TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
roby223
în 15 Martie 2021 | roby223 întreabă:

Știți vreun site de pe care pot cumpara carti online si sa pot plăti prin online banking? Mulțumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
Anonimmmm0789
în 15 Martie 2021 | Anonimmmm0789 întreabă:

Hei. Unde pot găsi un Shop în România cu tentă manga și anime? De preferabil online dacă se poate?

1
Răspunde Raportează
leolord669
în 15 Martie 2021 | leolord669 întreabă:

Mi-am cumparat o folie pentru telefon si cand ma uit pe ea are o gramada de particule de praf pe partea cu care se lipeste, pot sa le curat?

4
Răspunde Raportează
Papercut
în 15 Martie 2021 | Papercut întreabă:

Salut. Stiti cumva daca site-ul supersklep.ro e legit? Pentru nu prea imi inspira incredere si voiam sa cer parerea cuiva care se pricepe mai bine.

1
Răspunde Raportează
christian90
în 15 Martie 2021 | christian90 întreabă:

Salut tuturor! Ma interesează achiziționarea unui produs de pe Emag, însă produsul este vândut și livrat de alt furnizor si cum este vorba de o pereche de încălțăminte, care s- ar putea sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AntonioNic
în 15 Martie 2021 | AntonioNic întreabă:

Daca comand 4 pizze party 40x60 cm ajung pentru 15 pers?

3
Răspunde Raportează
Lory37
în 15 Martie 2021 | Lory37 întreabă:

În cât timp ajunge o comanda de pe tatuat.ro dacă am plasat-o duminica seara?

1
Răspunde Raportează
yeeet33
în 14 Martie 2021 | yeeet33 întreabă:

Salut! Imi puteti spune va rog unde pot gasi un site din care pot cumpara Air jordan 1 mid pana in 450 lei? Si sa nu risc sa primesc scam, DAU FUNDA!

3
Răspunde Raportează
dosia26
în 14 Martie 2021 | dosia26 întreabă:

Salutare...cine imi recomanda si mie un site de adidasi originali(nike sau adidas)..nu vreau panarame....ms mult

4
Răspunde Raportează
H0oByT
în 13 Martie 2021 | H0oByT întreabă:

In ce perioada a anului gaseste cele mai mari reduceri cand vine forma de Laptop / PC etc?

3
Răspunde Raportează
Valy4567
în 13 Martie 2021 | Valy4567 întreabă:

Salut. Ce mici la caserolă recomandați pentru grătar? Am mai luat diverse sortimente în trecut dar fie se micșorează mult, fie se usucă prea tare, etc. Care sunt cei mai buni?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Martie 2021 |

Bună! Spuneți- mi va rog de pe ce site pot comanda aceasta sapca http://www.neweraromania.com/sapca- new- era- boston- celtics- nba- team- color- 9fifty- snapback- verde- p- 5212.html Acord funda. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
jacexoxo
în 12 Martie 2021 | jacexoxo întreabă:

Pot cumpara de pe eMAG in rate cu buletinul? Gen sa platesc cand vine factura acasa fara niciun card bancar

7
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 12 Martie 2021 | SingleForOne întreabă:

Cât costă o consultație oftalmologică, plus comandă de ochelari, la diferite clinici de specialitate? Vreau să-mi fac o părere estimativă, și nu găsesc destule informații pe site-uri.

2
Răspunde Raportează
Stefan1616
în 11 Martie 2021 | Stefan1616 întreabă:

Salut, pe publi24 am inteles ca e transport gratuit, dar vanzatorul plateste o taxa de ramburs a banilor. Se poate face plata de catre FanCourier direct pe cardul meu pentru a nu a mai plati taxa?

1
Răspunde Raportează
Stefan1616
în 11 Martie 2021 | Stefan1616 întreabă:

Salut, am inteles ca pe publi24 daca vrei sa vinzi ceva, se poate ca livrarea sa fie gratuita din partea site- ului. Intrebarea mea este urmatoarea: se pot primi banii ramburs si direct pe card? Pentru...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
în 11 Martie 2021 | Flaviu_Erds_1993 întreabă:

A auzit cineva de site-ul acesta, pare puțin ca ciudat + nu poti sa plătești la ramburs doar online, sa fie oare teapa? https://ro.vanzare2021.com/

4
Răspunde Raportează
CiolteAna9
în 10 Martie 2021 | CiolteAna9 întreabă:

Stiti un site sigur si cu un pret accesibil de unde pot achizitiona harta stelelor? Multumesc!

