etc. N- am...? (mai mult)
Buna! Stie cineva un site unde as putea gasi un hanorac Adidas, culoarea visinie si cu buzunar de tip marsupiu, cam cum este acesta: http://prnt.sc/1097sqj, dar marimea 146-152 (aproximativ)?
Hey! Stie cineva unde pot gasi Nike Air Force 1 Mid marimea 34? Pe net am gasit ori prea mici ori prea mari... Mai gasisem pe un site, dar costa mult transportul, pentru ca nu vin din Romania.
Am pus coletul joi la fan curier. Vineri la 16:00 a ridicat clientul coletul. Sâmbăta pot oare sa merg la sediu după bani pentru colet, sau trebuie sa aștept ceva mesaj de la ei+?
Bună seara.Am dat comandă de niste componente pentru PC ieri și as vrea sa știu dacă se poate sa primesc sâmbătă coletul, coletele au fost deja predare la fan courier astăzi, dar nu știu dacă...? (mai mult)
Hot topic trimite în România?
Salut, am și eu o nelămurire, de curând m- am decis să- mi cumpăr o katana (o sabie pentru cei ce nu cunosc), ce vreau eu sa știu este dacă îmi va fi oprit coletul la vama pentru ca plănuiesc...? (mai mult)
Un site pentru conversi/vansi dar sa fie originali stiti? Si daca se poate, puteti sa imi spuneti cum imi dau seama daca conversii de pe net sunt originali?
Buna! Daca am dat o comanda de un produs si am pus pe posta romana, e posibil sa ajunga in 48 ore daca stau in municipiul judetului? :D
Am luat niste casti wireless de la altex si nu sunt multumit, daca ma duc le pot returna?
De unde as putea sa cumpăr un pui de maimuță... Dacă știe cineva!
Stie cineva cumva plicul acela de obicei cu un zombi sau schelet pe el pe care il gaseai la orice magazin de colt cu un os dulce si praf acru in el?
Salutare chicas! Cati/cate baieti/fete aveti mania hainelor? Lacoste mi se pare TOP de Champion nici nu mai zic...
Vreau să cumpăr un buldoexcavator din Suedia, buget 10.000€ cum pot să găsesc unul acceptabil la banii ăștia deoarece când caut pe Google nu găsesc multe oferte?
Salut, sunt in Germania, imi poate spune cineva site-uri de haine pe care pot plati prin Sepa - debit direct? Ma refer la modalitati de plata la care iti treci doar ibanul si se efectueaza comanda
Auziti,ma ajutati si pe mine daca stiti unde pot gasi betisoare de mainacat in Craiova?
Salut TPU! Care sunt cele mai puternice energizante din Romania, adica cu cel mai ridicat continut de cafeina (in afara de redbull, monster etc) astea n- au mult, sunt energizante si cu 1000mg cofeina...? (mai mult)
Salut, daca am facut o comanda vineri pe pcgarage si aceasta a fost "pregatita" si am dat sa o anulez sambata, mai poate fi anulata? Deocamdata nu am primit niciun raspuns pentru ca, presupun, in weekend...? (mai mult)
Ce bicicleta full suspension recomandati la un buget de aprox 4000 ron? (Nu conteaza daca e sh sau noua)
Salut! Dacă am comandat o pereche de nike din America in valoare de 166.40$ cât o să mă coste taxa vamală?
Salut TPU. Daca este cineva din Bucuresti pe aici, de unde pot sa cumpar o bricheta Clipper din magazin fizic? Nu prea doresc sau dau 3 lei pe bricheta si 20 pe transport. De preferat un magazin in zona...? (mai mult)
Știți cumva dacă exista Altex la Ploiesti Shopping city?
Buna. Am o intrebare, pot cumpara din Kaufland o pereche de casti cu tichete cadou primite de la munca? Mersi anticipat!
Salut TPU, știți cumva de unde pot lua din România mousepad cu sani? Intreb pentru cadou unui prieten.
Buna TPU! Dacă fac un împrumut la provident de 1000 de lei în cat timp trebuie să achit rata?
Salutare TPU! Sunt in mari căutări de un birou de gaming, imi recomandați un anume birou sau site? Toată problema este la mine dimensiunea, as dori sa aibă acea măsuță glisanta pentru tastatura...? (mai mult)
Mă puteți ajuta cu niște link-uri de la seturi de decorat prăjituri? De preferat, maxim de 200-250 de lei.
A comandat cineva de la editura Politehnica libraria bookshop@upt și îmi poate da niste detalii referitor la livrare, daca la o comanda mare livrarea este gratis si cat costa transportul pana la...? (mai mult)
Www.vanzareieftini.com Rog lumea sa si dea cu parerea de site-ul asta, legit sau teapa? Mie imi vine greu a crede ca e legit.
Salut! Din neatentie am comandat un parfum gresit de pe infinitelove. Am vazut ca e gresit dupa ce am plasat comanda. Dupa 15 minute de la plasare, nici macar nu era pregatit sa fie trimis, i- am contactat...? (mai mult)
Salut! In Bacau sunt mai multe fabrici de haine care produc articole pentru export. Stie cineva daca acestea vand haine "cu defecte" oamenilor care le viziteaza?
Îmi puteți recomanda o mașina de tuns câini buna? 300- 800 lei de preferat. Am avut destul de multe, la prețuri nu f mici, dar nu au fost bune.Adică după 5 folosiri, nu mai tundeau. Asa ca...? (mai mult)
Salut TPU, pot sa comand de pe Orange Romania un produs daca nu sunt abonat la ei?
Salut, eu am 2 carduri si am incercat sa cumpăr ceva de pe un joc cu cardul pe care nu aveam bani...eram curios ce se întâmpla si acum nu mă mai lasă să cumpăr nici cu ăla cu bani. Face ca momentan...? (mai mult)
Salut, ma tot uitam pe google si dau de site- ul asta : https://www.hypefire.store Cum vi se pare? Gen pare interesant, mai ales hanoracele Bape, da oare is originale? I mean, au ei ceva scris la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
Graim întreabă:
justnme04 întreabă:
TanaseEvelina întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!