15
Răspunde Raportează
intrebcenustiu
în 10 Martie 2021 | intrebcenustiu întreabă:

A mai facut cineva retur la produse de la about you? In cat timp primesti banii inapoi? Am comandat ceva si am primit cu totul altceva. A mai trecut cineva prin asta cu acest site?

3
Răspunde Raportează
Lilyrose65
în 10 Martie 2021 | Lilyrose65 întreabă:

Am dat o comanda la zara si am avut suma blocata, coletul mi- a ajuns azi, , suma nu se deblocase asa ca am sunat la ei...m- au pus sa le trimit un extras de cont ceea ce si am facut.Si acum mi- au intrat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2021 |

Eu am facut o comanda si expeditorul mi-a trimis awb, stie cineva in cate zile se duce curierul de la fan sa ia coletul?

4
Răspunde Raportează
unsimplubaiat123
în 9 Martie 2021 | unsimplubaiat123 întreabă:

Salut, craioveni! Stie cineva de unde pot cumpara o bratara cu pietre semipretioase din Craiova? Ca standul din auchan craiovita s- a inchis. Caut in special o bratara cu onix negru cu snur. Multumesc...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Nume231
în 9 Martie 2021 | Nume231 întreabă:

Dacă cumpăr tutun de pe Emag, îmi trebuie ceva buletin când vine? Daca da, puteți să îmi să îmi spuneți un magazin online care nu mi-l cere? Nu îmi place să dau buletinul la curieri.

3
Răspunde Raportează
ionicabubulina112112
în 8 Martie 2021 | ionicabubulina112112 întreabă:

Salut.De unde pot cumpara si eu sifon in Bucuresti?

4
Răspunde Raportează
leolord669
în 8 Martie 2021 | leolord669 întreabă:

As vrea sa imi cumpar un Samsung galaxy m51 de pe quickmobile, dar n-am mai auzit de site-ul asta, are cineva experiente cu ei?

1
Răspunde Raportează
BiancaTPU2020
în 8 Martie 2021 | BiancaTPU2020 întreabă:

Am completat o fisa ca sa comand volumul unu la o carte dar apoi m- am gandit sa comand si volumul doi dar trimisesem fisa deja dar i- am sunat si nu au raspuns (pentru ca nu mai voiam sa plătesc iarasi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Eugen89
în 8 Martie 2021 | Eugen89 întreabă:

Stiti sa imi spuneti oare daca sneakersii de pe site-ul pantofisport.com sunt legiti?

2
Răspunde Raportează
intrebcenustiu
în 7 Martie 2021 | intrebcenustiu întreabă:

Stie cineva daca la adidasi corespund marimile de la baieti la fete? De exemplu daca sunt baiat si port marimea 40, mi-ar veni niste adidasi de fete marimea 40? Sau sunt diferiti? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Cmarcela97
în 7 Martie 2021 | Cmarcela97 întreabă:

Buna, vreau sa dau o comanda pe wish si cand vreau sa o finalizez imi cere adresa linia 1 si adresa linia 2 ce adresa sa scriu, adresa mea adresa postei sau la 1 pe a mea si la doi a postei? ...Mentionez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sweetys
în 7 Martie 2021 | sweetys întreabă:

Am un mi band de la xiaomi și mi s-a rupt brățara, cunoașteți în București un magazin de unde pot sa îmi cumpăr brățara? Pe net este mai mult transportul decât produsul în sine.

1
Răspunde Raportează
McLISTO
în 7 Martie 2021 | McLISTO întreabă:

Auziti, am ramas cu cativa ani in urma si vreau sa-mi cumpar o placa ouija;))) Vreo idee de unde pot sa cumpar una? Dau funda

10
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 5 Martie 2021 | DanielDanny întreabă:

La noi ce se gaseste la fel ca "Aluminium Black" pentru inegrirea aluminiului! Am cautat pe Emag si Google dar nu gasesc, adica nu stiu cum sa caut sa imi dea ce vreau sa gasesc! Nu caut pentru inegrit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
thepurge9005
în 5 Martie 2021 | thepurge9005 întreabă:

Daca cumpar membership amazon prime pentru amazon.co.uk, atunci nu o sa mai trebuiasca sa platesc transportul spre Romania?

5
Răspunde Raportează
leolord669
în 4 Martie 2021 | leolord669 întreabă:

Vreau sa imi cumpar un telefon de la BROMANIA in rate, aveam de ales intre el si Orange, care este mai preferabila? [la ambele am peste 4 ani fidelitate]

3
Răspunde Raportează
beamaria
în 4 Martie 2021 | beamaria întreabă:

Salut! A cumparat cineva un caine de la canisa Dog Shop? Sunt de incredere? Acesta e site-ul lor https://www.caini-de-vanzare.ro/

2
Răspunde Raportează
Tsk_Ebru_1997
în 4 Martie 2021 | Tsk_Ebru_1997 întreabă:

Se poate plăti cu cardul Sodexo la metro?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Martie 2021 |

Salut! A mai comandat cineva de pe www.nike- romania.com? Intreb pentru ca am vrut azi sa dau o comanda si a dat eroare de cateva ori. Mi- am dat seama dupa cateva incercari ca nu accepta card Visa si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimm30
în 3 Martie 2021 | Anonimm30 întreabă:

Cat costa o sabie japoneza reala?

5
Răspunde Raportează
Humul
în 3 Martie 2021 | Humul întreabă:

De unde pot sa imi cumpar cameleon si tot ce imi trebuie pentru el?

3
Răspunde Raportează
DanielIlie
în 3 Martie 2021 | DanielIlie întreabă:

Takeaway, Glovo, foodpanda sau Uber Eats? Sau alții? Mulțumesc.

14
Răspunde Raportează
saresipiper
în 2 Martie 2021 | saresipiper întreabă:

Cum imi fac adresa de amazon invizibila, am un wishlist si nu vreau ca cei care imi cumpara cadouri sa-mi vada datele?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2021 |

Buna! Recunosc, nu am cumparat niciodata ceva online. Pentru ca nu gasesc in magazin ce vreau, sunt nevoita sa recurg la aceasta metoda. Nu stiu cum se procedeaza. Ma instruiti voi? Dar mai ales, ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
George6484
în 2 Martie 2021 | George6484 întreabă:

Salut, vreau să îmi cumpăr un parfum pentru bărbați în jur de 100- 200 lei și aș vrea o părere, sunt o mulțime de parfumuri/Brand- uri de acest gen, dar nu știu ce să cumpăr, vreau să...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Stan_Nina_1953
în 2 Martie 2021 | Stan_Nina_1953 întreabă:

Vreau sa anulez o camanda pot? Din greseala am comandat de doua ori aceeasi marfa.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2021 |

Salut, ce recomandări de telefoane imi puteti da pana in suma de 800 de lei?

6
Răspunde Raportează
probabilviitormodel
în 1 Martie 2021 | probabilviitormodel întreabă:

Buna! Stie careva agentii de modelling pentru copii/adolscenti in Tg mures? Mersi

4
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 1 Martie 2021 | SasaSasa2000 întreabă:

Caut un GamePad pentru Xiaomi mi TV S, doresc răspuns doar dela cei care au Mi box, Ce GamePad este compatibil cu Xiaomi Mi Box S? Am incercat controlerul dela PS3, dar noi, trebuie rooted. Mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 1 Martie 2021 | oceanoflove întreabă:

Ce se intampla pe alliexpress? Vad ca unii vanzatori isi inchid magazinele (virtuale). Am vrut sa comand niste rolete de 5ml de parfum dar vreo 3 magazine care vindeau si le-au inchis.

4
Răspunde Raportează
Marian2608
în 1 Martie 2021 | Marian2608 întreabă:

Cum anulez o comanda de pe sneaker industry pe care am plasat-o acum?

1
Răspunde Raportează
Lory37
în 28 Februarie 2021 | Lory37 întreabă:

Site-uri bune cu costume de baie? Preturi accesibile!

4
Răspunde Raportează
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dac? p?mntul se rote?te cu 1600 km/h, de ce un avion care zboar? spre Vest nu ajunge instant? Ora?ul ar trebui s? vin? spre el cu vitez? uria??, nu? Nu e mai logic c? p?mntul st? pe ...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilem? legat? de rigoarea ?tiin?ific?. Ni se spune c? tr?im pe o sfer? care se rote?te ame?itor, dar n via?a de zi cu zi, orice observa?ie empiric? (f?r? instrumente intermediate...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cic? vapoarele dispar la orizont de jos n sus" pentru c? se duc dup? curbura P?mntului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: cnd un vapor pare s? fi disp?rut de tot, dac? iei o camer? ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 9 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o ntrebare c? nu n?eleg logica. Ni se zice c? soarele e o minge uria?? de foc care trimite c?ldur? ?i lumin? spre noi. P?i dac? lumina ?i c?ldura trec prin spa?iu ca s? ajung? ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.625
  • Întrebări: 3.954.648
  • Răspunsuri: 17.664.934
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre caini

Curiozitati despre caini

Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii